Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016

Αυτοψία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο κέντρο λαθρομεταναστών που ετοιμάζουν στην Θεσσαλονίκη - Φωτογραφίες

Οι βορειοελλαδίτες βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος και Χρήστος Χατζησάββας επισκέφτηκαν, το πρώην πια, Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη μετατροπή του σε Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Οι βουλευτές του Κινήματος εξέφρασαν την αντίθεσή τους για το όλο εγχείρημα και τις ανησυχίες των κατοίκων για αύξηση της εγκληματικότητας, αφού σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται...

Κασιδιάρης, Μπαρμπαρούσης και Καρακώστας μαζί με τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας - Φωτορεπορτάζ, ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν ένστολοι από όλη την Ελλάδα στην πλατεία Κολοκοτρώνη, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση του Σύριζα.

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Ευάγγελος Καρακώστας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους ένστολους, οι οποίοι τους επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι συγκεντρωμένοι...

Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών οι Στρατιωτικοί με εντολή Καμμένου - Ξεσηκώνονται οι μαθητές στα σχολεία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ανώτατοι "αξιωματικοί" που δεν βγάζουν άχνα απέναντι σε αυτόν τον εξευτελισμό, αυτά τα προδοτικά κομματόσκυλα, αξίζει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όταν έρθει η ώρα.

Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι στην Σίνδο, όπου η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει στρατόπεδο φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Χτες, δυο σχολεία στη Σίνδο προχώρησαν σε κατάληψη, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για το στρατόπεδο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα.

Οι εργασίες για την κατασκευή του καταυλισμού λαθρομεταναστών ήδη ξεκίνησαν. Έλληνες Στρατιώτες και Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού τέθηκαν ήδη στην υπηρεσία των λαθρομεταναστών με διαταγή Καμμένου. Δείτε σοκαριστικές εικόνες:...

Η Κως αντιστέκεται...ΟΧΙ από τους κατοίκους στη δημιουργία γκέτο λαθρομεταναστών και μάχες με τα "ελληνικά" ΜΑΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

KOS-SYGKROUSEIS_(1)
Βίαιες συγκρούσεις εξελίσσονται από το πρωί στη λίμνη Πυλίου στην Κω ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται για την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.

Ο εξαγρωμένος κόσμος συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί, αφού πληροφορήθηκαν ότι στο πρώην στρατόπεδο της 148 στο Πυλί εργαζόταν εκσκαφέας. Οι κάτοικοι επιχείρησαν να μπουν από την είσοδο και ενεπλάκησαν με τα ΜΑΤ, οι οποίοι τους έριξαν δακρυγόνα.

Τραυματίστηκαν πολίτες και ο......

Ο Ιωάννης Λαγός μιλάει και "τρομάζει" το καθεστώς: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αντιστεκόμενων Ελλήνων ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο....

Ο Κασιδιάρης μαζί με τους αγρότες στα μπλόκα...Η Χρυσή Αυγή μπροστάρισσα στον δίκαιο Αγώνα της ελληνικής αγροτιάς ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ευάγγελο Καρακώστα και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση βρέθηκε στο μπλόκο των Θηβών όπου εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση της στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Απονεμήθηκε συμβολικά στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου φυτικής παραγωγής Θηβών, Ηλία Χατζηδούρο η Ελληνική Σημαία, καθώς οι Έλληνες αγρότες αυτήν την περίοδο υψώνουν περήφανα την....

300 χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες υποψήφιοι άστεγοι - Αλλά "σπίτια" και "τροφή" για τους λαθρομετανάστες υπάρχει....


