Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

Να γιατί έπεσε το "Ελλήνων Δίκτυο" από το Facebook... Γιατί αποκάλυψε ότι ο Δένδιας είναι ο άνθρωπος των Ρότσιλντ και των Σιωνιστών στην Ελλάδα..

Ποζάρει δίπλα στον σιωνιστή μεγαλοτραπεζίτη Ρότσιλντ

Ο Δένδιας ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρωτοστατεί στη δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει κατά γράμμα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφήνοντας τους λαθρομετανάστες ασύδοτους να εγκληματούν ανεξέλεγκτα, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος.

Ο Δένδιας ωστόσο είναι μόνο ένας αχυράνθρωπος των διεθνών τοκογλύφων. Πίσω από τον Δένδια, κρύβονται τα πραγματικά αφεντικά της παγκοσμιοποίησης. Είναι οι σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι σφίγγουν τα δεσμά γύρα από τα έθνη, με σκοπό να τα διαλύσουν για να έρθει η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Δένδιας να ποζάρει δίπλα στον σιωνιστή αρχιτραπεζίτη Ρότσιλντ, ο οποίος εδώ και αιώνες καταδυναστεύει τους ευρωπαϊκούς λαούς, ποδηγετώντας τις πολιτικές ηγεσίες. Ο Δένδιας, εκτός από "φίλος των μασόνων" φαίνεται ότι είναι και υποτακτικός του σιωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΤΩΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ραπίζει το κατεστημένο....


ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ...

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μιλά στους Έλληνες Εθνικιστές και σχολιάζει ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

Συντονιστείτε στην ιστοσελίδα που θα μεταδώσει την πολιτική εκπομπή....

http://new.livestream.com/xa/xrysh-aygh-politikh-epikairothta-mixaloliako-kasis

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.....ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ....

Έχουμε στο πλευρό μας το Δίκαιο και 1 εκατομμύριο Έλληνες!

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για τον βρώμικο πόλεμο των κομμάτων και καναλιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ο Μιχελάκης παρακαλά να στηρίξει τις διώξεις των Ελλήνων ΛΕΥΚΩΝ Εθνικιστών μια.... μαύρη "ευρωπαία"!!!

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε για την πρώτη μαύρη υπουργό της Ιταλίας (εδώ) καθώς και για την υποδοχή που της επιφύλαξαν Εθνικιστές σε περιοδεία της (εδώ)
Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε από αυτή την είδηση. Απλά μας έρχεται στο μυαλό η φράση του Αριστοτέλη:
"Οι βάρβαροι δουλικώτεροι τα ήθη φύσει των Ελλήνων"

Με βασικό σκοπό τη στήριξη της Ιταλίδας υπουργού Ενσωμάτωσης Σεσίλ Κιένγκε απέναντι στα ακραία στοιχεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρώμη σύνοδος Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. 

Στην παρέμβασή του ο...

Πρώτοι μάρτυρες κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής οι δημοσιογράφοι... Όχι δεν είναι ανέκδοτο!

Δεν είναι ούτε αστείο, ούτε σας κάνουμε πλάκα...

Οι πρώτοι που καταθέτουν στον εισαγγελέα με σκοπό να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είναι οι.... δημοσιογράφοι που κάποιο τρόπο συσχετίστηκαν με το Εθνικιστικό Κίνημα (ρεπορτάζ - συνεντεύξεις κτλ).

Σύμφωνα με πληροφορίες καταθέτουν και θα καταθέσουν οι δημοσιογράφοι: 

Α. της εφημερίδας του φωτομοντάζ (Συντακτών)
Β. του Mega (εδώ)
Γ. Των ....

Έχει χαζέψει ο εβραιολάγνος - φίλος των μασώνων Δένδιας... "Ξηλώνει" όλους τους Διοικητές της ΕΛ.ΑΣ. λόγω Χρυσής Αυγής

Φυσικά ο μοναδικός λόγος όλων των εκβιαστικών παραιτήσεων και ηθελημένων μετακινήσεων δεν είναι άλλος από τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας για όποιον αστυνομικό διευθυντή δεν συμμορφωθεί με τις διαταγές του Δένδια (διώξεις σε όλους τους Εθνικιστές) και φυσικά τη διασφάλιση ότι οι νέοι Ανώτατοι αξιωματικοί που θα προωθηθούν θα είναι ανελέητοι απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές...

Η αιτία που καρατομήθηκαν οι παρακάτω αξιωματικοί ήταν ότι στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν....κράνη και κοντάρια με την ελληνική σημαία!

Και αναρωτιέται λοιπόν ο κάθε νοήμων άνθρωπος:
Τι θα έπρεπε να γίνει όταν σε Πολυτεχνείο - ΑΣΟΕΕ - Αριστοτέλειο - Βίλα Αμαλίας και άλλα πολλά 'πολιτιστικά στέκια -κοινωνικοί χώροι' - που λένε και οι "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ - είχαν βρεθεί από γκαζάκια μέχρι....

