Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2012

Να γιατί δεν μπορούν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή αν και πολύ θα το ήθελαν... οι αντισυνταγματικοί της αριστεράς...!!

Οι ξεπουλημένοι στον Μαμωνά («Ο Μεγάλος Θεός των Εβραίων είναι το Χρήμα», έγραφε το 1845 ο Κάρολος Μάρξ) δημοσιογράφοι που λυμαίνονται τα Ραδιο-Κάναλα ρωτάνε με κάθε ευκαιρία τους πολιτικούς αν πρέπει να απαγορευθεί η λειτουργία της Χρυσής Αυγής.

Οι κάφροι οι πολιτικοί απαντάνε, αγνοώντας ότι το θέμα είναι λυμένο: Όλοι οι Συνταγματολόγοι (από τον χοντρο-Βενιζέλο μέχρι τον Πάκη Παυλόπουλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο) μάς βεβαιώνουν πως.....

Ο Χρήστος Παππάς ξεφτιλίζει ακόμη μια φορά όλους τους "ελληνόφωνους" του Κοινοβουλίου και υπενθυμίζει τα λόγια του ΜΕΓΑ Ίωνα Δραγούμη

Δείτε το βίντεο....

Ακόμη μια δημοσκόπηση παγιώνει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα...Το Εθνικιστικό Κίνημα 3ο κόμμα!

Δείτε και τα αποτελέσματα χωρίς την αναγωγή στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το "Ποντίκι" από την εταιρεία Pulse

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων σε σχολείο του κέντρου..Αλβανίδα σε συνέλευση γονέων απαίτησε να φύγουν τα ελληνόπουλα καθώς είναι "μειονότητα"..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αντοχές οι δικές μας και των Ελλήνων  φτάνουν στο τέλος όσο το ελληνόφωνο (παρα)κράτος συντηρεί τέτοιες ανθελληνικές απαιτήσεις.
Να επέμβει ο κ.Δένδιας ή η υπηρεσία της κρατικής ασφάλειας που μετονομάστηκε σε υπηρεσία εναντίον της ρατσιστικής βίας σύμφωνα με πομπώδες ανακοινώσεις του Υπουργείου !

Πριν από λίγο έγινε καταγγελία στην εκπομπή του....

Η καθημερινότητα σε μια πολή γκέτο των λαθρομεταναστών και των αναρικών...Η Χρυσή Αυγή σε ρόλο προστάτη του Έλληνα

Αφρικανός ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον Έλληνα κομμωτή - Διώχνουν τους Έλληνες από το κέντρο!!


Διαβάστε τι έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο ΕΔΩ

Αφρικανός ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο άτυχο Έλληνα κομμωτή στον Αγ Παντελεήμονα χτες το βράδυ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα αλλά και από τα λόγια του θύματος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το θύμα από ότι είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ήταν...

Έκτακτο γεγονός: Ψώρα στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας από Πακιστανούς!!

Λαθρομετανάστες του κέντρου κράτησης Αμυγδαλέζας μετέδωσαν ψώρα σε Έλληνες σπουδαστές. Όπως έγινε γνωστό σε πέντε Έλληνες σπουδαστές της σχολής Αξιωματικών Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα διαγνώστηκαν συμπτώματα ψώρας και τους δόθηκε αναρρωτική άδεια.Παρακολουθούμε τα γεγονότα και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις. 

Ατόπημα από το defencenet.gr...αποκαλεί τους γυφτοσκοπιανούς, "σλαβομακεδόνες"...

Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί, ειδάλλως κάτι....ύποπτο συμβαίνει..

Δείτε την εικόνα με το κείμενο

Χάνουμε την Εθνική μας ασφάλεια, παραδίδουμε την Εθνική Κυριαρχία λόγω Τρόικας..Μας απαγορεύουν να πάρουμε τα ΔΩΡΕΑΝ HUMMER, M113A2, M901 - Οι Αμερικανοί τα δίνουν σε Ισραήλ και Ταιλάνδη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν αυτό δεν είναι παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας τότε τι είναι..;
Ίων Δραγούμης: "Όταν το κράτον δεν ενεργεί υπέρ του ΈΘΝΟΥΣ πρέπει να καταστραφεί"

Στην μονομερή αφοπλισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων οδηγούν τα κελεύσματα της ΕΕ καθώς και η λανθασμένη αντίληψη που ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν για τον χώρο της άμυνας και εθνικής ασφάλειας αφού αμερικανικό στρατιωτικό υλικό που παρέχεται δωρεάν στην Ελλάδα φαίνεται ότι τελικά θα καταλήξει στο Ισραήλ και την Ταϊλάνδη λόγω της αδυναμίας της χώρας να τo αποδεκτεί .
Όπως είναι γνωστό λόγω των.....

Αισχρή πρόκληση των αλβανοκατσαπλιάδων...Έρχονται στην Αθήνα να διαδηλώσουν και να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει...Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής...ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ

Δεν σταματούν τις προκλήσεις οι απόγονοι των τσάμηδων, των σφαγεών του Ελληνισμού στην Ήπειρο...Με ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι θα παραστούν την επόμενη Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για να προπαγναδίσουν την "αλβανικότητα" της Ηπείρου και της βορειοδυτικής Ελλάδος..

Διαβάζουμε στο katoci.com
Η πρόσκληση - πρόκληση
Στην Αθήνα θα πάνε μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", για να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει. Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον άκουσον, ότι....

Οριστικό τέλος για την άθλια εμετική παράσταση Corpus christi..Έβγαλαν και ανακοίνωση οι παραγωγοί-προαγωγοί

Μια μικρή νίκη στον όλοκληρωτικό πόλεμο που δέχεται ο Ελληνισμός αλλά που δείχνει ξεκάθαρα πως κανείς δεν είναι ανίκητος..

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Βάσια Παναγοπούλου και ο Λαέρτης Βασιλείου, γνωστοποίησαν την αναβολή των παραστάσεων, στο Θέαρο Χυτήριο, του θεατρικού έργου που απασχόλησε την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα…
Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Φάμπρικα «νομιμοποίησης» λαθρομεταναστών από το παράθυρο ανοίγει η νέα «αντιρατσιστική» υπηρεσία...


Το’ πε και το ’κανε! Τη σύσταση «εξειδικευμένων» υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, το «Τμήμα Κοινωνικών Ζητημάτων και Αντιμετώπισης Ρατσισμού) σε όλη τη χώρα, προβλέπει το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, που παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας.

Ο υπουργός είπε πως είχε στα σχέδιά τη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας μαζί με την «αναδιάρθρωση» των αστυνομικών υπηρεσιών (την οποία έχουν εξαγγείλει όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς κανείς να την κάνει πράξη), αλλά επισπεύσθηκε η δημιουργία της λόγω «των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε».

Τα νέα τμήματα «αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας» θα.....

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Το πρώτο αίτημά της προς το Δήμο Κεφαλονιάς για την αποκατάσταση του ανδριάντα του Ιωάννη Μεταξά έπεσε στο κενό και ως εκ τούτου η Χρυσή Αυγή έβαλε σε εφαρμογή το Plan B με την κατάθεση υπογραφών των πολιτών.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο επικεφαλής του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά Χριστόφορος Χουρμούζης, συνοδευμένος από....