Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

Δύο θέματα έθεσε ο Ελληνικός Νηογνώμονας στον Χρυσοχοϊδη

Δύο θέματα έθεσε αντιπροσωπεία του Ελληνικού Νηογνώμονα σε συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι  με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του Ε.Ν., Νίκος Παπάς, ο διευθύνων σύμβουλος Δημ.Γούσης και το μέλος του ΔΣ Γιώργος Βερνίκος ζήτησαν από τoν υπουργό:


  1. Η ισχύς των πιστοποιητικών που έχει χορηγήσει ο Ελληνικός νηογνώμονας να λήξουν την... ημερομηνία που προβλέπεται βάσει του εγγράφου που χορηγήθηκε από τον Ε.Ν.  και όχι την καταληκτική  ημερομηνία που έθεσε το Λιμενικό για ΟΛΑ τα πιστοποιητικά και είναι η 28η-02-2011. και
  2. Να γίνει διαχωρισμός των πλοίων της MARPOL και των πλοίων της Εθνικής Νομοθεσίας και ο Ε.Ν. να  διατηρήσει το δικαίωμα  να χορηγεί πιστοποιητικά σε μικρά αλιευτικά, σκάφη αναψυχής που φθάνουν τα 3.600 και επιβατηγά.

Ο υπουργός επιφυλάχθηκε να απαντήσει, τις προσεχείς ημέρες, αφού πρώτα συζητήσει τα αίτημα με τους συμβούλους του.

Το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τις υπ’ αριθμόν 4124.1/22/27.08.10 και 4124.1/23/28.08.10 αποφάσεις του που κοινοποίησε στον Ε.Ν. έχει ενημερώσει ότι δεν διευρύνει την εξουσιοδότηση και την αναγνώριση του ΕΝ ώστε να εκδίδει Κυβερνητικά Πιστοποιητικά, από τις 30 Αυγούστου 2010, παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή του κοινοτικού κανονισμού αφορά τα πλοία διεθνών πλόων που εμπίπτουν στην SOLAS MARPOL και Load Line.
Πρωτο Θέμα online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών