Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Ασταμάτητος Κασιδιάρης: "Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να πουν και το ΟΧΙ στο μνημονιακό τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ" ΒΙΝΤΕΟ

Η, ακόμη μια, απολαυστική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, με Ηλίας Κασιδιάρη, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Νίκο Μίχο...

Υστερικοί καβγάδες στα κανάλια για το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής - 3 ΒΙΝΤΕΟ

«Είσαι αριστερή του χαβιαριού – Είσαι ψυχασθενής», «Κόψε τη χυδαιότητα μαλ@@@.!»...

Έτσουξε πολύ το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής. Η καθαρή θέση της Χρυσής Αυγής τους χάλασε την σούπα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν υστερικοί καβγάδες μεταξύ των εκπροσώπων του αντισυνταγματικού τόξου. Απολαύστε τους.

Δείτε τα βίντεο...

ΠΑΜΕ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ – ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έληξε προ ολίγου το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, γιατί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τους έριξε πόρτα!). Το συμβούλιο βάστηξε εφτά ώρες (πάλι καλά που δεν έφτασε τις εννιά, γιατί θα έδινε τροφή σε κάποιους… κακεντρεχείς να το συνδυάσουν με του… κ@@@@ τα εννιάμερα-εννιάωρα), και διεξήχθη μέσα σε μια… ωραία ατμόσφαιρα συναίνεσης (αυτό θα αργήσουμε να το μάθουμε, γιατί δεν θα δοθούν τα επίσημα πρακτικά στην δημοσιότητα μέχρι να λήξει ο «κόκκινος συναγερμός»…).

Κι όπως ήταν φυσικό, υπογράφηκε απ’ όλους –πλην Κουτσούμπα- ένα κοινό μνημονιακό ανακοινωθέν, που υιοθετεί τις πρόσφατες προτάσεις-καρμανιόλα του Γιουνκέρ.

Μάλιστα, οι 5 «αρχηγοί» (Τσίπρας, Καμμένος, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Μεϊμαράκης) υπέγραψαν επιπλέον μια...

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ Η… ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Samαρασ Hrthe to telos
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν άκουσε τη φωνή του λαού ο φον Αντωνάκης μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και παρέμεινε στην αρχηγία της νουδούλας, με το όνειρο της… μεγάλης επιστροφής. Έτσι έφτασε στον χθεσινό εξευτελισμό-εξαναγκασμό του σε παραίτηση.
Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε κάτι: μέχρι τον μοιραίο Σεπτέμβριο του 2013, ο φον Αντωνάκης ήλεγχε την κατάσταση σε επαρκή βαθμό, ο δε ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανύπαρκτος ως αντιπολίτευση. Μετά τη γνωστή σκευωρία, στην οποία αποδεδειγμένα πρωταγωνίστησε, τον πήρε ο διάολος! Κι όχι μόνο την Χρυσή Αυγή δεν εξαφάνισε, αλλά κατόρθωσε να....

Τσακαλώτος - Νέος Υπ.Οικ: Μνήμονιο τώρα για να μην ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!


Τσακαλώτος - Νέος Υπ.Οικ: Μνήμονιο τώρα για να μην ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!

Ο μπολσεβίκος της Εκάλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναλαμβάνει τελικά να «σώσει» το Λαό και να διαχειριστεί το υπερήφανο «ΟΧΙ» που αναφώνησαν οι Έλληνες μόλις χθες. Ο Τσακαλώτος ξέρει καλά τη δουλειά και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στους «ευρωπαίους εταίρους», όταν θα μεταβεί στις Βρυξέλλες αντιπρόσωπος των Ελλήνων, κουνώντας τις μετοχές και τα μερίδια της JP Morgan και της BlackRock.
Ο Τσακαλώτος αναλαμβάνει τη θέση του Βαρουφάκη μετά από μία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, τέθηκε από τον Τσίπρα ως βάση συζήτησης η πρόταση Γιούνκερ, που μόλις χθες απέρριψε με....

Η ξεδιάντροπη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων δεν ζητάει ενίσχυση από την Ε.Ε. για τους Έλληνες, αλλά για τους λαθρομετανάστες!


Η ξεδιάντροπη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων δεν ζητάει ενίσχυση από την Ε.Ε. για τους Έλληνες, αλλά για τους λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες συνωστίζονται στις ουρές του αίσχους για να πάρουν κάποια ψίχουλα να ζήσουν την οικογένειά τους, η «υπερήφανη» συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναλυτικό αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης από την Ε.Ε., ύψους 13,6 εκατ. ευρώ, για τους λαθρομετανάστες!
Όπως, λοιπόν, είπε η κυρά-Τασία: «Κανονικά συνεχίζονται οι απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα».
Ιδού ποιες είναι αυτές οι ενέργειες, σύμφωνα με την υπουργάρα πασών των λαθρομεταναστών:
1ον) Ενισχύθηκε η λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου, μέσω έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, εξ ολοκλήρου από...

