Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2012

ΣΟΚ !!! Ψυχρολουσία από ΗΠΑ - Βάζουν την Τουρκία συνεταίρο - Δεν υπογράφηκε η συμφωνία!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το defencenet.gr ότι η άφιξη του Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ και των θέσεων που πρεσβεύει περί ελληνοτουρκικής προσέγγισης και των γενικότερων ενεργειακών ζητημάτων ήταν εξαιρετικά άσχημο προμήνυμα για τα ελληνικά συμφέροντα.

Σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του αμερικανικού ΥΠΕΞ μιλώντας για τα επενδυτικά προγράμματα για την εκμετάλλευση του αερίου της Αν. Μεσογείου και τους αγωγούς του Νότιου Διαδρόμου στο συνέδριο του Economist "έβαλε" την Τουρκία 100% μέσα στο παιχνίδι αναγνωρίζοντας της δικαιώματα ερευνών και εκμετάλλευσης στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και στην ελληνική και πιθανότατα αυτή είναι η αιτία που δεν υπογράφηκε η συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ!
 
Σύμφωνα με τον Μόρνινγκσταρ οι πρόσφατες ανακαλύψεις φυσικού αερίου στις ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ αποτελούν μία απόλυτα θετική εξέλιξη, καθώς προσφέρει νέες ποσότητες και μία νέα εναλλακτική πρόταση εφοδιασμού με φυσικό αέριο στις χώρες της περιοχής και της Ευρώπης.

Ωστόσο και αυτό αξίζει ιδιαίτερης προσοχής ο Αμερικανός αξιωματούχος παρατήρησε ότι

Ξεκινά η προπαγάνδα του καθεστώτος..Οι δημοσκόποι ετοιμάζονται να πριονίσουν τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάρτε χαρτομάντηλα από τώρα για τις εκλογές...Η απάντηση που θα πάρετε στις εκλογές θα είναι τρομακτική!
 
Η ανοδικές τάσεις που καταγράφει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η «Χρυσή Αυγή» είναι αλήθεια ότι έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, οι επιτελείς των κομμάτων, που συνομιλούν με τους δημοσκόπους, εσχάτως διατύπωσαν τον εξής προβληματισμό. «Η «Χρυσή Αυγή» πρέπει να εμφανίζεται ότι δεν μπαίνει στην Βουλή…Διαφορετικά, θα μας προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα».
Φυσικά, στους κόλπους του εθνικιστικού σχηματισμού, έχει γίνει αντιληπτό το πονηρό σχέδιο των «μεγάλων». Παρά ταύτα, έχει ληφθεί η απόφαση να.....

Ο εβραίος Κον Μπεντίτ σε ακόμη μια ανθελληνική δήλωση: "Τα Σκόπια είναι Μακεδονία"

«Ο ευρωβουλευτής από το Κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας, Daniel Cohn-Bendit, χαρακτήρισε την πολύχρονη διαμάχη μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας ως ξεκαρδιστική και ζήτησε το δυνατόν συντομότερο να επιτευχθεί συμφωνία», σύμφωνα με το σκοπιανό ‘Κανάλ 5’. Ο Cohn-Bendit, τον οποίο τίμησε το Πανεπιστήμιο Αθηνών, δήλωσε:
«Αυτό το είδος του προβλήματος είναι αστείο. Ας κάνουν μια συμβιβαστική λύση με την Μακεδονία. Έχετε πρόβλημα για το μέλλον και μιλήσατε για τον Αλέξανδρο. Ξέρετε, εγώ δεν νοιάζομαι για τον Αλέξανδρο. Η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει τώρα η Μακεδονία και η Ελλάδα. Πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, πρέπει να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα της αλλαγής του κόσμου, και μια από τις αλλαγές αυτές είναι η ‘Μακεδονία’», είπε σε συνέντευξή του στο ‘Κανάλ 5’.
«Ναι, η ‘Μακεδονία’ είναι ‘Μακεδονία’. Μπορώ να πω.....

Η ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΠΗΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η δοσιλογική Αριστερά και η καπηλική Δεξιά είναι ο σύμμαχος του ασύντακτου στρατού κατοχής των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται εδώ και χρόνια την πατρίδα μας, αλλοτριώνοντας την πολιτιστική μας ταυτότητα, αλλοιώνοντας την εθνική μας ιδιοπροσωπία, αποσυνθέτοντας της δομές της ελληνικής κοινωνίας και  παρασιτώντας εις βάρος του ελληνικού λαού.
Γιατί το κοινωνικό ίζημα των λαθρομεταναστών παριών δεν είναι απλώς ένα....

Καρατζαφέρη δεν πρόκειται να ξεχάσει ο Ελληνικός λαός το ρόλο σου στην έλευση Παπαδήμου

Ο τραγέλαφος συνεχίζεται: Δίνουν 7.720.000 ευρώ στα κόμματα της Βουλής για "ερευνητικούς σκοπούς"!!!

Κάποιοι μας κάnουν πλάκα. Κάποιοι στο υπουργείο Εσωτερικών κάνουν μαύρο χιούμορ. Καλό, αλλά καιρός να το μαζέψουν πίσω, γιατί μπορεί ορισμένοι πολίτες να το πάρουν στα σοβαρά και μετά να επισκεφθούν κανένα νταμάρι, να πάρουν μαρμαρόπετρες, εν συνεχεία να κατηφορίσουν προς το Σύνταγμα και να έχουμε "αντιδημοκρατικές συμπεριφορές".

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε (είμαστε βέβαιοι ότι αστειεύονται...) ότι θα "ενισχύσει με 7.720.000 ευρώ ενισχύει τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012"!.
 
'Ολα αυτά σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη (αυτόν τον Σαχινίδη, ειδικά αυτόν, οι ψηφοφόροι της περιφερείας του δεν πρέπει να τον ξεχάσουν για ότι έχει κάνει ως "πρωτοπαλίκαρο των Μνημονίων"...).

Το ποσό κατανέμεται ως εξής:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΣΟΚ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ!


Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία, είναι σοκαριστικές. "Έλληνες" και αλλοδαποί, μπαίνουν μέσα στα καταστήματα και τα λεληλατούν! Και σε κάποιες περιπτώσεις, όταν έχουν τελειώσει το κλέψιμο, τους βάζουν και φωτιά να τα κάψουν! Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι φωτογραφίες, δόθηκαν στην δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή. Στα πρόσωπα που συμμετέχουν στους βανδαλισμούς, όσο και σε άλλους επίσης αγνώστους μέχρι στιγμής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πράξεις κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες,...