Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

Κάθε σύγκριση είναι περιττή...Χρυσαυγίτες βουλευτές (Κασιδιάρης) στην κορυφή της πορείας των Ποντίων, ξύλο και μπουνιές στους νεοδημοκράτες (Κουμουτσάκος)


Η Χρυσή Αυγή ένωσε την φωνή της με χιλιάδες Έλληνες του Πόντου: “Φίλη παραιτήσου!”

Χιλιάδες Έλληνες του Πόντου, νέοι και νέες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα και διαδήλωσαν ενάντια στην προδοσία και την προσβολή της εθνικής μνήμης.
Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου και συμμετείχαν στην πορεία που κατέληξε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Με κίτρινα λάβαρα του Πόντου και ελληνικές σημαίες στείλαμε το....

Νέα βίντεο από το λιντσάρισμα του Νεοδημοκράτη Κουμουτσάκου..

Η ορμή των νέων Ελλήνων, που τους θίγουν την ταυτότητα και την Ιστορία τους, εναντίον του πολιτικού, που εκπροσωπεί το παλαιό, υποταγμένο και ανίκανο προσωπικό της Χώρας, αποτυπωμένη στα βίντεο που ακολουθούν....

Ο Πόντος ΖΕΙ...

Ξύλο (μπουνιές - κλωτσιές - μπουκάλια) στον νεοδημοκράτη Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα από τους Πόντιους... ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου απόγευμα στο κέντρο των Αθηνών.Χιλιάδες Πόντιοι κατακλύζουν το Σύνταγμα για να διαδηλώσουν εναντίον των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ανεκδιήγητου Υπουργού Παιδείας, Φίλη, που με τις απόψεις του, υποθάλπει εγκληματίες και σκοτώνει δεύτερη φορά τον Ποντιακό Ελληνισμό.
Θυμός, οργή, αγανάκτηση και  είναι τα συναισθήματα που αποτυπώνονται σε κάθε μορφασμό, φράση ή συμπεριφορά των περισσοτέρων. Νιώθουν ότι όλοι οι πολιτικοί τους πρόδωσαν με τη στάση και τους ξέχασαν ακόμη μια φορά.
Είναι η στιγμή που καταφθάνει στο σημείο και ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, για να "συμπαρασταθεί" στον πόνο των Ποντίων. Για κακή του τύχη όμως ένας ηλικιωμένος τον πλησιάζει αφού πρώτα του ρίχνει ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι και του ζητά επιτακτικά να φύγει "Φύγε προδότη από εδώ.. Όλοι προδότες είστε..."!

Και τότε ξεκινάει να διοχετεύεται όλη η οργή του κόσμου εναντίον ενός άθλιου πολιτικάντη, που εκπροσωπεί μια παρατάξη που είναι υπερασπιστής της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε., του χτισίματος τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών, της αναστήλωσης του σπιτιού του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και της δημιουργίας μνημείου - μουσείου της οθωμανικής κληρονομιάς.

Και όπως θα δείτε και στο βίντεο... Τρώει ξύλο και σώζεται από τα ΜΑΤ και μερικούς Πόντιους που τον λυπήθηκαν.. Θα τον είχαν λιντσάρει.. Όχιγιατί ήταν Κουμουτσάκος, αλλά γιατί ήταν ένας βουλευτής της προδοτικής, πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας...

Δείτε το βίντεο...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος ξεφτιλίζει "δεξιούς" και "αριστερούς" στη Βουλή: "Είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την οργή των Ποντίων.." ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΤΟ «ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ», ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

tsipras_xariklin

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι πάγια τακτική των αριστερών, όλων των αποχρώσεων (στην πραγματικότητα είναι όλοι ΙΔΙΟΙ!), όταν κάποιος δικός τους προκαλέσει με πράξεις ή δηλώσεις του τον ελληνικό λαό, να σπεύσουν να τον κατηγορήσουν ότι… δεν εκπροσωπεί την –«άσπιλη» κι «αμόλυντη»- αριστερά, προκειμένου να διασώσουν την… χαμένη τιμή της.
Τώρα, λοιπόν, που ο ντρούλης-χοντρούλης Φίλης προκάλεσε βάναυσα την ελληνική κοινωνία, με όσα είπε για την γενοκτονία των Ποντίων από τους κεμαλικούς (που βοηθήθηκαν προς τούτο από τους σοβιετικούς…), εμφανίστηκε ο πρώην γελωτοποιός και πάντα κομμουνιστής Βασίλης Τριανταφυλλίδης (κατά κόσμον Χάρρυ Κλυν), να γράψει ένα....

Πιο ηλίθιος....πεθαίνεις.. Ακούστε τι είπε ο Τσίπρας στη Μυτιλήνη.. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας τώρα τελευταία μας εκπλήσσει με την ευρυμάθειά του και την πολυσχιδή μόρφωσή του. Πριν από λίγο καιρό, ο γλωσσοπλάστης Τσίπρας έκανε λόγο για δηλώσεις που «εκτίθουν», αλλά και «συμπαθή νεκρά παιδιά».
Τώρα έφτασε σε... άλλα επίπεδα, ανακαλύπτοντας την διπλή υπόσταση της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, φτάνοντας στη Λέσβο με τον Σούλτς, είπε: "ήρθαμε σήμερα σε....

