Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

Ο λαός τον έστειλε στα... σκουπίδια...Παραιτήθηκε ο Σαμαράς από την προεδρία της ψοφοδεξιάς! ΒΙΝΤΕΟ


Παραιτήθηκε ο αρχισκευωρός Σαμαράς - Ο Ελληνικός Λαός τον έστειλε στα αζήτητα!

Ο πατέρας της ήττας του "Ναι", ο ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ο συνεργάτης των τοκογλύφων εκβιαστών, ο μεγαλύτερος προδότης πολιτικάντης που πέρασε ποτέ από την χώρα... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

Δεν θα πούμε στο καλό. Θα πούμε ότι μπορεί ο πολιτικός του βίος να τέλειωσε, αλλά η....

Ηλίας Κασιδιάρης στο Kontra Channel: “Ηττήθηκαν οι πολιτικές μούμιες και τα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων” ΒΙΝΤΕΟ

Πού λέτε να βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς;!

Γράφει ο Αινείας

Αν σε μια κλίμακα τοποθετήσουμε τη σημαντικότητα των Υπουργείων κάθε Κυβέρνησης, σίγουρα το Εξωτερικών θα καταλάμβανε πιθανότατα τη σημαντικότερη.
Το παρελθόν αποδεικνύει άλλωστε ότι όποιος περάσει από αυτή τη θέση σε κάποια Κυβέρνηση είναι οιονεί Πρωθυπουργός της Χώρας, ενώ ασκεί τεράστια επιρροή στον κρατικό και (παρα)κρατικό μηχανισμό.

Ο μπολσεβίκος, Υππουργός της Κυβέρνησης Τσίπρας λοιπόν, κος. Κοτζιάς, θα φανταζόταν κανείς ότι σήμερα θα βρισκόταν στην Αθήνα δίπλα στον Πρωθυπουργό και θα ανέμενε ή θα τον συμβούλευε για τις άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, μετά τα επιτυχή;!;!, αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Και θεσμικά να το δει κάποιος είναι απαραίτητη η παρουσία του για πραγματοποιηθούν εθνικές συσκέψεις και τα διάφορα συμβουλια.

Ωστόσο ο κος. Κοτζιάς τα απαρνήθηκε όλα τα παραπάνω γιατί του έκανε νεύμα το....

Για αυτό δεν υπάρχει εκπόσωπος της Χρυσής Αυγής στα κανάλια του καθεστώτος... Ο Ματθαίοπουλος ξεφτιλίζει πολιτικάντη του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε πώς η Πίστη που προέρχεται μέσα από την χτισμένη σε στέρεες βάσεις ιδεολογία αποδομεί, διαλύοντας την απολιτικ, νεφελώδη ιδεοληψία κομμάτων που δημιουργούνται κατά παραγγελία από το καθεστώς...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλος, αποδεικνύει την ένδεια των επιχειρημάτων του συνομιλητή του από το "Ποτάμι", αναγκάζοντάς τον να παραδεχθεί ότι "δεν έχει σαφή θέση"!!!..

Ίσως τελικά ο Τσίπρας να ξεπεράσει και τον Jeffrey... "Σάλιωσε" κλειστό φάκελο ο Πρωθυπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Jeffrey με το παπάκι του, μπορεί να προσάθησε να φτιάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου εν κινήσει και έχει κάνει επικές δηλώσεις που τον έχουν κατάξει στον, ίσως, πιο χαζό Πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, αλλά από ότι φαίνεται "βρήκε το δάσκαλό" του...

Ο Τσίπρας φρόνισε σήμερα να δώσει ένα δείγμα του... IQ του, όταν κατά τη διάρκεια της ψηφοφρίας, λίγο πριν ρίξει τον ΚΛΕΙΣΤΟ φάκελο του στην κάλπη, τον.... ξανασάλιωσε!!!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο για να καταλάβετε ποιοί μας κυβερνούν!

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ

oxi
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η οικονομία μας, μετά τους ανυπόστατους χειρισμούς των μπολσεβίκων, αλλά και των εγχωρίων «μενσεβίκων», κοντεύει να πιάσει πάτο. Από τη Δευτέρα και μετά η κατάσταση θα είναι αρκετά δύσκολη για όλους μας. Εξάλλου, κυβέρνηση με διαπραγματευτική ικανότητα, ούτε είχαμε αλλά ούτε και έχουμε. Για να σταθεί στα πόδια του το ταλαίπωρο κράτος μας θα περάσουν μήνες. Μήνες που θα έρχονται μαζί με σκληρά μέτρα. Τώρα δεν γνωρίζω πως θα καταφέρει να μαζέψει χρήματα, όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία, μιας και οι οικονομικές δυνατότητες των συμπολιτών, συμπεριλαμβανομένου και εμού, θα επαρκούν μόνο για τα αναγκαία. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.
Στην τελευταία του συνέντευξη, ο αρχηγός μας τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα έχει κατεστραμμένη εθνική παραγωγή άρα δεν.....

