Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2009

Συνάντηση Σαμαρά με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας


  Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) κ.Γιώργο Προβόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση έγινε στο μέγαρο της ΤτΕ κι αντικείμενο της ήταν η ενημέρωση του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την πορεία της εθνικής οικονομίας.
  Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι απαιτείται ρεαλιστικό πρόγραμμα για την οικονομία, ενώ σημείωσε παράλληλα ότι μεθαύριο Τετάρτη θα καταθέσει στη Βουλή τα μέτρα που προτείνει η Νέα Δημοκρατία για την οικονομία.

"Κάθε μέρα που περνά με την κυβερνητική απραξία και αδράνεια με αναβλητικότητα και τα λάθος μηνύματα, είναι σε βάρος της οικονομίας και του τόπου», είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ακόμη ότι είχε μια πρώτη συζήτηση με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και ότι ενημερώθηκε πλήρως για τα ζητήματα της οικονομίας.

Τέλος, ανέφερε ότι θα συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική όταν πρέπει, ενώ θα ασκεί κριτική όπου υπάρχει διαφωνία.

Η συνάντηση αυτή είναι δείγμα της κινητικότητας που αναπτύσσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. για την προβολή των θέσεων του κόμματος για την οικονομία, καθώς και για την κατάστρωση της αντιπολιτευτικής τακτικής.