Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2013

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε δολοφονήσει ηλικιωμένο...Μεγάλη έκπληξη;!..Ήταν ΑΛΒΑΝΟΙ

Ένα παρακλάδι της μεγάλης σπείρας Αλβανών κακοποιών που κατοικούν στη Φθιώτιδα, την Αχαΐα και την Κορινθία και εξορμούν στην κεντρική Ελλάδα και την Πελοπόννησο για να κάνουν ληστείες, κρύβεται πίσω από δύο εισβολές που είχαν γίνει στις 23 Δεκεμβρίου σε ένα σπίτι στην Αρκίτσα και σε ένα πρατήριο καυσίμων στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας- Δομοκού.

Δύο 27χρονοι Αλβανοί, κάτοικοι Λαμίας, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και....

Ο "εθνικός μας κλόουν" Λαζόπουλος κατά της Χρυσής Αυγής....

  Ακολουθούν δηλώσεις του Λαζόπουλου:
«Γνωρίζαμε ότι ο Έλληνας στον σερβιτόρο βγάζει το κόμπλεξ του. Τώρα το ελάττωμά μας απέκτησε και βουλευτικές έδρες. Γι' αυτό κάθε μέρα η Χρυσή Αυγή διοργανώνει events ξυλοδαρμών. Αλλά, βλέπεις, και η Ελλάδα έχει παγιδευτεί σαν πύλη αποθήκευσης ανθρώπινων ψυχών απ' όλο τον κόσμο. Ποιοί υπέγραψαν τις συνθήκες; Ο Παπανδρέου και ο Σημίτης, που τώρα δίνουν άνετοι διαλέξεις, αντί να σκύψουν το κεφάλι».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει: "Ο μόνος επιχειρηματίας με τον οποίο μιλάω είναι ο Κοντομηνάς. Όταν μού λέει να βρεθούμε σπίτι του, τί να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω; Γιατί πιστεύουν μερικοί ότι όποιος κερδίζει χρήματα από τη δουλειά του ξεπουλάει την ιδεολογία του; Συζητώ και συνεργάζομαι με πολλούς ανθρώπους, αλλά μην ανησυχείτε, δια της χειραψίας δεν έχω αλλάξει ποτέ απόψεις"
 
Ποιός τα λέει όλα αυτά...;
Ο άνθρωπος που στα επεισόδια του 2008 που καιγόταν η Αθήνα από τα "παιδιά" παρότρυνε τους κουκουλοφόρους να......."τα σπάσουν όλα"
 
Τι; Τα ξεχάσατε...;
Δείτε το βίντεο.....

Διαρροή ή σκόπιμη (παρα)πληροφόρηση...Ο Νίμιτς θα προτείνει το "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας"

Ο μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, στη διάρκεια της επικείμενης επίσκεψής του στην Αθήνα και τα Σκόπια, πιθανότατα θα θέσει την παλαιότερη ιδέα για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας και αυτή είναι η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Αυτό- γράφει το σλαβικό δημοσίευμα- αναφέρεται στην ελληνική ηλεκτρονική πύλη «Capital», όπου τονίζεται ότι.....

Ξεσηκωμός κατά Ρομά στο Αιτωλικό - Στο πλευρό των κατοίκων η Χρυσή Αυγή


Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Αιτωλικό μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και των ρομά. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα ρομά, επιτέθηκε και λήστεψε ηλικιωμένη γυναίκα στη λαϊκή αγορά της περιοχής. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από κάτοικο, ο οποίος και έσπευσε να προστατέψει την ηλικιωμένη, προκαλώντας την επιθετική αντίδραση των ρομά, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με ξύλα στο κεφάλι. Το γεγονός αυτό, έγινε γρήγορα γνωστό στους.....

Πώς ο Ιωάννης Μεταξάς απέτρεψε τον εμφύλιο το 1936 και οδήγησε την Ελλάδα σε ένα Εθνικό Κράτος...

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει εάν θέλει να μείνει
μεγάλος να είναι ικανός να πολεμήσει, έστω και χωρίς ελπίδα νίκης ...
Μόνον διότι πρέπει"
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
                                                                                                                                                             του Χρήστου Παππά

Πολλοί ιστορικοί, διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Άλλοι το χαρακτήρισαν ως «Μεταξική δικτατορία», ενώ άλλοι ως
«Μοναρχοφασισμό». Άλλοι δε ως «Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό». Με την ασφάλεια της παρέλευσης εβδομήντα  και πλέον ετών από την εποχή που η χώρα εκυβερνάτο από τον Ιωάννη Μεταξά, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε ο αναγνώστης να
εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για την τόσον λασπολογηθείσα ιστορική περίοδο.

Τι πραγματικά συνέβη την 4η Αυγούστου

Το βράδυ της 4ης Αυγούστου 1936 έκλεισε μια κοινοβουλευτική περίοδος πολιτικής διακυβερνήσεως είτε με.....

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ Πυραυλική «θύελλα» από Π.Ν. και Π.Α. στην Α. Μεσόγειο με εκτόξευση Harpoon

Σε μείζονος  χαρακτήρα και ευρείας έκτασης αεροναυτικές ασκήσεις θα προχωρήσει η Ελλάδα στις  επόμενες  30 ημέρες με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης, επί των θαλασσίων περιοχών που αναμένεται να αποτελέσουν επίσημα την ελληνική Αποκλειστική Ζώνη.
Στην άσκηση το γενικό πρόσταγμα θα το έχει το ΓΕΕΘΑ και θα είναι ένας συνδυασμός της άσκησης «Καταιγίδα» του Π.Ν και του.....

Λεφτά υπάρχουν....Μόνο όμως για τον Μπόμπολα και τους λοιπούς προπαγναδιστές!! Δάνειο μαμούθ στο Mega 98 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Να γιατί οι τόσες αγάπες και η μνημονολαγνεία..
Το δάνειο στο Mega, ο ΔΟΛ και το γεύμα Βενιζέλου – Μπόμπολα
Πώς πήρε το «Μεγάλο Κανάλι» δάνειο – μαμούθ 98 εκατ. ευρώ όταν σε «Πήγασο» και ΔΟΛ εγκυμονούνται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, συγχωνεύσεις και καραμπόλες στελεχών.


Κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ συνήψε η εταιρεία «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτρια του “Mega Channel”, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να αναχρηματοδοτηθεί ο συνολικός υφιστάμενος τραπεζικός δανεισμός και να χρηματοδοτηθούν νέα επιχειρηματικά σχέδια. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.
Στο παρασκήνιο άλλα ακούγονται όπως ότι.....

«Στη Νιγηρία είναι καλύτερα να γεννηθεί ένα παιδί παρά στα ...Σκόπια»

Θυγατρική εταιρεία του αγγλικού Economist, η Economist Intelligence Unit (EIU), δημοσίευσε μία έρευνα για τις χώρες που παρέχουν μία υγιή, ασφαλή και ευημερούσα κοινωνία στην οποία θα μπορούσε να γεννηθεί ένα παιδί.

«Είτε το πιστεύετε, είτε όχι,  στις....

Συνεχίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύουν τους κουκουλοφόρους της Βίλας Αμαλίας...

Κατέθεσαν και ερώτηση ακόμη 3 άτομα-βουλευτές!!!!

Για «κίνηση εντυπωσιασμού και εκφοβισμού της κοινής γνώμης» κατηγορούν την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, Χρήστος Καραγιαννίδης και Τάσος Κουράκης σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια σχετικά με την εισβολή της αστυνομίας στη «Βίλα Αμαλία».
Όπως τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας δεν είχε να....

Αλβανός μεγαλέμπορος ναρκτωτικών έδινε εντολές σε....αστυνομικούς!!!!!

Αποκαλυπτικοί για τη δράση του πολυμελούς κυκλώματος εισαγωγής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, που εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες στη διάρκεια γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και το Αγρίνιο, είναι οι διάλογοι των «πρωταγωνιστών», που αναφέρονται στη δικογραφία.
Τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν ουκ ολίγες κωδικές ονομασίες αναφερόμενα στις ναρκωτικές ουσίες.
«Ντομάτες», «γάλα», «άχυρο»,

Λαγνεία Σύριζα για ρομά... να τους πάρει σπίτι του ο Τσίπρας


Το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Τατούλη για την απόφασή του να ζητήσει να διαλυθούν οι καταυλισμοί των ρομά στην Πελοπόννησο. Η ανακοίνωση του ακροαριστερού κόμματος αναφέρει πως ‘’ο Τατούλης ξεπέρασε και τη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας τις ναζιστικές αντιλήψεις περί συλλογικής ευθύνης’’. Μετά την λαθρολαγνεία, φαίνεται πως....