Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

Χρόνια πολλά Αρχηγέ μας!

Χρόνια πολλά Αρχηγέ μας!
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού!
Ένας ασυμβίβαστος Αρχηγός που έχει κάνει τις επιλογές του και παραμένει Πολιτικός Κρατούμενος ενός παράνομου και αντισυνταγματικού καθεστώτος. Γιατί ξέρει πως μόνο μέσω κακουχιών, θυσιών και μαχητικής δράσης μπορεί να θριαμβεύσει η ελευθερία. Ένας Αρχηγός που έχει δώσει ολόκληρη την ζωή του στην Ιδέα και στον αγώνα υπέρ του Ελληνικού λαού.
Ένας Αρχηγός που....

ΛΑΟ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕΤΡΙΑ ΨΗΜΕΝΟ ΘΕΛΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ιδού οι υποκριτές και οι φαρισαίοι καπακούπηδες που ακριβοτρώνε και ακριβοπίνουν στο Friday’s στο Κολωνάκι την ώρα που ο λαός μας κρυώνει και πεινάει. Για τις ανάγκες του λαού μας οι αρχιτσιγγούνηδες ληστοσυμμορίτες κομμουνιστές, όμως, αποδεικνύονται ιδιαιτέρως σφιχτοί…

Γιατί επιλέχθηκε από την Αλέκα και τους ομόσταυλους της το κατάστημα στο Κολωνάκι – αφού ήθελαν σώνει και καλά να φάνε σε αυτήν την φίρμα (μην μας πουν και κομπλεξικούς) – και όχι κάποιο άλλο κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο ή στους Αμπελόκηπους;
Μα για να έχει...

6 Δεκεμβρίου 1944: Σαν σήμερα αρχίζει η μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη - Αύριο τιμούμε τους Ήρωες στο χώρο της Θυσίας

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 09.00 τιμούμε τους Ήρωες Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη

Μιλώντας για την μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι πρόκειται περί αληθινής επο­ποιίας η οποία φωτίζει την Νεοελληνική Ιστορία, και αποκρύπτεται συστηματικά έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην γνωρίσουν ποτέ τι συνέβη ετούτες τις τόσο δύσκολες για τους μαχητές ημέρες. Συγ­χρόνως, η μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, έχει ιδιάζουσα σημασία για την  ιστορία εκ του γεγονότος ότι, χάρις στην ηρωική αυτή αντίσταση, σώθηκε το ελεύθερο τμήμα της πρω­τεύουσας του Ελληνικού Κράτους και επομένως το ίδιο το Ελληνικό Κράτος από την κυριαρ­χία του κομμουνισμού.

Το Σύνταγμα Χωροφυλακής το οποίον από στεγαζόταν στο κτιριακό συγκρότημα του άλλοτε Στρατιωτικού Νοσοκομείου Μακρυγιάννη, και ως εκ τούτου γνωστόν ήδη από την πολεμική περίοδο  ως «Σύνταγμα Μακρυγιάννη», περιελάμβανε στους κόλπους του πολλούς από τους γενναιότερους και ικανότερους αξιωματικούς και οπλίτες του Σώματος, οι οποίοι είχαν ήδη, κατά την διάρκεια της κατοχής, ριφθεί σε σκληρούς αγώνες κατά του κατακτητού και κατά του εαμοελασιτισμού. Τα δύο κύρια οχυρά αμύνης του ελεύθερου κέντρου της πρωτεύουσας...

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΩΝΕ… ΛΑΡΥΓΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τρώνε… λαρύγγια τα επαναστατημένα βουτυρόπαιδα των βορείων προαστίων! Όπως, ας πούμε ο αναρχοκομμουνιστής Μιχαηλίδης, ο οποίος –αν δεν το ξέρετε- κάνει (κι αυτός!) «απεργία πείνας», για… συμπαράσταση στον Ρωμανό. Και για του λόγου το αληθές, ρωτήστε και τη γιατρό Ρηγοπούλου που τον παρακολουθεί, η οποία… όλως τυχαίως είναι και συντρόφισσα και μάνα του ετέρου της συμμορίας, αναρχοκομμουνιστή Μπουγιούκου… Σε ανοιχτή επιστολή του, λοιπόν, μετά από κάμποσους… επαναστατικούς βρυχηθμούς, απευθύνει υστερόγραφο στον υπουργό της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» Μπάμπη (κατά κόσμον Χαράλαμπο Αθανασίου), απειλώντας ότι θα του φάει το… λαρύγγι:

«Είμαι πολύ πεινασμένος. Αν δολοφονήσεις το Νίκο, το μόνο πράγμα που θα μπορέσει να με χορτάσει ξανά, είναι το λαρύγγι σου».

«Πω, πω, τι ατρόμητοι αγωνιστές είναι αυτοί, δεν καταλαβαίνουν τίποτα», θα σκεφτεί ο κάθε ανύποπτος που διαβάζει το λαρυγγοφαγικό μανιφέστο του… επαναστάταρου (βορείων προαστίων…). Και που να ’ξερε, ότι ο επίδοξος…

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΙΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ;

Επειδή σήμερα πολύς κόσμος διερωτήθη «γιατί ο Συριζα δεν βγήκε να αρθρώσει μια λέξη για τον ραγιαδισμό των κυβερνώντων ( και του προέδρου της δημοκρατίας, του παππού της Λεϊλά)» όταν ο σουλτάν νταβούτογλου θρασύτατα έλεγε πως θα μοιράσουμε τα ΠΑΝΤΑ και το μόνο που δεν θα αλλάξει θα είναι η γεωγραφική τοποθεσία !!!

Για τον απλούστατο λόγο, και νομίζω ότι αυτό δεν θα πρέπει κανείς να το αγνοεί, ότι ο συριζα επανειλημμένως έχει εκφράσει την άποψη της μοιρασιάς του Αιγαίου.

Για θυμηθείτε τα λόγια της Δούρου σε τουρκική εφημερίδα, το καλοκαίρι του 2012:...

Βρέθηκε η δικαιολογία για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής που γίνεται για τον φόβο του ελευθέρου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

Εχθές, λέγαμε για την επίσπευση των διαδικασιών εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους, έτσι ώστε αν προκύψουν εκλογές, αυτές να γίνουν πριν αποφυλακιστούν, ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του, λόγω 18μήνου. Λέγαμε επίσης, ότι –κατά τα φαινόμενα- η επίσπευση θα ανακοινωθεί στη βουλή το βράδυ της Κυριακής από τον φον Αντωνάκη.
Πάμε τώρα στα πιο… φρέσκα.

Το δεύτερο e-mail στην Τρόικα έστειλε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης λίγο μετά τις 11 εχθές το βράδυ. Το νέο email περιέχει κάποιες πιο συγκεκριμένες προτάσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν τα νέα μέτρα, που απαιτούν οι τοκογλύφοι. Δε φαίνεται, λοιπόν, να σημειώνεται πρόοδος, διότι όπως διαρρέουν τα κυβερνητικά στελέχη, οι διεθνείς τοκογλύφοι βάζουν συνεχώς...

Απίθανος Μπαρμπαρούσης στη Βουλή: "Γερμανοτσολιάδες είστε μόνο εσείς, γιουσουφάκια -ψευτοδεξιοί -" - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν μιλά ο Μπαρμπαρούσης, μιλά η Ψυχή του και για αυτό ξεφτιλίζει τους "ψοφοδεξιούς"...

Δείτε το βίντεο..

Ούτε δευτερόλεπτο ζωής στη Χούντα Σαμαρά: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!


Ούτε δευτερόλεπτο ζωής στη Χούντα Σαμαρά: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

Μονάχα ως απόπειρα να διαφυλάξουν τα βουλευτικά τους προνόμια, μπορεί να θεωρηθεί η «πρωτοβουλία» 8 βουλευτών να παράσχουν ανάσα ζωής στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Ύστερα από ολονύχτιες ζυμώσεις όλοι κι όλοι που βρέθηκαν να υπογράψουντο κείμενο για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να οδηγηθούμε ύστερα σε εκλογές μέσα στο 2015 ήταν οι εξής 8: Νίκη Φούντα, Θωμάς Ψύρρας και Νίκος Τσούκαλης από την ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Αηδόνης και Πέτρος Τατσόπουλος. Δηλαδή 155 + 8 = 163. Το 180 παραμένει άπιαστο όνειρο.
Παρά την αβάντα των μέσων εξαπάτησης, ένα θλιβερό συναπάντημα επίδοξων αυτόκλητων «σωτήρων» και αποτυχημένων πολιτικάντηδων, επιχείρησε να.....

Μέχρι και οι σαμαρικές δημοσκοπήσεις το διατυμπανίζουν... Μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει εκλογικά!!!

Άρον, άρον τα μαζεύουν ακόμη και οι πιο "σκληροί" θύλακες της σαμαρικής προπαγάνδας στον έντυπο τύπο και δημοσιεύουν, έστω και αλλοιωμένες, δημοσκοπήσεις που εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή ως το μοναδικό κόμμα να ανεβαίνει δημοσκοπικά.

Παράδειγμα η εφημερίδα "Παραπολιτικά" που εβδομαδιαία εντοπίζει την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος αλλά τελικά αποδεικνύει είναι ότι η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται!

Σήμερα λοιπόν δημοσιεύει δημοσκόπηση της Metron Analysis με τη Χρυσή Αυγή να έχει ποσοστό πρόθεσης ψήφου στο.....

Δημοκρατία και «δημοκρατικό τόξο»

Μια χώρα που δεν είναι εθνικά ανεξάρτητη δεν μπορεί να έχει δημοκρατία. Και δεν μπορεί να έχει δημοκρατία γιατί δημοκρατία ως γνωστόν σημαίνει η λήψη των αποφάσεων, όχι μόνο να αντανακλά την πλειοψηφούσα άποψη μεταξύ των πολιτών, αλλά οι πολίτες να διαμορφώνουν αυτή την άποψη έχοντας ολοκληρωμένη  και αντικειμενική πληροφόρηση, απαλλαγμένη από στρεβλωτικές της αλήθειας, ξένες δόλιες επιρροές, εξαρτήσεις και εκβιασμούς.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μεταξύ των άλλων είπε:
«Κανένα κράτος, που σέβεται τον εαυτό του, δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούνται ξένα κεφάλαια για τον εσωτερικό πολιτικό αγώνα. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό στις ΗΠΑ – θα βρεθείτε αμέσως πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Δεν είναι δυνατόν να ....