Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2013

Το ποίημα για τους αριστερούς που κάνει θραύση στο διαδίκτυο....

Είναι το "hot spot" στα κοινωνικά δίκτυα...

Διαβάστε το:


Θέλω να γίνω αριστερός.
Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ' το καθεστώς,
αυτό που πολεμάω!

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές,
κονδύλια, αργομισθίες.

Θέλω να γίνω αριστερός
και στη δεξιά μου τσέπη,
να βάζω όσα ο.....

Νέο "χαστούκι" στο καθεστώς...Νέα Εθνική εφημερίδα από το Σάββατο με τίτλο "ΕΜΠΡΟΣ"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάντα.....ΕΜΠΡΟΣ
 
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού.

Διαβάστε στο πρώτο φύλλο που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Ιουνίου:
 
Συνέντευξη Νίκου Μιχαλολιάκου:
  • Τα κρυφά χαρτιά της Χρυσής Αυγής
  • Το σχέδιο για τις Δημοτικές εκλογές
  • Πώς απαντά στον.....

Και ο εβραίος Κον Μπεντίτ ξέρει τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής: Αποκάλυψη από την ΕΡΤ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε ο εβραίος αριστεριστής Κον Μπεντίτ, στην οποία άθελά του ίσως, αποκάλυψε αυτό το οποίο αποτελεί κοινό μυστικό στην ελληνική κοινωνία: το γεγονός οτι τα  πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής βρίσκονται πάνω από 18%.

«Η διενέργεια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα θα ήταν μια καταστροφή, διότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση δεξιάς- ακροδεξιάς», δήλωσε ο εβραίος προσκεκλημένος των μαρξιστικών φατριών του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Ο από τον Απρίλιο του 1982 δημόσιος υπερασπιστής της παιδοφιλίας, ο γνωστός και ως «κόκκινος Ντάνι», έκρινε σκόπιμο να εκφράσει την σαφή και ξεκάθαρη υποστήριξή του στην εγχώρια Αριστερά, εκ της οποίας και εκπορεύονται οι προβοκατόρικες θέσεις περί συνεργασίας δεξιάς και ακροδεξιάς.

Επιστρέφουμε στον κόκκινο Ντάνι τις συκοφαντίες περί συμπόρευσης με την πατριδοκάπηλο, προδοτική και ψοφοδεή Νέα Δημοκρατία, των οποίων συκοφαντιών στόχος είναι να.....

"Βήμα": Μην κάνετε εκλογές, γιατί θα θριαμβεύσουν τα… τέρατα της Χρυσής Αυγής!


Σε μια εξήγηση του γιατί αποφεύγουν τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" τις εκλογές σαν τον διάβολο το λιβάνι προχώρησε πρόσφατα το καθεστωτικό "Βήμα", δίνοντας παράλληλα την γραμμή στους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες.

Αφόρητη ήταν η πίεση που δέχτηκαν οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων της εγχώριας τρόικας, να τα βρουν μεταξύ τους για να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Πιέσεις (μετ’ επαίνων…) από τους διεθνείς τοκογλύφους, πιέσεις και από τους εδώ αντιπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, δηλαδή από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Κοινός τόπος όλων των πιέσεων, να μην γίνουν εκλογές γιατί θα σαρώσει σ’ αυτές η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, σε άρθρο του καθεστωτικού Βήματος της Κυριακής,...

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

1598_120132608196785_529093230_n
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τις εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 και ακόμη το κατεστημένο (τόσο το φιλελεύθερο, όσο και το μαρξιστικό) δεν έχει αποδεχθεί την μεγάλη πολιτική και ιδεολογική του ήττα, γιατί αυτό στην πραγματικότητα υπήρξε η μεγάλη επιτυχία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στις 6 Μαΐου 2012, ως γνωστόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επήρε 6,97% και όλοι τους έβαλαν στοίχημα ότι στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εξαφανιστεί. Για 40 ολόκληρες ημέρες κανάλια και εφημερίδες μας συκοφαντούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν στις 17 Ιουνίου 2012, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να πάρει 6,92%! Έχασε λίγες χιλιάδες μόνον ψήφους…
Από τις 17η Ιουνίου μέχρι σήμερα όλοι.....

Κινεζο - Βιετναμέζικη συμμορία ναρκωτικών καλλιεργούσε κάνναβη στον...Μαραθώνα!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δώστε δουλειά "ελληναράδες" στους λαθροεποίκους να σας φυλάνε τα χωράφια και τα φυτώριά σας, γιατί τσιγκουνεύεστε τα 20 ευρώ παραπάνω το μήνα που θα πληρώνατε στους Έλληνες...

Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα είχε εγκαταστήσει στον Μαραθώνα 3 μεγάλα θερμοκήπια, όπου καλλιεργούσε κάνναβη και παράπηγμα όπου διέμεναν οι καλλιεργητές. ..


Σε άλλο χώρο του παραπήγματος είχαν εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό για.....

