Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΤΣΙΜΙΤΑΚΗ-ΣΟΡΟΣ;


Γράφει ο Αντίοχος

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες έχουν περάσει από την αποκάλυψη για τον σύμβουλο του mister Tsipra, σύντροφο Τσιμιτάκη, που χρηματιζόταν από τον Big Boss Σόρος για να υποστηριχθεί στην ελληνική κοινή γνώμη η ουκρανική πλευρά στη σύγκρουσή της με τη Ρωσσία.

Και βέβαια, από τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αμερικανόδουλους ψεκασμένους, δεν περιμέναμε καμιά αντίδραση, για ευνόητους λόγους. Αλλά, κάτι συντρόφια που ξεσάλωναν...

ΟΙ ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ


Τυχαία (και καθυστερημένα…) διάβασα ένα άρθρο του συντρόφου Μπογιόπουλου, τακτικού αρθρογράφου των ΜΜΕ ιδιοκτησίας των ολιγαρχών Βαρδινογιάννηδων, επ’ ευκαιρία των γενεθλίων του Φιντέλ Κάστρο, υπό τον τίτλο «Ο Φιντέλ, η Επανάσταση, η Κούβα, η αξιοπρέπεια».

Στο άρθρο, λοιπόν, ο σύντροφος Μπογιόπουλος, αφού αναφέρει λεπτομερώς τα… επιτεύγματα του «σισιαλισμού» (που’ λεγε κι ο σύντροφος Φλωράκης, στα… βλάχικα) στην Κούβα, καταλήγει ως εξής:

«Όμως, ένα είναι σίγουρο, ένα είναι το μήνυμα του κουβανικού λαού προς όλο τον κόσμο και το επαναλαμβάνουμε:...

Το χτεσινοί "Δεν Πληρώνω" είναι οι έγιναν οι μεγαλύτεροι... διοδιομπήχτες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Α ρε Συριζαίοι, ο Μπόμπολας να'ναι καλά! Να γνωρίζετε, σε ένα εθνικό κράτος δεν θα υπάρχουν διόδια.
 
Τους θυμάστε –μια φορά κι έναν καιρό- τους συριζομούρηδες να κλείνουν τους σταθμούς διοδίων, με την μετωπική τους οργάνωση «Δεν Πληρώνω» και να ωρύονται κατά της πληρωμής διοδίων; Ε, λοιπόν, τώρα οι «Δεν Πληρώνω» έγιναν οι μεγαλύτεροι… διοδιομπήχτες (κατά το «φορομπήχτες»…)!

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση του κόκκινου κομισαριάτου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ξεχωριστά πρόστιμα ύψους χιλίων (1.000) ευρώ θα επιβάλλονται ανά οδηγό...

Αποκάλυψη από την “Δημοκρατία”: Η “ρατσιστική” Γενική Γραμματεία του Τσίπρα αποκαλεί τους λαθρομετανάστες... λαθρομετανάστες!


Αποκάλυψη από την “Δημοκρατία”: Η “ρατσιστική” Γενική Γραμματεία του Τσίπρα αποκαλεί τους λαθρομετανάστες... λαθρομετανάστες!

Μπορεί η κυβέρνηση της θολοκουλτούρας και του ψευτοανθρωπισμού να εγκαλεί την Χρυσή Αυγή για ακραίο και ρατσιστικό λόγο όταν χρησιμοποιεί τον όρο λαθρομετανάστες για όλους αυτούς που εισβάλλουν παράνομα στην Πατρίδα μας, η ίδια όμως η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης Σύριζα σε επίσημο έγγραφό τους χαρακτηρίζει "λαθρομετανάστες".
Παραθέτουμε το αποκαλυπτικό άρθρο του Νίκου Σταυρουλάκη και το σχετικό ντοκουμέντο της εφημερίδας "Δημοκρατία":
ΕΓΓΡΑΦΟ-βόμβα που ξεσκεπάζει την υποκρισία της κυβέρνησης για την επιλεκτική ευαισθησία της στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φέρνει σήμερα στο φως η «δημοκρατία». Την ώρα που ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κώστας Παπαϊωάννου κατηγορεί τον μητροπολίτη Χίου για χρήση του όρου «λαθρομετανάστες» σε κήρυγμά του, επίσημο έγγραφο του Μεγάρου Μαξίμου, και μάλιστα από τη Γενική Γραμματεία τον πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες στη Χίο «λαθρομετανάστες».
Συγκεκριμένα, το έγγραφο εστάλη από το γραφείο του πρωθυπουργού και αναφέρει: «Σας διαβιβάζουμε αντίγραφο της ως άνω επιστολής αναφορικά με...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!

