Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016

Οι "καλοί" μαύροι του Χόλυγουντ

Πού είναι όλοι αυτοί οι μαύροι προγραμματιστές υπολογιστών που βλέπουμε στο “Die Hard” και στο “Matrix”; Γιατί το Χόλυγουντ δεν δίνει ποτέ τον ρόλο ενός παρανοϊκού δολοφόνου, ενός βιαστή, ενός παιδόφιλου, ενός serial killer, σε έναν μαύρο ηθοποιό; Γιατί οι Αμερικάνοι δεν έχουν δει ποτέ τους μια πολυφυλετική εγκληματική συμμορία, εκτός τηλεόρασης; Μήπως ο Θεός μοιάζει πραγματικά με τον Morgan Freeman; Και μιλώντας για θεότητες, γιατί – στην ταινία “Θωρ” – ένας μαύρος ηθοποιός απεικονίζει τον Σκανδιναβικό θεό Heimdall, ο οποίος μάλιστα, ήταν γνωστός ως «ο λευκότερος θεός»;
Ο άνθρωπος της Δύσης σήμερα βιώνει συνεχώς αυτό το είδος της γνωστικής ασυμφωνίας. Ο κόσμος που διαβάζουμε στα περιοδικά και τις εφημερίδες και βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας και στις οθόνες του κινηματογράφου...

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Εβραίοι και τα τσιράκια τους!

Βρε, βρε, βρε. Δύο εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι, που τις τελευταίες ημέρες κατοικοεδρεύουν στην πλατεία Απρόσκλητων (πρώην πλατεία Βικτωρίας), αποπειράθηκαν (λένε οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι) να κρεμαστούν από ένα δέντρο, χρησιμοποιώντας τις μπλούζες τους και κασκόλ με τα οποία έφτιαξαν θηλιές, αλλά τους πρόλαβαν «την τελευταία στιγμή» και τα λοιπά, και τα λοιπά και τα λοιπά…
 
Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι και «αλληλέγγυα» κομμούνια, αφήστε τις αμερικανιές κατά μέρος! Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ – ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ 5 «ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΝΑ’ ΧΕΤΕ!


Τα γνωστά παραμύθια –που δεν τα πιστεύει κανένας πλέον- για τον ρόλο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, επανέλαβε ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών υπουργοπάνος Καμμένος, προσθέτοντας και για… σάλτσα την ίδρυση πέντε νέων «Κέντρων Φιλοξενίας» – και μάλιστα κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια.

Τα 4 νέα «Κέντρα Φιλοξενίας» θα είναι στην περιοχή του...

ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι η κυβέρνηση των συριζοψεκασμένων έχει τεράστιες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα. Αλλά, αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στην νουδούλα για να ομιλεί, γιατί αφενός μεν ακολουθούσε την ίδια πολιτική της μη αποτροπής των απρόσκλητων να… επισκεφθούν την Ελλάδα, προσελκύοντας κι άλλους, και αφετέρου δε, αυτή τη στιγμή «βάζει πλάτη» στους έξαλλους συριζοψεκασμένους των «ανοιχτών συνόρων».

Έτσι, μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η… τσιρίδα του γραφικού αντιπροέδρου Μπουμπούκου στο REAL FM:...

4 Πακιστανικά υπάνθρωπα κτήνη βίασαν κοπέλα στον Άγιο Παντελεήμονα...Τα ΜΜΕ το έκρυψαν

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα που έφυγαν οι "κακοί φασίστες" από τις....γειτονιές του κέντρου πώς αισθάνεστε αγαπητοί κάτοικοι....του Αγίου Παντελεήμονα και του λοιπού κέντρου των Αθηνών...;! 

Πλήρη διάλυση στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες.   Δεκαεννιάχρονη Ελληνίδα βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τέσσερις πακιστανούς τρεις από τους οποίους  δεν έχουν συλληφθεί κυκλοφορώντας ελεύθεροι.  

Είναι τέτοιο το επίπεδο της διάλυσης που κυριαρχεί και τους κρατικούς μηχανισμούς που ένας εξ αυτών έχει συλληφθεί στο παρελθόν και έχει αφεθεί ελεύθερος περισσότερες από 15 φορές, ενώ έχει δηλώσει 15 διαφορετικά ονόματα και 15 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης χωρίς να έχει απελαθεί.  Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της παθούσης το περιστατικό του βιασμού έγινε το περασμένο Σάββατο.

Ένας εκ των πακιστανών πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο.....

Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα: Ωραίος ο πολυπολιτισμός και οι λαθρομετανάστες, αλλά καλπάζει η Χρυσή Αυγή!


Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα: Ωραίος ο πολυπολιτισμός και οι λαθρομετανάστες, αλλά καλπάζει η Χρυσή Αυγή!

Ενώπιον της πολιτικής γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος μίλησε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Όπως ήταν λογικό μεγάλο μέρος της συζητήσεως περιεστράφη γύρω από το λεγόμενο «προσφυγικό».
Το εν λόγω μείζον πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι η πραγμάτωση των επιδιώξεων του Σύριζα, ο οποίος επί δεκαετίες υπέθαλψε τις ΜΚΟ που τώρα αντλούν κρατικό χρήμα για να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, γεμίζοντας την επικράτεια με Hot Spot και παίζοντας επικίνδυνα αντεθνικά παιχνίδια.
Όμως ο Τσίπρας δεν βιώνει τον.....

"Δημοκρατικοί" Ευρωπαίοι....Ολάντ: Να αποκλείσουμε χώρες της Ε.Ε. όπου εκλέγονται "ακραίοι δεξιοί"!

olant3

Γράφει ο Αντίοχος

Γαργάρα έκαναν τα γνωστά και μη εξαιρετέα «πουτανάκια» της εγχώριας «ενημέρωσης» των ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι, κάποιες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, στο κρατικό ραδιόφωνο «Φρανς Ιντέρ». Αναφερόμενος, λοιπόν, στην ανυπακοή της νέας πολωνικής κυβέρνησης στις κάργιες της Ε.Ε., για τον νέο νόμο για τα ΜΜΕ στην Πολωνία (αλλά και σε παλαιότερη ανάλογη ανυπακοή της ουγγρικής κυβέρνησης), ο Ολάντ προειδοποίησε για την «αναστολή της συμμετοχής» στην  Ε.Ε. εθνών που εκλέγουν ακραίους δεξιούς πολιτικούς: «Είναι απαραίτητοι οι....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισε το προφίλ του Facebook του Βερναρδάκη (ΣΥΡΙΖΑ) μεΤουρκικές σημαίες


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιουσουφάκια οι Συριζαίοι - Τουρκικές σημαίες στο λογαριασμό του Βερναρδάκη!

Ιδού ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα: το εξώφυλλο σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Βερναρδάκη «κοσμείται» με... τουρκικές σημαίες!
Κατά τ' άλλα, οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου ενοχλούνται όταν η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις προδοσίες και τον γενιτσαρισμό τους, επιδιώκοντας μάλιστα την «δημοκρατική» της φίμωση εντός και εκτός κοινοβουλίου.
Όσο και να προσπαθούν οι ....

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;

anarxikoi1__article__article
Γράφει ο Αντίοχος

Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, η αστυνομία εξάρθρωσε μια εγκληματική συμμορία παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών, με… πολυποίκιλες δραστηριότητες! Από πρόκληση επεισοδίων σε γήπεδα και εμπορία ναρκωτικών, μέχρι ληστείες και επιθέσεις με μολότοφ. Ιδού η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:
Μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομική επιχείρηση σε....