Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

Κεραυνοί Αμβροσίου για το «αντιρατσιστικό»: «Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους»


Κεραυνοί Αμβροσίου για το «αντιρατσιστικό»: «Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους»

Την πικρή αλήθεια για το ανθελληνικό νομοσχέδιο, που φενακίζεται υπό τον όρο «αντιρατσιστικό», είπε ο Σεβασμιότατος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος στο κήρυγμα του ενώπιον των πιστών, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωµένης, το βράδυ της Τρίτης στα πλαίσια του εορτασµού των 100 χρόνων από τα θυρανοίξια του φερώνυµου Μητροπολιτικού Ναού.
Αναφερόμενος στις διατάξεις του εν λόγω νομοσχεδίου, το οποίο ποινικοποιεί την σκέψη και τον λόγο, με αρκετή αντισυνταγματική ασάφεια, ώστε να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ο Αμβρόσιος είπε:
“Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο όποιος µιλά για.....

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

606f055dc380f932f59db1c9a928ac7f_XL
Ευχαριστημένοι αλλά όχι απολύτως, είναι οι διεθνείς σιωνιστές του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου, από την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» Νόμου του Αίσχους. Έτσι, σε σχετικό άρθρο της, η εφημερίδα «Times of Israel» παραθέτει την εξής δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου Ρόμπερτ Σίνγκερ: «Οι Έλληνες άργησαν, αλλά τελικώς δεν καθυστέρησαν».
Στη συνέχεια, αναφέρει πως η ελληνική βουλή πέρασε τον αντιρατσιστικό νόμο έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο διαβουλεύσεων. Ωστόσο, στο μεταξύ η Χρυσή Αυγή έχει ανέβει στο.....

Ομολογία της αριστερής τρομοκρατίας: διευθυντής νοσοκομείου καταγγέλλει βουλευτή του Σύριζα


Ομολογία της αριστερής τρομοκρατίας: διευθυντής νοσοκομείου καταγγέλλει βουλευτή του Σύριζα

Τις πρακτικές της κλαδικής ΠΑΣΟΚ έχουν υιοθετήσει πλήρως τα φυντάνια του Σύριζα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως όχι μόνο κυβέρνησε η Αριστερά στην Ελλάδα αλλά κυριαρχεί μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς του κρατικού μηχανισμού, καθιστώντας το δημόσιο, στρατώνα του κρατικοδίαιτου κομματικού τους στρατού.
Καταγγελία λοιπόν εις βάρος του βουλευτή Σύριζα Ρεθύμνου, Α. Ξανθού, έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Ξυπολυτάς. Ο διοικητής είχε το θάρρος να......

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

wpid-20140912100802Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία οι δηλώσεις του μέχρι σήμερα προβαλλόμενου σαν μετριοπαθή θρησκευτικού ηγέτη, Mehmet Görmez, ότι η Αγία Σοφία είναι τόπος ισλαμικής λατρείας και ότι δεν είναι μουσείο ούτε χριστιανική εκκλησία. Μιλώντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή όταν του έγινε από τηλεθεατές η ερώτηση ποτέ θα ανοίξει ξανά η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης στην ισλαμική λατρεία, δηλαδή ποτέ θα ξαναγίνει μουσουλμανικό τέμενος, απάντησε ότι η Αγία Σοφία είναι ένα σύμβολο παγκοσμίου πολιτισμού και της ιστορίας, αλλά παράλληλα είναι και τόπος ισλαμικής λατρείας. Η Αγία Σοφία, σύμφωνα με τον θρησκευτικό ηγέτη της Τουρκίας, δεν είναι μουσείο και ότι μετά την πτώση της Πόλης από τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή, έγινε μουσουλμανικό τέμενος για να......

Ολόκληρη η Συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στη Δ.Ε.Θ.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η συνέντευξη τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Πολλά ξένα και ελληνικά μέσα ενημέρωσης κάλυψαν την εκδήλωση την οποία παρακολούθησε και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Κανονικά η συνέντευξη έπρεπε να μεταδοθεί ζωντανά από το κρατικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ, όπως συμβαίνει με τις ανάλογες συνεντεύξεις όλων των κομμάτων. Αυτό όμως δεν το επέτρεψε η χούντα των σαμαροβενιζέλων, αν και είχαν γίνει εγκαίρως όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες.
Είναι προφανές ότι...

Σταύρος Θεοδωράκης: «Πρόθυμοι για συνεργασία μ΄όποιον κυβερνήσει»

Επιβεβαίωσε το προφανές ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ότι δηλαδή η δημιουργία του κόμματός του έγινε προκειμένου να υπάρξει ένα «μαξιλαράκι» για τον σχηματισμό μιας νέας συγκυβέρνησης μετά τις επόμενες εκλογές. Ερωτώμενος συγκεκριμένα για το αν το «Ποτάμι» θα συνεργαστεί με άλλα κόμματα, ο Θεοδωράκης δήλωσε ότι «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε την στιγμή που πρέπει με αυτούς που ο ελληνικός λαός θα έχει αποφασίσει το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα».
Επιβεβαίωσε, δηλαδή, ότι ο σχηματισμός του «Ποταμιού» έγινε προκειμένου να λειτουργήσει ως σωσίβιο για την νέα συγκυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.
Το κακό, όμως, για τον τέως τηλεοπτικό παρουσιαστή παρακμιακών εκπομπών είναι...

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καίει τους σύστημα: Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στην Χρυσή Αυγή!

Όταν πριν από ένα χρόνο έγιναν οι συλλήψεις των Βουλευτών του Κινήματός μας, συνοδεύτηκαν από βαρύγδουπες δηλώσεις από το Μαξίμου και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ για το «μαύρο χρήμα» της Χρυσής Αυγής που χρηματοδοτούσε την δήθεν εγκληματική δράση.

Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν, οι μισοί υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, αντί να κάνουν ελέγχους για να βρουν τα δισεκατομμύρια κλεμμένα ευρώ των νταβατζήδων και του αντισυνταγματικού τόξου, πήραν εντολές από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να ξετινάξουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εντοπίσουν το «μαύρο χρήμα» του Εθνικιστικού Κινήματος.
Ο Βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη στη...

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ HOTEL DENDIAS!

Θυμάστε τι έλεγαν τα ντενεκέδια, όταν άρχιζε η επιχείρηση-φιάσκο «Ξένιος Ζεύς», επί εποχής του αμίμητου Δένδια; Ότι οι “άτυποι” μετανάστες θα συλλαμβάνονται, θα οδηγούνται στα κέντρα κράτησης και εν συνεχεία θα στέλνονται πίσω στην πατρίδα τους.

Μήπως θυμάστε τι είχαμε γράψει τότε; Ότι θα συλληφθούν κάτι λίγοι (σε σχέση με τον συνολικό αριθμό των παρανόμως παρευρισκομένων αλλοδαπών που υπάρχουν στην Ελλάδα), θα κλειστούν για ένα διάστημα στα Hotel Dendias, ώστε να πιεστούν να υποβάλλουν αίτημα να μπουν στο πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού (χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε.) και στη συνέχεια να παρουσιάσει η συγκυβέρνηση την (σχεδόν) εθελοντική τους έξοδο ως… απέλαση.

Ποιος δικαιώνεται από τις εξελίξεις; Διαβάστε την είδηση, όπως την μετέδωσε καθεστωτικό μέσο:
«Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επίκειται στις επόμενες ημέρες...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ! ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ!

2014-09-12_10.03.56_Σαν να μην έφταναν οι βαρύτατες πολιτικές κατηγορίες που αντάλλαξαν την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, στις δύο χωριστές εκδηλώσεις, με τις οποίες υποτίθεται ότι «τίμησαν» τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974 από τον πολιτικό απατεώνα, Ανδρέα Παπανδρέου, το ερώτημα “μα πόσα είναι τα κλεφτοπασόκ οέο; Υπάρχει;” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!
Σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη δεν υπάρχει! “Δεν υπάρχει κόμμα! Δεν βρίσκω κάποιον.....