Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

Για γέλια και για κλάματα η απάντηση του Υπ.Εξ. (η "πατριωτική" ΝΔ δεν είναι εκεί;), στις προκλήσεις του αλβανικού αλυτρωτισμού..

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τελεί σε πλήρη γνώση του αλυτρωτικού περιεχομένου των αλβανικών σχολικών εγχειριδίων Ιστορίας και Γεωγραφίας, τα οποία παρουσιάζουν ως αλβανικά, εδάφη από την Πρέβεζα έως τη Φλώρινα, παραδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Σταυρος Δήμας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Γ. Κοντογιάννη. Σύμφωνα με τον υπουργό, οι δύο χώρες έχουν συστήσει Μεικτή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για να εξετάσουν το περιεχόμενο των εν λόγω βιβλίων, το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
 
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη διακρατική Επιτροπή μεταξύ των υπουργείων Παιδείας των δυο χωρών έχει συσταθεί εδώ και αρκετά χρόνια (από την εποχή Αρσένη!) ενώ η απάντηση του YΠΕΞ είναι πανομοιότυπη με αντίστοιχη του πρώην υπουργού Στ. Λαμπρινίδη σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Αλ. Χρυσανθακόπουλου.
ΘΕΜΑ: Απάντηση στην υπ’ αριθμ. 1557 από 12/1/2012 Αναφορά του Βουλευτή κ. Γιώργου Κοντογιάννη

Το Υπουργείο Εξωτερικών τελεί σε....

Έχουν "τρελαθεί" οι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες και οι "νταβατζήδες" της υποτέλειας με την άνοδο των Εθνικιστών

Ετοιμάζουν νέους λαθρομετάστες ψηφοφόρους για να τους μείνουν στην εξουσία!!

Νέα κλοπή της ψήφου των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων. Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στην πολιτική τους επιβίωση!!! Και παράλληλα εξυπηρετούν και τα πολυπολιτισμικά σχέδια των "αφεντικών τους".

Να τι σκέφτηκαν οι ψηφισμένοι από Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ για να γαντζωθούν στην εξουσία και να πιάσουν στον ύπνο τα; άλλα κόμματα!Ο Υφυπουργός Υγείας Μπόλαρης, ανακοίνωσε νομοσχέδιο για την... στήριξη των αστέγων. 
Μέχρι εδώ εύγε!!!Από εδώ και κάτω αρχίζει το κόλπο: Θα χωρίσουν -λέει τους ανέργους σε περισσότερες από μία κατηγορίες κατά τα αμερικανικά πρότυπα. Δηλαδή....

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ... ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Είναι απερίγραπτος ο Ανθελληνισμός των Αριστερών, που βρίσκονται σε όλα τα πόστα: Ενώ η Ελλάς διαλύεται και οι εισβολείς Λαθρομετανάστες μάς δολοφονούν και μάς ληστεύουν καθημερινά, στο Εθνικό Θέατρο παίζονται αυτήν την στιγμή δύο μονόπρακτα («Αόρατη Όλγα» του Γιάννη Τσίρου και «Άουστρας» της Λένας Κιτσοπούλου) που καταγγέλλουν τον Ρατσισμό των Ελλήνων προς τους Ξένους Μετανάστες!.. Το φοβερό είναι ότι τα δύο έργα τα παρήγγειλε το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στους δύο αναρχοαριστερούς συγγραφείς, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Ελληνική Κοινωνία οι Αλλοδαποί!..
Κι όπως γράφει το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στην ιστοσελίδα του…

Σπάει από τους πάντες η ένοχη σιωπή...Μέχρι και ο ΣΚΑΙ παραδέχθηκε ότι η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη Βουλή


H σχέση του Αδόλφου Χίτλερ με την ιστορία...άλλα και με τους διεθνέίς τραπεζίτες!(Η κατάργηση του ενδιαφέροντος-της υποτέλειας)

Από την Δρ Ingrid Rimland Zündel
Tο άρθρο αυτό γράφτηκε για σκεπτόμενους ανθρώπους που θέλουν να κατανοήσουν το σήμερα
υπό το φώς του χθές. Δεν γράφτηκε για τους μπαμπουίνους που αρχίζουν να ουρλίαζουν ακούγοντας
το όνομα" Χίτλερ".

Ο συγγραφέας του είναι ένας σχετικά νεαρός τραπεζίτης απο την Νότια Αφρική που το όνομα του είναι Stephen Goodson. Και έχω την άδεια του να το δημοσιεύσω.

Στο τέλος του Νοεμβρίου του 1918, ο Αδόλφος Χίτλερ επέστρεψε στο Μόναχο και στη....

Εξάλλου αν σβηστεί ο δικός μας ο ήλιος, Θα χαθεί και η δικιά σας ετερόφωτη λάμψη… !!

Έκκληση στους ισχυρούς της Ευρώπης από μια Ελληνίδα

Το έγκλημα ολοκληρώνεται σιγά-σιγά μέσα σ’ ένα απίστευτο περιβάλλον αθλιότητας και γελοιότητας μαζί.

Και οι δικές μας ευθύνες όμως είναι πολλές, απ’ τις λάθος επιλογές και την εμπιστοσύνη που δείξαμε στους πολιτικούς μας. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι μας μισούσαν τόσο πολύ οι δικοί μας άνθρωποι.


Δεν βλέπαμε το σχέδιο που είχαν εκπονήσει για το χαμό μας. Κωφεύουν και γελάνε βλέποντας το θάνατό μας. Δεν περιμένω να φθάσει η δική μου κραυγή στην Βουλή των Ελλήνων (;)

Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση, η ασήμαντη εγώ, στους ισχυρούς της Ευρώπης που τα έχουν βάλει μαζί μας. Οι Έλληνες το ξέρω είμαστε « αεί παίδες». Άτακτα παιδιά που σας έχουν όμως ανεξίτηλα μπολιάσει.

Εξαιτίας των ερώτων του Δία, έχετε εσείς το όνομά σας.

Το φορολογικό σας σύστημα, σας το έχει δώσει ο Σόλων.

Διοικείτε τους λαούς σας από τους νόμους του Περικλή και του Κλεισθένη.

Πολεμάτε σωστά γιατί.....

Να μην ξεχναμε οτι ο Παπανδρεου ειχε συμβουλο τον Τουρκο του ΔΝΤ Κεμάλ Ντερβίς !!!

H πολιτική απάτη Βενιζέλου για τη δραχμή!
Ξετυλίγοντας το κουβάρι των δηλώσεων του υπουργού οικονομίας, εξάγονται απίστευτα συμπεράσματα για την οικονομική κρίση!

Ακούγοντας την ομιλία του υπουργού Οικονομίας και εν δυνάμει επόμενου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αισθάνθηκα ότι απευθύνεται σε ... Ιθαγενείς της φυλής των Παπούα!
Η απίστευτη και απαράδεκτη από κάθε οικονομική θεώρηση, ομιλία του κ.Βενιζέλου, μετασχηματίστηκε μάλιστα σε απειλή κατά όσων υποστηρίζουμε την άμεση επιστροφή στη δραχμή, και ειδικά όσων, την υποστηρίζουν εδώ και καιρό (όπως ο υπογράφων) το όπλο της επιστροφής στη ΔΡΑΧΜΗ ως διαπραγματευτικό ατού στις συνομιλίες μας!

Καταγράφουμε όσα είπε ο υπουργός και θα τα αναλύσουμε παρακάτω: