Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

“The Independent”: Τρίτη μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδος η Χρυσή Αυγή με 10%!

Την αλήθεια που δεν τολμούν να ομολογήσουν οι εγχώριοι δημοσιογραφούντες και δημοσκόποι γράφουν τα διεθνή μέσα: η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει και πλέον βρίσκεται σε διψήφιο ποσοστό.

Αυτή η αλήθεια, που στοιχειώνει τα όνειρα των προδοτών της Πατρίδος μας, έχει προκαλέσει παράκρουση και στα διεθνή μέσα προπαγάνδας των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι αναφέρονται σε αυτό ακόμα και στις πιο απίθανες στιγμές. Έτσι, σε άρθρο περί της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα που έχει κλέψει η Βρετανία, η εφημερίδα “The Independent” γράφει:

«Ενώ ο Εθνικισμός ανεβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη,...

Λογοκρισία από τον Θέμο Αναστασιάδη στον Νότη Σφακιανάκη για να μην πει τι ψήφισε - ΒΙΝΤΕΟ

Λογοκρισία υπέστη για πολλοστή φορά ο Νότης Σφακιανάκης, όταν θέλησε να εκφράσει την στήριξή του προς την Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε επί λέξει ο παρουσιαστής: "Μη λες τι θα ψηφίσεις, γιατί θα μας κυνηγάνε πάλι!". Ο γνωστός καλλιτέχνης αδιαφόρησε για την προτροπή του Αναστασιάδη και απάντησε:...

Οι Έλληνες ως «Άνδρες, λευκοί και Ευρωπαίοι»


Εάν η ιστοσελίδα ή η εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε δημοσιεύσει άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Άνδρες, λευκοί και Ευρωπαίοι», τότε οι διάφοροι κήρυκες της «πολιτικής ορθότητας» θα έπαιζαν την γνωστή (και μασημένη…) κασέτα του «ρατσισμού», ενώ ο αρμόδιος επί του συγκεκριμένου θέματος εισαγγελέας θα έψαχνε εξονυχιστικά το κείμενο αυτό μήπως και βρει κάτι το ποινικά κολάσιμο. Τι γίνεται, όμως, όταν ένα τέτοιο άρθρο γράφεται από έναν ευυπόληπτο δημοσιογράφο, ο οποίος ανήκει αναμφισβήτητα σ’ αυτό που (έστω και αυθαίρετα) ονομάζεται «συνταγματικό τόξο»;

Παραθέτουμε, λοιπόν, το άρθρο, τον τίτλο του οποίου αναφέραμε νωρίτερα, που υπογράφει ο Τάκης Θεοδωρόπουλος στην «Καθημερινή» και λέει τα εξής: «Αυτοί που οικοδόμησαν τον κλασικό ελληνικό πολιτισμό είχαν πολλά ελαττώματα. Πρώτον,...

Σεμινάριο ομοφυλοφιλίας μέσα σε δημοτικό από άντρες με... γόβες!

Ό,τι θέλουν μπορούν να επιβάλλουν στην Παιδεία οι «διαφωτιστές» πράκτορες της Κυβέρνησης. Η αθλιότητα των Υπουργείων δεν έχει σταματημό πλέον ...γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν θα ξεσηκωθεί. Εφόσον η δράση τους δεν αφορά τη μισθοδοσία δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο οι περικοπές μισθών αποτελούν αιτία πολέμου στις μέρες μας.

Δεν αρκεί που τα παιδάκια βλέπουν στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στα videoclip αποκλειστικά ομοφυλόφιλους. Πρέπει να εντάξουν την προπαγάνδα και στη σχολική παιδεία.
Η Δημόσια Παιδεία είναι από τα μεγαλύτερα όπλα του Συστήματος ενάντια...

Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ HOTSPOTS!

Σας είχαμε ενημερώσει προ ολίγων ημερών για την απόφαση του «κόκκινου Πάνου», θλιβερού συνοδοιπόρου των κομμουνιστών, να κλείσει όλα τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου μέχρι τον Ιούλιο, προκειμένου να γίνουν hotspots για τις αναμενόμενες καλοκαιρινές… καραβιές των «προσφύγων». Όπως φαίνεται, δεν θα κλείσει μόνο αυτά της Πελοποννήσου, αλλά ολόκληρης της χώρας!

Όπως δήλωσε, λοιπόν, σε συνέντευξή του στον Real FM, μιλώντας για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων: «Μελετάται η δυνατότητα...

Δείτε τα λεφτά που παίρνουν οι βουλευτές - Όλες οι φοροελαφρύνσεις

Θέμα της ημέρας έχει γίνει η αποκάλυψη συστημικής εφημερίδας, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, περί του υψηλού αφορολόγητου, που απολαμβάνουν οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ της εφημερίδος, η οποία αναλύοντας τα φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Ελληνες βουλευτές κατέληξε ότι ποσά που αντιστοιχούν σε ποσοστά από 25% έως και 77% των καθαρών εισοδημάτων που λαμβάνουν ετησίως για τις δραστηριότητές τους στο κοινοβούλιο απαλλάσσονται από τον φόρο εισοδήματος.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές έχουν τις παρακάτω παροχές και φοροαπαλλαγές:
1. Το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης...