Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Γιατί η ΕΡΤ δεν έδειξε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την Τουρκία;

Τραγελαφικά φαινόμενα συνέβησαν χθες με την μη μετάδοση του αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Τουρκίας.

Η κρατική ΕΡΤ, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα όλων των Ελλήνων, έκρινε ότι κανένα κανάλι εκ των ΕΡΤ, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ HD (αφήνουμε απ΄έξω τα υπόλοιπα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, την ΕΡΤ 3 και το κανάλι της Βουλής) δεν έπρεπε να μεταδώσει έναν αγώνα, ο οποίος αν και είχε «φιλικό» χαρακτήρα, εν τούτοις θα είχε εγγυημένα υψηλή τηλεθέαση. Αντιθέτως, έκρινε...

Tα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έριξαν ξύλο και χημικά στους αγρότες στο Σύνταγμα - Φωτογραφίες, Βίντεο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στους αγρότες δεν μπορούν να παρεισφρύσουν παρακρατικοί μπαχαλάκηδες για να διαλύσουν την συγκέντρωση, συνεπώς στέλνονται απευθείας τα ΜΑΤ.

Χημικά και ξύλο στους Αγρότες, την ραχοκοκαλιά της πατρίδας!

Την στιγμή που η ανθελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς δεν λαμβάνει κανένα απολύτως μέτρο ενάντια στην μανία και τους βανδαλισμούς των κουκουλοφόρων, στέλνει τα ΜΑΤ με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης να διαλύσουν την συγκέντρωση των αγροτών που διαμαρτύρονται ενάντια στα καταστροφικά μνημονιακά μέτρα.

Πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν στην πλατεία Συντάγματος παραγωγοί και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 προκλήθηκε ένταση μπροστά από...

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

α) Της Ινδίας
β) του Πακιστάν
γ) του Μπαγκλαντές
δ) του Καναδά

Όσοι κρίνοντας εξ’ όψεως παλαντζάρετε ανάμεσα...

Η Φωτογραφία της ημέρας


Όχι, σύντροφε δεν ήταν εθνοκάθαρση. Ένας απλός...

Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Κω!


Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Κω!

Την γλώσσα τους έχουν καταπιεί οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» του αντισυνταγματικού τόξου στην είδηση της σύλληψης δύο υπόπτων στην Κω, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέσεις με το ISIS!
Σύμφωνα με τις μέχρι αυτή την ώρα πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών οι οποίοι αποβιβάστηκαν στην Κω με λέμβο, στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλους «πρόσφυγες». Κατά τον έλεγχο των κινητών τους τηλεφώνων, διαπιστώθηκαν φωτογραφίες τους με οπλισμό και με σημαίες του ISIS.
Υπενθυμίζεται ότι....

Του φόρεσαν φέσι του Τσίπρα: "Τζαμί στην Αθήνα, πολλά τζαμιά στην Θράκη" - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΣΤΗ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

4638299A580424E43CDDB51BF8104D47
Γράφει ο Νικογιάννης

Την ίδια ώρα που όλος κόσμος έχει στραμμένα τα μάτια του στα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία και αντιμετωπίζουν το Γαλλικό λαό με συμπόνια και αλληλεγγύη, οι Τούρκοι αποδεικνύουν ξανά σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο: εκείνο του μογγόλου δολοφόνου!
Κατα την διάρκεια του....

Η Χρυσή Αυγή υποδέχεται τους αγρότες στη Βουλή και δηλώνει: "Η αγροτιά είναι η ψυχή της Ελλάδος" ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που οι πραιτοριανοί του "αριστερού" καθεστώτος καταστέλλουν βάναυσα τις ειρηνικές κινητοποιήσεις των αγροτών και οι αγρότες χλευάζουν τους πολιτικούς, ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποδέχεται την αντιπροσωπεία τους στη Βουλή και τους δήλωνει....

Δείτε το βίντεο...

Νέος τρόμος στο Παρίσι... Εκρήξεις, πυροβολισμοί και χάος από τους καμικάζι αυτοκτονίας των τζιχαντιστών...


Μάχες σε προάστιο του Παρισίου – Καμικάζι αυτοκτονίας εξουδετέρωσε η αστυνομία

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλλίσονται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, όπου διενεργείται στρατιωτική – αστυνομική επιχείρηση σε προάστιο, όπου και εντοπίστηκαν ύποπτοι για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής.
Οι ύποπτοι έχουν ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα και διεξάγονται κανονικές μάχες, ενώ προ ολίγων λεπτών οι αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα – καμικάζι πριν προλάβει να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.
Δυνατές εκρήξεις έχουν....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Σ/Μ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ;

marinopoulos
Η πολυδιαφημιζόμενη και γνωστή ως πρώην πολυεθνική αλυσίδα Carrefour και νυν ιδιόκτητη αλυσίδα καταστημάτων σούπερ-μάρκετ της οικογένειας Μαρινόπουλου, για άλλη μια φορά αποδεικνύει τον εχθρικό ρόλο της ενάντια στον Έλληνα εργαζόμενο.
Στις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, με ωράρια εργασίας πρωτόγνωρα εξουθενωτικά και εξευτελιστικούς μισθούς πείνας προστέθηκε, χωρίς την έγκριση του ελληνικού κράτους και η αφαίρεση και μη καταβολή του οικογενειακού επιδόματος που ως πρότινος οι υπάλληλοι έβλεπαν στις αποδοχές τους.
Η αμέσως επόμενη....

Το έκαναν και αυτό οι αλήτες της "πρώτης φοράς Αριστεράς"... Τα σπίτια των Ελλήνων δίνονται στους τοκογλύφους!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Τα σπίτια των Ελλήνων βορά στα κοράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευχή μας οι Έλληνες να έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τα τραγικά λάθη τους και να αλλάξουν τη μοίρα τους, στηρίζοντας τη μοναδική πολιτική δύναμη Αντίστασης, απέναντι σε τοκογλύφους και προδότες.

Αργά το βράδυ, ξημερώνοντας 17η Νοεμβρίου, έκλεισε, όπως πληροφόρησε ο Τσακαλώτος, η «συμφωνία» με τους «δανειστές». Αυτά που συμφωνήθηκαν θα κατατεθούν σήμερα Τρίτη στη Βουλή, με σκοπό να ψηφιστούν την Πέμπτη, δηλαδή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Στο Χίλτον, λοιπόν, χθες επήλθε συμφωνία σχετικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ το ζήτημα με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων μετατίθεται για το Δεκέμβριο, μαζί με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Γράφαμε, μόλις πριν λίγο καιρό, για το ζήτημα: «Για να το πούμε με απλά λόγια, έχει ήδη....

Ο ατελέσφορος πόλεμος του συστήματος και η ηθική νίκη του Κινήματος


Ο ατελέσφορος πόλεμος του συστήματος και η ηθική νίκη του Κινήματος

To τελευταίο διάστημα τα δελτία ειδήσεων αφιερώνουν εκ νέου και από ένα δεκάλεπτο για τη Χρυσή Αυγή. Τα «έγκριτα» αυτά ρεπορτάζ, μην έχοντας κάτι νέο να «αποκαλύψουν», απευθύνονται απ’ ευθείας στο πεδίο του συναισθήματος, με σκοπό τη διέγερσή του με τον αριστοτεχνικό, oμολογουμένως, προπαγανδιστικό τρόπο παρουσίασης των γεγονότων.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό φαινόμενο που «πουλάει», καθώς η ο λαός αδιαφορεί πλέον για....