Ανελέητη αντεπίθεση από το καθεστώς...'Κατεβάζουν' εθνικές σελίδες στο Facebook


Το καθεστώς έχει τρομοκρατηθεί που παρά την αεναή προπαγάνδα του εξακολουθεί το Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο σταθεροποιείται αλλά αντεπιτίθεται από το μόνο μέσο που είναι, ακόμη, ελεύθερο - το διαδίκτυο-. 

facebook-Jew.jpg (947×533)Η φίμωση της μεγαλύτερης ιστοσελίδας ελληνόψυχων στο facebook μπορεί να είναι ένα πλήγμα, αλλά δίνεται έτσι το κίνητρο του αγώνα στο πεζοδρόμιο.
Η σελίδα ΕΛΛΗΝΩΝ “ΔΙΚΤΥΟ” αποτελεί παρελθόν..! Για πόσο χρονικό διάστημα δεν γνωρίζουμε…
Το μόνο σίγουρο είναι το “κράτος αδίκου” έδρασε πάλι…
Με πάνω από 75 χιλιάδες “likes” η Ειδησεογραφική Σελίδα των Ελλήνων Πατριωτών “σβήστηκε” από το χάρτη του facebook λόγω των πολλών φωτογραφιών με το… Εθνόσημο…!
Η απειλή της κυβέρνησης των δοσίλογων τέθηκε σε εφαρμογή.
Ενώ υπάρχουν δεκάδες σελίδες παιδεραστών, άθεων και....

ΣΟΚ στο καθεστώς...Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο εκλεκτός των πολιτών της Αθήνας για το Δημαρχιακό Μέγαρο..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όση λάσπη και να ρίξουν οι επιδοτούμενες δημοσιογραφικές ιερόδουλες του Σιωνισμού η καρδιά του Έλληνα τον οδηγεί στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού....

Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση του paraskhnio.gr o εκπρόσωπος τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος είναι συντριπτικά μπροστά από τους υπόλοιπους υποψηφίους ακόμη και αν χλευαστικά οι δημοσιογράφοι του παρασκηνίου τον τοποθέτησαν πρότελευταίο και πάνω από γραφικό πολιτευτή του ΛΑΟΣ.

Ξεκαθαρίζουν οι αιτίες του βρώμικου πολέμου που κήρυξε το καθεστώς στην Χρυσή Αυγή. Κυβέρνηση, κόμματα και κανάλια μας χτυπούν καθημερινά με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό μέσο, γιατί η άνοδος του Κινήματος είναι ραγδαία. Ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών των μεγάλων Δήμων της χώρας. Στην τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά από τους υποψηφίους του αντισυνταγματικού τόξου. Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας αντιλάμβανεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας. Η άθλια πολεμική και οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα μας σταματήσουν!
Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr η .....

Νέος οχετός του κομμουνιστή - κρατικοδίαιτου (από το ΠΑΣΟΚ) Φελέκη εναντίον της Χρυσής Αυγής... "Σκοτώστε τους.."!

Πριν διαβάσετε το άρθρο - εμετός του δημοσιοκάφρου κάλο θα είναι θυμηθείτε ότι μιλάμε για έναν ακραιφνή κομμουνιστή, άνδρα ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ - κρατικοδίαιτου πανελίστα της ΝΕΤ με την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 2009 και με μια χρεοκοπημένη εφημερίδα "Κόσμος του Επενδυτή".

Διαβάστε το νεο παραλήρημα του μπολσεβίκου δημοσιοκάφρου...που φυσικά κανένας εισαγγελέας δεν θα έχει διαβάσει ακόμη για να ενεργήσει αυτομάτως..

Λοιπόν, να κοπεί το καλαμπούρι. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι «ακροδεξιά οργάνωση», «ναζιστικό μόρφωμα», «φασιστικό κόμμα» όπως την .....

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ!

fa924e2c7312d74b1df9e9c730415b8a_L

Κατηγορείται τόσο αυτός όσο και αρκετά άλλα στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του Πανεπιστημίου για ατασθαλίες αρκετών εκατομμυρίων.

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί αμετακλήτως και με βαριές κατηγορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των υπαρχηγών του Αλέξη Τσίπρα Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας!
Η υπόθεση αφορά ατασθαλίες εκατομμυρίων  στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας ενώ ήταν και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων.
Όπως διαβάζουμε στο press-gr.blogspot.com η υπόθεση συνδέεται με..........

Ο Δένδιας απειλεί όσους δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία


Ο Δένδιας απειλεί όσους δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία

Συνέντευξη έδωσε ο Δένδιας στην οποία έδειξε τις πραγματικές του πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις σύσσωμου του καθεστώτος, το οποίο επιτρέπει την «ελευθερία της άποψης», αρκεί αυτή η άποψη να συμφωνεί με το καθεστώς.
Έτσι φτάνει μέχρι του σημείου της αθλιότητας να απειλεί, ουσιαστικά, οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με την άποψη του καθεστώτος. Ξεκινά απειλώντας γενικώς όλους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «είναι θλιβερό ένα νεοναζιστικό μόρφωμα να βρίσκεται στο Kοινοβούλιο με την ψήφο του ελληνικού λαού». Βέβαια τον κ. Δένδια ουδέποτε τον πείραξε το γεγονός ότι....