Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2013

ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΦΑΓΕ… ΠΟΡΤΑ

KALAMATA1821
Προσπάθεια να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, που θα γίνουν στις 23 Μαρτίου, κατέβαλλε το κόμμα των τελευταίων νοσταλγών του Στάλιν στην υφήλιο στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καλαμάτας, αλλά… έφαγε πόρτα!

  Το θέμα ετέθη στο δημοτικό συμβούλιο από τον έναν και μοναδικό (σαν την καλαμιά στον κάμπο…) σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΚΚΕ).

Ιδού τι είπε το σταλινικό υπόλειμμα:

Όταν ο CHE-πρας υπέβαλε τα σέβη του στους νταβατζήδες των ΜΜΕ

Η αποκάλυψη για τις συναντήσεις του Τσίπρα με τους βαρόνους των media και τη...γνωριμία του με τους Διευθυντές τω ΜΜΕ (εφημερίδων - καναλιών) την κάνει το κομματικό όργανο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ...

Η εφημερίδα "ΑΥΓΗ"...

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα και ότι οι "επαναστάτες" της "ροζ αριστεράς" ποτέ δεν θα συνομιλούσαν με τη διαπλοκή..;

Δια του λόγου το αληθές διαβάστε το απόσπασμα από την εφημέριδα

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΑΜΕ...!

"Καί βγῆκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνῆτες, Ἕλληνες, σπορά τῆς ἐβραιουργιᾶς, πού εἶπαν νά μᾶς σβήσουν τήν Ἁγία Πίστη, τήν Ὀρθοδοξία, διότι ἡ Φραγκιά δέν μᾶς θέλει μέ τέτοιο ντύμα Ὀρθόδοξον. Καί ἐκάθησα καί ἔκλαιγα διά τά νέα παθήματα.

Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον.Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα: "Δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάνουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν ἔχομεν.

Φραγκεμένους μᾶς θέλουν τά τσογλάνια τοῦ τρισκατάρατού του Πάπα... Μην.....

Οι φυλετικές υπομάδες της μαύρης φυλής και τα ψυχικά χαρακτηριστικά τους..

Είναι σύνηθες οι νέγροι να εντάσσονται συλλήβδην σε ένα ενιαίο φυλετικό σύνολο από τους Ευρωπαίους που αγνοούν τις διαφορές μεταξύ των μαύρων. Επισημαίνεται πως οι νέγροι δεν είναι όλοι ίδιοι μεταξύ τους, ούτε ανήκουν σε μια ενιαία φυλή. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην Ευρώπη υπάρχουν 6 φυλές, στην Αφρική που ......

Βιβλιοπαρουσίαση "Το νέο αντάρτικο πόλης: Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" από τους αναρχοαριστερούς με ΧΟΡΗΓΟ ελληνικό πανεπιστήμιο!!!!!!

Τα συγχαρητηριά μας στον Πρύτανη! Για μία ακόμη φορά τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα χρησιμοποιούνται ως χώροι προπαγάνδας για την ακροαριστερή τρομοκρατία!

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Νέο Αναρχικό Αντάρτικο Πόλης", στο Πολυτεχνείο φυσικά, για να μην πληρώνουν τα παιδιά και αίθουσες. Γιατί να το κάνουν άλλωστε αφού τους προσφέρει δωρεάν το κράτος! Φυσικά για.....

ΒΗΜΑ: "Μαζική αποχώρηση ψηφοφόρων πατριωτών της ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή"

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία του άρθρου:

"Τους τελευταίους μήνες η ΝΔ δέχεται ισχυρή πίεση από τη Χρυσή Αυγή και προσπαθεί με μια σειρά κινήσεων να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυβερνητική επιχείρηση ανέλαβαν βουλευτές με επιρροή προς τα άκρα δεξιά, όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Μ. Βορίδης και ο κ. Αδ. Γεωργιάδης. Αναμενόμενες κινήσεις για πολλούς, καθώς ο......

Συνέντευξη - κεραυνός του Χρήστου Παππά σε ομογενείς των ΗΠΑ.."Η Χρυσή είναι ο τρόμος του παγκόσμιου συστήματος"

Απολαυστικός και ταυτόχρονα άκρως πειστικός σε ακόμη μια συνέντευξή του ο Χρήστος Παππας, αυτή τη φορά για το ομογενειακό διαδικτυακό πρακτορείο ειδήσεων των ΗΠΑ.

Μιλά για όλους και για όλα.
Για την ομογένεια και τη "χαμένη Ελλάδα του Εξωτερικού"
Για τις αρχές του Έλληνα που η Χρυσή Αυγή θέλει να επαναφέρει
Για το πόλεμο που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα αφύπνισης από το εγχώριο και ξένο κατεστημένο.
Για τον "όρκο νίκης" που έχουν δώσει μέλη και φίλοι για να ζήσουμε μια πνευματική εθνεγερσία ανάλογη με αυτή του 21'.

Δείτε τη συνέντευξη στο.....

Πλήρης υποταγή στους Σιωνιστές εβραίους από Σαμαρά - ΣΥΡΙΖΑ....Οδηγία από τους "σοφούς της Σιών": Βγάλτε τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου

Με μια εμετική και άκρως ανιστόρητη ομιλία στη Συναγωγή ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσία σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειες, έδωσε όρκο πίστης και υποταγής στους Σιωνιστές.

Δήλωσε, ανάμεσα στα άλλα, ότι δεν θα επιτρέψει "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" (το "ποτέ ξανά" είναι το κατ'εξοχήν σύνθημα των ακροαριστερών - κομμουνιστών όταν αναφέρονται στον...."φασισμό". Προφανώς η "περιούσια" μήτρα που το γέννησε έδωσε εντολή να χρησιμοποιείται από όλους με τον ίδιο τρόπο) το "νεοναζισμό" και τον "φασισμό" να επικρατήσουν στην Ελλάδα, ενώ διατυμπάνισε ότι θα πάρει άμεσα νομικά μέτρα για να πατάξει το φαινόμενο.
Στη συνέχεια, υπό το "φως" μιας Μενόρα και το βλέμμα των "σοφών" της Σιών, "ορκίστηκε" να φιμώσει τον "αντισημιτισμό", λέγοντας το εξής αντ-εθνικό:

"Όλοι οι εβραίοι είναι αδέρφια μας" 
(Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις....Και αυτό δε σας μοιάζει με τη συνθηματολογία 'όλοι οι Έλληνες είμαστε εβραίοι' ή το κλασσικό 'όλοι είμαστε μετανάστες' των ανθελλήνων της Αριστεράς..;)

(ολόκληρος ο χαιρετισμός του Πρωθυπουργού ΕΔΩ)

Το λόγο στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ ζητώντας τι άλλο......
Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ώστε η Ελλάδα να δώσει το παράδειγμα για παρόμοια συμπεριφορά και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου:
Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Εκατοντάδες Έλληνες από το πρωί κατακλύζουν την πλατεία Αττικής στα Εθνικιστικά Κούλουμα της Χρυσής Αυγής..


Εθνικιστικά Κούλουμα: Μαζική διανομή νηστίσιμων τροφίμων στην Πλατεία Αττικής - Συνεχής ενημέρωση

Από νωρίς το πρωί, πριν ξεκινήσει η μαζική διανομή τροφίμων, η πλατεία Αττικής κατακλύστηκε από Έλληνες συμπολίτες μας που πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. Η Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόμενη την συνεχή φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού θα....

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ νο2 Ταφόπλακα Ν.Αναστασιάδη: Απέρριψε πρόταση Gazprom - Ρωσία: "Παίρνουμε τα λεφτά μας"

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ της Κύπρου ο πρόεδρος της Κύπρου Ν.Αναστασιάδης απέρριψε την ρωσική πρόταση από την πλευρά της Gazprom προκειμένου να αποφευχθεί η δήμευση ποσοστού του καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.
Όπως διέρρευσε από το πρόεδρικό μέγαρο "Ο πρόεδρος δεν πρόκειται να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο διότι θέλει η λύση να επέλθει μέσα από την Ευρώπη".
Στην απόφασή του αυτή έπαιξε ρόλο και......

Αυτός είναι Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου....Κίναιδος και υποχείριο της MIT


Sarris950x330

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν "λογοκρίνουμε" το ρεπορτάζ αλλά πολλά από τα γραφόμενα δεν μας αντιπροσωπεύουν.
Mιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσεων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.
Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την...

Σε λίγο στην Πλατεία Αττικής τα Εθνικιστικά Κούλουμα


Εθνικιστικά Κούλουμα στην Πλατεία Αττικής

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή νηστίσιμων τροφίμων στην Πλατεία Αττικής. Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ η Χρυσή Αυγή θα διανείμει λαγάνες, χαλβά, ελιές, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, πορτοκάλια και άλλα παραδοσιακά εδέσματα. Στην διανομή θα συμμετέχουν και βουλευτές του Κινήματος. Προτεραιότητα θα δοθεί στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι).
10:00 Πλατεία Αττικής
Στάση Ηλεκτρικού - Μετρό "Αττική"


Αλήθειες που πονάνε την προπαγάνδα των προοδευτικών και "αντιρατσιστών" από τον Ματθαιόπουλο στη Βουλή

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος με την τοποθέτηση του στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων αλλά και με την επίκαιρη ερώτηση του στην Ολομέλεια έθεσε σημαντικά θέματα για την κατάσταση της παιδείας της Ελλάδας. Αρχικά, στην επιτροπή τόνισε την σημασία αναβάθμισης της ποιότητας εκπαίδευσης. Απαιτείται άμεση ανάγκη δημιουργίας μικρών και ευέλικτων τμημάτων αλλά και εφαρμογή πειθαρχικών μέτρων σε όσους διασπείρουν άμεση ή έμμεση πολιτική προπαγάνδα. Σημαντικός επίσης είναι ο.....