Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τη Νικηφόρα πορεία της 20ης Σεπτεμβρίου: "Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί ενάντια στα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση"

Όλοι στις κάλπες.. Όλοι Εκλογικοί Αντιπρόσωποι να προστατεύσουμε τον εκλογικό θρίαμβο του Εθνικιστικού Κινήματος!


Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο του μνημονιακού καθεστώτος για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου είναι η....

Guardian: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τα Μνημόνια και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους


Guardian: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τα Μνημόνια και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους

Πριν από λίγες ημέρες η εθνική εφημερίδα «Εμπρός» περιείχε άρθρο περί της ολλανδικής «αντιβασιλείας», όπου περιγράφονταν οι υπεραρμοδιότητες του Ολλανδού Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Κομισιόν, Μάαρτεν Φερβέι.
Όπως έγραφε η «Εμπρός», τα μέλη της ομάδας του συγκεκριμένου τεχνοκράτη των Βρυξελλών, κατ’ ουσία θα «συγγράφουν όλα τα νομοσχέδια που θα περάσουν από την Ελληνική Βουλή, π.χ. όπως τις νέες ρυθμίσεις για την φορολογία εισοδήματος, τις αλλαγές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού που περιλαμβάνει την εξόντωση των μελλοντικών συνταξιούχων, έως την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς και της ενεργειακής πολιτικής.»
Τα ίδια αναφέρει, ουσιαστικά, σήμερα με ...

Ποιος είναι ο, σύμφωνα με τα “Νέα”, “λάμογας” αρχηγός κόμματος και γιατί κάνει το κορόιδο;


Ποιος είναι ο, σύμφωνα με τα “Νέα”, “λάμογας” αρχηγός κόμματος και γιατί κάνει το κορόιδο;

Γράφει ο Αντίοχος

«Μια ιστορία από τα παλιά», από την εποχή του κορυφαίου σκανδάλου του χρηματιστηρίου, διηγήθηκε στη στήλη του στα καθεστωτικά «Νέα», ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, με αφορμή τον προ ημερών θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  και πρώην υφυπουργού, Λάμπρου Κανελλόπουλου.
«Αν αναφέρομαι τώρα σ’ αυτόν είναι για να θυμίσω –σε λίγους γνωρίζοντες και ακόμα λιγότερους… παθόντες- ότι ο άτυχος Λάμπρος έπεσε προ 16 ετών θύμα τρομερής απάτης από...

Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

xrysh_augh
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το πώς και το γιατί, δεν πρέπει να αναλάβει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Χρυσή Αυγή. Το πολιτικό κατεστημένο, απροκάλυπτα και απουσίας επιχειρημάτων, βρίζει και χλευάζει το κίνημα και τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου. Κατάρα για τον τόπο χαρακτηρίζουν το γεγονός να αναλάβουν οι Έλληνες Εθνικιστές θέση στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που ο αρχηγός μας το χαρακτήρισε ευλογία για τον τόπο. Αν επιτευχθεί τελικά η μεγάλη συγκυβέρνηση μεταξύ Σύριζα – Ν.Δ, ο θεσμικός ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήκει, δικαιωματικά, στη Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν όμως κάποια πονηρά σενάρια που....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στην Bankingnews.gr: "Θα Νικήσουμε τον ελληνικό λαό στο πλαί μας... Θα είμαστε στην Εθνική Αντίσταση"


Ηλίας Κασιδιάρης στο Bankingnews: Στόχος μας η αυτάρκεια, η πάταξη της διαπλοκής και η λύση του λαθρομεταναστευτικού

Συνέδριο επανίδρυσης, καθώς και παρουσίαση ολοκληρωμένης κυβερνητικής πρότασης προαναγγέλλει ο υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, προβλέπει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ, αποκαλεί πολιτικό πτώμα τον Σαμαρά και επισημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει την μείωση των φορολογικών συντελεστών στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής:

- Ποια είναι η εκτίμηση σας για το εκλογικό αποτέλεσμα στις 20 Σεπτεμβρίου;

- Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές με διψήφιο ποσοστό και αυτό θα αποτελέσει μεγάλη νίκη ενάντια στις απίστευτες ανομίες της ΝΔ εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ο Τσίπρας ανέφερε πρόσφατα ότι....

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γιατί όλοι είναι ίδιοι: Τους είδαμε όλους, αριστερούς και δεξιούς. Ίδιο πρόγραμμα έχουν, την εφαρμογή του μνημονίου και τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες.
Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω κλέφτες: Μόνο τα στελέχη και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαροί σαν τα διαμάντια.
Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω ψεύτες: Τόσο καιρό μόνο η Χρυσή Αυγή είπε την σκληρή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή μόνο με επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή μπορούμε να απαλλαγούμε από τα μνημόνια.
Γιατί θέλω να....

Λίγα λόγια πριν τις εκλογές...


Λίγα λόγια πριν τις εκλογές...

Άρθρο από την την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Τον καιρό των ηρώων, οι μάχες δίνονταν σώμα με σώμα. Νικητές και ηττημένοι είχαν έτσι το δικαίωμα να συμμετέχουν στη μοιρασιά της δόξας, έχοντας δώσει έναν αγώνα δίκαιο και τίμιο. Αργότερα, ήρθαν τα τόξα. Άνθρωποι χωρίς ρωμαλεότητα, τις περισσότερες φορές, είχαν επιτέλους την ευκαιρία να εξοντώσουν ουσιαστικά ανώτερους αντίπαλους από μακριά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. Η γενναιότητα, η δόξα, η τιμή του πεδίου της μάχης άρχισε να σβήνει, μαζί με....