Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Μιχάλης Ιγνατίου (η φωνή της Αμερικής): Την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι πολιτικοί και τώρα ο κόσμος πάει μαζικά στη Χρυσή Αυγή


Μιχάλης Ιγνατίου (η φωνή της Αμερικής): Την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι πολιτικοί και τώρα ο κόσμος πάει μαζικά στη Χρυσή Αυγή

Περισπούδαστη ανάλυση πραγματοποίησε ο γνωστός ανταποκριτής του MEGA στην αμερικανική πρωτεύουσα, Μιχάλης Ιγνατίου, περί της πρόσφατης εκθέσεως του ΔΝΤ για τα λάθη που έχουν επισυμβεί και την σκοπιμότητα του προγράμματος.
Θυμίζουμε ότι σε αυτή την έκθεση, πέραν της παραθέσεως των λαθών που περιελάμβανε το πρόγραμμα, υπήρχε και ο σκοπός, δηλαδή η εξαγορά χρόνου, προκειμένου να προφυλαχτούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από την κρίση. Κοινώς, υπήρχε η ομολογία θυσίας της Ελλάδος στο βωμό του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και των διεθνών τοκογλύφων.
Στην ανάλυσή του ο Ιγνατίου, αφότου διαφημίσει το σχετικό πόνημά του, λέει ότι την ευθύνη για την χρεοκοπία της Ελλάδος την έχουν οι Έλληνες πολιτικοί και... απορεί γιατί δεν ασχολήθηκε με αυτή την έκθεση κανένα από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».
«Για την κρίση, λοιπόν, είναι υπεύθυνοι μόνοι οι Ελληνες πολιτικοί. Ουδείς άλλος. Ξεκινώντας από.....

Απόπειρα βιασμού αμερικανίδας “αλληλέγγυας” από τρεις «πρόσφυγες» - Την απομόνωσαν σε παραλία της Πιερίας όπου τους συνόδευε για "διακοπές"!


Απόπειρα βιασμού αμερικανίδας “αλληλέγγυας” από τρεις «πρόσφυγες» - Την απομόνωσαν σε παραλία της Πιερίας όπου τους συνόδευε για διακοπές!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γρηγορείτε Έλληνες της Πιερίας. Ένας από τους 3 αγνοείται και αναζητεί τη νέα...Μυρτώ.
 
Από ό,τι φαίνεται οι «αλληλέγγυες» δεν γλιτώνουν από τους «πρόσφυγες» επειδή τους περιθάλπτουν και τους υποδέχονται.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το αστυνομικό ρεπορτάζ, μία ομάδα «αλληλέγγυων» πήρε κάποιους «πρόσφυγες» από την Σίνδο και τους πήγε εκδρομή στην Πιερία! Εκεί, εις τας εξοχάς, τρία «προσφυγάκια» προσπάθησαν να απομονώσουν 20χρονη αμερικανίδα «εθελόντρια» με σκοπό να την βιάσουν. Τελικώς αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλλει το περιστατικό στην Αστυνομία, που προέβη σε δύο συλλήψεις.
Το πρώτο που χρήζει προσοχής είναι ότι οι «αλληλέγγυοι» πήραν τους «πρόσφυγες» για εκδρομή. Εδώ προφανώς κρύβεται μία υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών, που απλώς πήγε στραβά. Το δεύτερο είναι ότι.....

Άγριο δούλεμα στον Άδωνι από βουλευτές της ΝΔ: “Τώρα που ψήφισες το τζαμί, θα πουλάς και το κοράνι στην τηλεόραση”


Άγριο δούλεμα στον Άδωνι από βουλευτές της ΝΔ: “Τώρα που ψήφισες το τζαμί, θα πουλάς και το κοράνι στην τηλεόραση”

Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα στην οποία έχουν συρθεί οι πάλαι ποτέ «ζητωπατριώτες» του Καρατζαφέρη, Βορίδης και Γεωργιάδης.
Όπως μας αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είχαν πάει στα πάνω έδρανα της Βουλής και προσπαθούσαν να αποφύγουν τα βλέμματα. Δεν μιλούσαν σε κανέναν και την κρίσιμη ώρα ψήφισαν υπέρ του τεμένους χαμηλοφώνως.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, μάλιστα, η «καζούρα» από τους υπόλοιπους νεοδημοκράτες ήταν ανάλογη της ξεφτίλας τους, με αποτέλεσμα να φύγουν τρέχοντας. Εμείς, πάντως, τσεκουράτε Μάκη και μπουμπούκο, επειδή σας... συμπονούμε και δεν επιθυμούμε να σας κάνουμε περισσότερη καζούρα, έχουμε αντ’ αυτού να σας κάνουμε προτάσεις για ανάλογες περιπτώσεις.
Εισηγηθείτε στον πρωθυπουργό να.....

Έρχεται "μαύρος" Χειμώνας και πείνα στη Χίο....72% κάτω ο τουρισμός στο νησί λόγω..."αλληλεγγύης" και "συνταγματικού τόξου"


Οι “αλληλέγγυοι” του «συνταγματικού τόξου» βούλιαξαν και τον τουρισμό της Χίου - 71,65% κάτω!

Μετά από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε ο αερολιμένας της Λέσβου, ήρθε η σειρά αυτού της Χίου. Με παρόμοια αποτελέσματα, που δείχνουν τον τουρισμό του νησιού στον πάτο!
Έτσι, ο φετινός Ιούνιος έκλεισε με πτώση της τάξης του 70% σε σχέση με τον περυσινό, ενώ ο φετινός Ιούλιος με πτώση 71,65% σε σχέση με τον περυσινό!
Αισθητή είναι και η μείωση στις κινήσεις των αεροσκαφών του εξωτερικού αφού τον Ιούλιο του 2015 είχαν καταγραφεί 50 ενώ φέτος μόλις 18.
Και βέβαια, δε φταίνε τα.....

40.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΣΤΟ ΑΠΘ… ΕΣΥ «ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ» ΘΑ ΤΙΣ ΠΗΡΩΣΕΙΣ!

dhmarxeio-thessalonikhs
Θυμάστε τις ζημιές που προκάλεσαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης οι «κοινωνικοί αγωνιστές» του «No border camp» και αναρωτιόμασταν ποιοι θα τις πληρώσουν – ρητορικά αναρωτιόμασταν, γιατί πάντα τις πληρώνουν οι ίδιοι;
Ε, λοιπόν, σε συζήτηση που έγινε στη βουλή, ο ντρούλης-χοντρούλης Φίλης αποκάλυψε και το ύψος των ζημιών και το ποιοι θα.....

Το τελευταίο Σοβιέτ και η ψευτοδεξιά


Το τελευταίο Σοβιέτ και η ψευτοδεξιά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ζούμε τους τελευταίους μήνες στην Πατρίδα μας έναν απόλυτο παραλογισμό! Ζούμε την επιστροφή του κομμουνισμού, ενός κομμουνισμού όμως με… σκληρά καπιταλιστικά χαρακτηριστικά! Αναφέρομαι στα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχοντας την συμπαράσταση ενός υποτίθεται πατριωτικού κόμματος, προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα πιστεύοντας ότι με ένα αναιμικό 36%, το οποίο έλαβε με αποχή 45%, είναι δυνατόν να κάνει την “επανάστασή του” και να μετατρέψει το εθνικό κράτος των Ελλήνων σε μία λαϊκή… σοσιαλιστική δημοκρατία! 
Πως είναι δυνατόν τώρα να κάνεις… κομμουνιστική επανάσταση(!), έχοντας υπογράψει μνημόνιο με....