Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Έκαψαν την Μόρια οι λαθρομετανάστες και έστειλαν αλληλέγγυους στο νοσοκομείο! ΒΙΝΤΕΟ

Εξέγερση σημειώθηκε στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο με εκατοντάδες λαθρομετανάστες, κυρίως από το Πακιστάν, να διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλεισμό τους στο νησί. 
Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ασύλου εγκατέλειψαν πανικόβλητοι τους χώρους εργασίας τους οι οποίοι στη συνέχεια πυρπολήθηκαν από τους διαμαρτυρόμενους λαθρομετανάστες.

Οι λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε κουβέρτες και τις πέταξαν στον χώρο όπου...

«Ρομά» έκλεψε την μητέρα του Τσίπρα: Άμεση αντίδραση της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Μια είδηση, η οποία φαινομενικά φαίνεται απλή, αποκτά ευρύτερη διάσταση, τόσο λόγω της ιδιότητας του θύματος όσο και με την μετέπειτα εξέλιξη της. Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, ότι η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έπεσε θύμα κλοπής σε νεκροταφείο των Αθηνών, καθώς «της βούτηξαν» το κινητό τηλέφωνο μέσα από την τσάντα της. Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης υπόθεσης, εκτός φυσικά από την ιδιότητα του θύματος, έγκειται σε δύο θέματα.

Το πρώτο αφορά την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος ανήκει σε συγκεκριμένη «ευπαθή κοινωνική ομάδα», όπως λένε οι απολογητές της ορολογίας της «πολιτικής ορθότητας». Ο δράστης, λοιπόν, είναι ένας αθίγγανος (ή ρομά, αν προτιμάτε), ο οποίος μαζί με συνεργούς του...

Άθλια επίθεση Σύριζα κατά παραολυμπιονικών

Αήθη επίθεση εναντίον του Προέδρου των Συλλόγου Ολυμπιονικών με Αναπηρία πραγματοποίησε ο μπολσεβίκος υπουργός του Σύριζα, Βερναρδάκης.

Ο πρώην δημοσκόπος και νυν υπουργός εσωτερικών του Σύριζα, Χριστόφορος Βερναρδάκης, επιτέθηκε με μανία στον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη, όταν αυτός τόλμησε να ασκήσει κριτική στην πολιτική των συριζαίων και – ακόμα χειρότερα – όταν τόλμησε να μιλήσει για Έθνος, Πατρίδα, Αξίες και Ιδανικά.

Συγκεκριμένα, όταν σε ανάρτηση του Βερναρδάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παλτσανιτίδης είπε ότι στον Σύριζα...

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ LIDL, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ

Γράφει ο Νίκος Β. 

Μάθατε όλοι φαντάζομαι το πρόσφατο σκάνδαλο στα υπερκαταστήματα lidl. Η γερμανική αλυσίδα υπερμάρκετ αφαίρεσε τον χριστιανικό σταυρό από την ελληνική σημαία σε επιλεγμένα προϊόντα αρχικά σε δοκιμαστική κλίμακα. Η διοίκηση του γερμανικού κολοσσού, αποφάσισε την παραποίηση του εθνικού συμβόλου ειδικά στην Ελλάδα και σε κάποια προϊόντα, επικολλώντας το αυτοκόλλητο «μια Ελλάδα γεύσεις GR». 

H lidl βολιδοσκοπεί έτσι τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης προκειμένου να γενικεύσει την παραποίηση αυτή, χάριν του πολυπολιτισμού και του νεοπαγούς «ουδετερόθρησκου» ελληνικού κράτους που ευαγγελίζεται...