Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

Η απέλπιδα προσπάθεια του καθεστώτος να μη φανεί η Χρυσή Αυγή ως μόνη Αντιμνημονιακή Πολιτική Δύναμη

xrysh_aygh_simaies
Γράφει ο Αντίοχος

«Αντιμνημονιακοί»… εκ περιτροπής!

Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει τα μαχαίρια και ψάχνουν για συντροφικά… κόκκαλα («το μαχαίρι στο κόκκαλο», που λέμε), ήρθε μια «ρηξικέλευθη πρόταση ενωτικής δράσης» από συριζαία του Νέου Ψυχικού, που… αλλάζει άρδην τα δεδομένα! Η έχουσα την… φαεινή ιδέα ονομάζεται Χρύσα Κουλουφάκου, η οποία σε άρθρο της στην «Αυγή» (εφόσον δημοσιεύθηκε σημαίνει ότι η πρότασή της θεωρείται σοβαρή και συζητήσιμη…) καλεί τους βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ και τους πανοκαμμενικούς συνοδοιπόρους-κολαούζους τους, να υπερψηφίζουν τα μνημονιακά μέτρα… εκ περιτροπής, και κατόπιν… κληρώσεως, έτσι ώστε και τα αναγκαία 151 «ναι» να υπάρχουν για να....

ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ «ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ» ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

agrotes
Σε πλήρη απελπισία βρίσκονται οι αγρότες στη Βόρειο Ελλάδα, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι ενάντια στα προωθούμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό σύστημα. Είναι μάλιστα, χαρακτηριστική η φράση που ακούγεται από τα χείλη τους, ότι δηλαδή «Είμαστε με το κλειδί στη μίζα».
Όπως υποστηρίζουν, οι αγρότες φορολογούνται ήδη από το πρώτο ευρώ και το λεγόμενο αφορολόγητο αφορά αποκλειστικά στις επιδοτήσεις, ενώ επισημαίνουν ότι ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός κόσμος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Όσον αφορά τα....

“ΤΟ ΒΗΜΑ”: Το παρακράτος Σαμαρά - Δένδια έδιωξε όλους τους αδιάφθορους αστυνομικούς, για να φυλακίσει τους Χρυσαυγίτες

Το Σεπτέμβριο του 2013, ο Δένδιας εξαπέλυσε την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, ακολουθώντας τις διαταγές των ξένων κέντρων εξουσίας. Μέσα στα όσα παράνομα και φριχτά έγιναν εκείνη την περίοδο, ο Δένδιας έκανε και ένα πογκρόμ στους αστυνομικούς, με το πρόσχημα της «έρευνας για σχέση με την Χρυσή Αυγή». Τότε ο Δένδιας υπέβαλε σε εξευτελιστικά βασανιστήρια αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αναγκάζοντάς τους να παρουσιάζονται γυμνοί ενώπιον των «Εσωτερικών Υποθέσεων» για να δουν «μη τυχόν υπάρχουν τατουάζ».

Φως στην εν λόγω περίοδο ρίχνει το καθεστωτικό «Βήμα», το οποίο αναφέρεται σε μία πολύ χαρακτηριστική περίπτωση, κατά την οποία ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. απομακρύνθηκε από την θέση του και εξωθήθηκε σε παραίτηση «επειδή πραγματοποιούσε έρευνες αλλά και συλλήψεις για υποθέσεις διαφθοράς κυβερνητικών στελεχών αλλά και επιχειρηματιών - κυρίως για υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων και τραπεζικών απατών - χωρίς να ειδοποιεί την τότε ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη».

Συνεχίζει δε το ρεπορτάζ, λέγοντας: “Σύμφωνα με καταγγελίες, ο εν λόγω αξιωματικός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις «γιατί αιφνιδιάζει τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ.» με τέτοιου είδους ενέργειες και οι προϊστάμενοί του...

Έτοιμα τα σπίτια των λαθρομετανάστων στο κέντρο της Αθήνας... Οι Έλληνες άστεγοι ας..... πεθάνουν!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η "διανομή τροφίμων για τους Έλληνες" χαρακτηρίζεται δε "ρατσιστική" πράξη και διώκεται από το καθεστώς... Όλα για τους λαθρομετανάστες λοιπόν... Τίποτα για τους Έλληνες.. Το νέο δόγμα της "πρώτης φοράς Αριστεράς" και του Καμμένου.
 
Κρατείστε την τάξη και την καθαριότητα των οικίσκων σε φωτογραφία και όποιος θέλει ας πάει σε μια βδομάδα (αν οι οικίσκοι είναι εκεί και δεν τους έχουν πουλήσει στα σκραπατζίδικα) να δει την κατάσταση τους… Κρίμα, γιατί υπάρχουν Έλληνες στους δρόμους, που πολύ θα εκτιμούσαν ένα τέτοιο σπιτάκι, πληρωμένους λογαριασμούς και φαγητό δωρεάν!
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες για την εγκατάσταση των μεταναστών στον Ελαιώνα. Αναλυτικά, μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί....

Σαν σήμερα ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής χάριζε τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα και σε λίγες μέρες ο Τσίπρας χαρίζει την Ελλάδα στην Γερμανία!


http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/34159/karamanlis_germania__article__article.jpgΣτις 27 Φεβρουαρίου 1953 οι πιστωτές της Γερμανίας με πρωτοβουλία των ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για να διευθετήσουν το χρέος της Γερμανίας και συγκεκριμένα αυτό της Δυτικής Γερμανίας.
Το γερμανικό χρέος (προπολεμικό και μεταπολεμικό) ανερχόταν σε 32 δισεκατομμύρια μάρκα, χωρίς να υπολογίζονται οι πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις. Στους πιστωτές περιλαμβάνονταν χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία, το Ιράν, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Γιουγκοσλαβία, η Νότιος Αφρική και η Ελλάδα. Η Ρωσία και οι....

