Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Κασιδιάρης και Καρακώστας "πυροβολούν" το σύστημα...."Ο Ελληνικός λαός θα ξυπνήσει και θα φέρει τη Χρυσή Αυγή στην εξουσία" - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη πολιτική εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη για το 2016...

Ανοιχτή επιστολή Αγιορείτου Μοναχού στον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Τσίπρα

timthumb (1)
Κύριε Πρωθυπουργέ,

«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φό­βου». Μην προχωράτε άλλο. Δεν σας έδωσε ο Λαός της Ελλάδας τέ­τοια εντολή, ώστε να φέρνετε στην Βουλή άνομα και αντίχριστα νομο­σχέδια που πλήττουν την Χριστιανι­κή Οικογένεια και την Πατρίδα μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, επιτέλους εννοήστε ότι κυβερνάτε μια Ελλάδα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθοδοξία. Μη θέλετε να φανεί­τε αρεστός στους ασύδοτους και άνομους Ευρωπαίους Εταίρους και σε ένα ελάχιστο ποσοστό συναν­θρώπων μας που δυστυχώς αγάπη­σαν την ανομία. Διότι κατά τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας αλλά και κατά τους αρχαίους ημών Έλλη­νες προγόνους η ομοφυλοφιλία εί­ναι πάθος άνομο και κατεξοχήν κα­ταστρεπτικό για τον ιερό θεσμό της Οικογένειας.
Πως τολμήσατε κύριε Πρωθυ­πουργέ μία τέτοια άνομη πράξη;
Δεν σας ενδιαφέρει εσάς ο Θε­σμός της Οικογένειας στην Ελλάδα, την οποία ο Λαός σας εμπιστεύτηκε να κυβερνήσετε;
Αλήθεια, τι στόχους έχετε βάλει για...

Ρατσιστικό έγκλημα: αλβανός μαχαιροβγάλτης κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Χαλκιδική και κυκλοφορεί ελεύθερος


Ρατσιστικό έγκλημα: αλβανός μαχαιροβγάλτης κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Χαλκιδική και κυκλοφορεί ελεύθερος

Η 41χρονη γυναίκα του 34χρονου αλλοδαπού ήταν ελληνικής καταγωγής. Είχε προσλάβει τον αλβανό στην επιχείρησή της και στη συνέχεια τον παντρεύτηκε. Όταν αποφάσισε να χωρίσουν, ο αλλοδαπός την δολοφόνησε εν ψυχρώ με έξι μαχαιριές στο λαιμό, την πλάτη και το κεφάλι! Ο δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.
Έχουμε τονίσει επανειλημμένως πόσο επικίνδυνο είναι να δίνουν εργασία και να βάζουν στα σπίτια τους αλλοδαπούς οι συμπολίτες μας και δυστυχώς επαληθευόμαστε με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Το φονικό σημειώθηκε ανήμερα των Θεοφανίων στην περιοχή Ορμύλια στη Χαλκιδική και έκτοτε οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συζυγοκτόνου. Κατά πληροφορίες ο αλβανός εργαζόταν στην....

Χάος στην μπανανία της Μέρκελ: Συμμορίες λαθρομεταναστών βιάζουν ομαδικά γερμανίδες στη μέση του δρόμου - “Φταίνε τα θύματα” απαντούν οι αντιρατσιστές


Χάος στην μπανανία της Μέρκελ: Συμμορίες λαθρομεταναστών βιάζουν ομαδικά γερμανίδες στη μέση του δρόμου - “Φταίνε τα θύματα” απαντούν οι αντιρατσιστές

Γράφει ο Αντίοχος

Τα εργατικά χέρια των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών της Γερμανίας, αποδείχθηκαν… μακριά εκτός από «φτηνά» (που προτιμά το κεφάλαιο…). Έτσι, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς… ξεφάντωσαν τα «προσφυγάκια», με τον τρόπο που έχουν μάθει στις πατρίδες τους, όταν βλέπουν έξω γυναίκα ασυνόδευτη! Περίπου 1.000, λοιπόν, έστησαν καρτέρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας και επιτίθονταν σε όποια γυναίκα περνούσε από μπροστά τους, αναγκάζοντας την τοπική αστυνομία να κάνει λόγο για «πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις».
Μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί ένας βιασμός (ομαδικός φυσικά…) και 90 σεξουαλικές επιθέσεις, που έφταναν μέχρι…

Το έβαλαν στα πόδια τα...κουμμούνια μόλις είδαν το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στο Βόλο

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής περιόδευσε στον Βόλο την ημέρα των Θεοφανίων και συμμετείχε στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις. Μετά τον αγιασμό των υδάτων ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και οι συναγωνιστές μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο, προσκεκλημένοι των τοπικών αρχών για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.
Οι παρόντες ΚΚΕδες έγιναν... καπνός μόλις εμφανίστηκε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Αργά το βράδυ, μάλιστα, εξέδωσαν και υβριστική ανακοίνωση κατά του κόμματός μας με τις γνωστές μπολσεβίκικες αθλιότητες και τις ύβρεις εξ αποστάσεως.


Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας:

Στελέχη της Χρυσής Αυγής με....