Νέα δολοφονική απόπειρα αλβανών ληστών...Άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών για να διαφύγουν!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το MEGA σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ ετοιμάζει το νέο προεκλογικό σποτ αλβανικού κόμματος με σήμα το...καλάσνικοφ

Σύμφωνα με το eglimatikotita.gr πέντε Αλβανοί ήταν οι δράστες που λήστεψαν το υποκατάστημα της ΔΕΗ χθες το μεσημέρι.

Στις 14:30, δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ που βρίσκεται επί της Παύλου Μελα στο Περιστέρι.  Δύο ώρες αργότερα, οι....

Η "λαοθάλασσα" του Τσίπρα στο Σύνταγμα...ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση του Τσίπρα - Αποκλειστικές εικόνες
Παρά την τεράστια διαφήμιση, τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν και την τεράστια προβολή από τα τσοντοκάναλα, ο Τσίπρας κατάφερε να μαζέψει κάνα διχίλιαρο (το πολύ...) έμμισθους συριζαίους στο Σύνταγμα. 
 
Η μισή πλατεία Συντάγματος ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΑ και αποκλεισμένη, ενώ στην άλλη μισή οι συριζαίοι είναι σκορποχώρι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τόπος είχε γεμίσει  σκουπίδια, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των συγκεντρωμένων ξεπερνούσε τα 69 έτη (τυχαίο το νούμερο...)!
 
Μέσα στο συνονθύλευμα από ροζ, μοβ και κόκκινα σημαιάκια υπήρχαν και πανό στα τούρκικα 
 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Προεκλογικό σποτ αλβανικού κόμματος στο MEGA.... Άντε και πακιστανικού σιγά, σιγά!!

Την ίδια μέρα (χθες) που οι αλβανοί δραπέτες δολοφόνησαν ακόμη έναν Έλληνα και μάλιστα αστυνομικό...
Την ίδια μέρα που αποκαλύφθηκε ότι ακόμη ένας βιαστής/ληστής που δρούσε στην περιοχή του Γαλατσίου είναι αλβανικής καταγωγής...
Την ίδια μέρα που το αστυνομικό δελτίο της Αττικής γέμισε ξανά από τους εγκληματίες αλβανούς.

Ε, λοιπόν τέτοια μέρα το MEGA αποφάσισε να προβάλλει προεκλογικό σποτ αλβανού υποψηφίου για τις εθνικές εκλογές στην Αλβανία το Σάββατο, που έχει πολλάκις προβεί σε ανθελληνικές δηλώσεις.

Δεν μας πιστεύετε;
Δείτε το βίντεο

Η ΚΑΝΕΛΛΑ, Η ΕΡΤ ΚΑΙ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

liana1
Συνέντευξη στον Τύπο της Κυριακής έδωσε η γνωστή… κομμουνάρια και πασιονάρια Λιάνα Κανέλλα, κατά τη διάρκεια της οποίας την έπιασε η… συγκίνηση και η νοσταλγία για την ΕΡΤ, στην οποία –όπως είπε- εργάστηκε τρεις φορές:

«Σαν καίνε την κούνια μου, να την κάνουν προσάναμμα. Πρέπει να υπερασπιστείς το σπίτι σου ακόμα και αν είναι χάλια στα θεμέλια. Ακόμα και αν έχει αμαρτήματα. Αν το κλείσεις, αν το παραδώσεις στο χρόνο και στη λήθη, δεν μπορείς πια να μιλάς για σπίτι… Είναι πολύ πικρό οι λιλιπούτειοι του σήμερα να καταργούν τη Λιλιπούπολη των μεγάλων. Και μόνο το γεγονός ότι έχουν ακουστεί από την ΕΡΤ οι φωνές του Χατζιδάκι, του Ελύτη, του Κατράκη, τι άλλο να πω…».

Να αφήσουμε τις....

Να τι την ήθελε την βουλευτική άδεια ο Jeffrey.... Για να πάει διακοπές στη Σέριφο με πληρωμένα τα έξοδα από εσένα ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ


tzefri-anta-diakopes

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτός ο άνθρωπος σήμερα σε κυβερνά

Με την Άντα και με τη συνοδεία ολόκληρης στρατιάς αστυνομικών αναχώρησε το Σάββατο για τη Σέριφο ο τουρίστας Τζέφρι, που κατά τ΄ άλλα ζητάει άδειες από τη Βουλή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr, ο δωσίλογος ΓΑΠ γιόρτασε και....

Ο Βενιζέλος (Τούρκογλου) φανατικός τηλεθεατής του "Σουλεϊμάν"!!! Περιμένατε τίποτε καλύτερο...;!

Κάθε βράδυ γύρω στις 9, όταν οι περιστάσεις το το επιτρέπουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποσύρεται στο γραφείο του για να παρακολουθήσει την τουρκική σειρά που κάνει θραύση στην ελληνική τηλεόραση, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο Βενιζέλος είναι....