Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2016

Τα διαχρονικά λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη

"Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες,...

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από χρόνια ψαρέματος στα θολά νερά, όταν ακόμα και… πατριώτες το έπαιζαν οι μπολσεβίκοι, το ΚΚΕ επανέρχεται στη γνωστή του θέση περί… «ταξικής» επανάστασης του 1821:

«Σε μια περίοδο σαν τη σημερινή, που ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος μαίνεται, που εκατομμύρια ξεριζωμένοι πλημμυρίζουν τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης, που οι ανταγωνισμοί των κεφαλαίων για κυριαρχία εκδηλώνονται με όλο και μεγαλύτερη λύσσα, ενώ η επίθεση της αστικής τάξης, της κυβέρνησής της και όλης της καπιταλιστικής αντιπολίτευσης ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα διαρκεί, το νόημα της 25ης Μαρτίου δεν είναι η παγίδα της «εθνικής ομοψυχίας». Έχει σύγχρονο περιεχόμενο: Τότε, φορέας – ηγέτης της κοινωνικής προόδου ήταν η αστική τάξη ενάντια στο φεουδαρχικό – οθωμανικό ζυγό και τους ντόπιους συμμάχους του. Εδώ και έναν αιώνα, φορέας – ηγέτης της προόδου, σε όφελος της πλειοψηφίας του πληθυσμού, είναι η εργατική τάξη. Η ταξική πάλη συνεχίζεται. Είναι ο μοχλός που κινεί την ιστορία μπροστά. ..».

Δείτε την απάντηση που δίνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της επανάστασης του Γένους:...

Αντισταθείτε στους νεογενίτσαρους, τα τζαμιά και τις ισλαμικές μαντίλες - ΒΙΝΤΕΟ

Καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής την ώρα της δήλωσής του για την 25η Μαρτίου: 

"Οι Ήρωες αγωνίστηκαν για να διώξουμε από την Ελλάδα...

Στο απυρόβλητο το παρακρατικό indymedia που απειλεί ανθρώπινες ζωές

Η αποθράσυνση των παρακρατικών κύκλων έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς η προστασία και το χάιδεμα του κράτους απέναντί τους είναι χαρακτηριστική.

Από απόλυτα συστημικό έντυπο μεταφέρουμε απόσπασμα κειμένου, το οποίο λέει τα εξής: “Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητούν με χωριστές διαδικασίες η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο μετρό για να «κατέβει» η πρωτοφανής ανάρτηση των ονομάτων των ελεγκτών εισιτηρίων σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η εμπλοκή δημιουργείται από το γεγονός ότι η ιστοσελίδα φιλοξενείται...

Ζήτω η 25η Μαρτίου - Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του ‘21

195 χρόνια  πέρασαν από την έναρξη του ένοπλου Εθνικού Απελευθερωτικού αγώνα. 195 χρόνια από τότε που το Έθνος  πήρε τα όπλα για να κερδίσει την Ελευθερία του από τον φρικώδη οθωμανικό ζυγό.

Τούτη η σημερινή γιορτή, φωτίζει όχι μόνο τα σκοτάδια που κάλυπταν τη χώρα στα τετρακόσια χρόνια της Τουρκοκρατίας, αλλά κι αυτά που σα μαύρα φονικά και τρομακτικά σύννεφα σκιάζουν στις μέρες μας το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού λαού.

Τότε οι πρόγονοί μας, ολομόναχοι, πολέμησαν για εννιά ολόκληρα χρόνια ενάντια στη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σήμερα εμείς, οι μακρινοί και αλλοτριωμένοι απόγονοι των ηρώων εκείνων, αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη επίθεση της Νέας Αυτοκρατορίας...

Μουσουλμάνοι με την βοήθεια των κομμουνιστών μοιράζουν απειλητικά φυλλάδια μεταφρασμένα στα ελληνικά!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί οι άθεοι κομμουνιστές βοηθούν το Ισλάμ; Γιατί δεν είναι ιδεολόγοι, αλλά ταπεινά όργανα του διεθνούς σιωνισμού.

Όχι μόνο συνεχίζεται ο εποικισμός της Ελλάδας με εκατομμύρια αλλόφυλους, αλλά οι νεοεισερχόμενοι "κατατρεγμένοι" "πρόσφυγες" απειλούν τους Έλληνες μέσα στην πατρίδα τους.

Πληροφορίες λένε ότι στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη σήμερα, μερικοί μουσουλμάνοι μοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στα ελληνικά που έλεγαν:...