Και περιφερειάρχης του... ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει "Παρών" για αρχηγός της ΝΔ!!!

Ο "πατριώτης" Ρατατούλης υπό τη σκέπη του... σφυροδρέπανου
Γράφει ο Αινείας

Ο εξοβελισμός του Σαμαρά από τη ΝΔ από τον ελληνικό λαό, απελευθέρωσε όλες τις... "τραβεστί" (λόγω ιδεολογικών ασαφειών και παρεκκλίσεων) δυνάμεις που εσώκλειε η Νέα Δημοκρατία.

Πρωτοπόρος ο μέγιστος, πολιτικά, τραβεστί, Βορίδης που δήλωσε την προθυμία του να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ.
Ακολούθησαν και άλλοι αλλά φυσικά το ηχηρότερο όνομα, αυτό που πάταγο είναι ενός περιφερειάρχη, εκλεγμένο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ!
Αναφέρομαι στον....

Θα εμπιστευτείς ξανά τους δημοσκόπους Έλληνα..;!

Παραδίδουμε στη χλεύη σας τα αριθμολάγνα όργανα του καθεστώτος, που και αφού εκλεισαν οι κάλπες "τάϊζαν" το λαό με ψέματα ότι είναι μοιρασμένος στα... δύο.

Οι δημοσκοπήσεις εφεξής οφείλουν να αντιμετωπίζονται από το λαό ως αυτό που είναι... ανίκανοι, σκευωροί, ψεύτες και ....

Δηλώσεις Χρήστου Παππά και Ηλία Κασιδιαρη στα ΜΜΕ... "Το συντριπτικό ΟΧΙ των Ελλήνων είναι εντολή απαλλαγής από τα μνημόνια υποταγής" - ΒΙΝΤΕΟ


http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/33124/x.papas__slider.jpgΧρήστος Παππάς: "Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, ήταν ΟΧΙ στα μνημόνια"

Γιατί η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος δε συμμετέχει στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Αθήναι 6 Ιουλίου 2015

Κύριε Πρόεδρε,

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Δυστυχώς όμως, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την τιμητική σας πρόσκληση για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς.
Η δεδομένη ήδη πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν....

Ράπισμα του Ελληνικού Λαού στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος


Ράπισμα του Ελληνικού Λαού στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος

Προειδοποίηση του Ελληνικού Λαού προς την συγκυβέρνηση: Μην προδώσετε δεύτερη φορά τη Λαϊκή Εντολή!
Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, τα επιμέρους αποτελέσματα των σφυγμομετρήσεων, αλλά και τα έως τώρα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος.
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος, όπως είχαμε άλλωστε τονίσει, ήταν παραπλανητικό και επιδεχόταν πολλές ερμηνείες, που σε κάθε περίπτωση θα εκμεταλλευτεί και θα επιχειρήσει να καπηλευτεί ο Σύριζα και οι πολιτικάντηδές του. Ο Λαός σε μεγάλη πλειοψηφία βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού από την μία είχε τις σειρήνες της τρομοκρατίας και τους πολιτικάντηδες του παρελθόντος και από την άλλη το....

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

oxi_gia_mia_nea_ellada
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ πλέον είναι βέβαιη η θριαμβευτική επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα, τα πρώτα πολιτικά συμπεράσματα είναι τα εξής:
1ον) Απόψε, ο mister Tsipras είναι σίγουρα ο πιο… δυστυχής Έλλην! Πολύ θα τον βόλευε αν επικρατούσε -οριακά- το «Ναι», γιατί αφενός μεν δεν επρόκειτο κανείς να ζητήσει την παραίτησή του και αφετέρου θα πήγαινε με ελαφριά καρδιά να υπογράψει το νέο αριστερό Μνημόνιο που είναι έτοιμο και τον περιμένει, ρίχνοντας την ευθύνη του στον ελληνικό λαό. Το ίδιο θα έπραττε, κι αν επικρατούσε οριακά το «Όχι»… Τώρα όμως, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία για....

Η Δήλωση του Αρχηγού του ΟΧΙ των Ελλήνων, Νίκου Μιχαλολιάκου: "Η συντριπτική Νίκη του ΟΧΙ είναι και ΟΧΙ σε κάθε Μνημόνιο" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...