Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Ο Κασιδιάρης πήρε το μικρόφωνο από την προκλητική υπουργό του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή ξεμπρόστιασε για μία ακόμη φορά την μνημονιακή κυβέρνηση της αριστεράς με στοιχεία για το άθλιο καθεστώς προνομίων που απολαμβάνει το πολιτικό Σύστημα. Τρεμάμενοι η υπουργός του Τσίπρα - αντί απαντήσεως - άρχισε να ψελλίζει κάποιες άθλιες ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης, που κατέβηκε στα υπουργικά έδρανα, της πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε...

Τμηματάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας: Συνεργαζόμαστε με την ΚΕΕΡΦΑ του ΑΝΤΑΡΣΥA!

Γράφει ο Αντίοχος

Λαλίστατος (ως συνήθως…) αλλά και λίαν αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο υπαστυνόμος Λώλης, που υπηρετεί ως αναπληρωτής τμηματάρχης στο Τμήμα Δίωξης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής – που έφτιαξε ο Δένδιας το 2013, με εντολή Σαμαρά.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο εν λόγω («με σπάνιο πάθος, είναι η αλήθεια– για το σημαντικό και εν πολλοίς άγνωστο έργο του τμήματος στο οποίο με περισσή αφοσίωση υπηρετεί»…), η «Αντιρατσιστική» του υπηρεσία συνεργάζεται...

Γιατί απουσίαζε η Ελληνική σημαία από την πορεία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης;

Πορεία μνήμης για το ολοκαύτωμα πραγματοποίησαν εχθές οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, παρουσία υπουργών, δημάρχου, περιφερειάρχη και… λοιπών δημοκρατικών αρχών. 

Η πορεία ήταν βουβή κι έφτασε μέχρι τον παλιό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εκεί από όπου ξεκινούσαν τα τρένα για να μεταφέρουν τους εβραίους της πόλης.

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η πορεία έγινε με τη σημαία...