14095707_656309267867859_5215024855430347043_n

Στο χώμα που πατάμε, στο χώμα που μας θρέφει, στο χώμα αυτό που θα μας αγκαλιάσει στην αιωνιότητα όπως αγκάλιασε τους προγόνους μας, έχουμε αποκλειστική και πλήρη νομή και κατοχή και επικαρπία ενώ ψιλοί κύριοι είναι μόνον τα παιδιά μας και κανείς μα κανείς άλλος.
Όλοι εμείς, που αυτό το χώμα το τιμούμε, γιατί σε αυτό το χώμα χύθηκε το προγονικό αίμα και από αυτό το χώμα μυρίζουμε και γευόμαστε τους ανθούς της ζωής, αυτό το χώμα, έχουμε δικαίωμα (και όχι υποχρέωση), να παλέψουμε και να δώσουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Αυτό το δικαίωμα είναι προσωπικό του καθένα μας, δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
Γιατί, αυτό το χώμα θα βρέχει η βροχή και θα λιάζει ο Ήλιος και μετά από εμάς, και μετά από τα παιδιά μας, και μετά από τα παιδιά των παιδιών μας…
Όλοι οι άλλοι, που τούτο το χώμα το...

Εμείς δημιουργούμε τις ειδήσεις


Εμείς δημιουργούμε τις ειδήσεις

Είναι γνωστή η ρήση “Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις”. Η συγκεκριμένη φράση, η οποία αποδίδεται στον Ουμπέρτο Έκο, έχει γίνει αντικείμενο αρκετών “αναλύσεων”, επιτυχημένων ή μη. Το ζήτημα, βεβαίως, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να στέκεσαι στην ουσία μιας ρήσης και όχι στα όποια απομονωτικά της στοιχεία αφυδατώνοντάς την από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο το οποίο διαθέτει. Π.χ., τον Αύγουστο του 2015 στην Ελλάδα, οι ειδήσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Και τι ειδήσεις: Πρώτα η υπογραφή του τρίτου Μνημονίου και του πρώτου εφαρμοστικού νόμου, μετά η προκήρυξη εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου και τέλος η “μίνι” διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, με την αποχώρηση του Λαφαζάνη και της κλίκας του.
Φέτος, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, δικαιώνοντας την ...

Όλα για τους λαθρομετανάστες: Ο ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ έρχεται στην Αθήνα για να εξασφαλίσει την μόνιμη ευχάριστη διαμονή τους


Όλα για τους λαθρομετανάστες: Ο ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ έρχεται στην Αθήνα για να εξασφαλίσει την μόνιμη ευχάριστη διαμονή τους

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), Φίλιππο Γκράντι, θα επισκεφθεί την χώρα μας από σήμερα μέχρι και τις 25 Αυγούστου. Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε τον ρόλο της επισκέψεως του αφού στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι λαθρομεταναστευτικής φύσεως και όχι προσφυγικής. Άρα στόχος της επίσκεψης του Γκράντι είναι η... εκτίμηση των ανθρωπιστικών αναγκών των λαθρομεταναστών.
Ο Ύπατος Αρμοστής θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Δηλαδή με όλους όσους υποστηρίζουν την αθρόα παράνομη είσοδο στην πατρίδα μας οποιουδήποτε ξένου το θελήσει.
Επίσης αναφέρεται ότι....

Στις 24 Αυγούστου 1779 περνά στην αιωνιότητα ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός


Στις 24 Αυγούστου 1779 περνά στην αιωνιότητα ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός

Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Απόστολος της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Έχουν περάσει δύο και πλέον αιώνες από τον μαρτυρικό θάνατο του Κοσμά του Αιτωλού, την 24η Αυγούστου 1779 στο Κολλικόντασι της Βορείου Ηπείρου. Ο Ιεραπόστολος των Βαλκανίων, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες μορφές του Νεοελληνικού Διαφωτισμού και ανήκει στις φωτισμένες εκείνες προσωπικότητες των χρόνων της δουλείας που προετοίμασαν το Γένος για την παλιγγενεσία του.
Ο βίος και η πολιτεία του Κοσμά του Αιτωλού, κατά πολλούς αποτελούν εθνικό κεφάλαιο, καθώς η συμβολή του υπήρξε μέγιστη στην προετοιμασία της Επανάστασης του 1821, στη διάδοση των γραμμάτων, στη διατήρηση και την  διάσωση της Ορθόδοξης πίστης,  στην προστασία του παιδιού και στην εξύψωση της θέσης της γυναίκας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, η....