Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 25, 2013

Οι ευχές του Αγωνιστή της Ιδέας Χρήστου Παππά προς όλους τους Έλληνες... "Έλληνες κοντοζυγώνει η Νίκη...Μη φοβόσαστε"


Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρονιά πολλά σε έναν από τους πιο αγνούς προστάτες και εργάτες της Ιδέας. Ο συν-ΑΓΩΝιστής Χ. Παππάς σύντομα θα στείλει το μήνυμά του και μέσα από το blog μας...

Συναγωνιστές Συναγωνίστριες,
Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδιές όλων μας με Πίστη.
Τα Χριστούγεννα φέρνουν την ανανέωση της υπόσχεσης του Θεού. Υπάρχει Φως γνώσεως και Ηλιος δικαιοσύνης.
Αυτό το θείο φως ας γεμίσει την ύπαρξη όλων μας ώστε με Αγάπη ο ένας για τον άλλον, με Θάρρος και με Πίστη να φθάσουμε στην Ανάσταση του Λαού και της Πατρίδος μας.
Οι διώξεις δεν φοβίζουν τους Ελληνες Εθνικιστές, γιατί ξέρουμε από την Ιστορία μας και από την Πίστη μας ότι άλλοι πριν από εμάς, καλύτεροι και αξιότεροι ημών, διώχθηκαν για την Πίστη και τα Ιδανικά τους και νίκησαν. Απόδειξη, εμείς οι Χρυσαυγίτες που παρά τη λάσπη, τις....

Ευχές από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής σε όλους τους Έλληνες



Όσοι ρωτάτε για το ηθικό του αδίκως και αντισυνταγματικά προφυλακισμένου στις φυλακές Κορυδαλλού, Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (πάντα κεφαλαία) συναγωνιστή Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) σας στέλνει τις ευχές του!

"Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους εσάς, τους ξεχωριστούς Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι διαβάζετε αυτήν την εφημερίδα και είσθε η ψυχή, η «κρίσιμος μάζα» της Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να λιγοψυχήσετε, δεν πρέπει να κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω γιατί πάντοτε το Φως θα νικά το Σκοτάδι. Και αν σήμερα επικρατεί παντού το Σκότος, η ώρα του Αιωνίου Φωτός θα έλθει."

Με Ηθικό ατσάλι, δίνει αντί να παίρνει κουράγιο. Παραδειγματίζει με την ακλόνητη πίστη του. Αυτές τις γιορτές λείπει σε όλους το ίδιο, όμως ζητά να έχουμε ψηλά το κεφάλι! Έλληνες…  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Ο Ίων Δραγούμης για τους κοσμοπολίτες

Κοσμοπολίτες γίνονται εκείνοι που...

ΤΑ «ΛΕΥΚΑ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Στις Ιταλικές Άλπεις ο Κ. Καραμανλής από το Σάββατο, στην Κουάλα Λαμπούρ ο ”συνταξιούχος” που μόνο ο Θεός γνωρίζει πόσα χρήματα κόστισε η Ολυμπιάδα και…. στην ουρά άνεργοι και χαμηλόμισθοι στο Πέραμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που οι Χρυσαυγίτες βουλευτές μας, προσπαθούν να βοηθήσουν να στρωθεί σε όσα περισσότερα ελληνικά σπίτια μπορούν.

Αύριο όμως; Τα τρόφιμα τελειώνουν γρήγορα όπως και το...

«Συναγερμός» στην Αντιτρομοκρατική για βίντεο τρομοκρατών: Στην παρουσίαση γιατί δεν πήγανε;

Μας δουλεύουν παρεούλα οι ενημερωτές και οι προποτζήδες

Πλήθος τα δημοσιεύματα σήμερα για «δήθεν» συναγερμό που σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαιτέρως στην Αντιτρομοκρατική, γύρω από ένα βίντεο που ανέβηκε στον γνωστό παρακρατικό βόθρο indymedia. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ:

«Συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική καθώς...

Αυτά τα Χριστούγεννα κάποιοι αντιστέκονται ακόμα - ΒΙΝΤΕΟ




Αυτά τα Χριστούγεννα κάποιοι δεν θα είναι στο σπίτι τους για να γιορτάσουν. Άλλοι γιατί συμβιβάστηκαν και άλλοι γιατί αντιστάθηκαν στο βρώμικο σύστημά τους.

Μέσα στο νέο έτος όλοι θα κληθούν να...

Οι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ βεβήλωσαν Ελληνικές Σημαίες στη Σύρο

Εκείνοι που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση» προβαλλόμενοι από τον δημοσιογραφικό και πολιτικό εσμό ως «δημοκράτες», έδειξαν για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό και γεμάτο αντεθνικό μίσος πρόσωπό τους: στην Ερμούπολη της Σύρου, τα κρατικοδίαιτα νόθα του μαρξιστικού υποκόσμου, ξέσπασαν την μπουρζουαζίδικη οργή τους στις Ελληνικές Σημαίες του Μνημείου της Πλατείας Κανάρη.
 
Οι τέσσερις Ελληνικές Σημαίες που υψώνονταν στις τέσσερις γωνίες του μνημείου, έγιναν ο στόχος...

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SERBIAN ACTION ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Η Serbian Αction διαδήλωσε στους κεντρικούς δρόμους του Βελιγραδιού, κρατώντας τα λάβαρα του αγώνα, αλλά και την Ελληνική σημαία και πανό συμπαράστασης προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπου έγραφαν στα Ελληνικά:...