Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2012

Οι Εβραίοι σφάζουν την Παλαιστίνη και ο υιός του Σαρόν ζητά να την ισοπεδώσουν...

Ο Γκιλάντ Σαρόν, γιος του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, κλήθηκε από την εφημερίδα Jerusalem Post να γράψει ένα άρθρο, στο φύλλο της Κυριακής, σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που το Ισραήλ πρέπει να κάνει είναι να «ισοπεδώσει γειτονιές της Γάζας» και πιο συγκεκριμένα «πρέπει να ισοπεδώσουμε ολόκληρη τη Γάζα» έγραψε στο κείμενό του.
Στο άρθρο του, το οποίο τιτλοφορείται «Πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος», τονίζει πως.... «οι κάτοικοι της Γάζας δεν είναι αθώοι, εξέλεξαν την Χαμάς. Οι κάτοικοι της Γάζας δεν είναι όμηροι, έκαναν την επιλογή τους χωρίς πιέσεις και (τώρα) πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες». Θέλοντας να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, χρησιμοποίησε το εξής επιχείρημα: «Οι Αμερικανοί δεν έκαναν πίσω στη Χιροσίμα και από τη στιγμή που οι Ιάπωνες δεν παραδόθηκαν τόσο σύντομα όσο θα περίμεναν οι ΗΠΑ, χτύπησαν το Ναγκασάκι».
Επιδιώκοντας να στηρίξει ακόμα πιο δυναμικά το Ισραήλ, ο Gilad Sharon έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «(Στην περίπτωσή μας) Δεν υπάρχει μέση οδός ή θα πληρώσουν το τίμημα οι κάτοικοι της Γάζας και οι υποδομές (της περιοχής) ή εμείς θα καταλάβουμε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει αποφασιστική νίκη. Και ο χρόνος μας πιέζει, καλούμαστε να νικήσουμε σύντομα. Η κυβέρνηση Νετανιάχου πιέζεται από τη διεθνή κοινότητα. Σύντομα, θα αρχίσει να ασκείται μεγάλη πίεση και –εκ των πραγμάτων- δεν είναι δυνατόν ένα εκατομμύριο πολίτες να βομβαρδίζονται για πολύ. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος το συντομότερο δυνατό και όχι με κλαψουρίσματα, αλλά με ορμή και αποφασιστικότητα».
Ήδη αρθρογράφος στην γνωστή εφημερίδα του Ισραήλ Yedioth Ahronoth, ο τόνος του υιού Σαρόν χαίρει στήριξης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Yeshiva World News, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Eli Yishai φέρεται να είπε «πρέπει να μεταμορφώσουμε τη Γάζα σε αυτό που ήταν κατά τον Μεσαίωνα, χωρίς υποδομές, δρόμους ή παροχή ύδατος» κάτι το οποίο έγραψε και μια άλλη μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα, η Haaretz.
Βέβαια, πέρα από την «εντός έδρας στήριξη», την επιθετική στάση που εκφράζει ο Σαρόν επικροτεί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, που ξεκαθάρισε ότι η χώρα του «υποστηρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζει τα εδάφη του», αναφέρεται στην Huffington Post
defencenet.gr

Ας δούμε τα...κατορθώματα των εβραίων..


Το πρωί της Δευτέρας, οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ξανά. Αυτή τη φορά τα θύματα ήταν τέσσερα, ανάμεσά τους ένα 5χρονο παιδί, ο Μοχάμεντ Αμπου Ζορ. Μαζί του, έχασε τη ζωή τους και τρεις γυναίκες: η 23χρονη Νιζμα Αμπου Ζορ, η 20χρονη Σαχα Αμπου Ζορ και η 35χρονη Αχιντ αλ Κατάτι.

Σε άλλη επίθεση, τρεις άνδρες από την ίδια οικογένεια σκοτώθηκαν. Την ώρα της επίθεσης στη Ντεΐρ αλ Μπαλαζ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους. Πρόκειται για τους Αμιρ, Ταμαλ και Σαλαχ Μπασίρ.
Δυο αγρότες, κι αυτοί συγγενείς, ο Ιμπραϊμ και ο Ομπάμα αλ Ασταλ σκοτώθηκαν στην Κατάρα. Ένας 50χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του στην πόλη Μπέιτ Λαχίγια.

Συνολικά, από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, έχουν χάσει τη ζωή τους 10 Παλαιστίνιοι.


Η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ επανέλαβαν από νωρίς σήμερα το πρωί τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής, στις 6 μέρες των συνεχών βομβαρδισμών στη Γάζα, έχουν χάσει τη ζωή τους 87 Παλαιστίνιοι.

Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε και ένα κτίριο της αστυνομίας στην πόλη της Γάζας, στη διάρκεια της νύχτας. Τη Λωρίδα της Γάζας βομβάρδισε και το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό.
Παλαιστίνιος που πετούσε πέτρες σε Ισραηλινούς, συλλαμβάνεται
Παλαιστίνιος που πετούσε πέτρες σε Ισραηλινούς, συλλαμβάνεται
Στο μεταξύ, το Ισραήλ άλλαξε τους αεροδιαδρόμους για τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, εξαιτίας της εκτόξευσης ρουκετών από τη Γάζα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ισραηλινής Πολιτικής Αεροπορίας Γκιορά Ρομ.

με πληροφορίες από το Reuters και το NewsIt

4 σχόλια:

  1. Πως αντιμετωπίζουν τους αλλοφυλους οι εβραιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί Σιωνιστές Λευίτες εβραίοι πού είναι τό 3% τού εβραικού πληθυσμού έχουν όλες τίς υπόλοιπες φυλές τών εβραίων ...από κάτω . Είναι τό έρισμα τής δυναστείας Ρόθτσάιλντ πού σχεδίασαν μέσω τής Νέας τάξης πραγμάτων τήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (κατάργηση κρατών εθνών , συνόρων , θρησκειών , πολιτισμών , κ.ο.κ.) μέσω τών Αχυρανθρώπων τους πού ..Διορίζουν σέ κάθε κράτος γιά Κυβέρνηση . Ολα αυτά γιατί ?? μά γιά τήν ήδη έτοιμη Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία τού Σιωνισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτως με την θεση του Ελλην εθνικιστη.
    Με την μοναδικη υποσημειωση πως μπορει να παραδεχόμαστε οτι ο τροπος αντιμετώπισης των εχθρων τους ειναι ο ενδεικνυόμενος για τους Εβραιους,μπορει να ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ τους άραβες και να βλεπουμε το ποσο ξεφτιλες ειναι , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ απολυτα τον εβραιο , και οτι εκπροσωπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο "αιώνιος εχθρός" του Ελληνισμού, της ανθρωπότητας και του Πολιτισμού είναι μόνο ένας στο πέρας των αιώνων.

    και είναι και ο υπαίτιος του εκφυλισμού της Ελληνικής Φυλής σήμερα.

    Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει ο ΕΛΛΗΝ για τον πόλεμο μεταξύ Αράβων και Εβραίων.

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών