Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Ά Αθήνας....

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Συνταρακτικά στοιχεία, ικανά να προκαλέσουν σεισμό και ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα που φαινομενικά γνωρίζει ο μέσος Έλληνας για την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών της Ά Αθήνας στις επόμενες εκλογές, φέρνει δημσοσκόπηση MEGAλης εταιρείας, που διενεργήθηκε πριν από μια εβδομάδα...

Μέχρι τώρα λοιπόν τι παθαίνουμε;
Το ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζεται το...ΚΚΕ, η Αριστερά και ο Κουβέλης μεγαλουργούν και ετοιμάζονται να μπουν στο Μέγαρο Μαξίμου, το ΛΑΟΣ σταθερά στο 6% με 7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι μπαίνουν πανηγυρικά στη Βουλή φορώντας t-shirt από κάνναβη..
Κάπως έτσι σας παρουσιάζουν μέχρι στιγμής οι δημοσκοπήσεις την εκλογική επιρροή των κομμάτων..;

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή οι "νταβατζήδες" πολύ απλά προπαγανδίζουν ένα σενάριο που ευνοεί τα σχέδια τους και προσδοκούν οι "πιθηκίζοντες" Έλληνες να τους...ακολουθήσουν ως άβουλα όντα;

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα της Α΄Αθήνας στη δημοσκόπηση...και τα συμπεράσματα δικά σας..

Πρώτο κόμμα τη ΝΔ με ποσοστό 21,1%
Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό.....
11,3%
Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 8,5%
Τέταρτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2%
και τώρα η MEGAλη έκπληξη.... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ με ποσοστό 6,4%
ακολουθεί ο Κουβέλης με 5,3% και μετά το ΛΑΟΣ με 3,1%...
Λίγο κάτω από 3% η Ντόρα Μητσοτάκη...

Τα παραπάνω ποσοστά είναι με αναγωγή(τα αρχικά δεν μπορέσαμε να τα πάρουμε...)

Αυτή είναι η αλήθεια για την Ά Αθήνας...την οποία και δεν πρόκειται να σας την πουν ποτέ το κατεστημένο και οι "νταβατζήδες" της κοινής γνώμης, αφού χαλά τη....δημοκρατία και δείχνει τη στραοφή των Ελλήνων σε πατριωτικές-εθνικιστικές οργανώσεις που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον της Ελλάδας και του Έθνους...

Λέξεις που προκαλούν...ιλίγγους στο καθεστώς...

Οι εκλογές πάντως, όποτε και αν γίνουν....θα προκαλέσουν σε αρκετούς εγκεφαλικά επεισόδια!

Υ.Γ.
Μόλις πάρουμε και τα αποτελέσματα της Β'Αθήνας και του Υπολοίπου Αττικής θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα!

90 σχόλια:

  1. Ε, ρε γέλια που θα ρίξουμε το βράδυ των εκλογών !

    Και μόνο οι πανικόβλητες φάτσες των ανθελλήνων κωλοδημοσιογράφων όταν θα βλέπουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μπαίνει στη βουλή, θα είναι όλα τα λεφτά !

    Θα είναι πλέον αναγκασμένοι να καλούν τους Χρυσαυγίτες στα πάνελ, κι εκεί θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους με τους αριστερούς να αποχωρούν γιατί δεν συνομιλούν με "φασίστες" κλπ !

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ρε γέλια που θα ρίξουμε το βράδυ των εκλογών !

    Και μόνο οι ξινισμένες και πανικόβλητες φάτσες των ανθελλήνων κωλοδημοσιογράφων που θα βλέπουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μπαίνει στη βουλή, θα είναι όλα τα λεφτά !

    Θα κάνουν και βαθυστόχαστες αναλύσεις για τα αίτια ανόδου του "φασισμού", ενώ οι αριστεροί θα αποχωρούν από τα πάνελ διότι δεν συνομιλούν με "φασίστες", κλπ !

    Σκηνές απείρου κάλλους θα ζήσουμε !

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάω από τα τώρα.. Θέλω να βλέπω πάνελ στο ΜΕΓΚΑ με Κασιδιάρη καλεσμένο και την τηλε-κλοουν Τρέμη να βαράει ανοιγμα-κλεισιμο ματιάς Χ 3000 ανα λεπτό.
    Στο μησάωρο εκπομπής τον πούλο για οφθαλμίατρο και σουπερ εντατικό γρασάρισμα κόγχης.
    Οι αριστεροί εν τω μεταξύ θα πηδάν από τα παράθυρα των καναλιών για να γλιτώσουν διάλογο με "φασίστες"!
    Ρε τι έχουν να πάθουνε τα ραμολιμέντα των ΜΜΕ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , να ξεπλυθούν τα πάνελς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ζητημα ειναι οτι στις πιο πολλες περιοχες της ελλαδας η χ.α. θα παρει πολυ κατω απο αυτο το ποσοστο εκλογες δε γινονται μονο στη α αθηνας. και οσοι ψηφισουν χ.α. μην απορησουν μετα δε μπει στη βουλη και δουν κανεναν συριζα αξιοματικη αντιπολιτευση. ψηφος στη χ.α. νομιζω ειναι χαμμενη ψηφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμένη ψήφος είναι στα ρεμαλια που κυβερνούν και ξεπουλούν την χώρα μας φίλε. Αυτή είναι χαμένη ψήφος. Τρέχα να ψηφίσεις αυτους που μας έςφεραν σ'αυτό το χάλι.

      Διαγραφή
    2. Χαμενη ψηφος ειναι η αποχη απο τις καλπες.Ξεκουμπιστειτε ολοι και τραβατε στις καλπες να εξορισουμε ολους αυτους τους ανθελληνες που μας εφεραν σε αυτην την καταντια!!

      Διαγραφή
    3. καλα ..το τι νομιζεις εσυ δεν ενδιαφερει κανεναν φιλε το τι νομιζουν 4.000.0000 Ελληνες ψηφοφοροι της μεχρι στιγμης μας ενδιαφερει. κ ευτυχως απ οτι φαινεται τελικα εχουμε ακομη εκατομμυρια υγιη μυαλα. τα χαλασμενα ειστε μειοψηφια ευτυχως

      Διαγραφή
    4. Τον κακο σου τον καιρο!

      Διαγραφή
  5. Το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν ακόμη άτομα με ελληνική υπηκοότητα που στηρίζουν τρόικα: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ!!! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική επιλογή που υπάρχει για τους Έλληνες πατριώτες και αυτό δείχνει να το έχουν αντιληφθεί όσοι γνωρίζουν τις πραγματικές θέσεις της ευρύτερης Αριστεράς. Αφού λοιπόν έχω περισσότερους γνωστούς που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χ.Α., απ' όσους οποιοδήποτε άλλο κόμμα, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το ποσοστό που δίνεται στην Χρυσή Αυγή σ' αυτή τη δημοσκόπηση είναι ίσως μικρότερο από το ποσοστό που θα πάρει τελικά στην επικράτεια. -Δήμητρα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ φοβούμαι, ότι το ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ βρώμικο ελληνικό παρακράτος των ξένων νταβατζήδων - πρακτόρων - αστυνομικών και διαπλεκόμενων νονών θα έχει φροντίσει μέχρι εκείνη την ώρα των εκλογών να αλώσει ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Η υπόθεση και η "τύχη" του πρώην υπαρχηγού και αγνού πατριώτη Περίανδρου (Ανδρουτσόπουλου) έχει καταδείξει πολλά στους πιο ενημερωμένους -εκ των φίλα προσκειμένων- για την "δϊάβρωση" που έχει επιτευχθεί στους κόλπους της ηγεσίας της. Αλλη μια ψήφος "ελπίδας" που (δυστυχώς...) θα διαψευστεί εκ των πραγμάτων πολύ σύντομα....
    Τα πάντα έχουν διαβρωθεί στο δυτικοαμερικάνικο προτεκτοράτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H A' Αθήνας όμως δεν αρκεί.... Στη Βουλή μπαίνουν τα κόμματα που βγάζουν πάνω από 3% σε όλη την επικράτεια. Για να μπει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 9 με 10% στην Α' Αθήνας. Το πραγματικό ποσοστό της πανελλαδικά πρέπει να είναι στο 2.0 μέχρι 2.5%. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα και πρέπει να δραστηριοποιηθεί η ΧΑ σε όλη την Ελλάδα για να καταφέρει την είσοδό της στη Βουλή. Η παρουσία της στην Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου και Ιονίου είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Εάν τους τελευταίους δύο μήνες δεν δραστηριοποιηθεί στα μέρη αυτά αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει. Και επιτέλους ο Μιχαλολιάκος να αλλάξει ρότα. Δεν μπορεί να λέει πως δεν θέλουν στο κόμμα όσους δεν είναι σκληροπυρηνικοί εθνικιστές. Το ζήτημα είναι να μπει η ΧΑ στη Βουλή και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δηλαδή γιατί να μη δεχτεί στο κόμμα και απλούς πατριώτες από τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ ή ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα, οι οποίοι έχουν πλέον βάλει μυαλό και βιώνουν την λαίλαπα του πολυπολιτισμού στο πετσί τους; Τις προάλλες συζητούσα με μία κυρία μέσα σε ένα ταξί η οποία μου έλεγε πως μέχρι τώρα ψήφιζε ΚΚΕ αλλά επειδή στο σχολείο που πάνε τα δύο παιδιά της, τα ελληνάκια αποτελούν μειονότητα και κακοποιούνται από αλλοδαπάκια, (ένα αλβανάκι δάγκωσε στο αυτί την κορούλα της και ο αλβανός πατέρας του, ζητούσε και τα ρέστα!!!) θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές τη Χρυσή Αυγή και αυτή και ο σύζυγός της. Δηλαδή αυτούς τους ανθρώπους γιατί να μη τους θέλει ο Μιχαλολιάκος στο κόμμα του; Να αλλάξει μυαλά ο Νικολής εφόσον θέλει να μπει στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε -=IMAGINOS=- δεν είναι έτσι τα πράγματα.

      1) Πως γνωρίζεις εσύ σε ποιες περιοχές και σε ποιες όχι δραστηριοποιείτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.?.Μήπως παρακολουθείς τον ιστοτοπό της ( http://xryshaygh.wordpress.com ) και δεν έχεις διαπιστώσει κάτι τέτοιο.?,και επειδή είμαι προσωπικά ενεργός μέσα στο κίνημα σε διαβεβαιώ το ακριβός αντίθετο από αυτό που αναφέρεις.


      2)Εάν ο Αρχιγός ήταν να αλλάξει Ρότα δεν θα ήταν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,θα ήταν ...... ΛΑΟΣ.(με τις γνωστές κολοτούμπες σε,ΕΘΝΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,κ.α. θέματα.!

      3)Λες ακόμα <>??,δηλαδή εσύ γνωρίζεις βουλευτές από αυτά τα κόμματα όπου αποχώρισαν,και προσέγγισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,Και ο Αρχηγός τους έδιωξε.???
      Μιλάς για τους βουλευτές οι οποίοι έχουν πλέον βάλει μυαλό και βιώνουν την λαίλαπα του πολυπολιτισμού στο πετσί τους..???...(πλάκα κάνεις???),αυτοί που με το που αποχώρισαν από από εκεί που ήταν η προσχώρισαν σε άλλα κόμματα(Έλσα Παπαδημητρίου) ή έστισαν δικό τους κόμμα.

      4)Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δέχεται ψήφους από οποιονδήποτε.???
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      --ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ--

      http://xryshaygh.wordpress.com/theseis/

      Διαγραφή
    2. Δεν είπε ο Νικόλας ότι δεν θέλει να τον στηρίξει κόσμος προερχόμενος από άλλα κόμματα!
      Το αντίθετο , θέλει την στήριξη όλων των Ελλήνων.
      Αλίμονο , που το άκουσες κάτι τέτοιο βρε φίλε;
      Είπε ότι θα μπουν υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές , συναγωνιστές από τη μήτρα της Χρυσής Αυγής , αγωνιστές που χρόνια στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Και καλά λέει.
      Δε μπορεί ο κάθε πολιτικός νταλαβεριτζής , ο κάθε τυχάρπαστος από άλλους πολιτικούς χώρους να βλέπει φως και να μπαίνει οπουδήποτε.
      Σιγά μη βάλει και υποψήφιο Ψινάκη ή Σαρρή επειδή είναι γκλαμουρόφατσες , λά.ο.ς θα το κάνουμε;

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω με τον Imaginos πρεπει να γινει ανοιγμα προς την κοινωνια .Απο κομμα διαμαρτυριας να γινει κομμα λαικο.
      Κυτταξτε τι καταφερε η Μαριν Λεπεν στη Γαλλια .
      Εβγαλε απο την καταψυξη τις πατριωτικες εθνικιστικες δυναμεις και σερνει πλεον ολο το πολιτικο συστημα το οποιο αναγκαζεται να μιλαει μετα απο χρονια για τους Γαλλους και τη Γαλλια , εστω φραστικα.Η ιδεολογικη ορθοδοξια μακροπροθεσμα θα λειτουργησει αρνητικα σε ολα τα επιπεδα.
      Φυσικα ας προωθηθουν τα παλαια στελεχη της Χ.Α. στα ψηφοδελτια , αλλα το πολιτικο ανοιγμα πρεπει να γινει πριν τις εκλογες.
      Νικηφορος Φωκας.

      Διαγραφή
    4. καλα θα κανει ο Μιχαλολιακος να μην βαλει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ απ αυτους που ηταν στα μεγαλα κομματα. μυριστικαν εξουσια κ φερνουν γυρω γυρω τωρα. μεχρι χτες τους εβριζαν!

      Διαγραφή
  8. Είσοδος στην βουλή, δηλαδή 3%, σημαίνει με όλα αυτά που έχουμε δει (συμμετοχή, αποχή, λευκά-άκυρα) περίπου 190.000-200.000 ψήφους. Το λεκανοπέδιο Αττικής (Ά-Β' Αθηνών, Πειραιώς, υπόλοιπο Αττικής)είναι περίπου 2.000.000 έγκυρα ψηφοδέλτια. Αν η Χρυσή Αυγή πάρει κατά μέσο όρο, άνω του 5% στην Αττική, τότε θα υπερβαίνει τις 100.000 εντός λεκανοπεδίου (το θεωρώ σχεδόν σίγουρο δεδομένης της αθλίας κατάστασης εξαιτίας της συγκυβέρνησης του μνημονίου και της μετανάστευσης-εγκληματικότητας). Σίγουρα, υπάρχουν και άλλες περιοχές με αυξημένα προβλήματα, που πιστεύω θα δώσουν ώθηση στα ποσοστά της και εκτός Αττικής. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και πιστεύω ότι όπως σωστά είπε και ο Ιμάτζινος, πρέπει να δωθεί και αγώνας μεγάλος σε προβληματικές περιφέρειες. Αλλά είμαι αισιόδοξος, ιδίως όταν βλέπω τις καταφανώς ψεύτικες δημοσκοπήσεις που δίνουν στον Κουβέλη άνω του 10%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάντησε το σύστημα και τους εθνικιστές κομματόσκυλα. Εθνικοσοσιαλισμός σημαίνει επανάσταση, όχι κοινοβουλευτικές μαλακίες για να τ αρπάζουν οι εξυπνάκηδες. Ξυπνήστε κορόιδα!!!! Σας δουλευουν

      Διαγραφή
    2. 27% παερνει μεχρι στιγμης η χρυση αυγη αλλα δεν θα το πουν ποτε. δευτερο κομμα με μικρη διαφορα απο συριζα. κ μετα την τελευτεια πατατα του κουρακη περι επιβολη φορολογιας σε οποιον δηλωνει χριστιανος,περιμενε να βγει κ πρωτο κομμα!

      Διαγραφή
  9. To παν είναι να ενημερωθεί μέσα από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής όλος ο κόσμος , υπάρχει κόσμος που θα ψηφίσει Χ.Α. και δεν εκδηλώνεται από το φόβο του υπάρχοντος σιωνιστικού κουβέρνου (μην σταμπαριστεί κλπ). και αυτοί (πιστέψτε με , είναι πάρα μα πάρα πολλοί).
    Δεν είναι καταγεγραμμένοι ούτε στις παρασκηνιακές τους δημοσκοπίσεις , ούτε στις αναλύσεις των στατιστικάδων της παπαδημοκρατίας τους.
    Σας λέω , θα πέσουν τα ταβάνια της βουλής την νύχτα τον εκλογών.

    Κάτι άλλο. Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψην και το θέμα των εκλογικών αντιπροσώπων στα εκλογικά τμήματα , γιατί θα πέσει πολύ τσεκούρι αν αφήσουν ασύδωτους τους λοιπούς εκλογικούς των άλλων κομμάτων. Δε μας γουστάρουν πουθενά τα συγκυβερνοτσιράκια, τους χαλάμε τη "σούπα" αλλά μας σέβονται και μας φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Exουμε μεγαλο ποσοστο και στην κρητη. Στα Χανια ειμαστε δευτερη Δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φαντασου στην Κρητη.. την πασοκοκρατουμενη! αυτη μας καταποντιζε μεχρι στιγμης. απο πασοκ το ριξανε μετα στο αναρχοσυριζα.μιλουσες για Χρυση Αυγη κ μονο ξυλο δεν ετρωγες! ειχα αρχισει να απορω με τα μυαλα τους.. αν ξυπνησουν κ αυτοι τοτε εχουμε ελπιδα. παντως οντως μεχρι στιγμης με παραγματικες δημοσκοπησεις οχι τις φτιαχτες που προβαλλουν η Χρυση Αυγη ειναι δευτερη 27% !

      Διαγραφή
  11. .....καί κλάμα ό..... εβραιοπατριώτης Καρατζαφέρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε ρε φασισταρια με τα ψευδη σας γκαλοπ, αντε πισω στις τρυπες σας δολοφονοι, σκυλια των αφεντικων. Αντε να τελειωνουμε μαζι σας. Το βραδυ των εκλογων οσο και να ειναι το ποσοστό σας τρεχάτε να κρυφτείτε ποντίκια , μισάνθρωποι και δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανε κανενα μπανιο πρωτα ανωνυμε αλβανε, μας βρωμισες το φορουμ. Στον χωρο της εργασιας μου το 80% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ψηφισει αλλα δεν εκδηλωνοντε, αλβανοι και λοιποι βρωμιαρηδες ανθελληνες η νυχτα των εκλογων θα ειναι εφιαλτης για σας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Erxetai kremalaaaa reeeee kai de to exete katalabeiiiiiii,pontikia stis trypes sas kai fasistes sto meligala.

      Διαγραφή
    3. Kremala ? Meligalas ?
      XAXAXAXAXΑ ! τωρα μας φοβησες καθηκι και ανθελληνικο σκουληκι.

      Διαγραφή
    4. Κάτι τέτοιους σάν καί σένα θά τούς ἀναλάβουμε ἐμεῖς πού προερχόμαστε ἀπό τό ΚΚΕ -στά νιάτα μας- καί οἱ ὁποῖοι ἔστω καί ἀργά ἀνοίξαμε τά μάτια μας.
      Αὐτή τήν φορά δέν θά ἔχει διακοπές στά νησάκια τοῦ Αἰγαίου ...

      Διαγραφή
    5. κολοκουμουνι εσυ να πας απο τωρα να κρυφτεις στην σου γιατι σε οποια τρυπα κ να χωσεις την βρωμα σου θα σε βρουμε.κ τοτε να δουμε αν θα λες τα ιδια μπροστα μας
      ελενη

      Διαγραφή
    6. αντε ρε γαμησου πουτανας κορη κολοκουμουνι σαπουνι

      Διαγραφή
    7. Τι ηλιθιος που εισαι ρε ηλιθιε!

      Διαγραφή
    8. οταν μιλαμε για προδοτες η ηλιθιους δηλαδη κουμουνιστες να σε τι πιστευουν ....σταλιν,καστρο(αυτος εφυγε αλλα δημοκρατικα ΔΙΩΡΙΣΕ τον αδελφο του)παπαρηγα και αν εισαι και αλβανος τοτε και χοτζα....ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του!εγω συγνωμη αλλα παω να κανω εμμε........

      Διαγραφή
  13. Φυσικά και τα αληθινά ποσοστά δύσκολα θα τα μάθουμε. Για παράδειγμα στις δημοτικές, πολύ δύσκολα θα βλέπαμε τον υποψήφιο δήμαρχο και γ.γ. της Χρυσής Αυγής, πάνω από 3%, αλλά τελικά ήρθε το 5,3. Φυσικά οι δημοσκόποι πάντα δικαιολογούνται με το πρόσχημα ότι ψήφος στην Χρυσή Αυγή δύσκολα αποκαλύπτεται. Σαφώς και χρειάζεται προσπάθεια και κυρίως διαφύλαξη της ψήφου μας, από σίγουρες προσπάθειες νοθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο μια λυση υπαρχει για την διαφυλαξη της ψηφου της χρυσης αυγης. να μην υπαρξει ουτε ενα τμημα χωρις αντιπροσωπο!
      μονο σ αυτο πρεπει να παραδειγματιστουμε απο το κκε. παρολο που δεν εχει φοβο για ακυρα κ.τ.λ εχει φοβερη οργανωση στις εκλογες. ολοι λοιπον την επομενη φορα! για το καλο της ΕΛΛΑΔΑς. οχι τρεις κουκοι που ειμασταν αντιπροσωποι στις περασμενες κ αντιμετωπισαμε χιλια δυο

      Διαγραφή
  14. Στις εκλογες πεφτει χοντρη νοθεια, π.χ. η "μεγαλη ανατροπη" του 2000, λες και ηταν αγωνας μπασκετ. Τα "μικρα" κομματα δεν εχουν αντιπροσωπους στα περισοτερα απο τα 18000 εκλογικα κεντρα και σφαγιαζονται. Τα μισα και πλεον ψηφοδελτια τους ακυρωνονται. Οι "δημοκρατες" μας ειναι τα αηδιαστικοτερα καθηκια της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ? 76 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΕΛΕΟΣ. ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ, ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυρνα στην τρυπα σου ανθελληνικο σκουληκι !

      Διαγραφή
    2. δεν βγαζεις τον σκασμο απο τωρα; Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε παρτο χαμπαρι νεατερνταλ! ποναει ε;

      Διαγραφή
  16. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ παιδια η τωρα η ποτε οσο για σενα απλυτε που ειδες 76 ατομα στη Θεσ/νικη ελα να ξαναμετρησεις καλυτερα στα Ιμια αλλα εκει ο εβραιοσορος χρηματοδοτης των γνωστων αντιφα δεν σας αφηνει να βγειτε γιατι γνωριζει ο ανθρωπος οτι θα χασει τα πιονια του και δεν το ρισκαρει τα σας κραταει για να καψεται την Αθηνα και τα μαγαζια βιοπαλαιστων για να περασουν απο την πισω πορτα τα αφεντικα σας νομοσχεδια και χαρατσια... Ησασταν γνωστοι στη χωρα χρονια τωρα απλα τωρα πεφτουν οι μασκες κι απο αλλα τσιρακια ψευτοεθνικιστες και πατριωτες. Λοιπον απλυτε κοιτα να ενωθεις μ αυτους μηπως και σας ακουσει κανενας. Οσο για το δεξια αριστερα δεν υπαρχει διαφορα προδοτες ειστε και οι δυο η μονη διαφορα ειναι οτι εσυ βρωμας κι αυτοι φορανε κολονια..

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια απο εδω και περα μονο χρυση αυγη.Δεν υπαρχει αλλο κομμα για τον ''Ελληνα'' εργατη παρα μονο αυτο,ολοι οι αλλοι ειναι απατεωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτον: Γιατί ο αρθρογράφος του άρθρου αυτού, δεν μας δίνει την πηγή της δημοσκόπησης;
    Γιατί δεν αναγράφεται η εταιρεία που διεξήγαγε την δημοσκόπηση και για χάρη ποιού κόμματος την έκανε;

    Δεύτερον: Ρε τι μανία είναι αυτή με το ΛΑ.Ο.Σ; Τόσο πολύ σας ετσουξε που σας άφησε στα κρύα του λουτρού το 2007;

    Τρίτον: Επειδή έτοιμους σας βλέπω, όταν δείτε ότι τα ποσοστά σας θα είναι ΠΟΛΥ λιγότερα από αυτά που λέτε, θα ξεκινήσετε πάλι να φωνάζετε ότι έγινε νοθεία και σας έκλεψαν, σας ενημερώνω πως οι εκλογική διαδικασία, παρακολουθείται από την έναρξη ώς την λήξη της από διεθνής οργανισμούς και οι οργανισμοί αυτοι,εχουν να αναφέρουν για ύποπτα περιστατικά νοθείας κατά την διαδικασία, απο τον καιρό των δημοψηφισμάτων της χούντας...Από το 73 μέχρι σήμερα οι αναφορές τους κάνουν λόγο για ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!Επίσης, υπάρχουν και τα δικαστήρια εγχώρια και διεθνή, όπου μπορει κάποιος να προσφύγει και να καταγγείλει τυχόν νοθεία...Γιατι σε καμία απο τις προηγούμενες εκλογές που ωρυόσασταν ότι σας έκλεψαν, δεν κάνατε καμία καταγγελία;;;Αυτή τη φορά θα κάνετε ή θα περιοριστείτε ξανά στο να φωνάζετε ο,τι "έπεσε τρελή νοθεία" και ο,τι σας "έφαγε το σύστημα", με σκοπό να πειστούν και να μην σας παρατήσουν τα μέλη σας τα οποία μετά τα αποτελέσματα των εκλογών θα νιώθουν σαν μαλάκες που τους κοροϊδεύατε για μεγαλειώδεις εισόδους στο κοινόβουλιο...;

    Τέταρτον: Μάθετε λίγο να λέτε καλά ψέματα!!!Βγάζει μάτι το ότι σε όλες αυτές τις "κρυφές δημοσκοπήσεις" που γίνονται απο έγγυροτατη και μεγάλη Στατιστική εταιρεία (την RADIOARVYLA-MICHALOLIAKOS RESEARCH να φανταστώ),το μόνο που κάνετε ειναι να παίρνετε τα αποτελέσματα απο δημοσκοπήσεις που βγάζουν τα κανάλια,να χαντακώνετε το ΛΑ.Ο.Σ και όσα ποσοστά αφερείτε απο αυτό να τα προσθέτεται στο 5,3 που πήρατε στις δημοτικές εκλογές.

    Τέλος, το ξαναρωτάω το σημαντικότερο για να μην τυχον ξεχαστει μέσα σε όλα αυτά που γράφω: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ;;;

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως στην Λακωνια η Χρυση Αυγη θα σαρωσει ...

      Διαγραφή
    2. σας ενημερώνω πως οι εκλογική διαδικασία, παρακολουθείται από την έναρξη ώς την λήξη της από διεθνής οργανισμούς και οι οργανισμοί αυτοι,εχουν να αναφέρουν για ύποπτα περιστατικά νοθείας κατά την διαδικασία, απο τον καιρό των δημοψηφισμάτων της χούντας...Από το 73 μέχρι σήμερα οι αναφορές τους κάνουν λόγο για ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

      ΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΙΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ " ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΙ " ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ? Η ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ..."ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ..." ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ..."ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ...."

      Διαγραφή
    3. 7% τελικά η ΧΑ. Πού είσαι τώρα να μιλήσεις ρε Αρτέμη; Κατάπιες καμιά κάλτσα;

      Διαγραφή
  19. Ε οχι και να ψηφίσουμε ανθέλληνες προδότες υποστηρικτές του Γ ΡΑΙΧ του Χίτλερ και των ss.
    Είπαμε και η μαλακία έχει τα όρια της. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη την καραμελα πιπιλατε συνεχεια! Ψηφισε λοιπον ανθελληνες προδοτες υποστηρικτες του Σταλιν και του κοκκινου φασισμου (που τον εχεται ωραιοποιησει), ψηφισε τα παρακλαδια του Συνασπισμου (βλεπε ΡΟΖΑ) που ειναι οι γνωστοι αγνωστοι που και καλα δεν γνωριζει το συστημα, χρηματοδοτουμενοι απο τον Σορος και αλλους νεοταξητες και γιαυτο υποστηριζουν το ανοιγμα των συνορων , την αντικατασταση στρατου και αστυνομιας με Πολιτοφυλακη (χαχαχα) και αυτους που δινουν συνταξη αναπηριας στους παιδοφυλους! Αξιος της μοιρας σου εισαι και αχυρανθρωπος των ΜΜΕ.
      Αλλη μια φορα θα σου κλεψουν την ψηφο και μετα θα λες ''τι μαλακας ημουν''
      Χρυση Αυγη τωρα! Να ξεβρωμισει η χωρα! Να ερθει κολοτουμπα το πολιτικο συστημα!

      Διαγραφή
    2. εχεις μεινει πισω καθυστερημενε παλι.. η μοδα περι Χιτλερ Ναζι περασε! δεν τα εμαθες; δεν πηγε καλα το σχεδιο κ διπλασιασε τα ποσοστα της. ακομη κ σε Διστομο κ Καλαβρυτα που ειναι ευφυεστατοι ανθρωποι σας απαντησαν με την ψηφο τους στην χρυση αυγη. παρτε να εχετε κουμουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Πηγή υπάρχει?
    Ποια η εταιρία?
    Πετάει μια μαλακία το κάθε μπλογκ και το αναπαράγει το site της Χ.Α χωρίς να το ψάξει μα τόσο μαλάκες είναι οι τύποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε Νικο (δεν μπορω να σε πω συμπατριωτη ή συναγωνιστη ή οτιδηποτε παρομοιο διοτι ειναι φανερη η ενθερμη υποστηριξη σου προς το κομμα του λαος και το συγκεκριμενο καθε αλλο παρα πατριωτικο ειναι) οχι δεν πιστευω να μας ετσουξε το 2007 οσο το οτι ξεκινας καθετα εναντιος στους διεθνεις τοκογλυφους και μολις τσιμπας 2 υπουργειακια ακολουθας τις τακτικες παγκαλου (ευλογια για τον τοπο το Δ.Ν.Τ.), οσο οτι δεν προλαβαινεις να ασχοληθεις λιγο με το υπουργειο ναυτιλιας και πρωτη κινηση ειναι να διαλυσεις τον πιο δυνατο τομεα της χωρας μας δινοντας το πρασινο φως για ιδιωτικες σχολες εμπορικου ναυτικου (κινηση καθε αλλο παρα πατριωτικη), οταν ο προεδρος σου λεει οτι θα στηριξω μεχρι τελους την κυβερνηση παπαδημου (τη στιγμη που ο παπαδημος λεει θα αναλαβω μονο αν συμφωνησουν ολοι για την 6η δοση δηλαδη το ξεπουλημα της χωρας μου), οσο το οτι δηλωνει οτι πρεπει να παταξουμε την λαθρομεταναστευση οτι ειναι ετοιμος να κανει οτι χρειαστει αλλα ειναι υπερ της ανεγερσης μικρων τζαμιων, οταν δηλωνει οτι θα βυθιζε τα πλοια με τους λαθρομεταναστες, μετα θα εκανε δημοψηφισμα και μετα επαναπροοθηση, και τελος να σου θυμισω οτι και ο παπανδρεου ειχε λαθος πολιτικη και ο σαμαρας το ιδιο και αργοτερα σε δηλωσεις του δηλωνε: εγω ο γιωργος ο παπανδρεου και ο αντωνης ο σαμαρας θα συναντηθουμε στον προεδρο της δημοκρατιας για να κανουμια κυβερνηση απο κοινου κι επιτελους να σωθει αυτη η χωρα. ειδες καμια σωτηρια μηπως εσυ κι εμεις ζουμε ακομα με πονοματο;

    οσο για τη δημοσκοπηση δεν μπορω να σου απαντησω διοτι δεν γνωριζω την πηγη γνωριζω ομως να σου πω οτι σε τηλεφωνικη δημοσκοπηση που εγινε πριν 2 περιπου μηνες κι ετυχε να καλεσουν συγκενικο μου ατομο και να απαντησω εγω (φυσικα η απαντηση μου ηταν λαθος γιατι στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι συγκεκριμενες οι απαντησεις) ειχαμε 2 φορες προβλημα συνδεσης και τελικα απαντηση δεν πηραν ποτε απο μενα τα συμπερασματα δικα σου

    Τελος για το θεμα ακυρων και νοθειας..., οντως υπαρχουν δικαστηρια στη χωρα μας καθ'ολα αξιοκρατικα (φανταζομαι οτι σε μπερδεψα και θα απορεις για ποια λεω χαχαχα) θα γινω λιγο πιο συγκεκριμενος εννοω τα δικαστηρια που εβαλαν φυλακη τον τσοχατζοπουλο τον ψωμιαδη τον κοκκαλη τον χριστοφορακο τον ρουσοπουλο και λοιπους.....

    φιλικα Αντωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν έχουν σχέδη οι πατριώτες με το προδοτικό νεοταξίτικο ΛΑΟΣ κια με τους ναζιστές Χρυσαυγίτες.
    Δεν είμαστε οι πατριώτες ΣΟΥΡΓΕΛΑ για να ψηφίσουμε αυτούς τους κλόουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ εσυ ψηφισε ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ ! Μιλαμε για τους καραπατριωτες...

      Διαγραφή
    2. Ηλιθιος γενιεσαι δεν γινεσαι αρα εσυ γεννηθηκες!

      Διαγραφή
  23. Καλα ποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι θα ψηφισουν χρυσα αυγα, γιατι ειστε πραγματικα ανυπαρκτοι. Ουτε μια συγκεντρωση δεν ειστε ικανοι να κανετε και μετα τα ριχνετε στο παρακρατος (που ειστε εσεις οι ιδιοι) και στους κακους μπατσους (που ειναι κολληταρια σας). Αν δεν υπηρχε και το ιντερνετ να ξεκαβλωνετε η χρυση κουραδα θα ειχε εξαφανιστει. Αντε βλακες πουθεναδες παρτε το χαμπαρι μια ζωη στο περιθωριο θα ειστε. Μονο για καμια μαζωξη των 25 ειστε σε κανενα κατσαβραχο μη σας παρει κανα ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε μάτι φιλαράκο την συγκέντρωση για τα Ιμια στις 28 του μηνός.
      Μη μου πάθεις κάνα εγκεφαλικό φοβάμαι με τις αυταπάτες που τρέφεις μέχρις ώρας για τον "ολίγο" κόσμο της Χρυσής Αυγής.
      Κούνια που σας κούναγε νεοταξίτικα τσιράκια των τραπεζιτών και δεκανικια της κρατικης καταστολής , αντιφάδες φαφλατάδες και κλόουν επαναστάτες της πεντάρας και της ψευτοδημοκρατίας σας. Πουθενάδες , μπαχαλάκηδες των Βορείων προαστείων , χαρτζηλικωμένα παιδάρια με την τσέπη του μπαμπά σας που άμα σας πιάνουν οι μπάτσοι στέλνουν οι μπαμπάδες σας μισή διμοιρία δικηγόρους να σας βγάλουν από τα κάγκελα.
      Ουστ από δω ..

      Διαγραφή
    2. Αναρχικο σκουπιδι γυρνα στο βοθρο σου και καπνισε λιγο χορτο να ηρεμησεις .Σε καταλαβαμε ταραχτηκες τα μαλα , αλλα να δεις τον ταραχο που θα παθεις στις εκλογες...
      Αντε τωρα ανθελληνικο σκουπιδι στη χωματερη σου.
      Καραγκιοζη της αναρχικης πλακας.

      Διαγραφή
  24. με εσενα ρε σκουπιδι δεν χρειαζεται να μιλησω τα αδερφια των μπατσων ξερουμε ποιοι ειναι γνωστο χρονια τωρα ξεσκεπαζεστε οσο για τις συγκεντρωσεις που δεν μπορουμε να κανουμε υπομονη τα Ιμια ειναι κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς όλους τους "ανώνυμους" αναρχοάπλυτους, ΛΑΟΣίτες και "πατριώτες" του κώλου που λένε ότι δεν ψηφίζουν "ναζιστές" κλπ κλπ :

    Το ξέρουμε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ότι σας πονάει η παρουσία και η δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ανεβαίνει συνεχώς, αλλά τι να κάνουμε ;; Συνηθίστε το, γιατί από 'δω κι εμπρός θα βλέπετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντού και πάντα !

    Εμείς οι "ναζιστές" και "οπαδοί" του Γ' Ράιχ όπως μας αποκαλείτε, είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που διαδηλώνουμε αυτή τη στιγμή με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στα χέρια. Ελάτε λοιπόν να μας σταματήσετε, ανύπαρκτοι πουθενάδες ψευτοπατριώτες !

    ΛΑΟΣίτες, ξεφτίλες εθνοπροδότες, αρκετά καπηλευτήκατε τον Πατριωτισμό, αρκετά κλέψατε συνθήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα ο κόσμος είδε τι ελεεινοί νεοταξίτες γλείφτες του συστήματος είστε για 2 κωλουπουργεία. Κάντε ρε μια ανοιχτή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας αν έχετε τα κότσια ! ΟΥΣΤ ΡΕ, ξεφτιλισμένοι κωλοτούμπες !

    Καλά, για τα διάφορα κωλοαναρχικά "αντιφασιστάκια" που γράφουν εδώ και απειλούν ότι θα μας "κρεμάσουν" κλπ, προσέχτε ρε μην σκίσετε κανένα καλσόν ! Τριάντα χρόνια τώρα μας "κρεμάτε" και μας "ψάχνετε", κι ακόμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ! Άντε ρε ξεφτιλισμένα ανθελληνικά κωλόπαιδα να βολευτείτε στα κρατικά άσυλα των πανεπιστημίων και στις καταλήψεις όπου δεν πληρώνετε ούτε ΔΕΗ ! Τόσο μεγάλοι "επαναστάτες" είστε !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! Είτε 3% πάρουμε στις εκλογές, είτε 10%, είτε 0,5%, θα μας βρίσκετε ΟΛΟΙ μπροστά σας ! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που καταντήσατε την Πατρίδα μας σ'αυτά τα χάλια !

    Αναρχοπρεζόνια κωλοαλβανοί ανθέλληνες και "λογικοί" εθνικόφρονες πατριώτες του κώλου που δεν ψηφίζετε "ναζιστές", ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΡΕ ! Θέλουμε να σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ !

    Κι αν είστε μάγκες, ελάτε όλοι στην συγκέντρωση για τα ΙΜΙΑ να μας σταματήσετε !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν "επώνυμε" που κρύβεσαι πίσω από το pc σου.
      Πατριώτηες του κώλου είστε εσείς οι ναζιστές που σας διώχνουν οι αναρχοάπλυτοι από μια πλατεία και εσείς κάνετε τις κότες.
      Ποια είναι η δράση της Χ.Α μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όπου ο Μιχαλιλιάκος δεν πατάει ποτέ?
      Η Χ.Α δεν είναι μέρος του συστήματος?
      Ο Νικόλας δεν δουλέυει στην ΚΥΠ?
      Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα.
      Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ έχει μιλήσει και σας έχει ξεσκεπάσει ελεεινούς ρουφιάνοι και δωσίλογοι.
      Στον Περίανδρο "ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ" απάντησε αν έχεις κότσια
      http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html

      Διαγραφή
  26. Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011
    Βαριές κατηγορίες του Περίανδρου για τη Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου
    Αναρτήθηκε από KARATHEODORIS στις 2:03 π.μ.


    ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.

    Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου.

    Οι ανηλεείς διώξεις εντός και εκτός Ελλάδος, η αναγκαστική αυτο-εξορία, η άδικη κάθειρξη, όλα τούτα μένουν πίσω κι εγώ ως δοκιμασμένος Έλλην προχωρώ. Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ’ το 1983 προσέφερα την νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα όποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου, και πάμπολλες φορές το αίμα μου καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας.

    Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.

    Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη – ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές – η απάντηση είναι μία: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ΄ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν… Έφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον «κακό» Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της…! Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του «Να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι», στελέχη της Χ.Α που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθή τον πολιτικάντη!

      Βεβαίως όλα αυτά και πολύ περισσότερα που θα αποκαλύψω στο μέλλον, έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Είχα σκοπό πριν από την αποφυλάκισή μου μάλιστα, να τα αποσιωπήσω, διότι η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική κι ένοιωθα πια την ανάγκη να απομακρυνθώ από κάθε αναφορά σ’ αυτήν για να διασώσω την εθνικιστική μου αξιοπρέπεια αλλά και την προσωπική μου σοβαρότητα.

      Διαγραφή
    2. Έκτοτε όμως διεπίστωσα τα εξής προδοτικά και μέχρι τότε ανήκουστα: χρησιμοποιούσαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ρητορική… Υμνούσαν το αστικό κράτος και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Τιμούσαν τους αναρχικούς και τον Λάμπρο ΦΟΥΝΤΑ που ‘καιγε την εθνική μας σημαία… Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ… Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία… Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, που έχουν πρωτοστατήσει σε ανθελληνικές δραστηριότητες και κατά των οποίων προ ετών μας έλεγαν να βιαιοπραγήσουμε… Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία… Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ… Απεδέχοντο την ανέγερση τζαμιού αν μείνουν στην χώρα λιγώτεροι μωαμεθανοί… Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Μα το σοβαρότερο: Διατηρούσαν μεταξύ τους (όπως και τώρα) εκείνους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που κατέθεσαν το 1998 σε βάρος μου συκοφαντώντας με και στοχοποιώντας με για να κατασκευαστεί η ανύπαρκτη ενοχή μου…!

      Διαγραφή
    3. Συναγωνιστές,

      Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.

      Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.

      Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.

      Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους. Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία.

      Αηδιασμένος απ’ την ανυπαρξία ιδεολογικού υποβάθρου, απ’ τον εκφυλισμό της πολιτικής στρατιωτικοποιήσεως των μαζών σε πολιτική της εκλογοθηρίας και απ΄ το έλλειμμα υψηλών στελεχών που εξ ίσου σιχάθηκαν και έφυγαν, διαχωρίζω επισήμως και ενυπογράφως την θέση μου. Δηλώνω παρά τις λαβωματιές μου και πάλι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, δημιουργός και πιστός της «παλαιάς» Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει πια, της οποίας την συνοχή και την φήμη ως κίνημα έκτιζα δίνοντας, μαζί με λαμπρούς συντρόφους, ασύλληπτους αγώνες εδώ και 30 έτη, απ’ τα πεδία αγώνος των Αθηνών έως τις νησίδες των Ιμίων, όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου.

      Διαγραφή
    4. Ως εκ τούτου, και επειδή δεν προτίθεμαι να χαρίσω το έργο μου στους ασήμαντους που επί έτη το καπηλεύτηκαν, απαγορεύω και καταδικάζω κάθε χρήση του ονόματός μου προς πολιτικήν ωφέλειαν της «σύγχρονης», δημοκρατικής Χ.Α, η οποία πίσω απ’ τ’ αγνά μέλη της αποτελεί πολιτικό φιάσκο και την προσωποποίηση της παταγώδους αποτυχίας ενώσεως των εθνικιστών.

      Τιμώ τους συναγωνιστές που επί μακρόν μου συμπαραστέκονται, τιμώ τους συνηγόρους μου που σε αντίξοες συνθήκες με υπεράσπισαν με αγάπη και αφιλοκέρδεια τόσον στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών, τιμώ την οικογένειά μου που προτίμησε την συντριβή της παρά το να γίνω ρουφιάνος όπως οι «άλλοι», τιμώ αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου στα δικαστήρια, μα και όλους όσοι από παντού με τιμούν το ίδιο, προπάντων όμως εκείνους που δίχως εκλογική υστεροβουλία δίνουν την μάχη τους και διακινδυνεύουν, όχι για να λάβουν χρήματα από κρατικές επιδοτήσεις, αλλά διότι αγαπούν την Ιδέα και την Θυσία. Ωστόσο ας γνωρίζουν άπαντες, εντός και εκτός, πως κάθε ανοχή, μετά από την αποκάλυψη, στο μέλλον θ΄αποδειχθή συνενοχή…

      Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές,Μέχρι τώρα, ελεύθερος και φυλακισμένος, έχυνα αδιάκοπα το ΑΙΜΑ μου βαστώντας ψηλά την ΤΙΜΗ μου και διασώζοντας την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου κινήματος. Τώρα όμως που η νομική μου υπόθεση θα κριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου προσφεύγω επιδιώκοντας την επανάληψη της δίκης εύχομαι οι ΑΤΙΜΟΙ ένοχοι να αποκαλυφθούν, κι όχι μόνον οι φυσικοί αλλά και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

      Η σκληρή Μοίρα που συντρόφευσε μέχρι τώρα την ζωή μου, μαζί και η Πίστη μου στην Ιδέα, που την διετήρησα ανόθευτη σε μύριες αντιξοότητες, μου χάρισαν τεράστια απόσταση απ’ τους ουτιδανούς ψευδοσυντρόφους, την οποία πια δεν μπορώ να καλύψω με πισωγυρίσματα στον θίασο των ΑΤΙΜΩΝ.
      Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

      Έτσι, προτιμώντας την γυμνή αλήθεια παρά τις δάφνες της θεατρικής υποδοχής, που μου επεφύλασσαν οι «προσκυνημένοι», καθιστώ σαφές ότι τα πομπώδη χειροκροτήματα είναι για τους άκαπνους.

      Για τους τολμηρούς παραμένει το λιτό κλέος.

      Τολμήστε κι εσείς! Για την Πατρίδα και τον Λαό!



      ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ
      ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
    5. ''Περιανδρε'' δεν ξερω την προσωπικη σου περιπετεια και αν σε εδωσαν καποιοι .Η πικρα σου ειναι κατανοητη .Ομως δεν καταλαβαινω γιατι χτυπας πισωπλατα τη Χρυση Αυγη λιγο πριν τις εκλογες ...ο καθενας εχει δικαιωμα να φανταστει ο,τι θελει για την ενεργεια σου .
      Παντως μια και φαινεται να εχεις εντονο προβλημα με τους ομοφυλοφιλους η γκει, παντως οχι πλεον πουστηδες { ξυπνα 2012 ειναι οχι 1960... } , θα σε συμβουλευα καλοπροαιρετα μια επισκεψη {τουλαχιστον } σε ψυχολογο .
      Ενας γκει ψηφοφορος της Χρυσης Αυγης , πατριωτης μεχρι το κοκκαλο...
      Αχιλλεας Πατροκλος.

      Διαγραφή
    6. κυριε προβοκατορα να πας αλλου να διαβρωσεις,στην χρυση αυγη δεν υπαρχουν ουτε πουστηδες ουτε γκει, αμε και στο διαολο καραγκιοζακο...

      Διαγραφή
  27. Συγνώμη κύριοι "υπερ-επαναστάτες", αλλά ποιος είναι ο "Περίανδρος" ;;

    Μήπως είναι ο Πάπας και έχει το αλάθητο ;;

    Δηλαδή ό,τι λέει ο κύριος "Περίανδρος" είναι αναγκαστικά σωστό ;;

    Δεν το κατάλαβα αυτό !

    Επειδή ο κύριος Περίανδρος έκανε φυλακή, αυτομάτως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε δειλοί και ρουφιάνοι ;;

    Ξεχνάει ο κύριος Περίανδρος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον είχε ως Σημαία της μέχρι το 2009 ;;

    Σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το κύριο σύνθημα ήταν ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ και ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !

    Είχαμε γεμίσει όλους τους τοίχους της Ελλάδας με το σύνθημα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ. Εγώ προσωπικά το έχω γράψει άπειρες φορές σε άπειρους τοίχους.

    Να θυμίσω εδώ τα άπειρα δημοσιεύματα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπέρ της αθωότητας του Περίανδρου ;;

    Και έρχεται τώρα αυτό το ΑΧΑΡΙΣΤΟ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ να βρίζει και να αποκαλεί ρουφιάνους και δειλούς τους ανθρώπους που τον είχαν για σύμβολο και για σημαία τους τόσα χρόνια ;;

    Ποιος ξέρει τι συμφωνίες με το Κράτος και τις αρχές ασφαλείας έκανε ο κύριος "Περίανδρος" ώστε να αποφυλακιστεί πρόωρα και να χτυπάει πισώπλατα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κάτι ελεεινά ιστολόγια όπως το xawatch που βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εμφανίστηκαν εντελώς "συμπτωματικά" αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία του 5,3% στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...Γνωρίζουμε άλλωστε ότι το ΛΑΟΣ κρύβεται πίσω από αρκετά τέτοια "υπερεθνικιστικά" ιστολόγια που βρίζουν εργολαβικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τι να κάνουμε, είναι εμφανές ότι έχουν πανικοβληθεί οι άνθρωποι.

    Αλλά ας υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί έχουν δίκιο, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πουλημένη στο σύστημα. Αυτοί πού είναι ;; Πού είναι ο Περίανδρος και οι "υπερ-επαναστάτες" που τον υποστηρίζουν, να βγουν μπροστά και να γκρεμίσουν το κοινοβούλιο ;; Πού είναι αυτοί οι "γνήσιοι ιδεολόγοι" να ταρακουνήσουν το σύστημα ;; Τους είδε κανείς πουθενά ;; Να τους ακολουθήσουμε κι εμείς οι αμόρφωτοι και ξεπουλημένοι χρυσαυγίτες !

    Κύριε Περίανδρε Ανδρουτσόπουλε, εσείς είστε ο αγνός, αμόλυντος, αλάνθαστος, μορφωμένος και κυνηγημένος ιδεολόγος που κάνατε και φυλακή για τις ιδέες σας, έτσι δεν είναι ;;

    Πού είστε λοιπόν να βγείτε μπροστά ;; Γιατί δεν εμφανίζεστε ;; Γιατί δεν γυρνάτε τις γειτονιές της Αθήνας να σταθείτε δίπλα στους Έλληνες που υποφέρουν;; Γιατί δεν γκρεμίζετε το σάπιο καθεστώς ;;

    Πού είσαι τέλος πάντων Περίανδρε ;;

    Αλλά ξέχασα, εσύ τώρα γράφεις βαθυστόχαστα ιδεολογικά βιβλία και δεν έχεις καιρό για "ανοίγματα" στην κοινωνία και "πολιτικαντισμούς" όπως εμείς οι αμόρφωτοι και ξεπουλημένοι χρυσαυγίτες !

    Για να μιλήσουμε λοιπόν σοβαρά και να αφήσουμε τις γελοιότητες του "Περίανδρου" και των χαβαλέδων "υπερ-επαναστατών" :

    ΝΑΙ, έχει κάνει λάθη και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΑΙ, κανείς δεν είναι τέλειος και αλάνθαστος. ΝΑΙ, ούτε ο Μιχαλολιάκος είναι ο τέλειος και αλάνθαστος ηγέτης. ΝΑΙ, ήταν λάθος η συνεργασία με τον Καρατζαφέρη το 2002. Εμείς οι ίδιοι το αναγνωρίζουμε και το λέμε. Τότε όμως ο Καρατζαφέρης παρίστανε τον "Εθνικιστή", και πιστέψαμε ότι κάτι καλό θα προέκυπτε για τον Εθνικό χώρο.

    Η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη βουλή είναι ΤΑΚΤΙΚΟΣ στόχος και όχι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. Με την συμμετοχή στις εκλογές το Κίνημα μαζικοποιείται, ανοίγεται στην κοινωνία, αποκτά πολιτική εμπειρία, νομιμοποιείται στα μάτια του λαού και αναγκάζει το σύστημα να μας δεχτεί ως "συνομιλητές".

    Αυτό είναι απλώς μια μάχη, όχι ο πόλεμος ! Οι αστοί θα μας δώσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε, είπε ο Λένιν και είχε δίκιο, αν και εβραιομπολσεβίκος.

    Όποιοι δεν κατανοούν ότι το άνοιγμα στην κοινωνία και η διατήρηση ανόθευτου του πυρήνα της Ιδεολογίας μπορούν να συνυπάρξουν δίχως το ένα να αποκλείει το άλλο, είναι ερασιτέχνες της σκέψης και της πολιτικής.

    Αυτό δείχνει και το κείμενο του "Περίανδρου" που έστειλε πιο πάνω κάποιος "ανώνυμος".

    Ερασιτεχνική σκέψη, ψευτοεπαναστατικές μεγαλοστομίες με αριστερίστικη-μικροαστική γεύση και βαθύτατα ψυχολογικά απωθημένα.

    Καληνύχτα "Περίανδρε" !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον δρόμο της και χωρίς εσένα !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΙΣ 28-1-2012 ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ !

    ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ απαντάς ως "επώνυμος"?
      Ο Περίανδρος πήγε φυλακή για την Χ.Α
      Εσύ τι έχεις κάνει γι αυτήν?
      Ο Περίανδρος κατηγορεί τον αρχηγό για ρουφιάνο.
      Και να μπε΄'ι η Χ.Α στην βουλή τι περισσότερο θα κάνει από τα άλλα κόμματα?
      Μήπως θα αρνηθεί τους μισθούς,διορισμούς,αυτοκίνητα,επιχορηγήσεις?
      Φυσικά και θα τα δεχτεί το δήλωσε εξάλλου ο Νικόλας σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μπλόγκ.
      Μάγκα του πληκρολογίου που κάνεις επανάσταση πίσω από το pc σου.

