Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Πήρε δρόμο ο «πολύς» Σφακιανάκης… δεν τον έσωσε το Indymedia

Μεγάλο θόρυβο έχουν σηκώσει τα «αντιπολιτευόμενα» ΜΜΕ, για την αποστράτευση του Σφακιανάκη, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την Αστυνομία. Μάλιστα, τα περισσότερα δημοσιεύουν ένα… πανομοιότυπο κείμενο, υπό τον τίτλο

«Οργή σε όλη τη χώρα για τη ”σφαγή” Σφακιανάκη», δημοσιεύοντας τα… παράπονά του, γιατί δεν ανακηρύχθηκε… ισόβιος διοικητής!

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που πριν από λίγα χρόνια είχε δηλώσει...

Γιατί άραγε τα «προσφυγόπουλα» φοιτούν μόνο σε σχολεία λαϊκών περιοχών;

Γράφει ο Αντίοχος

Πάλι… δύσκολα θα βάλουμε σήμερα στους κάθε λογής «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυους» και… πρωτοπόρους της ετσιθελικής (και χωρίς την γονική συναίνεση – των Ελλήνων γονέων) «φοίτησης» (σε ποια γλώσσα, κοινά κατανοητή από «εκπαιδευτές» και «εκπαιδευόμενους»  είπαμε ότι γίνεται συντρόφια;) των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων»!

Όπως παρατηρούμε, η «φοίτηση» των «εμβολιασμένων», αφορά μόνο σχολεία λαϊκών περιοχών! Κερατσίνι, Πέραμα, Ν. Φιλαδέλφεια, Σεπόλια και πάει λέγοντας.

Γιατί άραγε δεν τα στέλνουν και στα σχολεία των "ευγενών" προαστείων; Του Ψυχικού, της Γλυφάδας, της Κηφισιάς, έστω και του Χολαργού που έχει...

Κατατέθηκε το πόρισμα της Χρυσής Αυγής: Ποινικές ευθύνες σε πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι Τσίπρα


Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, κατατέθηκε στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή το πόρισμα της Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στην Ολομέλεια και θα τεθεί σε συζήτηση την επόμενη Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του πορίσματος, έκτασης 78 σελίδων, το οποίο αναφέρεται στο σύνολο του αποδεικτικού υλικού που συγκεντρώθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή και τεκμηριώνει τα κακουργήματα που τελέστηκαν κατά τη χορήγηση των αμαρτωλών δανείων.

Τα κυριότερα σημεία του πορίσματος έχουν ως εξής:
 - Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών
- Μη εφαρμογή ως αντισυνταγματικής της σκανδαλώδους τροπολογίας με την οποία...

Επιμένει ο Μπόμπολας: Καμία ανοχή στους φασίστες της Χρυσής Αυγής - Βλάπτουν τα συμφέροντά μου!

Γράφει ο Αντίοχος

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, ο Big Boss Μπόμπολας (και άρχων των… διοδίων και πάσης κονόμας στον δύσμοιρο τούτο τόπο…), ασχολείται με την Χρυσή Αυγή, στο κύριο άρθρο της φυλλάδας του.

Τυχαίο; Δε νομίζω! Σιγουρότατα, ο… άρχων είναι ενήμερος των «κρυφών» δημοσκοπήσεων (μόνο για… μυημένους!) και βλέπει ιδίοις όμμασι να ανεβαίνει επικίνδυνα το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό… ξεσπαθώνει κάθε τόσο, από το φόβο του γι’ αυτά που του’ ρχονται!

Αυτή τη φορά, το άρθρο του έχει τίτλο «Καμία ανοχή στον φασισμό», κι αν ήταν ειλικρινής, θα έπρεπε να προσθέσει ως υπότιτλο...

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τον Μουζάλα: Στους λαθρομετανάστες δίνουμε περισσότερα από ότι στους Έλληνες

Αποτροπιασμό προκαλούν τα λεγόμενα του αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, σε συνέντευξή του σε αριστερίστικη ιστοσελίδα, αφού εντός των λεγομένων του περιλαμβάνεται πλήρης ομολογία του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Έχουμε όλοι δει την «φιλανθρωπία» της κυβερνήσεως απέναντι στους Έλληνες άστεγους, για τους οποίους διέθεσε ένα... ολόκληρο χαλί της ημέρες του χιονιά. Από την άλλη πλευρά, στην συνέντευξή του ο Μουζάλας είπε σχετικά με τους λαθρομετανάστες:

«Επιπλέον, έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα...