Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2012

Συγκλονιστική μαρτυρία γνωστού Αναρχικού αποκαλύπτει όλα αυτά που τόσα χρόνια φωνάζουμε οι "συνωμοσιολόγοι"..."Οι Αναρχικοί είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας-Εβραίων-ΗΠΑ και ΜΑΣΩΝΩΝ"..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι έχουν άραγε να πουν τώρα τα εγχώρια αναρχοάπλυτα και οι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες;Πάλι συνωμοσίες θα ανακαλύψουν και γραφικότητες;
Άλλη μια τρανή απόδειξη για ποιοί στήνουν προβοκάτσιες..ποιοί είναι όργανα της Νέας Τάξης και των Μυστικών Υπηρεσίων και ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ από τον ανθελληνικό-αναρχικό συρφετό!

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ

*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!

«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη..... Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, στο πλευρό του…)..Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:
-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν. Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος!»


ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν στις δύσκολες στιγμές που περνάει, έχει κάποια συμπαράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε: «Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνω δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, θα συναντηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Νίκο Κουνταρδά…)


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:


«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, τι δουλειά έχει αυτός, ένα φτωχόπαιδο από τη Μάνδρα, όταν οι περισσότεροι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι παιδιά βιομηχάνων ή οικονομημένων του Κολωνακίου…Τι δουλειά έχει με αυτό το σύστημα…», ο Νίκος Κουνταρδάς απαντά:
«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία. Εγώ έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα και ο Θεός με έχει σώσει .Έχω γλιτώσει πολλά σχέδια εξόντωσης . Ακούνε κάποιον τώρα που τον θεωρούνε νεκρό, αλλά χαμογελάω με αυτούς! Έξη μήνες από την παράδοσή μου στη Γάδα είμαι πιο δυνατός και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσω πιο δυναμικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.»


-Πάνος Παπαδόπουλος: Από πόσο χρονών κύριε Κουνταρδά μπήκατε στον αντιεξουσιαστικό χώρο;
«Από τα 14… Έχω περάσει από όλες τις μπάντες της κοινωνίας για να τις ζήσω και μπορώ να μιλήσω. Έχω περάσει από Κολωνάκι, από Εξάρχεια, από Ξάνθη και Μάνδρα, στη Μητρόπολη στην Αθήνα έχω ζήσει.


Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Θα το βρούνε από τον Θεό και πίστεψε πως δεν υπήρξε κανένας πιο ΑΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

«Ο λόγος που παραδόθηκα ήταν να καταγγείλω το σχέδιο εξόντωσής μου. Μήνες έξω κατέστρωσαν πολλά σχέδια για να με εξοντώσουν αλλά τα αντιλήφθηκα όλα. Με τα χρόνια απέκτησα διορατικότητα, παρατηρητικότητα. Δεν είμαι υπερβολικός , Μπόρεσα και τους ξέφυγα.

ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;
«14 χρονών στην Ξάνθη είχαμε φτιάξει μία δήθεν ομάδα παραβατικότητας με συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Από τότε ξεκίνησα.
Το θέμα είναι να είσαι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο…».
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν .


-Φοβάστε για τη ζωή σας δηλαδή;
-Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…


-Πάνος Παπαδόπουλος: Τι θα κάνετε από δω και πέρα δηλαδή…;

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Σχόλιο..Μπράβο του, έστω και αργά κατάλαβε την αλήθεια. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε όλοι...αλλά κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να τις διαβάλουν και να τις χλευάσουν...
πηγή

27 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΕΥΡΩ Ο ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ... ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΝΑΜΑΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!!! ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝ; ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ;; ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΑΠΩΡΟ.ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ).ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΚΗΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΗΛΠΙΖΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ.ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε προβοκατορικα νουμερα πηρατε δηλωσεις απο ποιον? απ τον ψυχοπαθη που εκανε απεργια πεινας για να ελευθερωθει και την επομενη μερα πηγε παλι στην αστυνομια και δηλωσε οτι ειναι υπευθυνος για ανεξιχνιαστο φονο αστυνομικου(!!!!!) που ειχε γινει πριν 2 χρονια για να το ξαναπαιξει ηρωας και να τον απωθεονουν?? και τωρα ζηταει δημοσιως συγνωμη απ τον μητροπολιτη ξανθης ??? χαχαχαχα!! ποιος εβαλε τον τρελο να λεει ολες αυτες τις μαλακιες?? η σαπια προπαγανδα σας θα πεσει μαζι με τα σαπια πιστευω σας και εσεις θα θαφτειτε απο κατω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως υπαρχει δοση αληθειας στα λεγομενα του...

      Διαγραφή
  4. Kαι οχι μονο δοση θα ελεγα,κατι παραπανω,αλλωστε
    απο μικρο και απο τρελο λεει μαθαινεις την αληθεια
    ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι θυμαστε χαιρεστε...
    δε ντρεπεστε να κανετε αυτα σε ανθρωπο με ψυχολογικα προβληματα για να εξυπηρετησετε τα μικροπολιτικα σας συμφεροντα??...εδω ελεγε οτι εβλεπε οραματα με τον χριστο. αηδια ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ο "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ" χωρος,ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ουτως η αλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAXAXAXAXAXAAA ΣΑΣ ΞΕΦΤΊΛΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΆ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΣΑΣ!!

    ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΨΑΞΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ξεφτιλίστηκε αλήθεια, ανεβάζοντας δηλώσεις ενός ατόμου που λέει πως η ιστορία απέδειξε την ύπαρξη του θεού??? Αντε γαμηθείτε, εκμεταλέυεστε τις δηλώσεις ενός τρελού..

      Διαγραφή
  8. Αν πραγματικά πιστεύει κανένας λέξη από αυτά που γράφει το άρθρο τα οποία λέει ένας τρελός, έχει πρόβλημα και καλό είναι να το κοιτάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειπαμε ειμαστε τιγκα στους ΘΟΥ-ΒΟΥ...πρεπει να το λεμε συνέχεια????εεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα ειναι "τρελος" ο "πρωην" δικος σας που λεει τα αυτονοητα, ε εβραιομπολσεβικοειδη?
    ΕΒΡΑΙΟΙ ΤV ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Η ΙΔΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμας το παιδί... Αυτά που είχε στο παντελόνι του δεν τα έχουν οι ελληναράδες όλοι. Αλλά έχουν περίπου τα μισά από αυτά που έχει στο μυαλό του! (ε, υπερβάλλω όταν μιλάω για μυαλά φασιστών, η σκέψη τους είναι στα καδρόνια)...
    Ευτυχώς ο Χριστός πέθανε για σας και με μια μετάνοια θα γλιτώσετε (μακάριοι οι χαζοί), αν και οι "αγάπες" και τα μάγουλά σας είναι στραμμένα (και βαμμένα) προς το μπλε-μαύρο. (αυτή είναι η διαφορά του από εσάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο ποτε οι αναρχοκομμουνιστικες κατσαρίδες ομιλούν περί "μυαλού"?
    Ρε εβραιομπολσεβικοι δεν λογίζεστε ως όντα καν, ειστε νοσήματα με πόδια .
    Αυτο το "Λευτερια στον Κουνταρδα" με το αναρχοαλφα απο διπλα πόσες φορες το ειδα δεν ενθυμούμαι.
    Παντως είναι παροιμιώδης ο τροπος με τον οποιο πετάνε στον κάλαθο οι "σύντροφοι" τους συν-βακίλους τους οταν αυτοι τα "χάνουν" ολίγον και αρχίζουν και λενε τα αυτονόητα και ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ σε ολους πλην των ιδιων των στελεχών της συγκεκριμένης καθεστωτικής νόσου.
    Και για την ιστορία να αναφέρουμε, οτι αυτα που αναφέρει ο συγκεκριμένος "πρώην σύντροφος" των εβραιομπολσεβικικων αποστημάτων δεν ειναι "αποκαλύψεις" απλα λεκτικές αναφορές απο ατομα του χώρου για τον οποιον ετσι και αλλιως αυτα είναι γνωστά και αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο ηλιθιος και ο πανιληθιος μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειπε οτι αλλαξε στη φυλακη. εγραψε... κ πιστεψε με δεν υπηρχε πιο αθεος απο μενα...

      Διαγραφή
  16. ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ
    ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ερώτηση. Δεν θα έλεγα ότι είμαι θεοσεβούμενο άτομο οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη για την θρησκεία. Θα πω τη γνώμη μου για τα πρόσφατα γεγονότα της δολοφονίας του άτυχου συνομήλικου μου στο Κερατσίνι.

      Η γνώμη μου είναι ότι οι αναρχικοί σπάζουν, ρημάζουν, χτυπούν, κακοποιούν, απειλούν και μερικές φορές σκοτώνουν, το κράτος έχει στήσει ένα φιλμάκι ανάμεσα στον αναρχικό - παρακρατικό κόσμο και σε μια μερίδα ανθρώπων που στελεχώνουν το κόμα Χρυσή Αυγή.

      Προσέξτε τώρα: Όταν στελέχη του Πασόκ πυροβόλησαν στην Μανωλάδα τους λαθραίους Πακιστανούς που δούλευαν επίσης λαθραία, το κράτος δεν επενέβη. Κανείς δεν συνελήφθη, έχει κουκουλωθεί ήδη το θέμα. Παλιά στελέχη του Πασόκ οι δράστες, καμιά αγανάκτιση από τον αναρχικό κόσμο.
      Όταν δολοφονήθηκε για την βιντεοκάμερα στην Αθήνα ο κακομοίρης που γεννούσε η γυναίκα του, καμιά αντίδραση επίσης.
      Το νεαρό εκείνο κορίτσι που πέταξε στα βράχια εκείνο το κάθαρμα ο μπαγκλαντεσιανός, πάλι τίποτα. Το παιδί αχρηστεύτηκε, οι γονείς καταστράφηκαν. Καμιά μέριμνα, κανένας να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει ως εδώ.

      Σε καυγά σε μια μπάλα όμως, ένας όχι σίγουρα προσκείμενος των χρυσαυγιτών σκότωσε έναν 35ρη σε ένα καφενείο, αμέσως το έγκλημα το έκανε χρυσαυγίτης, κινητοποιήθηκαν ο αναρχικός όχλος και όλη η αριστερή μπουρζουαζία. Γελοίο το γεγονός ότι στις ειδήσεις των 21.00 τα 50 λεπτά ανήκαν στους "Ναζί και στους Φασίστες".

      Την επόμενη μέρα προέκυψε το θέμα του να "βγάλουμε εκτός νόμου τους Χ.Α.", να τους κόψουμε αρχικά την χρηματοδότηση κτλ κτλ κτλ.

      Λοιπόν παιδιά, κουτόχορτο μην τρώτε. ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
      Για να δούμε άσπρη μέρα και μεις και τα παιδιά μας, πρέπει να τους στείλουμε στο διάολο.
      ΑΜΗΝ

      Διαγραφή
  17. Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων δωρούμενος καὶ τὸ σὸν φυλάττων διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα.

    ΑΜΗΝ ΑΔΕΛΦΕ

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κνίτης αυτος που μαχαιρωσε στο Κερατσίνη το παλικαρι.Απο τα 14σερα του ηταν στην κνε και μετα στο ΚΚΕ.Κακως που δεν το ψαξανε καλυτερα οταν πηγε στα γραφεια της Χ.Α.Δεν ειναι τυχαιο οτι με τοση ευκολια εβγαλε μαχαιρι!Μονο οι ΚΚΕδες τα κανουν αυτα οι Συριζαιοι και οι αναρχοτρομοκρατες τους.Βαλτό ηταν το παλικαρι απλα για να γινει σουσουρο,αλλα δυστυχως δεν το υπολογισαν καλα και εστειλε τον συντροφο του στο χωμα...Κριμα και οι δυο,γιατι τους χρησιμοποιησαν τον εναν εν γνωση του,για να κανει ζημια στο κομμα των αντιπαλων του και τον αλλον απλα για να παει τοσο αδικα!Οσον αφορα τον αναρχικο που εδωσε συνεντευξη,που λεει ψεματα;Δεν εχω ακουσει για τρομοκρατικη επιθεση στην πρεσβια του Ισραιλ,την Τουρκικη,την Ρωσικη....αλλα εδω που τα λεμε δεν εχω ακουσει ποτε,ουτε καν για απλα γκαζακια σε γραφεια του ΚΚΕ και του Συριζα.....Αυτο παλι δεν πρεπει να μας κανει να αναρωτιομαστε: "Γιατι αραγε";;;Ρε ουτε ΜΙΑ φορα δεν εχουν βαλει εκρηκτικους μηχανισμους σε αυτους!!! ΤΥΧΑΙΟ; ; ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ Η ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΜΕ.....ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΖΩΧΕΣ Η....ΧΕΣΤΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών