Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

Πιστοί εχθροί της Ορθοδοξίας και της Παράδοσης οι ψευτοδεξιοί: Διαμαρτυρίες Χατζηδάκη για το “Νίκας τοῖς βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων”

Το μένος κατά της Ορθοδοξίας και της Χριστιανικής Παράδοσης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η νεοφιλελεύθερη παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πέρα από την ψήφιση όλων των αντεθνικών νομοσχεδίων για το τζαμί στην Αθήνα, τους λαθρομετανάστες, αλλά και την διάλυση της Οικογένειας με τις "έμφυλες ταυτότητες", τώρα οι ψευτοδεξιοί ενοχλούνται και από τα τροπάρια της Εκκλησίας μας.

Όπως αποκάλυψε ο "Βηματοδότης" στα πρόσφατα εγκαίνια της Ιονίας Οδού από τον Τσίπρα προκλήθηκε ένα αναπάντεχο επεισόδιο. Οι ιερείς που πραγματοποίησαν την τελετή προχώρησαν στο "ατόπημα" να ψάλλουν...

Σόου Τσίπρα Μακρόν για τα κέρδη των Ρότσιλντ και των ξένων βιομηχανικών ομίλων - ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στην επίσκεψη Μακρόν δια στόματος Ηλία Κασιδιάρη από το περιστύλιο της Βουλής.

Δείτε το βίντεο...

Αναρχοκομμμουνιστές της κονόμας βεβήλωσαν την Ακρόπολη, ζητώντας περισσότερους λαθρομετανάστες

Δεν ησυχάζουν οι αναρχοκομμουνιστές "αλληλέγγυοι" της κονόμας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πατήσουν τα ιερά των Ελλήνων. Στήνουν τζαμί στον Βοτανικό, κατά το σύντομο παρελθόν στήσανε «μνημείο» για τους «πρόσφυγες» απέναντι από την Ακρόπολη και τώρα έφτασε η ώρα να πατήσουνε και πάνω στην Ακρόπολη.

Ο λόγος για τους καταπατητές, καταληψίες και εκμεταλλευτές της λεγόμενης City Plaza, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν στο ότι έχουν καταλάβει ξενοδοχείο και το εκμεταλλεύονται για να κερδοφορούν, ανέβηκαν με τα πατσαβούρια τους και πάνω στην Ακρόπολη, προφανώς για να ζητήσουν περισσότερους πελάτες και περισσότερο...