      Διαγραφή
    2. ρε αδερφε μαλλον χανεις επεισοδια ακομα και τωρα ως δυναμη δημοτικου συμβουλιου επρεπε να παρει χωρο ως πολιτικο γραφειο η χρυση αυγη και μετα απο φωνες και ιστοριες καταφερε και πηρε ενα γαλαταδικο (τρυπα) στο παγκρατι βασικα της το εδωσαν γιατι ακομα δεν εχει στεγαστει καποιο γραφειο εκει

      Διαγραφή
  29. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Περίανδρος αν είναι σωστός συναγωνιστής όπως λέει και δεν έχει πρόβλημα με τους απλούς Χρυσαυγίτες και θέλει να τους ανοίξει τα μάτια και να τους προστατευσει, ας τα ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ και όχι με το να αφήνει υπονοούμενα και να αναπαράγει τις μαλακίες που έγραψαν κάποιοι πρωην της Χ.Α που πήραν δρόμο λόγο του οτι έκαναν ένοπλες ληστείες με Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.Η ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α, κατάλαβα. Τη νύχτα των εκλογών αν δεν έχετε πάρει το ποσοστό που ονειρεύεστε, που είναι και το πιο πιθανό θα λέτε ότι έφταιγε ο Ερμής που ήταν ανάδρομος, κι η καλπονοθεία. Καλά. Μόνοι σας θα τα λέτε μόνοι σας θα κλαίτε.
    Στις 28 Ιανουαρίου, για σας που μας παρουσιάζετε το γεγονός ως σπουδαίο, το ότι μαζεύτηκαν δέκα χιλιάδες, που δεν ήσασταν και τόσοι, σας πληροφορώ ότι όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν, δεν πάει να πει ότι θα σας ψηφίσουν κιόλας. Ξέρω άτομα που θα ψηφίσουν άλλα εθνικιστικά κόμματα(απόστρατους) και ήταν εκεί.
    Και όλον αυτό τον κόσμο τον μαζέψατε απ' όλη την Ελλάδα. Θυμάμαι μια φωτογραφία που έλεγε στο πανό "πυρήνας Κορίνθου". Αφήστε τα σάπια λοιπόν και πέστε μας πόσοι ήσασταν στο Σύνταγμα στις 23 Δεκέμβρη. Ναι, τότε που το σκάσατε σαν τα ποντίκια από δυο τρία δακρυγόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τι έχεις να πεις ρε εξυπνάκια; 7% πήρε η ΧΑ στις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι αυτά που λες σ' αυτό το σχόλιο είναι μπούρδες και μπορείς πλέον να τα βάλεις στον κόρφο σου και να φύγεις. ΥΓ: Πόσο πήρανε ρε συ οι "Απόστρατοι" στις εκλογές;;; Ναι ναι αυτοί που στην πρώτη συνέντευξη τύπου πήγανε να βγάλουν το πασοκικό ερίπειο Βεριβάκη να μιλήσει και τους έκραξαν μέχρι και οι πέτρες. (φήμες λένε ότι ακούστηκαν φωνές όπως "φέρτε το Ντερτιλή" κλπ)

      Διαγραφή
  33. ΄Ελα ρε!!! ΄Ωστε κάποιοι πρώην χρυσαυγίτες έκαναν ληστείες με Αλβανούς;; Καλόπαιδα ε;;

    ΄Ετσι είναι:
    Χρυσή αυγή- Αλβανία
    συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με ανεχθείτε για λίγες γραμμές.
    Είμαι 47 χρονών και ότι γράφω ως ανώνυμος δεν σημαίνει ότι φοβάμαι, (ποτέ δε φοβήθηκα να υποστηρίξω αυτό που πιστεύω), αλλά διότι δεν είμαι "κάποιος" επώνυμος...απλά ένας έλλην πολίτης.
    Πριν κάποια χρόνια ούτε μου περνούσε από το μυαλό η Χ.Α., αντιπαθούσα τα μέλη της και γέλαγα μαζί τους. Τους θεωρούσα ηλήθιους κολλημένους (τόσα ήξερα, τόσα έλεγα τότε).
    Ένα έχω να πω μόνον: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΡΙΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!
    Από αυτή τη στιγμή η Χ.Α. έχει την ψήφο μου και για πρώτη φορά στη ζωή μου θα κάνω αίτηση να οργανωθώ σε πολιτικό κόμμα, αν φυσικά η Χ.Α. με αποδεχθεί.
    Κουράγιο και καλή συνέχεια!!! Γινόμαστε όλο και πιο πολλοί.

    Και για όσους ίσως βιασθούν να με κρίνουν, θα πω ότι η Χ.Α. ΟΥΤΕ με γνωρίζει ΟΥΤΕ μου έταξε τίποτε!
    Και όταν θα κάνω την αίτησή μου ΟΥΤΕ τότε θα πω ότι έγραψα αυτό το μήνυμα.

    Ένας άγνωστος Έλλην από τους πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είναι τρομοκτατημένοι γι'αυτό μας φοβερίζουν

    μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΛΑΟ.ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προηγούμενε ανώνυμε κι εγώ κάπως έτσι από ΝΔ θα μετακομίσω στη Χρυσή Αυγή.
      Αν κι αυτοί αποδειχθούν κατώτεροι και χειρότεροι από τους άλλους που τόσο μας βίασαν επί 38 έτη τότε μπαρούτι και στάχτη να γίνει τούτη η χώρα. Θα μας αξίζουν πολύ χειρότερα.

      Διαγραφή
  37. ο περιανδρος δυστυχως απεδειξε ποσο κομπλεξικο και γελοιο υποκειμενο ειναι η χρυση αυγη παντα τον υποστηριζε δημοσιως.θυμαμαι μια συνεντευξη κιολας του μιχαλολιακου στον ρουμελιωτη οπου ο μιχαλολιακος ελεγε οτι ο περιανδρος ειναι αθωος.οσο για συνεργασιες με την κυπ και ολα αυτα εχουν αποδειχθει οτι ειναι ψεματα.και στην δικη του περιανδρου αν θυμαται καλα βρισκοταν δεκαδες μελη της χρυσης αυγης που τον υποστηριζαν.
    μονο κανει πολυ εντυπωση που αποφυλακιστηκε τοσο νωρις λες να εγινε καμια ανταλλαγη μεσα στην φυλακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. από ζάκυνθο είμαι...η ΧΑ όπως δείχνουν τα πράγματα πάει πολύ καλά εδώ...είχα σιχαθεί το πολιτικό σύστημα από πολύ παλιά ('96 όταν και ψηφισα για τελευταία μου φορά και είχα ψηφισει τον ελαιώνα σημίτη
    -για τους ΄γερους μου και όχι για μένα)
    έκτοτε δεν είχα ξαναπαρουσιαστεί σε εκλογικό κέντρο...όμως τώρα τα πράγματα άλλαξαν..
    πλέον οι γέροι μου θα ψηφίσουν αυτό που θέλω εγώ...
    και αυτό δεν είναι άλλο από Χρυσή Αυγή...
    τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ(ΜΕΤΑΤΑΞΗ) ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΠΟΥ 7-8 % ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Α ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΕΧΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΝΑΩ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.(ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ... πήγα και είδα απο περιέργεια αυτο τον ιστότοπο που αναφέρεις πιο πάνω ... πρόκειται επίσης για ένα ιστότοπο ηλιθίων που κάθονται και ασχολούνται με τι έφαγε ο Μιχαλολιάκος και πόσες πήγε προς νερού του ... το οδυνηρό της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους επειδή διάκεινται εχθρικά έναντι της Χ.Α. ... εγώ τους θεωρώ το ίδιο ανόητους και γελοίους γιατί δεν ασχολούνται με κανένα πραγματικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας! ... α και επίσης για να δημοσιεύσεις σχόλιο στον ιστότοπό τους πρέπει να περάσει από έγκριση (και μετά έχουν τα μούτρα και μιλάνε για ελευθερία του λόγου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημέρα σας... Θα δούμε ημέρες ανομολόγητες ... Θα δούμε πράγματα καινοφανή και απρόσμενα... Μας εξόντωσαν , αφάνισαν από το στερέωμα κάθε διαφορετική φωνή όπως εκείνης της εκπροσώπου της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που έλεγε για ¨ φτιαγμένα ελλείμματα ¨ , εξαφάνισαν τους μισθούς μας τις συντάξεις μας και σαν αντάλλαγμα εμφανίζονται σαν σωτήρες και μετράν τα ¨ζώα¨ στα κοπάδια τους... ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ...Θα ξυπνήσουν όταν τους ταρακουνήσουμε . Δεν είμαι οπαδός της Χ.Α αλλά και λόγω του χαραχτήρα μου δεν ήθελα να ανήκω σε κοπάδια... ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ...Τέρμα τα διλήμματα ότι θα διαλυθεί η χώρα ,η Δημοκρατία κλπ ... Που είναι αυτά και δεν τα βλέπω εγώ . Για μ@@@@κες μας περνάνε ... νάνι , νάνι μικρούλια μου ...νάνι , νάνι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών