Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2016

HOLLYWOOD VS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ;

Ένα τέτοιο άρθρο ήθελα πάντα να ανέβει στον ΚΟ, αλλά απαιτούσε αρκετό χρόνο και ατελείωτες ώρες παρακολούθησης δεκάδων ταινιών (!) που το καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολο. Μέχρι που βρήκα ένα χρήσιμο αρθράκι για το εν λόγω θέμα, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι πλήρες. Η ουσία είναι ότι στις ταινίες του Χόλυγουντ οι «κακοί» δεν είναι ποτέ ισλαμιστές, δεν είναι ποτέ μουσουλμάνοι. Γενικά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια ταινία με τους «κακούς» να είναι μουσουλμάνοι. Ερευνήστε το. Επίσης σπανιότατα ή ποτέ δεν είναι Αφροαμερικάνοι (μαύροι). Αντίθετα αρκετές φορές είναι...

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ!


«Επιτέλους και η Ελλάδα όπως σχεδόν όλες οι χώρες που έχουν υπογράψει το σύμφωνο του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, προτίθεται να καταργήσει τα σκοταδιστικά άρθρα περί τιμωρίας της βλασφημίας. 

Ένα αίτημα που διατυπώθηκε ξανά το 2014 από το σύνολο των διεθνών και ελληνικών φορέων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη Διεθνή Αμνηστία, μεγάλη γκάμα πολιτικών, νομικών και ΜΜΕ, με αφορμή την καταδίκη του διαχειριστή της χιουμοριστικής ιστοσελίδας «Γέρoντας Παστίτσιος».

Με αυτούς τους πανηγυρικούς τόνους υποδέχθηκε η φυλλάδα των Ιών την αποποινικοποίηση της βλασφημίας, την οποία ανακοίνωσαν ότι προωθούν τα άθεα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και ο θεομπαίχτης συνοδοιπόρος τους (το «αναγκαίο καλό»…), με τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» στην προστασία της Ορθοδοξίας.

Το «αστείο» της όλης υποθέσεως, είναι η δικαιολογία που επικαλούνται οι συριζοκαμμένοι...

Αφού μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο τούρκων αντιφρονούντων στη χώρα, γιατί δεν έκαναν το ίδιο με τους λαθρομετανάστες;

Διαβάζουμε τα εξής στην ειδησεογραφία:

«Απάτσι, επίλεκτες μονάδες και Super Puma στα Δωδεκάνησα

Στόχος να αποτραπεί η είσοδος από την Τουρκία στην χώρα μας στρατιωτικών που τάχθηκαν κατά του Ερντογάν

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις τέθηκαν σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» σ’ όλη την περιοχή της Δωδεκανήσου και ενισχύθηκαν τα νησιά με επιθετικά ελικόπτερα «Απάτσι», με Super Puma, με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού...

Μητσοτάκης vs Λεβέντης, επικές μάχες για το ποιος θα χαρίσει το περισσότερο γέλιο στη βουλή - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο του Σύριζα, μετά την αποχώρηση του ρυθμιστή, δηλαδή της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής η οποία δεν συμμετείχε στο "ανατολίτικο παζάρι", οι βουλευτές του "δημοκρατικού τόξου"... απορρυθμίστηκαν.

Πριν πάμε στα τραγελαφικά, καλό θα ήταν να σταθούμε στην ομηρική μάχη μεταξύ Βούτση, Μητσοτάκη και Τσίπρα για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ξιφούλκησαν με σαθρά επιχειρήματα για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος...

ΣΤΗΝ ΚΝΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» – ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ!

kne_lamogia2__article
Όσα αβροδίαιτα τέκνα συριζομούρηδων δεν ανήκουν στις παρακρατικές συμμορίες των «αντιφασιστών» (κάνοντας «υπερήφανους» για τη δράση τους, τους συντρόφους γονείς τους…), ανήκουν στην ΚΝΕ, σύμφωνα με παραπολιτικό σχόλιο των «Νέων», που σίγουρα θα γνωρίζουν περισσότερα επί του θέματος. Μάλιστα, τα «Νέα» υποστηρίζουν ότι «τα παιδιά των περισσότερων στελεχών της κυβέρνησης είναι μέλη της νεολαίας του ΚΚΕ».
Γιατί άραγε; Διότι η ΚΝΕ είναι η...

Μόνο Πασόκ! Γιος πρώην υπουργού της Πασοκαρίας ο νέος συνήγορος του Πολίτη


Μόνο Πασόκ! Γιος πρώην υπουργού της Πασοκαρίας ο νέος συνήγορος του Πολίτη

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στα χρόνια της κρίσης, οι μόνοι που καταφέρνουν να επιπλέουν, είναι οι προερχόμενοι από την ΚΝΕ (διαχρονική αξία…) αλλά και από την (αθάνατη!) πασοκαρία! Αν δε είναι και τέκνα πρώην υπουργών της πασοκαρίας, πιάνουν και γερά πόστα.
Έτσι, δεν πρέπει να μας προκαλεί καμιά έκπληξη ο διορισμός του γιού του πρώην υπουργού και βουλευτή Κορινθίας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ποττάκη (που φέρει το όνομα Ανδρέας – τυχαίο; Δε νομίζω!) στη θέση του νέου Συνηγόρου του Πολίτη.
Ο οποίος διορισμός, έγινε φυσικά δεκτός με.....