Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Οι 8 πιο απίθανες ιστορίες ΣΕΞ για το 2010

To σεξ τελικά μπορεί να αποβεί… μοιραίο και επικίνδυνο! Παρουσιάζουμε οκτώ αληθινές κωμικοτραγικές ιστορίες που αν και μοιάζουν απίθανες, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!

.1. Μια γυναίκα στην Αυστραλία περνούσε πολύ καλά παρέα με τον δονητή της, μέχρι που, λόγω του έντονου οργασμού της, ο δονητής εκσφενδονίστηκε από το αιδοίο της. Το “παιχνιδάκι” της έκανε γκελ στο πάτωμα και έφυγε έξω από το παράθυρο, πέφτωντας στο δρόμο. Μέσα στον πανικό της, έτρεξε στο παράθυρο, έσκιψε με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει κι εκείνη από κάτω! Ευτυχώς και οι δύο- εκείνη και ο δονητής της- επέζησαν.

2. Μια γυναίκα ήθελε να....

Θα 'ρθεί ο καιρός και...

...και πάλι το "γαλάζιο" θα κυματίζει πρώτο μες τον ουρανό.
Θα'ρθεί ο καιρός να ξαναλάμψει το άστρο που οδηγεί τη γενιά στο λυτρωμό.

Αναδημοσιεύουμε ακριβώς όπως μας το έστειλε ο φίλος μας αναγνώστης Θωμάς Μπ.

"Εισβολή" Τούρκων τραπεζιτών στη Θράκη

Πολύ σοβαρό ρεπορτάζ από το "Πρώτο Θέμα" για την απόπειρα τουρκικών συμφερόντων τράπεζας να 'υποδουλώσει' οικονομικά μια ολόκληρη περιοχή όπως αυτή του Έβρου.

Φυσικά το Υπουργείο Οικονομικών τηρεί στάση αναμονής που στην προκειμένη περίπτωση έρχεται σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Για φανταστείτε να δανειστούν οι αγρότες μας από τους Τούρκους με υποθήκες τα χωράφια τους και τα σπίτια τους και...

Η Γιάννα στο Δημόσιο από 1998...

Χωρίς σχόλια

Άλλοι στην ανεργία και άλλοι...

Ο Μαυρογυαλούρος Λοβέρδος σταθερός στις αξίες των σοσιαληστών

Απάντηση Φαήλου στα ΝΕΑ

Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο άρθρο με τίτλο “Ντιντήδες και νταήδες στη Ν.Δ.” στα σημερινά ΝΕΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4610987


Αθήνα, 30η Δεκεμβρίου 2010
Αγαπητέ κ. Νασόπουλε,
Διάβασα το σημερινό άρθρο σας στις σελ. 16 και 17 των «ΝΕΩΝ» όπου αναφέρεστε και στο πρόσωπο μου. Κάνετε δε και διάφορες ερμηνείες οι οποίες είναι εσφαλμένες αλλά αυτό είναι ανθρώπινο κι ανάλογο με τις πηγές πληροφόρησης σας.
Θα σταθώ όμως μόνο σε λίγα σημεία. Τα ίδια πράγματα τα γράφω στο Antinews εδώ και πάνω από 1 χρόνο. Γράφω για την σχολή της αληθινής πολιτικής των ιδεών και της δράσης και την σχολή της παραπολιτικής, για πολιτικές συμπεριφορές, όχι για πρόσωπα. Αυτό αφορά όλο το πολιτικό φάσμα και διαχρονικά την πολιτική ζωή.
Ερμηνεύετε δε αυθαίρετα το...

Οι εκλογές δεν μοιάζουν απίθανες. Αλλά σε τι θα μας ωφελήσουν;

Υπογραφή:Χρήστος Καψάλης
 
Η σχέση της κυβέρνησης τόσο με τις περισσότερες κοινωνικές ομάδες αλλά και με πολλούς από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλησιάζει στον κόκκινο και δεν αποκλείεται σύντομα να το φτάσει, πυροδοτώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην κοινωνία αλλά και στο Κοινοβούλιο.
Αυτή είναι σημαντικότερη αιτία για να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές κατά το προσεχές τρίμηνο. Αν δηλαδή η κυβέρνηση διαπιστώσει ότι τα επιπλέον, ακόμη πιο σκληρά μέτρα, που απαιτεί η τρόϊκα για να εγκρίνει την τέταρτη δόση (ή έστω την πέμπτη) ξεπερνούν τα όρια αντοχής και ανοχής των πολιτών και προμηνύουν εκρηκτικές εξελίξεις που δεν θα μπορεί να ελέγξει, είναι πιθανόν να επιλέξει την οδό των πρόωρων εκλογών.
Γιατί; Μα διότι ελπίζει ότι...

Το τελευταίο, συγκλονιστικό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Πάντα επίκαιρο!!!

Μήνυμα Πρωτοχρονιάς 2008
28 Δεκεμβρίου 2007
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
Αγαπητά μου Παιδιά,
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ που δεν τιθασσεύεται, αυτό είναι η αέναη κίνηση του χρόνου. Το σήμερα γίνεται χθες εν ριπή οφθαλμού, και το αύριο σήμερα και χθες. Κι εμείς παρασυρόμεθα προς το τέρμα της πορείας μας, εκόντες άκοντες, παρακολουθούντες τα γεγονότα που περνούν από μπροστά μας, χωρίς αναστρέψιμη ελπίδα. Αυτή είναι η μοίρα των θνητών. Κι αλλοίμονο σ' εκείνους που δεν έχουν ακόμη βρη την απάντηση στο πρόβλημα του θανάτου. Την απάντηση τη δίδει μόνο η χριστιανική πίστη.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Κι εμείς συμπράττουμε σ' αυτό, άλλοι για το καλό και άλλοι για το κακό. Η ελευθερία μας είναι το...

‘’Κινητικότητα’’ στο Σκοπιανό

Κινητικότητα στο Σκοπιανό αναμένει σύντομα η ΠΓΔΜ. Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Αντόνιο Μιλόσοσκι, δήλωσε σήμερα ότι αναμένει εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων του μεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, την επερχόμενη περίοδο.
Ο κ. Μιλόσοσκι πρόσθεσε ότι είναι πιθανό, εντός των επόμενων ημερών, ο κ. Νίμιτς να καλέσει σε συνομιλίες τους εκπρόσωπους της Ελλάδας, Αδαμάντιο Βασιλάκη και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι.
Η ΠΓΔΜ, όπως ανέφερε ο...

Η ιδεολογική κυριαρχία της ΝΔ ξεκινά από... τους ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ

Ο Χατζηνικολάου και η εφημερίδα του ,αφιερώνουν αρκετό χώρο στους πραγματικούς μαχητές, συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά.
Φαήλος Κρανιδιώτης (ρεπορτάζ -αφιέρωμα), Χρύσανθος Λαζαρίδης (συνέντευξη με κεραυνούς κατά των διεθνιστών και οπαδών του 'μεσσαίου χώρου'), βασικοί πρωταγωνιστές στο πρωτοσέλιδο της Real News.

Το θέμα μπορεί να είναι ιντριγγαδόρικο και να 'πουλάει', όπως λέμε λαϊκά, αλλά το σημαντικό είναι πως, εν όψει των κρίσιμων αλλαγών στην ηγετική ομάδας της ΝΔ, γίνεται σαφής η παρουσία των μελλοντικών στελεχών της παράταξης.

Φανταστείτε να διαβάζαμε, για πολλοστή φορά, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ τύπου...

Η ἐνοχή τῶν ῾Εβραίων εἰς τό μαρτύριον τοῦ ῾Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=5fe8631156&view=att&th=12d360b98728c9e1&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gibaqax60&zw 
Αναφορά Σάπφειρου Χριστοδουλίδη*, βιογράφου Κοσμά του Αιτωλού:
-Οι Εβραῖοι ευθύνονται γιά τον μαρτυρικό θάνατο τοῦ ῾Αγίου(24η Αὐγούστου 1779).
 
" ῾Ο ᾿Αποστολικός οὗτος διδάσκαλος ποτέ δέν ἄνοιξε  τό στόμα  νά εἰπῇ λόγον ἐναντίον τῶν ῾Εβραίων, οὔτε εἰς τήν Θεσσαλονίκην, οὔτε εἰς τήν Καστορίαν, οὔτε εἰς τά ᾿Ιωάννινα, οὔτε εἰς κανένα ἄλλο μέρος ὅπου ἦσαν ᾿Εβραῖοι, ἀλλά μόνον τούς χριστιανούς ἐδίδασκε νά πολιτεύωνται ὡσάν χριστιανοί, καί νά φυλάττουν ἀλήθειαν καί ἐμπιστοσύνην πρός τούς ἐξουσιαστάς, ὅπου τούς ἔδωκεν ὁ Θεός, καθώς οἱ ἴδιοι ᾿Αλβανῖται**** πηγαίνοντας ἐκεῖ ὅπου ἐδίδασκεν εἰς τάς ἔξω πεδιάδας νά ἤκουον ἀπό τό στόμα του, καί ὡς ἄνθρωπον Θεοῦ τόν ἐκήρυττον, εἰς τόσον ὅπου καί ὁ Κούρτ- Πασσᾶς ἀκούοντας τήν καλήν του φήμην, ἐπρόσταξε καί...

Οι δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί της κυβέρνησης εξαιρούνται των μέτρων !!!

Σήμερα(χθες) το ΥΠΟΙΚ κυκλοφόρησε εγκύκλιο με θέμα: 
Η εγκύκλιος παρέχει βασικές κατευθύνσεις εκτέλεσης προϋπολογισμού και εφιστά την προσοχή όλων των εμπλεκομένων για την πιστή τήρηση των οδηγιών.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Δείτε τώρα τι γράφει η...

Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ θέλει να γίνει ο Αρούλης...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 Τη θέση του Αβραμόπουλου καλοβλέπει ο Αρούλης. (Ο Σπηλίωτόπουλος ντε...)
Τομεάρχης της ΝΔ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής δηλαδή, και 'λιγουρεύεται' την αίγλη που έχει η συγκεκριμένη θέση.
Το είπε ο ίδιος στο Σαμαρά, ότι μπορεί από εκεί να προσφέρει.
Ότι του ταιριάζει.

Βέβαια, δεν...

Η απόδειξη ότι δεν τα φάγαμε όλοι μαζί κ. Πάγκαλε!!


Ψάχνοντας στο πρόγραμμα Διαύγεια τα ποσά που διέθεσε τον Δεκέμβριο το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού μας έκανε εντύπωση και σταθήκαμε στο ποσό των 2.116.039,36 (μας άρεσε η λεπτομέρεια των 36 λεπτών) που δόθηκε στην εταιρεία Space Hellas AE για συστήματα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Αν και τα χρήματα μας φάνηκαν αρκετά (για την ακρίβεια πολλά) λέμε με ειλικρίνεια ότι δεν έχουμε άποψη για το αν καλώς ή κακώς δόθηκαν τα χρήματα στην εταιρεία από το συγκεκριμένο υπουργείο. Όμως παρακάτω θα σας παραθέσω ένα άρθρο του defencenet.gr για να καταλάβουμε όλοι πως οι μεγάλοι επιχειρηματικά «παίκτες» παίζουν μπάλα σε όλα τα υπουργεία (που έχουν ψωμί) άσχετα ποιο κόμμα είναι στην εξουσία (στην ανάγκη βάζουν και νομικό σύμβουλο γιο υπουργού άμα λάχει….)
Η ανάρτηση του defencenet.gr έγινε στις 1 Οκτωβρίου 2010 και είχε θέμα:
 ΚΥΣΕΑ εν κρυπτώ και δια περιφοράς με απ'ευθείας αναθέσεις - Τεράστιο "γαλαζοπράσινο" σκάνδαλο
Εν κρυπτώ και διά...

Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Ι. Κασιμάτης* για το «μνημόνιο»: είναι «Πραξικοπηματική Εξουσία»


Ο κ. Γεώργιος I. Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 1981 μέχρι το 1988 ήταν Διευθυντής του Νομικού Γραφείου και Νομικός Σύμβουλος του Α. Παπανδρέου.
Στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986, ως νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, συνέταξε το σχέδιο αναθεώρησης και συμμετείχε ενεργώς στη διαμόρφωσή του.
Εκτός των άλλων ήταν και ιδρυτικό μέλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών και από το 1992 μέχρι το 1997 Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων.

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

Ο ΓΑΠ επιμένει εβραϊκά...

Goldman Sachs ή Citigroup; Ιδού η απορία...
Tο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η χώρα, επιτάσσει γενναίες αποφάσεις στρατηγικού χαρακτήρα και δη εθνοπρεπείς. Όμως, στα υψίπεδα του Μεγάρου Μαξίμου, άλλοι είναι οι πονοκέφαλοί τους. Άλλωστε εκεί, στην Ηρώδου Αττικού, όπου κατοικοεδρεύει η «ρευστή εθνική συνείδηση», ο πατριωτισμός είχε την τύχη του πίνακα «η Ελλάς ευγνωμονούσα»... Κοινώς, τον έφαγε η μαρμάγκα. Η δε επίκλησή του, όταν πρόκειται μέσω αντιλαϊκών μέτρων να ανευρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι τόκοι των τοκογλύφων, μόνο το γέλωτα προκαλεί πλέον.

Τα θέλουν όλα...
Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη του υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, με τον...

Βιβλιοφάγοι...

TΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ παροχής που υπήρξε έμβλημα του μεταπολεμικού κοινωνικού κράτους, της δωρεάν διανομής του σχολικού βιβλίου, προδιαγράφει το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε χθες προς έγκριση η υπουργός Παιδείας στο Υπουργικό Συμβούλιο. Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου, που αποκάλυψε όλες τις διαστάσεις της σχετικής νομοθετικής πρότασης, προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση, εξαναγκάζοντας το υπ. Παιδείας να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία επιχειρεί να διαψεύσει τα αυτονόητα.

ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ από....

Έκρηξη στο πρωτοδικείο Αθηνών

Και όμως ο Φαήλος αποδείχθηκε πολύ πιο επικοινωνιακός από τους 'επικοινωνιακότερους'. Τάραξε το σάπιο σύστημα εξουσίας των ΜΜΕ

Μέσα σε δύο μέρες ήρθαν τα πάνω κάτω στη ΝΔ...

Αφορμή ένα βαρυσήμαντο άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη όπου έκανε αναφορά για 'κομψευόμενους πολιτικάντηδες του καναπέ, γεμάτους από κενά ματαιοδοξίας και ντιντίδες που ενδιαφέρονται περισσότερο για το χρώμα των μαλλιών τους παρά για την ιδεολογία της παράταξης και την Πατρίδα.'

Άραγε τι περισσότερο είπε ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά από αυτά που συζητάτε μεταξύ σας;
Τίποτα είναι απάντηση.
Ίσως λιγότερα από εκείνα που θέλει να πει, και σίγουρα σκέφτεται, ο μέσος πολίτης.

Και ξαφνικά το 'σύστημα' χτύπησε 'κόκκινο συναγερμό'.
Τα τηλέφωνα σε βουλευτές της Ρηγίλλης έπεφταν βροχή, δηλώσεις σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εκπομπές, και θέμα στα δελτία ειδήσεων για παραπάνω από 10 λεπτά.
"Κόλαση"...

Έμαθε επιτέλους ο κόσμος ότι υπάρχει η Νέα Δημοκρατία.
Όχι από κάποιον βουλευτή της ή από κάποια πρόταση - παρέμβαση εκπροσώπου της αλλά από τον μαχητή Φαήλο Κρανιδιώτη.

"Το Βήμα", "Τα ΝΕΑ", το "MEGA", το "ALTER" όλα τα ΜΜΕ, αφιέρωσαν χρόνο όχι στην...

Ντιντισμός: Το τελευταίο στάδιο του κομματικού φλουφλισμού

Μεγαλώνοντας στη δεκαετία του `70, όπου κυριαρχούσε οτιδήποτε το αριστερό, και όπου οι μουσικές ήταν ροκ και αντάρτικα, το ντύσιμο χίπικο, οι συμπεριφορές αναρχικές, και οι ωραίες γκόμενες σχεδόν όλες μέλη της ΚΝΕ, ή του Ρήγα Φεραίου, ήταν πολύ δύσκολο για έναν σκεπτόμενο έφηβο να πάει προς τα δεξιά.
Η εποχή μύριζε επανάσταση, και όλα τα καταπιεσμένα επί δεκαετίες αναρχοαυτόνομα αριστερίστικα ένστικτα των νεαρών Ελλήνων είχαν βγει  στη φόρα. Αν ήσουν κουστουμάτος, τότε  δεν ήσουν νέος, και αν τυχόν  ήσουν νέος και κουστουμάτος,  τότε μάλλον ήσουν ντιντής της ΟΝΝΕΔ, και έτρωγες γιαούρτι… στη μάπα. Λούλης Κουκλεντές. Σελέμης.
Κι όπως λέγανε τα φρικιά στη Θεσσαλονίκη, «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερο φρικιό, παρά σαράντα χρόνια Λακόστ και Φιγκαρό», όπου Φιγκαρό η...