Ο "μνημονιακός" ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αναστήσει τα "μνημονιακά" κόμματα όλου του Νότου και να θάψει όλη την... αριστερά! Η περίπτωση της Ισπανίας...

raxoi_podemos

Γράφει ο Αντίοχος

Μια από τις σημαντικές πολιτικές συνέπειες που θα έχει η προαποφασισμένη μνημονιακή στροφή της «πρώτης φοράς αριστεράς» στην Ελλάδα, θα είναι η καταβαράθρωση των αριστερών κομμάτων της Ευρώπης- και ειδικά της Νότιας, της… μνημονιακής.
Έτσι, και τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση που έγινε στην Ισπανία, αναδεικνύει πρώτο και με διαφορά το Λαϊκό Κόμμα (PP) –ας το χαρακτηρίσουμε «ΝΔ» της Ισπανίας- του μέχρι πρότινος «ετοιμοθάνατου» πολιτικά (λόγω της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής που εφάρμοζε), Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα του Κέντρου Κοινωνιολογικών Ερευνών (CIS), το PP συγκεντρώνει....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησε την προδοσία: "Ο ελληνικός ορυκτός πλούτος ξεπουλιέται στους τοκογλύφους μέσω νόμου"!!!


Το ΥΠ.ΟΙΚ. του Σύριζα ομολόγησε το ξεπούλημα και την προδοσία: “Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες εκποιούνται στο ταμείο των 50 δισ. ευρώ”!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "κόκκινες γραμμές" του "παττριώτη" Καμμένου που πήγαν...;! 

Όπως όλα δείχνουν, ο Σύριζα τώρα που συνήθισε στα μνημόνια, αποδεικνύεται... γρήγορος, αφού ήδη οι «καυτές διαπραγματεύσεις» βαίνουν προς το τέλος τους και καμία από τις πλευρές δεν προφασίζεται – έστω – την ύπαρξη σοβαρών διαφωνιών.
Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι ότι ο Σύριζα είναι ένα κόμμα σε ειδική αποστολή να διαλύσει ό,τι έχει απομείνει στη χώρα. Είτε μιλήσουμε για την λαθρομετανάστευση, είτε μιλήσουμε για το απεχθές τρίτο μνημόνιο, ο Σύριζα φροντίζει να υλοποιηθούν οι τελευταίες επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, πριν την οριστική καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας.
Μία από τις σημαντικότερες ελπίδες για....

ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

mnhmonio_3_aristera
Πολύ… βιαστική είναι -κατά τα φαινόμενα- η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, προκειμένου να γίνει μνημονιακή (τριτομνημονιακή) και με τη… βούλα.
Πληθαίνουν, λοιπόν, οι ενδείξεις ότι η τελική συμφωνία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και το τρίτο –και φαρμακερό- Μνημόνιο (το αριστερό και… αντιμνημονιακό Μνημόνιο) θα περάσει από τη βουλή τις παραμονές του δεκαπενταύγουστου!
Έτσι, από κυβερνητικής πλευράς, ο… φρούραρχος Δραγασάκης δηλώνει πως «είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία», ο Σταθάκης πως «πλησιάζουμε στην τελική ευθεία».
Από την πλευρά τους, τα διεθνή ΜΜΕ –που τυγχάνουν βεβαίως «εσωτερικής πληροφόρησης», επιβεβαιώνουν το σύντομον του πράγματος.
Για παράδειγμα, το Reuters μεταδίδει ότι....

ΤΟ’ ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ’ ΑΛΛΟ… ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

konstantopoulou_karatzaferhs
Το’ χουμε ξαναγράψει επανειλημμένες φορές και το ξαναγράφουμε ακόμα μία, γιατί η ζωή μας επιβεβαιώνει: κανένας καλός –και των… τριών φύλων- δε χάνεται σ’ αυτό τον τόπο!
Κι αυτή τη φορά, δε μας επιβεβαίωσε μόνο η πραγματική ζωή, αλλά και η που-του-βου Ζωή Κωνσταντοπούλου! Που διόρισε ως ειδική σύμβουλο στο ιδιαίτερο γραφείο της στη βουλή την Άννα Ζωηρού, «κολλητή» του μπάρμπα-Γιώργη Καρατζαφέρη, ο οποίος όταν ήταν στα πράγματα –επί Παπαδήμου- την είχε διορίσει στο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ!
Μάλιστα, ο (φαινομενικά…) περίεργος αυτός διορισμός, δεν σχολιάστηκε καθόλου από....

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Η Αγγλία, η λαθρομετανάστευση και η “αντιρατσιστική” Ελλάδα
Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σκληρής προπαγάνδας με έντονες μαρξιστικές αποχρώσεις κατά του μνημονίου εκ μέρους της κυβερνώσας αριστεράς, ήλθε ο καιρός για το… αριστερό μνημόνιο. Ήδη οι πρώτοι νόμοι ψηφίστηκαν και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος. 
Για το πως λειτουργεί το κοινοβούλιο χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, ο οποίος μοιράστηκε στους βουλευτές και υπήρξε η απαίτηση, η οποία έγινε και πράξη, να υπερψηφιστεί και υπερψηφίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Μόνο που το νομοθέτημα αυτό αποτελείτο από… 977 σελίδες(!) και όπως αντιλαμβάνεστε ήταν πρακτικά αδύνατο όχι μόνο να....