Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2016

Σύλλογοι Γονέων Κω: Δε θέλουμε να πηγαίνουν τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας

Ανοιχτή επιστολή προς τους «αρμοδίους», με την οποία δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να πηγαίνουν τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, απέστειλε η Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων Γονέων της Κω, αποκαλύπτοντας ότι οι συριζοψεκασμένοι λακέδες του Σόρος σκοπεύουν να το επιβάλλουν ξαφνικά, για να...

Ο όρκος του ΕΑΜίτη και η «υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης»

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ανάμεσα στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν τα κόκκινα σκυλιά του καθεστώτος, για να μας πείσουν ότι κατά την περίοδο του πολέμου και της κατοχής ήταν… πατριώτες (ευτυχώς γι’ αυτούς που δεν μπορεί να σηκωθεί από τον τάφο του ο παππούς Κάρολος –Μαρξ- να τους σκάσει μερικά… σκαμπίλια – ακούς εκεί και μαρξιστές και πατριώτες!), είναι και ο όρκος των εαμοβουλγάρων, τον οποίο αντιπαραβάλλουν με τον όρκο των εθνικών αγωνιστών των Ταγμάτων Ασφαλείας (χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε σήμερα Ελλάδα!), δήθεν προς τον Χίτλερ.
Αυτός ο δήθεν «όρκος» που παρουσιάζουν, είναι ένα ακόμα πλαστογράφημα, που το’ χουν βγάλει από την… κοιλιά τους!

Όσον αφορά  το γιατί και για ποιόν αγωνίστηκε ο καθένας, ας δούμε τι λέει επί λέξει η απόφαση ιδρύσεως του ΕΑΜ – που αρχίζει και τελειώνει με την ίδια φράση την «υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης». Ιδού το ντοκουμέντο της ξεφτίλας τους:...

Έτσι ισλαμοποιήθηκε η Αγγλία! Πορεία γυναικών με μπούργκες στο Μπράντφορντ - BINTEO

Αν κάποιοι νομίζουν ότι οι κάτωθι εικόνες δεν έχουν σχέση με την Πατρίδα, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Δυστυχώς, αυτό το βίντεο που έρχεται από το Μπράντφορντ της Αγγλίας είναι μια ματιά στο μέλλον για την Ελλάδα, ίσως και το άμεσο μέλλον.

Με τους ισλαμολάγνους εθνομηδενιστές στην εξουσία (Σύριζα - Ανέλ) και τους νεοφιλελεύθερους συνοδοιπόρους τους (ΝΔ) η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας είναι πιο κοντά από ποτέ!

Μόνη λύση αποτελεί μια εθνική διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής για να μην δούμε ποτέ τέτοιες εικόνες στους ελληνικούς δρόμους.

Δείτε το βίντεο...