Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

Και ο Βασιλιάς Πύρρος ήταν "ναζιστής" και "φασίστας"....Όπως ο Κατίδης

Βρείτε τις διαφορές...





Και όσοι δεν κατάλαβαν τι εννοούμε ας διαβάσουν:

Ο πανάρχαιος ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός...

Ανάλυση "Επίκαιρα": Η Επέλαση της Χρυσής Αυγής

Πολιτική ανάλυση του Δημήτρη Κοτταρίδη στο περιοδικό "Επίκαιρα" σχετικά με την διεύρυνση της εκλογικής βάσης της Χρυσής Αυγής και τις θέσεις, δράσεις και την στρατηγική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 
"Με στόχο τη διεύρυνση της κομματικής της βάσης προς το Κέντρο κινείται η Χρυσή Αυγή, καθώς θεωρεί ότι η αδιαπραγμάτευτη αντιμνημονιακή της γραμμή αποδίδει και πως ήδη στο σκληρό πυρήνα της Δεξιάς κατοχυρώνεται ως ισχυρή δύναμη. Μπορεί η....

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ – ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Το’ χουμε γράψει πολλές φορές, και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, πως τα θύματα των εγκληματιών «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που φαίνονται στους επίσημους πίνακες της αστυνομίας, γιατί υπάρχουν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα, πολλά από τα οποία έχουν διαπράξει λαθρομετανάστες. Κι όταν εξιχνιάζονται στυγερά εγκλήματα, συνήθως δικαιωνόμαστε.

Χθες, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την αστυνομία η εξιχνίαση της δολοφονίας ενός...

Αποσπάσματα ομιλιών από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Δείτε το βίντεο

ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ....!!!! ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ...!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι χώροι που διαδραματίζονται τα παρακάτω γεγονότα είναι στις Πολυτεχνειουπόλεις του Ζωγράφου.. Ένας σημαντικός λόγος όμως που συμβαίνουν αυτές οι εγκληματικές δραστηριότητες είναι γιατί πολύ απλά τις φοιτητικές εστίες τις διοικούν συνιστώσες της ακροαριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και του ΚΚΕ (ΠΚΣ), μετατρέποντάς τις σε εστίες ανομίας (εμπόριο ναρκωτικών) και κατασκηνώσεις λαθρομεταναστών.

Εκτεθειμένοι στον κίνδυνο βρίσκονται κάθε βράδυ εκατοντάδες φοιτητές...

Ιστορίες φόβου και ντροπής κρύβονται πίσω από τις πόρτες των φοιτητικών εστιών στην Πανεπιστημιούπολη.

Από κλοπές και διαρρήξεις μέχρι βιασμούς, οι σπουδαστές έχουν πολλά να διηγηθούν. Όσο πρόθυμοι, όμως, είναι να.....

Αρρωστημένη προπαγάνδα στα σχολεία περί "δαιμονίων"..(δεν τους έφτανε ο αντιρατσισμός)

Η κατήχηση που γίνεται στο "ελλαδικό"σχολείο έχει κάποια βασικά δόγματα:
- "Αντι-ρατσισμός"
- Διεθνισμός
- Πολυ-πολιτισμός
- Πολυ-φυλετισμός
- Εθνομηδενισμός
- Εκφυλισμός της Τέχνης και του Πολιτισμού

Όλα τα παραπάνω ως βασικές παράμετροι του συστήματος ISO αφελληνισμού, που χρησιμοποιεί η υπόδουλη άρχουσα τάξη, έχει σκοπό να μετατρέψει τη νέα γενιά Ελλήνων σε έναν ακατέργαστο, πνευματικά, χυλό ώστε να τον κατευθύνει ιδεολογικά και κοινωνικά σε "άρρωστες" πολιτείες "κηφήνων" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πλάτων.

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στην ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία της Β' Γυμνασίου ("Είναι νοσηρό να αγαπάς την πατρίδα σου"), το οποίο μόνο η Χρυσή Αυγή, μέσω του βουλευτή Χρήστου Παππά έθιξε εντός του Κοινοβουλίου.

Στις τάξεις δε της Ε, και ΣΤ Δημοτικού η προπαγάνδα περί ρατσισμού και λαθρομετανστών ξεπερνά κάθε όριο..

Σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω, μια βασική παράμετρος που εξέλειπε, ήταν η "αθεΐα" και η προαγωγή "αντίχριστων" μηνυμάτων.

Ε, ήρθε και αυτό λοιπόν.
Ενδεικτικά δείτε και φρίξτε τι μαθαίνουν και τι καλούνται να κάνουν τα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού:

Φορολογία στις καταθέσεις των Κυπριών από Τρόϊκα...Ο Ανα(Ν)στασιάδης βεβαίωνε φυσικά για το αντίθετο 3 ημέρες πριν εκλεγεί!!!

UPDATE: Οι Κύπριοι από το πρωΐ που έγινε γνωστή η είδηση της φορολογίας των καταθέσεων σπεύδουν μαζικά στα ΑΤΜ για να κάνουν αναλήψεις..
Ωστόσο πέρα από την αδυναμία ανάληψης μεγάλων ποσών, διαπιστώνουν ότι τους παρακρατείται και ο ανάλογος φόρος.

Ο Ανα(Ν)στασιάδης βεβαιώνε και αυτός ως άλλος Σαμαράς - Jeffrey ότι δεν θα υπάρξει φορολογία στις καταθέσεις 3 ημέρες πριν τις εκλογές!!!

Διαβάστε τώρα και το "γιατί";

Είδηση που ταράζει τα νερά ήρθε από το Eurogroup. Γύρω στις 6 το πρωί, αποφασίστηκε η εφάπαξ εισφορά στις τραπεζικές καταθέσεις στις τράπεζες της Κύπρου επί κυπριακού εδάφους. ύψους.....

Εγκεμέν Μπαγίς: «Μαλ..κίες» τα περί αναγνώρισης γενοκτονίας του Πόντου.



uvris-apo-tourkia
Ακριβώς τρία χρόνια μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου από το Κοινοβούλιο της Σουηδίας, η Τουρκία, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, μέσω του εκπροσώπου της, διέπραξε σοβαρότατη ύβρι, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειες των επιζώντων της Γενοκτονίας για διεθνή αναγνώριση ως …αυνανισμό!
Η πράξη αυτή, που διέπραξε ο Τούρκος υπουργός για θέματα της Ε.Ε., Εγκεμέν Μπαγίς, αποτελεί απόδειξη ότι....

Όχι στη μετατροπή της γης σε πολιτισμικό και γενετικό χυλό!

Πολλαπλασιάζεται εσχάτως ο προβληματισμός και οι συζητήσεις γύρω από το τι είναι Φυλή. Στην προσπάθειά τους οι γνωστοί κύκλοι που επιχειρούν να αποδομήσουν αξίες, αρχές και επιστημονική πραγματικότητα, αμφισβητούν την ύπαρξη των ανθρωπίνων φυλών προκειμένου να διασπείρουν την αμφιβολία και τη σύγχυση, ώστε να υποσκάψουν υποδόρια επιστημονικές αλήθειες και ιστορική πραγματικότητα.Όμως, είτε το θέλουμε είτε όχι, στην ομάδα των εμβίων όντων που συμπεριλαμβάνεται το ανθρώπινο είδος και που σύμφωνα με τη κατεστημένη προβαλλόμενη άποψη ανήκει και ο HOMO SAPIENS, υπάρχει τεράστια ποικιλότητα βιολογικών χαρακτηριστικών του είδους που αφορά το χρώμα του δέρματος, των οφθαλμών, των μαλλιών, του σχήματος του κρανίου, παρατηρούνται διαφορετικές συχνότητες εμφάνισης νόσων,κλπ.
Αυτά όλα τα χαρακτηριστικά μεταφέρονται από γεννεά σε γεννεά και......

"Καθάρισε" το κέντρο της Αθήνας από πρεζέμπορους και λαθρομετανάστες...Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε..;


Περπατώντας κάποιες φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας κάνω μια συγκεκριμένη διαδρομή. Από την οδό Σόλωνος προς την Ακαδημίας περνώντας έξω από το πλακόστρωτο του πανεπιστημίου της Νομικής.

Για άλλη μια φορά λοιπόν αντίκρισα την εξής εικόνα που...