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ… ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΙΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΖΗΤΟΥΝ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ», ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ;

AA9B8B757F42E6D510D8F8FC7835A943
Προ ολίγων ημερών, χτυπήσαμε το καμπανάκι του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι η πρόσφατη διαμάχη Σιιτών-Σουνιτών μπορεί συντομότατα να μεταφερθεί επί ελληνικού εδάφους, λόγω του ότι οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας προέρχονται κι από τις δύο πλευρές.
Και επαληθευτήκαμε! Έτσι, εχθές το απόγευμα Σιίτες πραγματοποίησαν μια πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για την εκτέλεση του σιίτη θρησκευτικού ηγέτη Νιμρ αλ Νιμρ.
Σύμφωνα δε με...

ΑΙΣΧΟΣ: Το τουρκικό παρακράτος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα κατεχόμενα


ΑΙΣΧΟΣ: Το τουρκικό παρακράτος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Αντιπροσωπεία των Γκρίζων Λύκων κατέφθασε στα κατεχόμενα για να λάβει ενημέρωση από τον κατοχικό ηγέτη...

Με μια ενδιαφέρουσα είδηση ξεκινά η πολιτική επικαιρότητα του νέου έτους στα κατεχόμενα. Όπως μεταδίδει ο τουρκικός Τύπος, μια... σημαντική αντιπροσωπεία από την Τουρκία επισκέπτεται την τ/''κ'' κοινότητα και ζητεί να πληροφορηθεί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Αντιπροσωπεία του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), υπό την προεδρία του βουλευτή και καθηγητή-διεθνολόγου Ουμίτ Όζνταγ, πραγματοποιεί λοιπόν επίσκεψη στο κατεχόμενο τμήμα του νησιού.
Σύμφωνα με....

Ο "Κνίτης" Κατρούγκαλος ο "δήμιος" των συντάξεων και των ασφαλισμένων

Πρώην κνίτης ο δήμιος των συντάξεων, Κατρούγκαλος
Στο βήμα ο Γιώργος Κατρούγκαλος, κεντρικός τότε συνδικαλιστής της ΚΝΕ
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Αναφέρθηκα σε χθεσινή ανάρτηση στην συνάντηση του αρχικουκουέ Κουτσούμπα με τον δήμιο των συντάξεων, υπουργό Εργασίας Κατρούγκαλο, που διεξήχθη μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.
Καθόλου τυχαία, μιας και ο δήμιος των συντάξεων ήταν σημαίνων στέλεχος της ΚΝΕ, στα νιάτα του.
Και θα έχει μεγάλη πλάκα αύριο, που θα κάνουν διαδήλωση οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, εναντίον ενός υπουργού που πριν από μερικά χρόνια βρισκόταν ανάμεσά τους και φώναζε μαζί τους τα ίδια απατηλά συνθήματα που θα φωνάζουν αυτοί αύριο, κατά των τότε υπουργών Εργασίας.
(ΥΓ) 1: Ποια η διαφορά της κυβερνώσας αριστεράς του τριτομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ από την κυβερνώσα αριστερά του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ; Το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έκανε υπουργούς Εργασίας πρώην συνδικαλιστές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πρώην κνίτες! Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις, ήταν και είναι το ίδιο!
(ΥΓ) 2: Άραγε, ποιοι από τους σημερινούς κνίτες θα γίνουν… υπουργοί στην… επόμενη φορά αριστερά;
(ΥΓ) 3: ΚΝΕ: το… φυτώριο των αυριανών πρωθυπουργών και υπουργών!
Εθνικισμός

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Νέας Δημοκρατίας ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

12506880_1193420907353754_81868878_n

 Απογοητευμένη από τα δρώμενα στο δήμο Παλαιού Φαλήρου και ιδίως από τον τρόπο διαχείρισης του θέματος των προσφύγων και λαθρωμεταναστών στο «TAEK BO NTO » η  Δημοτική Σύμβουλος ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΡΩΝΗ της παράταξης του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη με δήλωση της προσχώρησε στο Λαικό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθώς και στην δημοτική παράταξη »Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο’. Κατόπιν αυτού η Ελληνική Αυγή είναι η τρίτη δύναμη στο Δ.Σ. του Παλαιού Φαλήρου . 
Όπως βλέπετε όλοι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες τάσσονται στο πλευρό των Ελλήνων εθνικιστών μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, έχοντας μοναδικό τους φάρο την αγάπη για την πατρίδα και το συμφέρον των Ελλήνων  πολιτών.
 
Δείτε το βίντεο...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

nea-dimokratia
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή«

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ψοφοδεξιάς. Την Κυριακή θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ και πλέον ο κύβος θα έχει ριφθεί για όλα τα σενάρια που εξυφαίνονται γύρω από την διάσπαση της, η οποία σημειωτέον θα είναι η μεγάλη και μόνη υπηρεσία που θα προσφερθεί στην Πατρίδα και τον Λαό από τους νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε ότι προ ημερών το δεξί χέρι του Σαμαρά, Μπαλτάκος, είχε δηλώσει ότι αν δεν βγουν οι δύο υποψήφιοι του αρχισκευωρού θα εκκινήσουν οι διαδικασίες διάσπασης. Τελικώς το πρώτο βήμα της διάσπασης έγινε πραγματικότητα παρά το....