Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2012

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!Σκελετοί αγνοουμένων Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων θαμμένοι σε τουρκική φυλακή !!

Τριάντα οκτώ (38) σκελετοί που βρέθηκαν στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ στην Τουρκία φαίνεται ότι ανήκουν σε φυλακισμένους Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους αγνοουμένους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Την σοκαριστική πληροφορία μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής του ΔΥΣΥ και του ΕΛΚ, Ελένη Θεοχάρους.
 
Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν θαμμένοι 38 σκελετοί στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ με τρύπες στο κεφάλι από όπλο των 9 χλστ. Η ανακάλυψη αυτό προκάλεσε περισσότερα ερωτηματικά όταν μετά από εξετάσεις DNA αποκαλύφτηκε ότι οι σκελετοί αυτοί δεν ανήκαν ούτε σε Τούρκους αλλά ούτε και σε Κούρδους.

Επισημαίνεται ότι στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ είχαν μεταφερθεί αριθμός ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.

Οι ανακαλύψεις μαζικών τάφων στην Τουρκία έχει μετατραπεί σε....

«Αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, ο Έλληνας πάντα σηκώνεται...»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι Έλληνες πάντως σίγουρα ΔΕΝ είμαστε...
 
Άρθρο-ύμνος της «Liberation» για την Ελλάδα
«Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες». Αυτή είναι η φράση με την οποία κλείνει το άρθρο-ύμνος για τη χώρα μας, που δημοσιεύει η γαλλική «Liberation».

Ο συντάκτης της εφημερίδας τονίζει ότι «ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται στον πόλεμο κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού», ο οποίος «καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία, και απειλεί την καθημερινή επιβίωση εκατομμυρίων πολιτών».
 
Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι «αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, ο Έλληνας πάντα σηκώνεται…».

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο της Liberation:

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Ευτυχώς που οι εβραίοι θεωρούν τους ευατούς τους ίσους με όλους τους υπολοίπους...Μέχρι και εβραϊκό ευρωκοινοβούλιο δημιούργησαν..;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φανταστείτε να έκαναν κάτι αντίστοιχο οι Έλληνες, οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι..Κάθε μέρα για ρατσισμό θα μας κατηγορούσαν τα σιωνιστικά ΜΜΕ..Τώρα όμως που αφορά "περιούσιος" είναι...δικαίωμα!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Σαμπάχ, 400.000 Εβραίοι από 47 χώρες ψήφισαν μέσω διαδικτύου και εξέλεξαν 120 εκπροσώπους τους που θα μετέχουν στο Εβραϊκό Κοινοβούλιο της Ευρώπης.
Επικεφαλής του κοινοβουλίου που έχει σκοπό να καταπολεμήσει την εχθρότητα εναντίον των Εβραίων εξελέγησαν ο Joel Rubinfeld πρώην πρόεδρος των εβραϊκών οργανώσεων του Βελγίου και ο Vadim Rabinovic πρόεδρος της Εβραϊκής Ένωσης Ευρώπης. Το κοινοβούλιο θα έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες και θα είναι το μάτι των Εβραίων στην Ευρώπη.
Οι Εβραίοι της Τουρκίας θα....

Για αυτούς που ξεχνούν τον Ελληνικό τρόπο ζωής και στρέφονται στον φραγκικό

«Οὐ καλῶς φρονεῖ ὁστις πατρώας γῆς ὅρους ἀτιμάζων, ἄλλων ἐπαινεῖ καί τρόπους ἥδεται» 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Είναι ανόητος αυτός που περιφρονεί τις συνθήκες ζωής της πα­τρίδας του, επαινεί τις ξένες συνήθειες κι ευχαριστιέται με το να μιμείται ξένους τρόπους ζωής.


Και επειδή σήμερα διάφοροι γραικύλοι θα κάνουν αφιερώματα στον Μπελογιάννη του έχουμε και εμείς ένα...


Μετά τον πρόσφατο θάνατο της συντρόφου του Νίκου Μπελογιάννη, της συγγραφέως Έλλης Παππά, πολλά δημοσιεύματα στο Τύπο και εκπομπές στην τηλεόραση, εξύμνησαν πάλι τους «αγώνες» του πρώτου, εκτελεσθέντος, ως γνωστόν, την 30 Μαρτίου 1952 για κατασκοπία και εσχάτη προδοσία βάσει του Ν.365/1949, κατόπιν δίκης. Δια τους νεωτέρους θυμίζω ότι μεταξύ πρώτης (Νοέμβριος 1951) και δευτέρας δίκης του (Φεβρουαρίου 1952) ανεκαλύφθησαν στην Γλυφάδα και την Καλλιθέα κρυφοί ασύρματοι του παρανόμου μηχανισμού του ΚΚΕ που.....

Δίνει πυραύλους στους Σύριους αντικαθεστωτικούς η Γαλλία;(Βίντεο)

Για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά η μετάφραση ΕΔΩ

Σφοδρή αντίδραση της Ρωσίας στο ΔΝΤ για το νέο δάνειο!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξυπνάτε επιτέλους εβραιοπροσκυνημένοι και κοιτάξτε προς την Ανατολή!Εκεί είναι η λύση και όχι η σιωνιστική Δύση
 
Σφοδρή κόντρα στο ευρωπαϊκό μπλοκ του ΔΝΤ από την ομάδα των BRICS με προεξάρχουσα την Ρωσία, αλλά και σύμμαχο των BRICS την Ελβετία, είχαμε σήμερα για το θέμα της χρηματοδότησης των δανειακών αναγκών της Ελλάδας. Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας εξέφρασε σφοδρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα θα ευεργετήσει την Ελλάδα και όχι απλά τις τράπεζες που έχουν δανείσει την Ελλάδα κια τώρα θέλουν να εισπράξουν τους τόκους.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον λόγο πήραν εικοσιδύο από τα εικοσιτέσσερα μέλη της διοίκησης, με το μπλοκ των Ευρωπαίων να παραμένει αρραγές υπέρ της χρηματοδότησης των δανείων. Παρέμβαση υπέρ....

4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ! ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΡΟΪΔΟ!!!

Εν μέσω οικονομικής κρίσης οι βουλευτές μας προμηθεύονται με νέα οχήματα, μικρότερου κυβισμού και αφήνουν στην άκρη τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα τους.

Νέα, ολοκαίνουργια, αυτοκίνητα άρχισαν να προμηθεύονται οι βουλευτές, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Οι βουλευτές που έχουν τα αυτοκίνητα με leasing, όταν τελειώσει το συμβόλαιο υποχρεώνονται να παραδώσουν τα παλαιά υπεροπολυτελείας αυτοκίνητά τους για να προμηθευτούν τα νέα, μικρότερου κυβισμού.
 
Όπως γράφει το "Βήμα" στο γκαράζ της Βουλής άρχισαν από το πρωί να....