Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015

Ομιλία Ψυχής από τον Φ. Γραικό: "Κάτω τα χέρια σας από την Ελληνική νεολαία" - ΒΙΝΤΕΟ

Βόμβα Βούτση: «Αν οι φάκελοι του συστήματος διαπλοκής βγουν στην δημοσιότητα, μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη»!


Βόμβα Βούτση: «Αν οι φάκελοι του συστήματος διαπλοκής βγουν στην δημοσιότητα, μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη»!

Ωμή παραδοχή, ότι το μόνο πολιτικό κόμμα το οποίο δικαιούται να ομιλεί για τα έργα και τις ημέρες των κλεφτών των διαφόρων φορέων του «συνταγματικού τόξου» είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έκανε ουσιαστικά ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, κατά την έναρξη των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Σιθωνία Χαλκιδικής.
Περιγράφοντας τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν, ο Βούτσης υποστήριξε ότι: «Κλείνει ο κύκλος ενός συστήματος διαπλοκής που υπήρξε, με πελατειακές σχέσεις, επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις, εντάξεις και απεντάξεις έργων, πολιτικές παρεμβάσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ακόμη και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες».

Πολύ πιο σημαντικά, όμως, είναι τα όσα είπε στην συνέχεια, όταν επακριβώς δήλωσε ότι: «Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν.....

Ο Χρήστος Παππάς με τα λόγια της γιαγιάς του Σαμαρά, Πηνελόπης Δέλτα ξεφτιλίζει τους "δεξιούς" που έστρωσαν το χαλί στο ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργήσει το τζαμί: "Ο Σαμαράς έδωσε το τζαμί, ο Τσίπρας μεγαλώνει το οικόπεδο" - ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο σκέψεων της Πηνελόπης Δέλτα επέλεξε να κλείσει την τοποθέτησή του στην ολομέλεια της Βουλής, για το θέμα της δημιουργίας τζαμιού από την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, με τις ευλογίες των "αστών" της ελαφροδεξίας του Σαμαρά, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, θυμίζοντας σε όλους ότι η παιδεία έγινε θύμα του... υλισμού και της έκπτωσης των αξιών από τους απάτριδες πολιτικούς που κυβερνούν τότε και πολύ περισσότερο τώρα τη Χώρα μας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Περισσότερο από όλα εκείνο που μας λείπει εμάς είναι το ηθικό βάρος για αυτό βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους άνδρες που θυσιάζουν σαν τίποτα τις αρχές τους στο υλικό συμφέρον που φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, να κηρύξυον την πίστη τους για αυτό σαν τα κοπάδια γυρνούν όλοι από το μέρος του δυνατοτέρου και ας μην τον εκτιμούμε, ας το θεωρούμε ακόμη και άτιμο" 

Δείτε το βίντεο με την εκπληκτική ομιλία...

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. προχωρά στη δημιουργία τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας... Οι "κόκκινες γραμμές" του "πατριώτη" Καμμένου που πήγαν;!


Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ προχωρά ολοταχώς την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό

Νύκτωρ, σαν τους κλέφτες οι συριζαίοι φέρνουν τροπολογία για την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό. Συγκεκριμένα με την μορφή αντισυνταγματικής, της τελευταίας στιγμής, τροπολογία ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης επανέφεραν το θέμα της κατασκευής τεμένους μέσα στην Αθήνα.
Φυσιολογικά, οι συριζαίοι θα ήθελαν να καταθέσουν την εν λόγω τροπολογία με τυμπανοκρουσίες επίδειξης ισχύος έναντι των Ελλήνων και ιδιαιτέρως των κορόιδων που τους ψήφισαν, όμως επέλεξαν την σιωπηρή οδό για να μην εκθέσουν τους ψεκασμένους συγκυβερνήτες τους.
Οι ΑΝΕΛ από την πλευρά τους, επιλέγοντας την θρασυδειλία θα πουν ότι....

"Πρώτη φορά Αριστερά" με νέο μνημονίο και φοροεπιδρομή...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο ελληνικός λαός με την υπογραφή του νέου Μνημονίου από την πρώτη και... τελευταία Κυβέρνηση της Αριστεράς με την "λαϊκή δεξιά" του Καμμένου θα έχει δοκιμάσει κάθε... απόχρωση του "συνταγματικού τόξου" και θα έχε μείνει με τη γεύση του.. ψέματος και της προδοσίας. Τότε θα είναι και η στιγμή που θα περάσει στα... άκρα για ΠΑΝΤΑ!
 
Σίγουρα όλοι θα θυμάστε την υπόσχεση του mister alexiς ,  πριν από λίγο καιρό για την ελπίδα που έρχεται, για το τέλος της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και την κατάργηση των μνημονίων, με ένα νόμο ένα άρθρο. Η ελπίδα ήρθε αλλά δεν έκανε στάση και το μαρτύριο του Ελληνικού λαού συνεχίζεται ,με νέο μνημόνιο άρα και νέα μέτρα.

Έτσι λοιπόν, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ από την «πρώτη φορά αριστερά». Ιδού τι έρχεται:
  • Επιβολή ειδικού φόρου στους 500 πλουσιότερους φορολογούμενους με βάση το περιουσιολόγιο.
  • Μένει ο ΕΝΦΙΑ για το 2015. Η μόνη ελπίδα των πολιτών για.....

Χέρι - χέρι "δημοκράτες" παπαγάλοι του Σαμαρά με την κομμουνίστρια Κανέλλη: "Φταίει δεν φταίει ο Γ. Λαγός έπρεπε να... καταδικαστεί"!!


http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/25224/samaras_-kanelli___article.jpgΓράφει ο Αινείας

Η Αλήθεια έλαμψε και αποδείχθηκε περίτρανα ότι η κομμουνίστρια της Εκάλης προκάλεσε με τον γνωστό ψευτομάγκικο τρόπο της τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό, χωρίς ο τελευταίος να της απευθύνει το λόγο και βέβαια χωρίς στη συνέχεια να την απειλήσει.
Αντιθέτως της επισήμανε ότι.... έρχεται η Δίκη και θα αποδειχθούν τα ψέματά της.

Ως γνωστόν τα ΜΜΕ "ξεχείλωσαν'" με τον προβοκατόρικο τρόπο τους το θέμα, εμπλέκοντας ταυτόχρονα και την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί.... έπραξε το αυτονόητο.
Στους αλαλαγμούς της Κανέλλας, που υποβοηθήθηκαν από τους πάντα πρόθυμους των ΜΜΕ, η Πρόεδρος της Βουλής, πριν εκδώσει "πύρινες ανακοινώσεις καταδίκης του φασιστικού φαινομένου", ζήτησε να δει το βίντεο για ν μην εκτεθεί ο θεσμός που εκπροσωπεί.

Αυτό δηλαδή που θα έκανε κάθε ένας επαγγελματίας, ηθικός άνθρωπος.

Την παραπάνω συμπεριφορά εξέλαβαν οι "δημοκράτες" ως ένδειξη.....συμπάθειας προς της Χρυσή Αυγή, κάτι που... απαγορεύεται από το σύστημα, και καλούσαν την κα. Κωνσταντοπούλου να..

Υποδοχή... εγκληματία επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Σερρών στον Σαμαρά στολίζοντας με φράσεις όπως "προδότης", "ξεφτίλας" κτλ - ΒΙΝΤΕΟ

"Ασφαλή" περιοχή χαρακτήρισαν οι συνεργάτες του Σαμαρά την περιοχή των Σερρών και τα χωριά της, καθώς του εξήγησαν ότι οι κάτοικοι παραμένουν..."δεξιοί".
Κάπως έτσι ο Σαμαράς πήρε την απόφαση να επισκεφτεί ένα χωριό του νομού αλλά τελικά το μίσος και οργή του κόσμου προς το πρόσωπό του, ακόμη και αν είναι του "δεξιού χώρου", δεν κρύβεται και εκδηλώνεται με κάθε τρόπο.

Έτσι κατά την παρουσία του τον πλησίασε μια ομάδα ατόμων που τον "στόλισε" με φράσεις όπως "προδότης", "μας ξεζούμισες", "μας κατέστρεψες...τι ήρθες να κάνεις εδώ;", "δεν ντρέπεσαι καθόλου...;! Τολμάς και έρχεσαι στα μέρη μας", θυμίζοντας τα πεπραγμένα του πιο στυγνού ανθέλληνα, με το προσωπείο του "πατριώτη", που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα.

Ο Σαμαράς απέναντι σε αυτή την επίθεση "στοργής" που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι, είχε το θράσος να δώσει εντολή στην αστυνομία που τον ακολουθούσε να.....

Η Χρυσή Αυγή και πάλι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη - Όχι τραμ στον Πειραιά! - BINTEO

Η Χρυσή Αυγή και πάλι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη - Όχι τραμ στον Πειραιά!
Την Τετάρτη, 06-05-15, άρχισε η δίκη για την προσφυγή των πολιτών του Πειραιά, ώστε να μην επεκταθεί η γραμμή του τραμ στο λιμάνι. Η Χρυσή Αυγή έδωσε και πάλι το παρών, στηρίζοντας τις ανάγκες και τα συμφέροντα των Ελλήνων όπως πάντα. Ακολούθησε εκτεταμένη πολιτική δράση στον τόπο όπου διεξάγονται οι εργασίες, και όσο για το αποτέλεσμα της δίκης που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αναμένεται να εκδικαστεί οριστικά στις 25 Μαΐου.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

Ξεφτιλίστηκαν Κανέλλη και ΜΜΕ... Βίντεο με την "υποτιθέμενη" απειλή του Γ. Λαγού, που τελικά ήταν ωμή πρόκληση της... Κανέλλας! - ΒΙΝΤΕΟ

"Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου"
Σοφοκλής 

Μετάφραση: "Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο"


Η Αλήθεια θα λάμπει πάντα, ειδικά όταν αμφισβητείται από επαγγελματίες λασπολόγους και ψεύτες. Έτσι και στην περίπτωση της κομμουνίστριας της Εκάλης, που διοχέτευσε ανυπόστατα ψεύδη για το Γ. Λαγό, τα οποία και διογκώθηκαν με μεγάλη χαρά από τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες για να διαψευστούν από τις κάμερες που υπήρχαν εντός της αίθουσας.

Δείτε το βίντεο...

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου... "Στη δίκη θα τους συντρίψουμε με.... την ίδια τους τη δικογραφία"

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Crash και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπότσαρη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

«Ο χρόνος γυρνά πίσω στο απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου του 2013 όταν διάβαινα τη βαριά ατσάλινη πόρτα ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής, επί της οδού Μεσογείων, προκειμένου να συναντήσω τον επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκο Μιχαλολιάκο. Θα παραχωρούσε συνέντευξη στο CRASH με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η ατμόσφαιρα στα γραφεία του κόμματος ήταν πολύ βαριά και αυτό αποτυπωνόταν και στο πρόσωπο του Νίκου Μιχαλολιάκου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φαινόταν πολύ προβληματισμένος, αν και....

Δημοσκόπηση: Η κωλοτούμπα της κυβέρνησης προδίδει την λαϊκή εντολή - Αναμένεται εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής!


Δημοσκόπηση: Η κωλοτούμπα της κυβέρνησης προδίδει την λαϊκή εντολή - Αναμένεται εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC, σχετικά με την θέληση του Ελληνικού Λαού, στο θέμα των διαπραγματεύσεων, δημοσιεύτηκε, προμηνύοντας σαρωτικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση, περί του αν οι Έλληνες θέλουνε άτακτη υποχώρηση και μνημόνιο, οι Έλληνες σε συντριπτικό ποσοστό είπαν ότι δεν θέλουν. Σε ερώτηση περί του ασφαλιστικού οι Έλληνες σε ποσοστό 77% δεν θέλουν υποχώρηση, ενώ τα....

Στοιχεία σοκ: 2.500.000 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας


Στοιχεία σοκ: 2.500.000 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας

Ανατριχιαστικά, για μια ακόμη φορά, είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ΕΛΣΤΑΤ, η οποία σε μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι από το 2013 έως σήμερα 2.500.000  Έλληνες έφτασαν στο όριο της πλήρους και ταπεινωτικής φτώχειας. Στο απίστευτο όριο της ανέχειας ζουν 892.763 νοικοκυριά (2013), αριθμός που αυξάνεται, με το μέσο ετήσιο ατομικό εισόδημα να φτάνει μόλις τα… 9.303 ευρώ! Ταυτόχρονα, η παιδική φτώχεια (0-17 ετών) «αγγίζει» το δυσθεώρητο ποσό του 30%. Έτσι, ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες Ελλήνων πολιτών αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα βασικά για τη διατροφή και τη θέρμανσή τους. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με....