Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 03, 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές". 


Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές". 


Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".


Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"




Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο,
το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.


Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:


Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York


Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.


Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πεί ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές. 


Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.


Μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας είχε μιλήσει στην ΝΕΤ για το ποιοί αποτελούν τις αγορές. Δεν μίλησε βέβαια για την καταγωγή τους.

ΠΗΓΗ

13 σχόλια:

  1. Πέστα χρυσόστομε

    http://zoubosteo.wordpress.com/2011/07/02/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%BC-jeffrey/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΙΘΗΚΟΣ στο δωμάτιο για τον οποιο κανένας δεν τολμα να πει λεξη,
    Ναι ειναι πάντοτε ο ΕΒΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελεος με τις μπουρδες. λες και η εθνικοτητα φταιει και οχι ο καπιταλισμος που λκειτουργει με αυτον τον τροπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μηπως κοιμασε ακομα Μαρξιστικα?
      Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ολα τα προβληματα των ανθρωπων ειναι Θεολογικα? Δηλαδη καποιοι ειναι συμμαχοι του Θεου και καπιοι αλλοι οχι!,δλδ ειναι ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα.

      Διαγραφή
    3. Ο καπιταλισμός σαν καπιταλισμός λειτουργεί μιά χαρά.Ο τρόπος έκδοσης του χρήματος δημιουργεί τις στρεβλώσεις,και τις τεχνητές "αναπτύξεις" και κρίσεις.

      Διαγραφή
  4. http://gblt.webs.com/Jewish_Bankers_War_On_America.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά ζηλεύετε επειδή οι Εβραίοι είναι πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήλεια το λες παλικάρι μου?Αντί να είμαι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο να μετράω χρήματα-λες και θα τα πάρω μαζί μου στην άλλη ζωή-και να μη βλέπω το φως του ήλιου αλλά και κανέναν γύρω μου?Εσύ μπορεί να ζηλεύεις-ειδικά εαν είσαι εβραίος-εγώ πάλι όχι.Εγώ κάτι τέτοια ανθρωπάρια τα λυπάμαι.Το χρήμα υπάρχει για να με εξυπηρετεί κι όχι για να με κάνει δούλο (και κατ'επέκταση δούλο των εβραίων).Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ με τον φίλο !.. συμπληρώνω...το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή....είναι μια λέξη.... "η αγάπη"... όλα στη ζωή γίνονται για την αγάπη.....ο πιο ευτιχισμένος άνθρωπος στη ζωή είναι αυτός που νιώθει αγάπη απο ανθρώπους που ηπάρχουν δίπλα του....Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή....να επιτύχεις να σε αγαπάνε...
      Ολοι θέλουμε χρήματα...άλλα περισότεροι δεν ξερουν μετα απο εκει για ποιο σκοπό χρειάζονται στη ζωή σου για να ευτιχίσεις...ό καλύτερος επενδυτής της ζωής είναι αυτός που αγωνίζετε και φτιάχνει τον δρόμο του με ανθρώπους με αξία, ηθική και αγάπη....οι περισσότεροι άνθρωποι σκέπτονται ότι η ευτιχεία βρίσκετε όταν αποκτίσεις λεφτά... Αυτήν την στιγμή οι περισσότεροι άνθρωποι αφου αποκτίσανε λεφτά προσπαθούν να αγοράσουν φίλους με τα λεφτά τους (υποσυνείδητα) ......τα πάντα στην γή γίνονται για να είσαι ευτιχισμένος....άλλα η πραγματική ευτιχεία είναι όταν κάνεις τους ανθρώπους να σε αγαπάνε πραγματικά....και για να τους κάνεις να σε αγαπάνε... ποτέ μην ζητήσεις τίποτα πίσω για όλα όσα τους έχεις κάνει... φιλικά Α.Κ.

      Διαγραφή
  7. na toys plirosoyme kai na toys dosoyme kai danika ,aytoi exoyn mixanes poy typonoyn emeis nen mporoyme na agorasoyme h na kanoyme mia tetia kolomixani isame tin albania den eimaste?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΝΑ ΔΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρός επιβεβαίωση των ανωτέρω:
    https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html?countryname=Greece&countrycode=gr&regionCode=eur&rank=25#gr

    Δυστυχώς οι μοναδικές χώρες στον κόσμο που δεν έχουν χρέος ΔΕΝ είναι "δημοκρατίες" με την έννοια που δίνουμε στη λέξη εμείς οι "έξυπνοι-προοδευτικοί - Δυτικοί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών