Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

Bankingnews: "Θρίαμβος της Χρυσής Αυγής, εντυπωσιακή αύξηση ποσοστών - Αναδεικνύεται η τρίτη ισχυρότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος"


Bankingnews: Θρίαμβος της Χρυσής Αυγής, εντυπωσιακή αύξηση ποσοστών - Αναδεικνύεται η τρίτη ισχυρότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews αναλύει τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Η απάντηση της κοινωνίας στις πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής ήταν όχι απλά μήνυμα αλλά πολιτικός σεισμός...
Εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής κατεγράφη σε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές με ποσοστό 9,3% δικαιώνοντας τα συνεχή ρεπορτάζ του bankingnews.gr που έκαναν λόγο για εκλογικό θρίαμβο με ποσοστό μεταξύ 10-11%.
Το εντυπωσιακό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι ότι στις ευρωεκλογές σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές σημείωσαν αύξηση παντού. Το εντυπωσιακό είναι ότι.....

Μη χάσετε την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρης και Παναγιώταρος σχολιάζουν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο θα σχολιάσουν απόψε το νικηφόρο χθεσινό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγράφεται τρίτη πολιτική δύναμη, η μόνη με ανοδικές τάσεις, στέλνοντας τρεις Έλληνες Εθνικιστές στο ευρωκοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Η Ευρώπη των Πατρίδων Ανατέλλει: σαρωτική εθνικιστική Νίκη!

Σήμερα αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά ο πραγματικός φόβος του διεθνούς κεφαλαίου και των υποτακτικών του, όπως αυτός εκφράστηκε αμέσως μετά τον εθνικιστικό θρίαμβο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012.

Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει την Ευρώπη απ' άκρη σ' άκρη, απειλώντας να γκρεμίσει το σαθρό οικοδόμημα των Βρυξελλών, το τερατούργημα των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων.

Πέραν της Ελλάδος, όπου το ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σημείωσε μια περίτρανη Νίκη...

Η Κανέλλη αποδέχεται την ήττα του συστήματος: “Η Χρυσή Αυγή είναι ο θριαμβευτής των ευρωεκλογών” - ΒΙΝΤΕΟ

Την ωμή πραγματικότητα των χθεσινών ευρωεκλογών κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ και φανατική πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Λιάνα Κανέλλη. Δίχως υπεκφυγές, παραδέχτηκε καθαρά αυτό που άπαντες γνωρίζουν αλλά αποκρύπτουν, ότι δηλαδή ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των ευρωεκλογών!

Από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο έχει να κληθεί εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εδώ και δύο χρόνια («πλεόνασμα δημοκρατικότητος»), η βουλευτής του ΚΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών και υπήρξε απολύτως ειλικρινής:...

ΠΗΓΕ “ΣΥΝΝΕΦΟ” Η ΝΟΘΕΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ MEXΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ” ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

10330456_746840235360575_1240856677304818966_n

Σωρεία είναι οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις νοθείας που εντόπισαν οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι και ήδη κατήγγειλε το νομικό τμήμα του Κινήματός μας. Το καθεστώς λειτουργώντας εν πλήρει πανικό «έδωσε τα ρέστα του» χθες, δίνοντας σκισμένα ψηφοδέλτια με σκοπό να ακυρωθούν ή κρύβοντας τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου, φτάνοντας μέχρι του σημείου να προσαγάγει εκλογικούς αντιπροσώπους.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της νοθείας, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι προκειμένου να αποκρύψουν το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, έφτασαν μέχρι του σημείου να.....

Οι σαμαροφρουροί του antinews κάνουν... ταμείο: "Η Χρυσή Αυγή είναι η κερδισμένη των εκλογών.. Παγιώνεται στην Ελλάδα"

Άρθρο ανάλυση για τα αποτελέσματα των Ευρωκλογών έχει στην κεντρική του σελίδα το φιλοσαμαρακικό site antinews και εστιάζει στις επιδόσεις των κομμάτων με προσωπικό σχολιασμό για το πώς θα πρέπει κάθε κόμμα να εκλάβει το αποτέλεσμα

Η ΝΔ για το antinews "αντέχει' ο ΣΥΡΙΖΑ "δε μπορεί να μιλά για ανατροπή', η ελιά "υπάρχει" αλλά ο νικητής είναι άλλος και κάνει τους σαμαροφρουρούς να.... αγχώνονται και να ιδρώνουν (όχι από τη ζέστη όμως).

Η Χρυσή Αυγή παγιώνεται ως τρίτη δύναμη στην Ελλάδα και είναι ο νικητής των εκλογών και ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων για το antinews.

Αλλά ας αφήσουμε καλύτερα να μα τα πουν οι ίδιοι:

"Χρυσή Αυγή: Κερδισμένη των εκλογών και πλέον.....

Γιώργος Λιάγκας: "Ο μεγάλος νικητής των Ευρωεκλογών είναι η Χρυσή Αυγή..." - ΒΙΝΤΕΟ

"Ποιός χέστηκε για τον Κουβέλη και τους υπόλοιπους πολιτικούς.. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής και πρέπει να έχουν λόγο στα κανάλια"

Δείτε το βίντεο...

Όλο το mediako καταστημένο (Πρετεντέρης - Τρέμη - Τράγκας - Χατζηνικολάου - Τσαπανίδου) κλαίει για την 3η θέση της Χρυσής Αυγής... VIDEO

Θρήνος και οδυρμός στο mediaκο καθεστώς με τη θέση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές που την παγιώνει ως τρίτη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Θρήνος και οδυρμός από τα τσιράκια της "ενημέρωσης" που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι 3 Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ακούγονται πια και στην Ευρώπη και ότι ο νέος πόλος εξουσίας της Ελλάδος είναι το Εθνικιστικό Κίνημα..

Το μοιρολόι ξεκινά από το MEGA (Πρετεντέρης - Τρέμη), συνεχίζει με Star (Χατζηνικολάου - Τράγκας) και καταλήγει στο ΣΚΑΙ (Τσαπανίδου)

Δείτε τα βίντεο....

Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Τρεις ευρωβουλευτές εξέλεξε η Χρυσή Αυγή προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε, όντας ο μοναδικός πραγματικός νικητής των εκλογών. Το δεύτερο σοκ και δέος για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας είναι τα ονόματα των τριών εκλεγέντων, με την Χρυσή Αυγή, Ευρωβουλευτών, που από μόνα τους καταρρίπτουν τα φαιδρά κατηγορητήρια, με τα οποία τα τηλεδικαστήρια "καταδικάζουν" την Χρυσή Αυγή.
Πριν αναφέρουμε τα ονόματα των τριών άξιων Συναγωνιστών, είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτό καθιστά βέβαιο ότι.....

Δήλωση Κασιδιάρη σε Ρωσικό δίκτυο

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη σε Ρωσικό δίκτυο για την συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά στον Χατζηνικολάου για την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στον Χατζηνικολάου για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και την Ευρώπη, όσο και προσπάθησε να τον εμποδίσει ο Χατζηνικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...