Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 24, 2012

Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ


20120324-163703.jpg
Γράφει ο Κωνσταντῖνος Χολέβας-Πολιτικός Ἐπιστήμων

Δέν εἶναι τυχαῖο ὅτι ἡ Ἔξοδος τοῦ Μεσολογγίου ἔγινε τήν Κυριακή τῶν Βαΐων τοῦ 1826. Ἡ πίστη στόν Θεό, ἡ παρουσία τοῦ Ὀρθοδόξου Κλήρου καί ἡ ἑλληνορθόδοξη παράδοση πού ἦταν ἔμφυτη στούς ἀγωνιστές διεδραμάτισαν συμβολικό καί συνάμα οὐσιαστικό ρόλο στή μεγάλη αὐτή στιγμή τοῦ Νεωρτέρου Ἑλληνισμοῦ. Ὁ Κοζανίτης λόγιος καί ὁπλαρχηγός Νικόλαος Κασομούλης περιγράφει ὡς ἑξῆς τήν πίστη τῶν πολιορκημένων Μεσολογγιτῶν στή Θεία Πρόνοια:
«Στίς 22 Μαρτίου οἱ βεζύρηδες ἔκαμαν νέες προτάσεις γιά συνθήκη στούς Μεσολογγίτες. Οἱ καπεταναῖοι συνάχτηκαν νά συντάξουν τήν ἀπάντηση.
-Γράφε, πρόσταξε τόν Κασομούλη ὁ Ραζικότσικας.
-Ἀφῆστε νά τοῦ πῶ ἐγώ τί θά γράψει καί, ἄν δέν σᾶς ἀρέσει, τό χαλᾶμε., εἶπςε ὁ γερο-Νότης.
Ὅλοι σώπασαν. Καί ὁ ἀσπρομάλλης πολέμαρχος ὑπαγόρευσε:

ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ! ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΝΤΖΑΡΑ!!!

Η ενηλικίωσή του θα σήμαινε και την απομάκρυνσή του από το Kέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο στην Αγριά Μαγνησίας, για έναν 18χρονο από τη Γουινέα. Φαίνεται, όμως, πως είχε… βολευτεί και δεν ήθελε να φύγει, γι’ αυτό επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον επιμελητή του Κέντρου που του ανακοίνωσε ότι δεν ήταν δυνατό να παραμείνει!
Μαζί με τον εξαγριωμένο Αφρικανό ήταν και ένας ανήλικος ομοεθνής του ηλικίας 17 χρόνων που, όπως αποδείχθηκε, είχε κρυμμένο στα ρούχα του ένα....

Ο Πάγκαλος αποχωρεί από την πολιτική....

...ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μας!
Ένας "εφιάλτης" λιγότερος

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

Οι ουραγοί και οι ριψάσπιδες της ελληνικής κοινωνίας που ζουν παρασιτικά ανάμεσά μας ως πολιτικάντηδες θριαμβολογούν διότι εξασφάλισαν το παντεσπάνι του λαού μας από τους «συμμάχους» και εταίρους μας Ευρωπαίους. Ζητούν μάλιστα την παραμονή στην εξουσία όταν έχουν μοιράσει εθνική κυριαρχία και πλούτο μεταξύ «Ευρώπης» και Τουρκίας.

Δεν μας λέγουν όμως για ποια Ευρώπη ομιλούν, αυτή των εθνών και των λαών ή αυτή των τοκογλύφων και της φυλετικής πανσπερμίας; Πρόκειται για την Ευρώπη που ίδρυσε, μορφοποίησε, μεγάλυνε και έσωσε από μύριους κινδύνους το Ελληνικό Έθνος από τα πρώτα οργανωμένα πολιτειακά βήματα της ανθρωπότητας ή για την Ευρώπη που κατέλυσε, παραμόρφωσε, περιόρισε και ρήμαξε ο προ αιώνων και πάντοτε πραγματευτής των λαών;

Η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή Ιδέα δεν....

Ο Αγώνας για Εθνική Ελευθερία συνεχίζεται



Πολλοί θα σας μιλήσουν για το ’21 αυτές τις δύσκολες μέρες, που η ανάμνηση ενός έπους δεν αρκεί για να διασώσει τη χώρα από την ύστατη παρακμή της. Μέχρι και οι ξεφτιλισμένοι κυβερνήτες του σύγχρονου ελλαδικού κράτους, περιτριγυρισμένοι από πάνοπλες δυνάμεις καταστολής, θα τολμήσουν να πιάσουν στο στόμα τους τον αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία. Αδιαφορώντας προσωρινά γι’ αυτή την ύβρη της ξενόδουλης εξουσίας, ας αφήσουμε για λίγο το άχρωμο σήμερα και ας κάνουμε ένα μυστικό άλμα μέσα στο χρόνο, γυρίζοντας σχεδόν δύο αιώνες πίσω…
ΜΑΝΗ 17η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821. Στο κέντρο της Αρεόπολης, έξω από.....

Πόσο ακόμη θα αντέχεις να μένεις απαθής..;Πέρνα στην Εθνική Αντίσταση...

Κάλεσμα-Βίντεο....

Υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες...Το Υπουργείο Ενέργειας ακούει..;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ...ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!!!

Σοκ μας προκάλεσε η διαπίστωση, ότι στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", υπάρχει στο Ρέθυμνο το όνομα "Βασίλης Κασιμάτης Δημοσιογράφος", ο οποίος τυγχάνει όμως να είναι εκείνος που μέσα από την εφημερίδα του "Ρεθυμνιώτικη Αγορά" έκανε πρωτοσέλιδο την "Αυτονομία" της Κρήτης, υπογράφοντας ο ίδιος το άρθρο και ανοίγοντας από το πουθενά ένα θέμα καθαρής προπαγάνδας και ντροπής για τους αγώνες της Κρήτης υπέρ Ελευθερίας και Ένωσης με την μητέρα Ελλάδα

Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό: Μάλιστα, έχουμε αναφερθεί ξανά στις προσπάθειες του συγκεκριμένου πρακτορίσκου να ανακινεί θέμα "αυτονομίας", σε παλιότερο άρθρο μας.

Το ερώτημα είναι: Ο Καμμένος...δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε τίποτα γι' αυτόν;

ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ";;;

Εκτός των άλλων, διαπιστώνουμε μια....