Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Σεισμός στην Σπάρτη: Δυναμική πρώτου κόμματος στην συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής” στην Λακωνία - Φωτορεπορτάζ


Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκε η εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο" στην Σπάρτη. Βούλιαξαν πραγματικά η αίθουσες του Sparta Inn από φίλους και ψηφοφόρους της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο». Παρόντες ήταν ο Ηλίας...

«ΒΗΜΑ»: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές –που θα δώσουν το πιο ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο πολιτικό μήνυμα- ακόμα και οι πιο σκληρές καθεστωτικές φυλλάδες προαναγγέλλουν (με τον τρόπο τους…) την επικείμενη συντριβή του φον Αντωνάκη και της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας)! Προφανώς, για να διασώσουν την όποια αξιοπιστία τους έχει απομείνει.

Έτσι, το «Βήμα της Κυριακής», δημοσιεύει δισέλιδο ρεπορτάζ που υπογράφει ο ειδικός επί τα νεοδημοκρατικά Άρης Ραβανός, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το φάντασμα του Μαΐου 2012 επάνω από το Μαξίμου». Ιδού και τα πιο σημαντικά στοιχεία του περιεχομένου:

«Ένα φάντασμα πλανιέται επάνω από το Μαξίμου, εν όψει της...

Κασιδιάρης ανακοινώνει την ανακήρυξη του ευρωψηφοδελτίου μέσα σε κλίμα αποθέωσης - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με πάθος και παλμό ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης από την Σπάρτη ανακοίνωσε την ανακήρυξη του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες Έλληνες ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα, ενώ ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε πως η 25η Μαΐου θα είναι η μέρα που θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ… ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από το ξεφτιλισμένο κουκουέ, και ο… πλέρια «επαναστατικός» και «αντισυστημικός» ΣΥΡΙΖΑ έχει κατηγορήσει πολλάκις το κόμμα του λαού, την Χρυσή Αυγή, ότι είναι… «όργανο των εφοπλιστών»!!! Προφανώς, κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια…

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι αμέσως μετά την (αποτυχημένη) συγκέντρωση των συριζαίων στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, η υποψηφία περιφερειάρχης Αττικής (και σημαίνων στέλεχος του συνονθυλεύματος…) Ρένα Δούρου (γνωστή και ως… «βρεγμένη γάτα», για… ευνόητους λόγους), συναντήθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής -μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα των κορόϊδων, που λίγο νωρίτερα άκουγαν τον misterTsipra να τους βεβαιώνει ότι «θα διώξουμε τους...

Το ομολόγησε και το Πρώτο Θέμα: Έρχεται... ατύχημα με Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως γράφει καθαρά ο τίτλος, στην Αθήνα θα γίνει η μητέρα των μαχών, σύσσωμου του καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής!

Έντρομο το σύστημα έχει αρχίσει να παραδέχεται την ήττα των διεφθαρμένων κομμάτων και την νίκη της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές.

Το ίδιο το Πρώτο Θέμα παραδέχτηκε τον κατακερματισμό της Κεντροδεξιάς (Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης, Καπερνάρος) και την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από τον Ηλία Κασιδιάρη. Με λίγα λόγια, θεωρείται σίγουρο πως η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" θα πάει στον δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων με αξιώσεις.

Το Πρώτο Θέμα αναφέρει: «Ο κατακερματισμός των δυνάμεων στον χώρο της Κεντροδεξιάς... δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να διεμβολίσει...

Χρήστος Παππάς: Διώκουν και την Ορθοδοξία, κλείνουν τα εκκλησιαστικά σχολείο


Χρήστος Παππάς: Διώκουν και την Ορθοδοξία, κλείνουν τα εκκλησιαστικά σχολεία

Ρεπορτάζ της εθνικής εφημερίδας "Εμπρός" για το κοινοβουλευτικό έργο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Στο στόχαστρο της κατοχικής κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά βρίσκεται πλέον επισήμως ένας εκ των βασικών πυλώνων του Έθνους μας, η Ορθοδοξία.
Με εντολή του εθνομηδενιστικού υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου θα κλείσουν τα περισσότερα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, στο πλαίσιο της απαίτησης διεθνών ανθελληνικών κύκλων για μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα νεοταξικό πολυθρησκευτικό και πολυφυλετικό χυλό.
Ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς από το κελί της τιμής όπου βρίσκεται, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον κ. Αρβανιτόπουλο. Όπως αναφέρεται σ’ αυτή, την ώρα που.....

Η ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ… ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ

sam-kontsitas_o
Γράφει ο Αντίοχος.

Το αποκρουστικό της πρόσωπο –που είναι σαν τα μούτρα της… μουσάτης τραβεστί-  έδειξε η Ευρώπη των νεοταξιτών, στο διαγωνισμό του gayparade, ε συγνώμη, της Eurovisionήθελα να πω.
Και βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που (ένας ή μία γράφουνε τώρα;) τραβεστί κερδίζει. Την αρχή είχε κάνει το 1997 η διαβόητη DanaInternational, από το Ισραήλ. Αλλά ετούτη δω η Conchita Wurst, παραήτανε… κραγμένη.
Παρεμπιπτόντως, η πρόκληση άρχιζε από το ονοματεπώνυμό της λεγάμενης, μιας καιConchita στα ισπανικά σημαίνει αιδοίο και Wurst στα γερμανικά λουκάνικο και κατέληγε στο μούσι…
Ωστόσο, αξιοσημείωτος ήταν ο......

Η “Ελληνική Αυγή” παρουσιάζει το πρόγραμμά της για τον Δήμο Αθηναίων


Την Τρίτη 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο "Dorian Inn" (Πειραιώς 15-19, Ομόνοια) στις 11:30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα".
Τρίτη 13 Μαΐου, ξενοδοχείο "Dorian Inn" (Πειραιώς 15-19, Ομόνοια), 11:30 π.μ.
Οι πρώτες 100 ημέρες στην Διοίκηση του Δήμου Αθηναίων
  • Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου από ομάδες ορκωτών λογιστών. Τέλος στην διαφθορά και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος
  • Μηδενική ανοχή στην....

ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο “ΑΡΗΣ – Π@Π@ΡΗΣ” ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ;

αρης-σπηλιωτοπουλος-620x412
Παρακάτω θα δείτε μία υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό του Σπηλιωτόπουλου. Η συγκεκριμένη υποψήφια σύμβουλος έχει φτιάξει μια σελίδα στο facebook για να διαφημίσει την υποψηφιότητα της. (Μέχρι εδώ όλα καλά) αυτό το κάνουν και όλοι οι συνυποψήφιοι της.

ΙΔΟΥ:

Εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ


Εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ

Η Ελληνική Αυγή αποκλεισμένη από παντού... δημοτικά συμβούλια-υπέρμαχοι της δημοκρατίας αγνοούν τις επιταγές δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων... πλασματικές δημοσκοπήσεις... και πολιτικοί αντίπαλοι, που φοβούνται να ανοίξουν διάλογο με επιχειρήματα με εκπροσώπους των απανταχού συνδυασμών μας... όλα τα παραπάνω συνθέτουν το κλίμα ολόκληρης της χώρας λίγες μόλις ημέρες, πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σε όλα αυτά εμείς απαντάμε με .....

"Ρομά" (Γύφτος "λαϊκά") ενώ έκανε διάρρηξη, δολοφόνησε αστυνομικό, καρφώνοντάς του το μαχαίρι στην καρδιά!

- Η προσπάθεια ενός αστυνομικού στην Ανδραβίδα, να σταματήσει διάρρηξη σε σπίτι βάφτηκε με αίμα
- Ο δράστης ''κάρφωσε'' το μαχαίρι που κρατούσε στην καρδιά του 35χρονου και τράπηκε σε φυγή
- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο με τη γυναίκα του αστυνομικού να σπαράζει μπροστά στους γιατρούς
- Συνελήφθη ένας τσιγγάνος σε κοντινό καταυλισμό αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

 Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (11-05-2014). Ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν από διασκέδαση. Λίγο πριν από το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε την απόπειρα της διάρρηξης και επιχείρησε να σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη. 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο......

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 14%! Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!

1898037_274036629418541_316822325_n
Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό.
Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα. Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου (που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει. Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν.
Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο....

Παιδιαρίζουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για ένα όνομα, ενώ η Ελλάδα καίγεται


Παιδιαρίζουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για ένα όνομα, ενώ η Ελλάδα καίγεται

Αγάπη δίχως πείσματα, λέει ο λαός, δεν έχει νοστιμάδα. Ενώ έρχεται η μεγάλη ώρα της συγκυβέρνησης, την προλόγισε σήμερα και ο Γλέζος, ¨όμως, τα τα κόμματα που σήμερα θεωρούνται ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση, παίζουν.
Και φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία με τον Γιώργο Μουρούτη επικεφαλής (που σύμφωνα με τον ίδιο παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλά του) δεν βάζουν μυαλό. Μετά το φιάσκο του nerit.gr και του site της Ευρωπαϊκής Προεδρίας που δεν σκέφτηκαν να τα κλείσουν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε και το neaellada.gr, το όνομα του κόμματος στο οποίο θέλει να μετασχηματιστεί η Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε τη ΝΔ και.....

Μάιος 2014: Ξαναγυρίσαμε και το καθεστώς τρέμει!


Μάιος 2014: Ξαναγυρίσαμε και το καθεστώς τρέμει!

του Χριστόφορου Τσάγκα, Υπ. Δημοτικού Συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»
Είναι αλήθεια κι ας μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα καλά-καλά: Ξαναγυρίσαμε και το καθεστώς τρέμει!
Μην πάει βέβαια ο νους κάποιων σε επανάληψη καταστάσεων του προπολεμικού παρελθόντος. Προς Θεού. Αναφέρομαι αποκλειστικά στην πραγματοποίηση ενός-άπιαστου μέχρι πρότινος-ονείρου για τους Έλληνες Εθνικιστές.
Ότι κατάφεραν -χάρη στην ηγεσία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου- να απευθυνθούν στις πλατιές μάζες και να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι....

Παρουσίαση του προγράμματος της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία” - Φωτορεπορτάζ


Παρουσίαση του προγράμματος της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία” - Φωτορεπορτάζ

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 η «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία» παρουσίασε τις θέσεις και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο στην Κοζάνη.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κουρκούτας Νικόλαος, αφού αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού παρουσίασε τους.....