Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2012

Προκαλούν οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με αντεθνικές θέσεις..Μπαλάφας: "Δεν γνωρίζω καμία χώρα με το όνομα Σκόπια"

"Ξαναχτύπησε"ο Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Μπαλάφας, με ακόμη μια προκλητική δήλωση, καλεσμένος σε πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα των Σκοπίων απάντησε ως εξής:
"Δεν γνωρίζω κάποια χώρα με αυτό το όνομα...FYROM λέγεται και όχι Σκόπια. Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας"

Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα του ανεκδιήγητου βουλευτή της Αριστεράς καθώς πρόσφατα είχε πει και το αμίμητο...
"Θα μειώσουμε τα εξοπλιστικά προγράμματα και ας το ρισκάρουμε με την Τουρκία"
Για όσους δεν θυμούνται, δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Το προεκλογικό 10λεπτο της Χρυσής Αυγής

Το σύστημα της παγκόσμιας κυριαρχίας των Σιωνιστών - Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη… για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους Εβραίους… Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο

Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense” 
Σημείωση
Η μετάφραση απο το γερμανικό κείμενο έγινε απο τον Εμμανουήλ Σαρίδη. Που επιμένει, ότι άν δεν μάθουμε ποιός πραγματικά κυβερνάει την Ελλάδα – και βέβαια όλο τον κόσμο – θα μπερδευόμαστε πάντα με τις σαχλαμάρες του......

Απόλλων, ο απεσταλμένος του φωτός

Ο θεός του φωτός, Απόλλων, ο γιος του Δία και της Λητώς,  γεννήθηκε μαζί με την δίδυμη αδελφή του Άρτεμη, στις παρυφές του όρους Κύθνου, στο νησί της Δήλου. Σαν θεός του καθαρού φωτός, ήταν εχθρός του σκοταδιού, της αμάθειας και της  κακότητας.
Σύμφωνα με την παράδοση, όταν ήταν νεογέννητο μόνο μερικών ημερών, έφυγε από την Δήλο και έψαξε να βρει την κατάλληλη τοποθεσία για να κτίσει τον ναό του. Επισκέφθηκε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και όταν έφθασε στους πρόποδες του όρους Παρνασσού, έμεινε κατ' ενθουσιασμένος.


Η τοποθεσία όμως ανήκε στην θεά Γαία και προστατεύονταν από τον γιο της, τον Πύθωνα.  Ο Απόλλων χρησιμοποιώντας το....

Στο πνεύμα της Ρεπούση και ο "σύντροφος" Κουβέλης: "Βόρεια Μακεδονία τα Σκόπια.."

"Στο διάβα της φάλαγγας φεύγουν, όλοι του ΈΘνους οι εχθροί...Από προδότες η πόλη αδειάζει, σαν περνά η Χρυσή Αυγή"

Επειδή και η προπαγάνδα και τα ψέματα των δημοσιογράφων έχουν και ένα όριο, αναφορικά με την είδηση των τελευταίων ημερών για το νέο "ύμνο" της Χρυσής Αυγής, και το γεγονός ότι τους στίχους έχει γράψει ο Γ.Γ. του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος έχουμε να σας πούμε τα εξής:

- Το τραγούδι υπάρχει εδώ και 9 μήνες περίπου από την τελευταία Γιορτή Νεολαίας του κόμματος όπου και ακούστηκε πρώτη φορά.

- Το τραγούδι - εμβατήριο δημιουργήθηκε από 2 μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος οι οποίοι έγραψαν και τους στιχους, ενώ ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, τους ευχαριστήσε και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να δημιουργούν και εμπνέονται από τους αγώνες του Κινήματος και το Έθνος.

- Τονίστηκε επίσης ότι δεν αντικαθιστάται ο επίσημος ύμνος του κόμματος, εντούτοις επειδή είναι ένα πολύ δυνατό - εμψυχωτικό τραγούδι - εμβατήριο είναι λογικό πολλοί να το σιγοτραγουδούν και να το θεωρούν "ύμνο" του κόμματος.

Τα 2 παιδιά είναι που έγραψαν το παραπάνω τραγούδι έχουν γράψει ακόμη ένα, εξίσου Εθνικό και Ελληνικό με στίχους βγαλμένους μέσα από την φυλετική μας καρδιά.
Ακούστε το:

Ο φωτισμένος, Άγιος της Ορθοδοξίας Γέρων Παΐσιος επαληθεύεται ακόμη μια φορά.."Οι κληρικοι θα γινουν οι χειροτεροι και ασεβεστεροι ολων"

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της....

Μαφία αλλοδαπών πίσω από τις τελευταίες “ρατσιστικές” επιθέσεις;

Στην υπεράνω πάσης… ρατσιστικής υποψίας και μια εκ των παραδοσιακών ναυαρχίδων του μεταπολιτευτικού καθεστωτισμού, «Καθημερινή», διαβάσαμε την παρακάτω συγκλονιστική είδηση, που «έθαψαν» τα κανάλια:
Μαφία Αφρικανών επιβάλλει χαράτσι σε μετανάστες χωρίς χαρτιά
«Με πρακτικές μαφίας, κάτω από τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ., Αφρικανοί «πωλούν» σε μετανάστες προς 500 ευρώ τις προνομιούχες θέσεις στην ουρά έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Αθήνα, όπου υποβάλλονται αιτήματα χορήγησης ασύλου. Ύστερα από....

Οι "πατριώτες" της ΝΔ

Πώς άραγε θα οδηγήσει την Ελλάδα στη σωτηρία και την Εθνική Ανάσταση, μια παράταξη που αυτοπροσδιορίζεται ως "πατριωτική", όταν το ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ το χρησιμοποιούν μόνο για καπηλεία και στη συνέχεια το αποθέτουν σε ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ;


περισσότερα....

Μια συνολική ματιά στον Τζήμερο και τη "δημιουργία ξανά"

Το κόμμα που ίδρυσε ο Θάνος Τζήμερος εμφανίστηκε από το πουθενά όταν ο αρχηγός του έκανε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις στο διαδίκτυο.
Φυσικά κι άλλα μικρά κόμματα έκαναν το ίδιο αλλά δεν έτυχαν της ίδιας προώθησης από τα ΜΜΕ....

Εκτοτε φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε συχνά πυκνά τον Τζήμερο στην μικρή οθόνη σε πολλά ετερόκλιτα πάνελ.
Μέχρι που ήρθα οι εκλογές της 6ης Μαίου και επιβεβαίωσαν την δυναμική του μικρού αλλά πολλά υποσχόμενου, κόμματος... με ένα ποσοστό άνω του 2%!!!

Κατόπιν έσκασε η είδηση ότι ο Τζήμερος πιθανώς ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά.
Το θέμα στηρίχθηκε στο ότι στο πρόγραμμά του υπάρχει αναφορά στον νόμο του 1932 "περί προσηλυτισμού"...
Κι αυτό μεν είναι μια ένδειξη αλλά όχι μια απόδειξη για το αν είναι ή όχι Μάρτυρας του Ιεχωβά...
Το σίγουρο είναι ότι με μια τέτοια θέση στο πρόγραμμα του, είναι φυσικό να....

BENIOΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΣΥΡΙΖΑ): Η "17ΝΟΕΜΒΡΗ" ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ..
 
Ο Βενιος Αγγελόπουλος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τους πρώτους μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν. Μεταξύ άλλων είχε καταθέσει και τα εξής εντυπωσιακά, όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά της δίκης: