Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2011

Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου


Στις 23 και 24 Αυγούστου, τιμήθηκε δεόντως στην Κόνιτσα, η μνήμη του ισαποστόλου, Εθναποστόλου και Ιερομάρτυρα, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, πολιούχου της ακριτικής και ηρωικής πόλεως της Ηπείρου. Το βράδυ της 23ης Αυγούστου ημέρα Τρίτη, παραμονή της εορτής,  στον ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά, τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Συλλειτούργησαν επίσης, οι Μητροπολίτες, Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων, Καστορίας κ. Σεραφείμ, πρώην Αυλώνος κ. Χριστόδουλος και ο Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας...
Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πόλη της Κόνιτσας, την οποία ακολούθησα  ευλαβικά μαζί με περισσότερους από δυο χιλιάδες πιστούς και δυστυχώς μεταξύ αυτών δεν ήταν κανένας από τους πέντε βουλευτές του νομού Ιωαννίνων, που έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Ο οικοδεσπότης Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, στον πύρινο λόγο του προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα, αναφέρθηκε στα Εθνικά θέματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να μου κλείσουν το στόμα, αλλά μόνον ο θάνατος θα μου κλείσει το στόμα και δεν θα μιλώ για τα Εθνικά θέματα».    
            Την επομένη το πρωί,

Ποιός ελέγχει την Αμερική;

Ο Πρόεδρος Θ.Ρούζβλετ δήλωσε στις 28 Μαρτίου 1922 στην εφημερίδα New York Times:

Ο υιός του πατρός


Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου, όπως και ο υιός του Γιώργος Παπανδρέου μας «φορέθηκαν» με εισαγωγή από τις ΗΠΑ και ήρθαν στον τόπο ευρισκόμενοι σε διατεταγμένες υπηρεσίες
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα ο μύθος και η ιστορία μπερδεύονται από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Γι΄αυτό και ο Έλληνας έχει μάθει να ζει με αυτούς. Ο πιο σύγχρονος μεταπολιτευτικός μύθος ακούει στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως κάθε …προοδευτικός μύθος παρουσιάζεται με έντονο ρετούς και φώτοσοπ γιατί σκοπός είναι ένας και μοναδικός: να μας πείσει πόσο «μεγάλος» ηγέτης υπήρξε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Γι΄αυτό και εξαφάνισε από τη μνήμη μας μια πορεία που είχε πολλές σκιές, γκρίζες ζώνες και μελανά σημεία. Σε αυτό βοήθησε και μια κεντροδεξιά που λειτουργεί με ενοχικά σύνδρομα και φοβίες.
Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου, όπως και ο υιός του Γιώργος Παπανδρέου που μας «φορέθηκαν» με εισαγωγή από τις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν στον τόπο και εκτέλεσαν διατεταγμένες υπηρεσίες, ο καθένας στην εποχή του.
Ο πρώτος με....

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ....

Κάντε μας υπερήφανους για ακόμη μια φορά....


ΜΜΕ και Δημοσιογράφοι: "Διανοούμενες πόρνες"

Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετηστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πρίν βγεί στη σύνταξη.Κάποιος απο τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο.Ο Σουϊντον είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να....

Η απάτη της οικολογίας

Του Χρήστου Χατζηιωάννου
Αν όμως είσαι από αυτούς που το γύρισαν στην οικολογία γιατί είδαν ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ ή άκουσαν μια ομιλία του Αλ Γκορ, καλό θα ήταν συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω.
Είναι το μεγαλύτερο trend της τελευταίας δεκαετίας και βάλε. Trend είπα ε; Κάνε select τη λέξη, πάτα delete και στη θέση του γράψε τη λέξη μπίζνα. Όλα γύρω μας είναι οικολογικά. Το φαγητό μας βιολογικό, τα αυτοκίνητά μας eco smart, τα ψυγεία μας Ενεργειακής Κατηγορίας Α'. Οι άνθρωποι δεν χωρίζονται πια ανάμεσα σε ένοχους και αθώους, σε αμαρτωλούς και αγίους, σε μαύρους και λευκούς. Χωρίζονται σε οικολόγους και μη.
Κι αν θες να είσαι οικολόγος για την πάρτη σου, οκ πάω πάσο. Γιατί είναι πράγματι ωραίο να προσέχεις το περιβάλλον γύρω σου, μιας και είναι το σπίτι σου. Αν όμως είσαι από αυτούς που το γύρισαν στην οικολογία γιατί είδαν ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ ή άκουσαν μια ομιλία του Αλ Γκορ, καλό θα ήταν συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω.
Climate Gate
Το 2009 αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Climate Gate, το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης που αφορά την οικολογία. Βρέθηκαν email μεταξύ επιστημόνων του Πανεπιστημίου East Anglia και της Αμερικανική κυβέρνησης, με τους επιστήμονες να προειδοποιούν τους πολιτικούς ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για την...

Οι Αριστεροί "αντιστασιακοί" και το "έργο" τους...

Τέτοιες μέρες πριν 62 χρόνια οι κομμουνιστοσυμμορίτες έχαναν τον πόλεμο με τον Εθνικό Στρατό κι έτσι τελείωσε μια περίοδος προδοσιών και σφαγών. Ήταν μια περίοδος που ξεκίνησε από την άρνηση της αριστεράς να πολεμήσει τους Ιταλούς και τελείωσε με τον συμμοριτοπόλεμο. Στο ενδιάμεσο, η περίοδος της κατοχής δηλαδή, η δράση της αριστεράς είναι άγνωστη και αυτό για να υπάρχει η ψευδαίσθηση στον κόσμο ότι αυτή αντιστάθηκε στους εισβολείς. Σ’ αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με την «αντιστασιακή δράση» επιφανών αριστερών κατά τη διάρκεια της κατοχής, οι οποίοι μετέπειτα έγιναν και βουλευτές!

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής χρηματοδοτεί τοπικές μειονοτικές εφημερίδες


Πόσα χρήματα πέφτουν, με ποιον τρόπο και για ποιον σκοπό;

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα "tourkikanea.gr", η μειονοτική εφημερίδα «Μπουλτέν» της Κομοτηνής δημοσίευσε πρόσφατα άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής, χρηματοδοτεί από τα μυστικά κονδύλια του προξενείου συγκεκριμένα και επιλεγμένα από αυτόν μειονοτικά έντυπα.

Μία ακόμη περίπτωση δημόσιας καταγγελίας από μουσουλμάνο κατά του Τούρκου Προξένου Κομοτηνής, Μουσταφά Σάρνιτς. Οι διακρίσεις που κάνει ο ξένος διπλωμάτης και οι κατά βούληση χρηματοδοτήσεις του σε τουρκόφωνα έντυπα, έκαναν τον εκδότη της εφημερίδας να τον βγάλει στα πέντε παζάρια! Γράφει λοιπόν ο Σαλήμ Αχμέτ: ...

«…Αυτό που μας λυπεί περισσότερο είναι το οικονομικό εμπάργκο και οι διακρίσεις που εφαρμόζει στον μειονοτικό Τύπο ο Πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς. Είναι κρίμα αλλά...

Με ειδική ομάδα κομάντο ανεβαίνει ο ΓΑΠ στη Θεσσαλονίκη... (αποκλειστικές φωτό)


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης προβλέπεται να είναι η θερμότερη των τελευταίων ετών.Γι΄αυτο το λόγο και η Ελληνική Αστυνομία αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες ετοιμάζει πρωτοφανή κινητοποίηση των δυνάμεών της,αποσπώντας 4500 χιλιάδες
αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα ενώ για πρώτη φορά θα στείλει και θωρακισμένα οχήματα (αύρες),αντιμετώπισης όχλου.
Ειδικότερα για την ασφάλεια του πρωθυπουργού έχει συσταθεί ομάδα επίλεκτων κομάντο, εκπαιδευμένων σε θέματα τρομοκρατίας και φύλαξης υψηλών προσώπων.
Ένα κλιμάκιο της ομάδας βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλή τον αστυνόμο Π.Γ. φωτογραφίες του οποίου εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε κατ' αποκλειστικότητα...