Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2011

Μας φέρνουν "καλούδια" τα ΛΑΘΡΟ-Όρκς: Τραγική αύξηση των κρουσμάτων AIDS..

Σε μια χώρα όπου η λέξη απέλαση τείνει να καταργηθεί τόσο πρακτικά όσο και από το ελληνικό λεξιλόγιο –προτιμούνται άλλες λέξεις όπως επαναπατρισμός ή επαναπροώθηση για να μην συγκεντρώσουν, αυτοί που τυχόν την χρησιμοποιήσουν τα πυρά του μεγάλου αριστερού αδελφού - ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τολμά και τη χρησιμοποιεί και μάλιστα για ένα θέμα ευαίσθητης υφής.

Και δεν είναι τόσο το θέμα ότι τολμά να τη χρησιμοποιήσει αλλά κυριότερα γιατί τολμά και καταδεικνύει ένα πρόβλημα το οποίο οι περισσότεροι έκρυβαν «κάτω από το χαλί» επιμελώς αδιαφορώντας παγερά για την ελληνική κοινωνία όπως συνηθίζουν άλλωστε.


Και το πρόβλημα αυτό –μεταξύ άλλων- είναι και οι αλλοδαπές γυναίκες φορείς του AIDS, τις απελάσεις των οποίων...

ΣΟΚ στην ΠΑ: Έκοψαν το δώρο Χριστουγέννων στους πιλότους!!!

Τελικά η «θεόσταλτη» αυτή κυβέρνηση δεν έχει το Θεό της μένοντας στην ιστορία του νέο-ελληνικού κράτους όχι μόνο ως η πλέον κοινωνικά ανάλγητη αλλά πλέον και ως η πιο επικίνδυνη για την ίδια την εθνική ασφάλεια.

Όπως αναφέρει το YENED.blogspot.gr έκπληκτο το προσωπικό της ΠΑ και ιδιαίτερα το ιπτάμενο, οι πιλότοι δηλαδή που πραγματοποιούν τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο ή σβήνουν τις πυρκαγιές στα δάση διαπίστωσαν σήμερα πως δεν πρόκειται να λάβουν δώρο Χριστουγέννων!


Αυτό διαπιστώθηκε με την παραλαβή του φακέλου μηνιαίας μισθοδοσίας –οι οποίοι....

Οι ΟΥΚαδες δεν έμειναν μόνοι τους.Δεκάδες ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα ήταν εκεί

Παρά την πρωινή βροχή, απο πολύ νωρίς έξω απο το Ναυτοδικείο Πειραιά οι Έλληνες έδωσαν αγωνιστικό παρών για να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους ΟΥΚάδες απο το συνονθύλευμα των προοδευτικάριων... Και όταν η βροχή σταμάτησε και βγήκε ο ήλιος της Ελλάδας, ξεδιπλώθηκαν οι Ελληνικές Σημαίες για να ανεμίσουν περήφανα... Και ακούστηκαν συνθήματα που έφταναν μέχρι την αίθουσα όπου εκδικαζόταν η περιβόητη ιστορία με τα συνθήματα που "έστησε" το ανθελληνικό κηφηναριό. Δείτε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα και έρχονται πολλά ακόμα και πολύ καλύτερα!

"Οι Εβραίοι είναι φίλοι μας"...Εταιρείες από το Ισραήλ και τα Σκόπια αναζητούν αμοιβαία επιχειρηματικά ενδιαφέροντα

Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να συνεργαστούν οικονομικά με εταιρείες της ΠΓΔΜ και φανέρωσαν τις προθέσεις τους στη διάρκεια επιχειρηματικού φόρουμ. Οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών είναι ελάχιστες, αλλά οι αρχές τόνισαν πως οι επιχειρηματίες της ΠΓΔΜ πρέπει να μάθουν από την εμπειρία των ισραηλινών εταιρειών, ώστε να ξεπεράσουν πιο εύκολα την κρίση.

Η ΠΓΔΜ προσπαθεί να ενισχύσει τις οικονομικές σχέσεις με το Ισραήλ. Εταιρείες από το Ισραήλ, την ΠΓΔΜ, τη Βοσνία και την Αλβανία συμμετείχαν σε διεθνές επιχειρηματικό φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Η ισραηλινή οικονομία βασίζεται στις νέες τεχνολογίες και οι εταιρείες της ΠΓΔΜ θα πρέπει να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από την κρίση των επόμενων χρόνων. Σε κάθε περίπτωση,

Η "Μακεδονία" ως εύρημα των Σιωνιστών και των Κομμουνιστών...


Δεκέμβριος 15, 2011.

Σόφια.

Ο πρόεδρος  της «Εσωτερικής Μακεδονικής  Επαναστατικής Οργάνωσης» - ВМРО Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ (φωτό δεξιά) έδωσε συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους της σκοπιανής τηλεόρασης «Κανάλ 5» σχετικά με το ζήτημα περί «Μακεδόνων».

Ο Καρακατσάνοφ δήλωσε τα εξής:

ΟΥΚ: Οι σύγχρονοι "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"...Μολών Λαβέ ραγιάδες...

“Η απόδειξη της αληθινής παθολογίας του πολιτισμού μας”

Το «κοινωνικό ζήτημα» και διάφορα «πολιτικά προβλήματα» όλο και περισσότερο χάνουν κάθε ανώτερο νόημα, και καθορίζονται στην βάση των πιο πρωτόγονων όρων της φυσικής ύπαρξης, όρων που κατόπιν αυτονομούνται και εκκενώνονται από κάθε ανώτερη σημασία.
Η ιδέα της δικαιοσύνης μειώνεται σε αυτό ή εκείνο το σύστημα διανομής των οικονομικών αγαθών, η ιδέα του πολιτισμού μετριέται κυρίως από τα προϊόντα και η προσοχή των ανθρώπων εστιάζεται σε θέματα όπως η παραγωγή, εργασία, παραγωγικότητα, οικονομικές τάξεις, μισθοί, ιδιωτική ή δημόσια περιουσία, εκμετάλλευση των εργαζομένων, και ειδικές διεκδικήσεις ομάδων.
Σύμφωνα με....

Τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα: ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Για "παν ενδεχόμενο" προετοιμάζονται οι βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τον επικεφαλής τους να παρουσιάζει τη χώρα ως "προστάτη" των Ευρωπαίων Συμμάχων. "Η κρίση στην Ευρωζώνη δημιουργεί στρατιωτικό κίνδυνο", προειδοποιεί.
Λίγο μετά το δημοσίευμα των New York Times, περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή και ανάληψης της εξουσίας από τον στρατό, ένα νέο δημοσίευμα, βρετανικό αυτή τη φορά, κάνει λόγο για στρατιωτική επέμβαση ελέω οικονομικής κρίσης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας, σερ Ντέιβιντ Ρίτσαρντ, προειδοποιεί για....

«Βασανισμένη ψυχούλα» ο σφαγέας της Λιέγης, για τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ των New York Times...



Ένας απλός "συλλέκτης όπλων" ήταν. Για όλα φταίει το άδικο σύστημα και η άτιμη η κοινωνία...
Αποθέωση της πολιτικής ορθότητας για γερά νεύρα, από την εφημερίδα New York Times, η οποία μεταξύ άλλων γράφει για τον... κ. Amrani (!):
Οι Βέλγοι προσπαθούν να βγάλουν νόημα από την θανατηφόρα επίθεση ενός άνδρα που είχε ιστορικό με τα όπλα και τα ναρκωτικά ο οποίος εξαπέλυσε την επίθεσή του, κοντά σε μια Χριστουγεννιάτικη αγορά σε μια ιστορική πλατεία, φέρνοντας τυχαίο θάνατο σε ένα γνώριμο ευρωπαϊκό εορταστικό σκηνικό.
(...)
«Δεν αισθανόταν καθόλου Μαροκινός», λέει ένας από τους δικηγόρους του, προσθέτοντας ότι....

Προκλητικοί οι Εβραίοι τοποθέτησαν ανάποδα την Ελληνική Σημαία και τον Σταυρό

Απόδειξη για άλλη μια φορά του μίσους τους για το κάθε τι ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ..

ο σχολιασμός από το Hellas-Orthodoxy

Εκπληκτική ανάρτηση: “Πατέρα τι θα πει κατσαπλιάς;”

Αγαπητοί αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, ίσως να έχετε και εσείς το δημοσίευμα της εφημερίδος ΒΗΜΑ της Κυριακής, για τα κόλπα που μετέρχονται οι Αλβανέζοι, προκειμένου με νομιμοφανείς και άλλους τρόπους, να κερδίζουν χρήματα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Εγώ με αυτά που διάβασα στη σελίδα 20, ΒΗΜΑανάπτυξη, ΓΝΩΜΕΣ – ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ……(σας παραθέτω το δημοσίευμα) δεν το πίστευα:

“…τα κόλπα… * * Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγµα µιας Αλβανίδας που λαµβάνει το επίδοµα ανεργίας από τον ΟΑΕ∆ ενώ κατοικεί στην πατρίδα της. Η κυρία λοιπόν δουλεύει κάθε καλοκαίρι ως εποχική εργαζόµενη και τον Σεπτέµβριο γράφεται στο ταµείο ανεργίας. Στη συνέχεια φεύγει για την Αλβανία, όπου ζουν ο άντρας της και τα παιδιά της. Επειδή όµως πρέπει να....

200+ άτομα τώρα στον Πειραιά..Σπάσε τα δεσμά του ωχαδερφισμού και ενίσχυσε τα παληκάρια μας

ΗΔΗ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ....

ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"