300 χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες υποψήφιοι άστεγοι

Άρθρο του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Την προηγούμενη εβδομάδα σε δημοσίευμα του «Ε­ΜΠΡΟΣ» αναφέραμε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβού­λιο της Αθήνας την εξωφρενική πρόταση να στεγαστούν λαθρομετανάστες σε 20.000 διαμερί­σματα στην περιοχή της Αθήνας. Διαμερίσματα όχι «ορφανά», αλ­λά σπίτια που κάποτε ανήκαν σε Έλληνες και έχουν κατασχε­θεί, με τους ιδιοκτήτες τους είτε να είναι άστεγοι στον δρόμο, εί­τε διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες φτώχειας και ανέχειας. Αναφέραμε ότι το Νο 1 μέλημα του κ. Καμίνη είναι το πώς θα τακτοποιήσει και θα προστατέ­ψει τους λαθροεισβολείς, ενώ αδιαφορεί πλήρως για τους πά­νω από 30.000 άστεγους Έλλη­νες δημότες του που αργοπεθαί­νουν στα παγκάκια, στις πλατεί­ες και στα πάρκα.
Τώρα, νέα στοιχεία, ακόμα πιο δραματικά, έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα για το δράμα των Ελλήνων. Τα στοιχεία αυτά αναφέρουν ότι....

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;

Παρέλαση αγροτών, μπροστά στον Ιωάννη Μεταξά.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο μόνος μεταπολεμικός Ηγέτης της Ελλάδος που χάρισε τα αγροτικά χρέη, ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Ωστόσο, το ίδιο έπραξε κι ένας άλλος Ηγέτης, αλλά προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937. Ο νόμος αυτός προέβλεπε τη....

Ρατσισμός χωρίς τέλος στο Ισραήλ: Οι σιωνιστές κατεδαφίζουν σπίτια Παλαιστινίων στην Δυτική Όχθη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί δεν διαμαρτύρεται κανένα κανάλι και κανένας "ανθρωπιστής"; Μήπως επειδή καθοδηγούνται παρασκηνιακά από τον διεθνή σιωνισμό;

Νέα... ανδραγαθήματα του ισραηλινού στρατού κατοχής στην Παλαιστίνη. Συγκεκριμένα, δυνάμεις του ισραηλινού στρατού κατεδάφισαν 24 παλαιστινιακά σπίτια σε χωριό της Δυτικής Όχθης, νότια της Χεβρώνας, αφήνοντας άστεγες 12 οικογένειες.

Ανάμεσα στα σπίτια που κατεδαφίστηκαν περιλαμβάνονταν και 10 κατοικίες που κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωπος της οποίας καταδίκασε την ενέργεια του ισραηλινού στρατού και κάλεσε την κυβέρνηση Νετανιάχου να αλλάξει πολιτική στο κρίσιμο θέμα των εποικισμών.

Εξάλλου, το ισραηλινό Κοινοβούλιο ψήφισε χθες νόμο με τον οποίο παρέχεται η δυνατότητα στην αστυνομία...

Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝ

simaia psila

Η ύπαρξη ενός κράτους πιστοποιείται από τον αυτεξούσιο, τον αυτόβουλο και τον φιλόδοξο χαρακτήρα του. Κράτος υφίσταται όταν υπάρχει κυρίαρχο έθνος που διαθέτει συνειδητοποιημένους πολίτες, πολίτες απόλυτα προσηλωμένους στην εργασία τής αναπτύξεως και τής διαιωνίσεως τής Φυλής. Εργασία τής Φυλής είναι η στερέωση των Παραδόσεων, η αυτοσυντηρησία μέσα από τούς ντόπιους πόρους, η επικράτηση τού Ελληνισμού σε ολοένα πλατύτερους γεωφυσικούς χώρους και γεωπολιτικούς ορίζοντες.
Ο πολίτης τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι αποκλειστικά ο εργατικός και κατακτητής Έλλην. Είναι ο μέτοχος τής ελληνικής ιστορίας που καλλιεργεί την εθνική συνείδηση με την διεκδικητική ορμή για την επιστροφή στο πλέον απομακρυσμένο σημείο των αλύτρωτων πατρίδων. Είναι ο συγγραφέας των καινούργιων σελίδων τής ελληνικής ιστορίας που στηρίζεται στον πατριωτισμό, την ορθοδοξία και την δημιουργία μιας γεωπολιτικής ζώνης ασφαλείας, όπου οικονομία και στρατιωτικές συνεργασίες ρυθμίζονται από το συμφέρον τής Μεγάλης Ελλάδος.
Ο Έλλην χτίζει το ....