Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2012

Ποιός αρχιμ@λ@κ@ς βουλευτής της ΝΔ είπε ότι πρέπει να μισθώσουμε την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα σε ιδιώτες;

Δείτε....

Άλλος ένας υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων "εκλεκτός" των Εβραίων και των Σιωνιστών....

«Δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι. Όλοι όσοι ζουν στην Δυτική Όχθη είναι Ισραηλινοί. Δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι. Αυτή είναι Ισραηλινή γη». (Πρόσφατη δήλωση του Rick Santorum)
Σύνδεσμος

Του Michael Collins Piper (American Free Press)

Το 2003, ο σημερινός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις επερχόμενες Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές, Rick Santorum, ως τότε Γερουσιαστής Πενσυλβάνιας (R-Penn.) ήρθε σε συμφωνία με μεγάλης ισχύος Εβραίους λομπίστες για τη ψήφιση ενός νόμου που περιόριζε την ελευθερία του λόγου στις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις.
Προτείνοντας τον επανακαθορισμό της ομοσπονδιακής φόρμουλας χρηματοδότησης κάτω από τον τίτλο IX του Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση ώστε να περιλαμβάνει αυτό που ονόμαζε «ιδεολογική πολυμορφία», ως προϋπόθεση, η πρόθεση του Santorum ήταν να κοπεί η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για τα αμερικανικά πανεπιστήμια που επέτρεπε σε καθηγητές, φοιτητές και φοιτητικές οργανώσεις να επικρίνουν το Ισραήλ μέσα στην αίθουσα ή σε άλλα ανοιχτά φόρουμ της πανεπιστημιούπολης.
Ο Santorum, ο οποίος είναι σημαντικός αποδέκτης χρημάτων από φιλο-ισραηλινές πηγές, δήλωσε ότι το να επικρίνει κάποιος το Ισραήλ ισοδυναμεί με «αντισημιτισμό».
Οι αρχικές πληροφορίες για την.....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ... ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ



Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής «Καρακόνερο», που ζουν σε απόσταση αναπνοής από τον καταυλισμό των τσιγγάνων.
Οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι τσιγγάνοι στο χώρο, έχουν εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής που δεν ξέρουν σε ποιόν να απευθυνθούν για να λυθεί το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.
«Καθημερινά καίνε λάστιχα και καλώδια. Το φωτογραφικό υλικό που έχουμε παραδώσει στο δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά τα λέει όλα . Φαίνεται ξεκάθαρα η καύση των διαφόρων υλικών, που γεμίζει με καπνό την περιοχή. Δεν μπορούμε να ζούμε με τον τρόπο αυτό. Ζητάμε να δοθεί επιτέλους μια λύση», δήλωσε χθες ο κ. Νίκος Τσαμπούκης, κάτοικος της περιοχής.
Αντιπροσωπεία κατοίκων της περιοχής «Καρακόνερο» θα συναντηθεί με το δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά, πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, για να του εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο δήμαρχος Ρόδου, πάντως,

Οι Εβραίοι το δηλώνουν ευθαρσώς: "Προετοιμασίες σε όλη τη Μέση Ανατολή για γενική σύρραξη"

Ενώ ο συριακός χειμώνας συσκοτίζει τη συνολική εικόνα στη Μέση Ανατολή (ελάχιστη σημασία δόθηκε για την θανατική ποινή που απαιτείται για τον Μουμπάρακ), τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή; Γιατί αν «αυτοί που μιλούν περισσότερο κάνουν το λιγότερο», που είναι μια παροιμία γνωστή από όλους, το αντίθετο γεγονός να μη μιλήσεις φαίνεται να αποδείξει ότι κάτι στρατηγικά σημαντικό λαμβάνει χώρα τώρα.

Περισσότερο από ποτέ το Ισραήλ φοβάται για την επιβίωσή του. Η αραβική άνοιξη κακομεταχειρίζεται την ειρήνη με την Αίγυπτο, οι Παλαιστίνιοι εξακολουθούν να αρνούνται να αναγνωρίσουν την ύπαρξη του εβραϊκού κράτους, η Ιορδανία βρίσκεται σε τεντωμένη κατάσταση (οι Βεδουίνοι δεν θέλουν πια τους Παλαιστίνιους), ο Λίβανος ζει μια εύθραυστη ηρεμία υπο την κυριαρχία της Χεζμπολάχ ... Μένουν η Συρία και το Ιράν.

Εκεί μπαίνουν στο παιγνίδι οι πληροφορίες μας από πηγές «ιδιαίτερα αξιόπιστες». Σύμφωνα με τους ειδικούς και σημαντικούς παράγοντες της περιοχής, «αρκετές χιλιάδες αμερικανικά στρατεύματα φτάνουν αθόρυβα στο Ισραήλ». Θα ......

ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



Ο λαός μας πρέπει απαραιτήτως να θέσει τέρμα στην ανοχή που επιδεικνύει απέναντι στο εφιαλτικό πολιτικό κατεστημένο της πατρίδος μας. Να κατανοήσει πρωτίστως ότι αυτός ο συρφετός των κατοχικών πολιτικάντηδων δεν είναι σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του. Είναι απλώς ξένο σώμα που αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο εμποράκο της οικουμένης που παζαρεύει την τιμή και την ελευθερία των εθνών για ένα κομμάτι ψωμί.
Και σαν τον έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ, η «σάρκα» του λαού είναι ενυπόθηκη αξία που αποκόπτεται κάθε φορά που δεν δίνεται χρήμα για την εξυπηρέτηση του αόρατου και ανύπαρκτου χρέους. Το εθνοβλαβές κατοχικό καθεστώς έχει τοποθετήσει στη....

Λάβρος ο Αποστόλου για τον άθλιο πλαστογράφο βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αϊβαλιώτη, ζητώντας την αποπομπή του

Μετά την δημοσίευση από την Εφημερίδα «Δημοκρατία» της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2012, όπου παρουσιάζεται πως ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, Κωστής Αϊβαλιώτης, φέρεται να χρησιμοποίησε πλαστά χαρτιάπροκειμένου να απαλλάσσεται της στρατιωτικής του θητείας, ο Παν.Αποστόλου απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. με την οποία τον καλεί να παραπέμψει τον εν λόγω βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.

Άρθρο - τομή: Η διαχρονικότητα της Ελληνικής συνείδησης και η ψευδεπίγραφη "ρωμαϊκότητα" των Βυζαντινών

το βαρυσήμαντο αυτό άρθρο, μας το απέστειλε και το υπογράφει ο κ. Κυριάκος Κατσιμάνης
Docteur d' Etat του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, Επίκ. Καθηγητής Φιλοσοφιας του Πανεπιστημίου Αθηνών

 1. Η κυρίαρχη ελληνικότητα
Μέγας Κωνσταντίνος
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν, ιδιαίτερα μέσω του διαδικτύου, ιστορικού περιεχομένου μελέτες και επισημάνσεις με αντικείμενο το Βυζάντιο, από την ανάγνωσή των οποίων προκύπτει η ακόλουθη διαπίστωση: άλλος είναι ο φαινομενικός σκοπός των συντακτών τους και αλλού κατατείνουν συνειδητά και εμπρόθετα χωρίς όμως να το ομολογούν. Ενώ δηλαδή η προβαλλόμενη επιδίωξή τους είναι να αποδείξουν ότι  ο όρος «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» είναι ιστορικώς αδόκιμος, το κύριο βάρος της επιχειρηματολογίας τους επικεντρώνεται υπόρρητα στη θεμελίωση των ακόλουθων θέσεών τους:
1.      Οι υπήκοοι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ως την πτώση της, το 15. αιώνα, ήταν ελληνόφωνοι Ρωμαίοι και τίποτα περισσότερο. Επομένως,
2.     Η συνείδησή τους ήταν αποκλειστικά και μόνο ρωμαϊκή[1].
Οι παραπάνω θέσεις –απόλυτα σεβαστές καθαυτές-- εντάσσονται πιθανώς στις «παρενέργειες» του μεταμοντερνισμού και ενδεχομένως ευνοούνται από την υπερατλαντικής προέλευσης αντίθεση προς το εθνικό κράτος, καθώς και από την ταυτόχρονη προβολή του πολυεθνικού κρατικού «μοντέλου» made in USA. Οι θέσεις, λοιπόν, αυτές υιοθετούνται στη χώρα μας από τους εκπροσώπους του ιστοριογραφικού αναθεωρητισμού και παίρνουν κάποτε τη μορφή ενός ανιστόρητου ελληνομηδενισμού που θεμελιώνεται στις ακόλουθες δύο κυρίαρχες συνιστώσες:
1.      Η δήθεν ελληνικότητα του Βυζαντίου πρέπει να απορριφθεί, άρα,
2.     Η ιστορική συνέχεια του ελληνισμού αποτελεί μύθο.
Δεν αγνοώ ότι οι παραπάνω ελληνομηδενιστικές τάσεις τροφοδοτούνται και διαιωνίζονται, εκτός των άλλων, και από την απογοήτευση που προκαλείται εξαιτίας της γενικευμένης και παρατεταμένης παρακμής –για να μην πω αποσύνθεσης-- της πατρίδας μας σε κοινωνικό, ηθικό, διοικητικό, κρατικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ωστόσο, ούτε η......

Πάνος Καμμένος: "Ο Αγώνας συνεχίζεται...."

“Ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης για τη Νέα Δημοκρατία.
Είναι βέβαιο ότι με το ένα πόδι στην βάρκα των δανειστών με καπετάνιο τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και πλήρωμα τούς πάντα πρόθυμους κατ´ επάγγελμα και κατά συνήθεια υπουργούς-υπαλλήλους συμφερόντων τροφίμους λεσχών τριμερών, μπίλτεμπερκ, ιδρυμάτων κατασκευής πολιτικών Adenauer.
Και με το άλλο πόδι σε αντιμνημονιακές φιέστες με αντιμνημονιακές κομπανίες και μάγκικες ζεϊμπεκιές του Μανώλη υπό το βλέμμα των στενών συνεργατών που κλείνουν το μάτι με νόημα (και εμείς αντιστασιακοί είμαστε), με πύρινα άρθρα κατά της νέας τάξης πραγμάτων, με πολύ αξιόλογα άρθρα στο antinews, του ιστότοπου πού έδωσε μάχη για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΉΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤHN ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
Οι επιλογές μόνο 2.
Η ΝΔ γίνεται η ουρά του ΠΑΣΟΚ που....

Εκπληκιτκό κείμενο: Για πόσο καιρό ακόμη θα ζούμε κάτω από το καθεστώς της τρομοκρατίας των «αντιρατσιστών»;


Οι περισσότερες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών θυμίζουν Ισλαμαμπάντ, Μπαγκλαντές, Καμπούλ  και οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους μέσα σε ένα καθεστώς κατοχής. Μια κατοχής ιδιόρρυθμης από τους ξένους εισβολείς, που ήλθαν στην χώρα με την βοήθεια των «αντιρατσιστών» της εξουσίας, που άνοιξαν την Κερκόπορτα των συνόρων, χωρίς να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν καν γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, τα κατευθυνόμενα από τα κοράκια της «παγκοσμιοποίησης» ΜΜΕ, μας λένε και επαναλαμβάνουν πόσο όμορφα είναι που στην Αθήνα πλέον και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας δεν κατοικούν πλέον μόνον Έλληνες, αλλά και ξένοι από κάθε φυλή του Ισραήλ. Όμως.....

Ανοιχτή επιστολή του Hellas-Orthodoxy στην ηγεσια της Εκκλησίας της Ελλάδας

"ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ"

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς,

Με την ανοικτή αυτή επιστολή μας, επιθυμούμε να θέσουμε υπ' όψιν σας κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς που άπτονται της παρούσης συγκυρίας και μεταφέρουν την αγωνία πολλών Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών για το παρόν και το μέλλον του Γένους μας.

Χωρίς ωραιοποιήσεις και κολακείες, θα επιχειρήσουμε να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους και θα σας ζητήσουμε να λάβετε σαφή και ξεκάθαρη θέση, διότι οι καιροί που διάγουμε δεν επιτρέπουν πλέον εφησυχασμούς και στρουθοκαμηλισμούς.

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, το Ελληνικόν Έθνος, το Γένος των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών, ο.....

Ένα κείμενο του Στρατηγού Γρίβα του 1947!!

Εφημερίδα των Χιτών – Ιανουάριος 1947: “Ο ηθικός παράγων”

“Ζητούμεν όπλα από τους ξένους. Οργανώνομεν στρατόν. Καταστρώνονται σχέδια εναντίον των συμμοριών και των πρακτόρων των εις τας πόλεις. Συμβούλια και συσκέψεις δια την εξασφάλισιν του υλικού παράγοντος. Ουδείς όμως εσκέφθη σοβαρώς δια τον ηθικόν παράγοντα. Και όμως η αξία τούτου βαίνει οσημέραι αυξανομένη. Όσον καταστρεπτικώτερα είναι τα αποτελέσματα των υλικών πολεμικών μέσων, τόσον μεγαλύτεραι είναι και αι δοκιμασίαι και τοσούτον μεγαλύτερον ψυχικόν θάρρος απαιτείται δια ν’ αντιμετωπισθούν.
 Δεν κυριαρχεί τις, όμως, των μακρών και φοβερών δοκιμασιών μιας πάλης μόνον με εντυπώσεις. Απαιτούνται αρεταί ικαναί να αντιμετωπίσουν και τας σκληροτέρας θυσίας. Εάν θέλωμεν να υπερπηδήσωμεν τας δοκιμασίας, εν μέσον υπάρχει: η ΗΘΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Αύτη απαιτεί μίαν Κυβέρνησιν, η οποία να κυβερνά πραγματικώς, απαιτεί ένα λαόν έτοιμον δια προσπάθειαν.

Η έκφρασις «ένοπλον έθνος» δεν είναι φράσις κενή. Δεν περιλαμβάνει μόνον τον στρατόν ο οποίος μάχεται, αλλ’ ολόκληρον το έθνος με όλας τας δυνάμεις του, ηθικάς και υλικάς. Το ηθικόν του στρατού είναι το ηθικόν του έθνους. Οι στρατοί συγκρατούμενοι δια της συνοχής, διατηρούσι το.....