Σε απόγνωση οι μπολσεβίκοι του Περισσού: Τεράστια η επιρροή της Χρύσης Αυγής στις εργατικές και λαϊκές περιοχές


Σε απόγνωση οι μπολσεβίκοι του Περισσού: Τεράστια η επιρροή της Χρύσης Αυγής στις εργατικές και λαϊκές περιοχές

Αναφερθήκαμε χθες στην πανικόβλητη αντίδραση του ΚΚΕ για την συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το απόγευμα της Δευτέρας στην Βουλή.
Είναι πολλοί όσο και γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους τα εγχώρια «ορφανά» του Στάλιν τρέμουν την ραγδαία άνοδο και μετέπειτα γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γαυγίζουν ασύστολα σαν αδέσποτα σκυλιά που έχασαν (ή τους παράτησε) το αφεντικό τους.
Μια τέτοιου είδους αντίδραση είδαμε και στην πρόσφατη «Απόφαση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», στην οποία γίνεται και πολλαπλή αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το πιο σημαντικό σημείο της αναφοράς είναι στο σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται ότι: “Παρόλο που....

Χρυσή καρδιά και... μεγάλος φιλάνθρωπος ο Τζ. Σόρος: 200.000 ευρώ για να στεγάσει «παράτυπους» στη Θεσσαλονίκη!


Χρυσή καρδιά και... μεγάλος φιλάνθρωπος ο Τζ. Σόρος: 200.000 ευρώ για να στεγάσει «παράτυπους» στη Θεσσαλονίκη!

“Refugees Welcome”! Μεγάλος χορηγός: Τζόρτζ Σόρος

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν ελάχιστες ημέρες από την δημόσια καταγγελία του Ούγγρου Πρωθυπουργού ότι ο αρχισιωνιστής Τζόρτζ Σόρος χρηματοδοτεί την «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» μέσω διαφόρων ΜΚΟ για να έρθουν και τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούν την Ελλάδα και επιβεβαιώνουν τις σχέσεις μεταξύ Σόρος και «αλληλέγγυων» ΜΚΟ.
Στην εφημερίδα «δημοκρατία» συγκεκριμένα, σε άρθρο με τίτλο «Χρήμα από Σόρος για πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη», διαβάζουμε τα εξής (πολύ) ενδιαφέροντα στοιχεία:
«Ο κερδοσκόπος χορηγεί 200.000€ στον δήμο για....

Οι αγρότες βρήκαν στήριγμα στη Χρυσή Αυγή για το δίκαιο Αγώνα τους


Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων Αγροτών

Συνάντηση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην βουλή είχε αντιπροσωπεία αγροτών από την Κόρινθο με τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκο Μίχο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών ενημέρωσαν τους βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου τους και τα νέα δυσβάστακτα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ τα οποία τους οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική καταστροφή. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκαν ότι ...

Ρε συντρόφια ποιος... φασίστας είναι αυτός που κάνει παρέα με τον Χίτλερ;


Ρε συντρόφια ποιος... φασίστας είναι αυτός που κάνει παρέα με τον Χίτλερ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ανοίγω που λέτε μια εφαρμογή στο διαδίκτυο και τι βλέπουν τα ματάκια μου; Έναν τύπο που είναι… φτυστός ο σύντροφος Μολότωφ –ο υπουργός Εξωτερικών του… τιτανοτεράστιου «φωτεινού φάρου των λαών» συντρόφου Στάλιν- να χαριεντίζεται με τον Χίτλερ και να βγάζει το καπέλο του στα Ες-Ες και στη Γκεστάπο!
Και γιατί λέω… «φτυστός»; Διότι αποκλείεται να είν’ αυτός ο σύντροφος Βιατσεσλάβ! Αποκλείεται! Ούτε μία στο εκατομμύριο! Ποτέ των… ποτών! Καθότι, η Σοβιετική Ένωση δεν είχε κανένα νταραβέρι με τους ναζί! Ούτε σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ υπογράφηκε ποτέ, ούτε ο....

Σήμερα στις 16:00 οι Πόντιοι διαδηλώνουν στο Σύνταγμα εάντια στους ασεβείς, ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι ΠΑΡΩΝ στον εθνικό προσκλητήριο

041115-poe
Τα χτυπήματα που δέχεται ο Ποντιακός Ελληνισμός από την Κυβέρνηση είναι διαδοχικά και ουσιαστικά. 

• Η κατάργηση του βοηθήματος επιβίωσης των ομογενών συμπατριωτών μας,τους οδηγεί στην εξαθλίωση και στον θάνατο. 
• Η αφαίρεση από την διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου, του κεφαλαίου «Παρευξείνιος Ελληνισμός», του μοναδικού με σαφή αναφορά στον όρο Γενοκτονία, λογοκρίνει την παιδεία παραχαράσσοντας το μέλλον μας. 
• Κορωνίδα στις....

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

lathro_skopia_voulgaria
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

500.000 και πλέον λαθρομετανάστες συνωστίζονται μεταξύ των συνόρων της Αυστρίας και της Γερμανίας, προσπαθώντας να υπεισέρθουν εντός του γερμανικού εδάφους. Παρ’ ότι ο δρόμος προς το νότο παραμένει ανοιχτός, ουδείς εξ’ αυτών των ταλαίπωρων προτιμά το δρόμο της επιστροφής ή έστω της διαβίωσης, σε κάποιες από τις χώρες της κεντρικής ή νότιας Ευρώπης. Η πείνα, η εξαθλίωση, οι μεταδοτικές ασθένειες που πλήττουν τους λαθρομετανάστες καταγράφονται από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία καθώς και από τα κανάλια παγκοσμίου εμβέλειας. Μερικά μάλιστα δίκτυα κάνουν λόγο και για....