Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 13, 2014

Ανάλυση Bankingnews: Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών

H έγκυρη οικονομική ιστοσελίδα Bankingnews.gr εξηγεί με απλά και καθαρά λόγια γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλης νικητής των ευρωεκλογών.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάλυση όπως δημοσιεύθηκε:

Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων. Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; Θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε ορισμένες πτυχές… της πολιτικής ερμηνείας που θα δοθεί μετά τις ευρωεκλογές... γιατί η Xρυσή Αυγή έλαβε τόσο υψηλά εκλογικό ποσοστό παρ΄ ότι "εγκληματική οργάνωση".

Θα σπεύσουμε κατ΄ αρχήν να αναφέρουμε ότι το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να ταχθεί υπέρ ή κατά της Χρυσής Αυγής. Στόχος είναι να ερμηνεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα λάβει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές. Ενώ εταιρίες δημοσκοπήσεων και λοιποί θεωρούν ότι...

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στην Αθήνα - Αύριο στις 18:30


Την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" και της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Ερυθρού Σταυρού (Δάσου και Νικήτα, όπισθεν γραφείων Κεντρικής Διοίκησης).

Κεντρικοί ομιλητέςΗλίας...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Tο πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” για την Αθήνα και την Αττική - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της "Ελληνικής Αυγής" για την Αθήνα και την Αττική.

Δείτε τα βίντεο...

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ… ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ – ΠΑΛΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΑ ‘ΚΑΝΑΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Στα τέλη του 19ου αιώνα, κι ενώ η μυστική υπηρεσία του Τσάρου (Οχράνα) είχε να αντιμετωπίσει πολυποίκιλα επαναστατικά κινήματα, ο πανέξυπνος αρχηγός της Ζουμπάτωφ αποφάσισε να αναθέσει τις προβοκάτσιες σε ειδικά στρατολογημένους πράκτορες, κι όχι στους αστυνομικούς που είχαν έλλειψη φαντασίας και δούλευαν μονοκόμματα. Τα αποτελέσματα που πέτυχε αρχικά ήταν άριστα, κι αν δεν επενέβαιναν εξωγενείς παράγοντες (πράκτορες του διεθνούς σιωνισμού…), δε θα είχε γίνει ποτέ το πραξικόπημα των μπολσεβίκων 25 χρόνια αργότερα…

Στην Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων, εν έτει 2014, τις προβοκάτσιες για λογαριασμό του καθεστώτος τις κάνουν πράκτορες του… γλυκού νερού, και μάλιστα χαμηλού επιπέδου!

Μιλάμε γι’ αυτή την παρωδία με την συνοδευόμενη από σφαίρες επιστολή προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, των… αλεπουδιάρηδων της ΚΥΠ. Οι οποίοι, υποδυόμενοι τους… τρομοκράτες της Χρυσής Αυγής, έδιναν...

Η Χρυσή Αυγή επεκτείνεται και στα επαγγελματικά σωματεία - Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνδιάσκεψη Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών

Με απόλυτη επιτυχία τελέστηκε η πρώτη Συνδιάσκεψη Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών που έχουν ενστερνισθεί τις αρχές και την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού. Ουδείς μπορούσε  να φανταστεί πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμός.

Το Επιμελητήριο της πόλης ήταν από νωρίς υπερπλήρες από συναγωνιστές αυτοκινητιστές που προσήλθαν από...

Ξεριζώνεται το καρκίνωμα Αθανασίου από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη - Καταγγελία βόμβα προέδρου Πρωτοδικών


Ξεριζώνεται το καρκίνωμα Αθανασίου από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη - Καταγγελία βόμβα προέδρου Πρωτοδικών

Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ευαγγελία Γεωργίτση επιβεβαιώνει και καταγγέλλει όλα όσα φωνάζει η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες.
Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Πρόεδρος Πρωτοδικείου Ευαγγελία Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, όσον αφορά στην υπόθεση του σκάφους Iliatoras, καταγγέλλει -μέσω αναφοράς- την παρέμβαση και τις πιέσεις του.....

Συγκλονιστική κατάθεση της Διστομίτισσας υποψηφίας με την “Ελληνική Αυγή”, Μαρίας Σιδέρη - Τσάμη διαλύει την καθεστωτική προπαγάνδα - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Βοιωτίας, με την "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα", Μαρίας Σιδέρη-Τσάμη, που κατάγεται και κατοικεί στο μαρτυρικό Δίστομο.

Χαλάστηκαν οι αριστεροί και το βίντεο κατέβηκε, όμως το ξαναβρήκαμε.

Δείτε το βίντεο...

A1 TMHMA AΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

αρειος-παγος-620x380

Με την υπ’ αριθ. 65/2014 απόφασή του, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την ένσταση που υποβλήθηκε κατά του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές.
Η απόφαση ουσιαστικά επαναλαμβάνει τα αυτονόητα με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος και το Σύνταγμα. Υπό τις παρούσες συνθήκες όμως, η αιτιολογία της αποφάσεως αποκτά ιδιαίτερη αξία και αξίζει να μνημονεύσουμε τα κύρια σημεία της.
Κατά πρώτον, απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί «κρυφού» καταστατικού της Χρυσής Αυγής (βλ. καταστατικό Ψαρρά) και δέχεται ως μοναδικό καταστατικό του κόμματος αυτό που έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και παραλήφθηκε από την ίδια την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη! Συγκεκριμένα,

Αχυράνθρωπος του Μπόμπολα ο «ποταμάρχης» απαιτεί την κατάργηση του «βασικού μετόχου»


Έχουν αρχίσει τα διάφορα αποκόμματα να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για την συνταγματική αναθεώρηση. Την αρχή την έκανε ο ίδιος ο Σαμαράς, αντιγράφοντας ξεδιάντροπα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Στην συνέχεια βγήκαν πολλοί και είπαν πραγματικά πολλά. Ουδείς βέβαια έθιξε το γεγονός ότι για να γίνει μία συνταγματική αναθεώρηση θα πρέπει να περάσουν δύο συνεχόμενες και διαφορετικές συστάσεις της Βουλής.
Τις προτάσεις του για την.....

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ

Είναι γνωστό το ποιόν των περισσότερων από τους πρόθυμους καθεστωτικούς λιβανιστές που αποκαλούνται “δημοσιογράφοι”. Η συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελείται από έμμισθους κρατικοδίαιτους αχυρανθρώπους, που μοναδικός τους σκοπός είναι ο με οποιονδήποτε τρόπο -συνήθως ανήθικος- πλουτισμός, η δόξα και το προσωπικό τους όφελος. Το επάγγελμα τους έχει γίνει συνώνυμο των λέξεων “βούρκος”, “αηδία”, “ψεύτης”, “γλύφτης” ,”οχετός”, “μίζα” και πολλών άλλων λέξεων του πλουσιότατου Ελληνικού λεξιλογίου.
Ένας από τους εκπροσώπους αυτής της......

ΚΚΕ: ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

CHINA/Γράφει ο Αντίοχος.

Μία από τις μόνιμες κατηγορίες των σταλινοκομμουνιστών του πιο ξεφτιλισμένου κόμματος στην Ελλάδα κατά της Χρυσής Αυγής, είναι ότι οι Έλληνες εθνικιστές υπηρετούν τα συμφέροντα των… εφοπλιστών!!!
Χθες αργά το βράδυ, στο κανάλι των εφοπλιστών Αλαφούζων (ΣΚΑΪ) έγινε έκτακτη πολιτική εκπομπή, με θέμα «Εκλογές 2014», την οποία παρουσίασε η Σ. Κοσιώνη. Στην εκπομπή παρέστησαν εκπρόσωποι οχτώ κομμάτων. Μεταξύ αυτών και ο.....

Η Μαρί Λεπέν προσβλέπει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή


Η Μαρί Λεπέν προσβλέπει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

Έντρομο το γαλλικό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο παρακολουθεί την δημοσκοπική προέλαση του κόμματος της Μαρί Λεπέν, το οποίο και εκτιμάται πως θα θριαμβεύσει στις ευρωεκλογές στη Γαλλία. Ακόμη μεγαλύτερη όμως ανησυχία, προκαλούν οι πληροφορίες που διαρρέονται στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις προσδοκίες της Μαρί Λεπέν για συνεργασία με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στο ευρωκοινοβούλιο.
Γαλλικά δημοσιεύματα μάλιστα, κάνουν λόγω για προχωρημένες επαφές στελεχών του γαλλικού Εθνικού Μετώπου με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίες αποβλέπουν στην.....

Μήνυμα Νίκης από τις φυλακές Κορυδαλλού - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Μήνυμα Νίκης από τις φυλακές Κορυδαλλού - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Επί πέντε τουλάχιστον μήνες οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι ενός αμαρτωλού καθεστώτος επαναλάμβαναν μονότονα σε φυλλάδες και τηλεπαράθυρα ότι η Χρυσή Αυγή θα ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ τόσο από τις δημοτικές, όσο και από τις Ευρωπαϊκές εκλογές.
Η χθεσινή ανακήρυξη του ψηφοδελτίου μας από τον Άρειο Πάγο είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ του συστήματος έλεγαν συνειδητά ψέμματα, έκαναν με πλήρη επίγνωση βρώμικο πόλεμο εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση, να σπείρουν την αμφιβολία, την απογοήτευση, την ηττοπάθεια.
Τα σχέδια τους απέτυχαν, όπως θα .....