Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

Χρυσαυγειάδα made in USA! Περιοδικό Newsweek: «Κίνδυνος η άνοδος της Χρυσής Αυγής»

Η νέα «Χρυσαυγειάδα» που ξέσπασε στα εγχώρια ΜΜΕ της διαπλοκής  τις τελευταίες ημέρες δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, η ναυαρχίδα του διεθνούς οικονομικοπολιτικού κατεστημένου, το περιβόητο Newsweek της Νέας Υόρκης, αφιερώνει δύο σελίδες στην Χρυσή Αυγή, σε ένα τεύχος οχετό κατά του Donald Trump και των ανερχόμενων Πατριωτικών Κινημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία ειδική έκδοσή του, το περιοδικό Newsweek δημοσιεύεται ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στην συνεχή ενίσχυση του εθνικισμού σε...

Οι «δημοκράτες» Σαμαροφρουροί του ANTINEWS βγάζουν χολή για την Χρυσή Αυγή!


«Ο Σαμαράς τους έκλεισε στη φυλακή και οι Αριστεροί τους κρατάνε έξω»!!! 
(Σημείωση: Για τους Χρυσαυγίτες πρόκειται)

Ο παραπάνω, εντός εισαγωγικών τίτλος , είναι τίτλος άρθρου και είναι παρμένος  από την ιστοσελίδα «Antinews» η οποία από την σύστασή της μέχρι σήμερα   (για όσους την παρακολουθούν) έχει κύριο σκοπό να λιβανίζει τη αυτού εξοχότητα τον Σαμαρά.

Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης το θέμα του άρθρου είναι το….γνωστό….ποιό άλλο;
Μα βέβαια! καλά υποθέσατε,...

Αυταρχισμός: Συλλήψεις γονέων στο Ωραιόκαστρο επειδή αντέδρασαν στο σόου αλληλέγγυων και λαθρομεταναστών! ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη Σύριζα και ανθελληνικών οργανώσεων κατά Ελλήνων γονέων στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από την είσοδο του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου όπου θα υποδεχόταν τα πρώτα παιδιά λαθρομεταναστών ενάντια στην απόφαση των Ελλήνων γονέων.

Μάλιστα υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων και των μεταφερόμενων εξωσχολικών του Σύριζα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν αρκετούς γονείς, ώστε εξελιχθεί ομαλά μπροστά στις κάμερες το σόου "αλληλέγγυων" και λαθρομεταναστών.
Αξιοσημείωτο είναι και το γενογός πως οι οπαδοί του Σύριζα...

ΝΔ υπέρ ισλάμ και κατά Ορθοδοξίας! Με εντολή Μητσοτάκη οι απέσυραν ερώτηση για το "Τάμα του Έθνους"

Όταν πρόκειται για το ισλαμικό τέμενος ή για το σύμφωνο συμβίωσης η πατριδοκάπηλη ΝΔ σπεύδει να στηρίξει νόμους και τροπολογίες, συναγωνιζόμενη με τους άθεους της αριστεράς για το ποιος εκ των δύο είναι περισσότερο «προοδευτικός». Όταν όμως πρόκειται για την εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους, τότε με εντολή του ίδιου του προέδρου της, Κούλη Μητσοτάκη, γυρνά επιδεικτικά την πλάτη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!

Με αφορμή λοιπόν απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος το 2012 την οποία πρώτη έφερε στη βουλή η Χρυσή Αυγή το 2013, βουλευτές της ΝΔ υπέγραψαν...

Απόφαση Συμβουλίου της Επικρατείας: Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα, μόνο λαθρομετανάστες!

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τους διεθνείς και γενικά αποδεκτούς κανόνες, πρόσφυγας θεωρείται όποιος φεύγει από εμπόλεμη χώρα και πηγαίνει σε μια ασφαλή χώρα. Άρα, οι Σύριοι και οι Ιρακινοί που καταφεύγουν στην Τουρκία ασφαλώς και είναι πρόσφυγες, αλλά όταν περνούν από την ασφαλή Τουρκία στην ασφαλή Ελλάδα, είναι πλέον «οικονομικοί μετανάστες». Εφόσον δε έρχονται λάθρα, είναι λαθρομετανάστες.

Το δεδομένο αυτό επιβεβαίωσε με επίσημη απόφασή του και το Συμβούλιο της Επικρατείας, που έκρινε την Τουρκία...