Μόνο μια ελπίδα απέμεινε στο καθεστώς... Το ΚΚΕ!!!

Γράφει ο Αινείας

Αυτή την ώρα ετοιμάζεται το τελευταίο και πιο άθλιο σχέδιο νόθευσης του σημερινού εκλογικού αποτελέσματος από το καθεστώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από όλη την Ελλάδα τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ, που μέχρι στιγμής, έδιναν τα δικά τους "ψηφοδέλτια" έξω από τα εκλγικά καταστήματα, με έναν και μοναδικό στόχο...

Να πάρουν το ψηφοδέλτιό τους που αναφέρει το "ΟΧΙ" οι απλοί πολίτες και μέσα στην άγνοιά τους να το ρίξουν στην κάλπη, αντί του κανονικού ψηφοδελτίου και έτσι να πετύχουν ένα διττό στόχο. Αφενός να βγει φάνει ότι ψήφισαν....την πρόταση του ΚΚΕ και αφετέρου να βγάλουν άκυρο ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ, πριμοδοτώντας ουσιαστικά το "ΝΑΙ" και τους μνημονιακούς σαλτιμπάγκους!

Τελικώς ο σχεδιασμός δεν πάει όπως πίστευαν και έτσι πέρα από....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Real News: Το ΟΧΙ θα είναι μια πράξη εθνικής υπερηφάνειας και ένας θρίαμβος


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Real News: Το ΟΧΙ θα είναι μια πράξη εθνικής υπερηφάνειας και ένας θρίαμβος

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε στις ερωτήσεις της Real News για το σημερινό δημοψήφισμα και την επόμενη μέρα.

 - Τι καλείτε τον Λαό να ψηφίσει και γιατί;
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ο πολιτικός σαλτιμπαγκισμός δεν ανήκει στον κώδικα Αξιών και στην ηθική της Χρυσής Αυγής. Η θέση μας για το δημοψήφισμα είναι ΟΧΙ στην πρόταση των τοκογλύφων, τους οποίους το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της χώρας μας παρουσιάζει σαν ευεργέτες. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ όπως ακριβώς θα πει ΟΧΙ στην πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία πιστεύουμε ότι είναι ένα νέο Μνημόνιο. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι....

Μήνυμα του Ιταλού φιλόσοφου Gabriele Adinolfi: “Αν ήμουν Έλλην, την Κυριακή θα ψήφιζα ΟΧΙ”


Μήνυμα του Ιταλού φιλόσοφου Gabriele Adinolfi: “Αν ήμουν Έλλην, την Κυριακή θα ψήφιζα ΟΧΙ”

Αποκλειστικά για την Χρυσή Αυγή το μήνυμα του Ιταλού φιλόσοφου και ιδρυτή της "Τρίτης Θέσης" Adinolfi. Ο Ιταλός συγγραφέας και θεωρητικός μέσα σε λίγες γραμμές αναλύει τους λόγους για τους οποίους την Κυριακή θα ψήφιζε ΌΧΙ, εάν ήταν Έλληνας. Παράλληλα σημειώνει πως Έλληνες μπορεί να έχασαν τα χρήματα τους, αλλά όχι την αξιοπρέπεια τους και γι'αυτό είναι σίγουρος ότι οι Έλληνες την Κυριακή θα ψηφίσουν για την Ελλάδα αλλά και για την πραγματική Ευρώπη, όχι αυτή των τραπεζών, αλλά των Εθνών.
Ακολουθεί το μήνυμα του:

"Θα ψήφιζα ΟΧΙ γνωρίζοντας ότι....

Το δικό μας ΟΧΙ και το “όχι” των άλλων


Το δικό μας ΟΧΙ και το “όχι” των άλλων

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή λέγονται και γράφονται διάφορα για την στάση της Χρυσής Αυγής στο δημοψήφισμα (από κακόβουλους, που παρασύρουν όμως και κάποιους καλόβουλους…), να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια:

1ον) Η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για σοβαρά θέματα είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και όποιος έχει ρίξει έστω και μια ματιά στο πρόγραμμά της, το γνωρίζει καλά.

2ον) Υπήρξε μία πρόταση για δημοψήφισμα επί των προτάσεων των διεθνών τοκογλύφων, την οποία η Χρυσή Αυγή υποστήριξε. Ομοίως, θα υποστήριζε πρόταση για δημοψήφισμα επί των μνημονιακών προτάσεων ύψους 8 δισ. των Τσιπροκαμμένων, απ’ οπουδήποτε κι αν προερχόταν, και –αν γινόταν τέτοιο δημοψήφισμα- η θέση της θα ήταν βεβαίως «ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο». Κι είναι βέβαιον, ότι....

7 δίκτυα της Μακεδονάις ζητούν τη γνώμη της Χρυσής Αυγής για το δημοψήφισμα και τις πολιτικές εξελίξεις...ΒΙΝΤΕΟ

Σε 7 διαφορετικά δίκτυα της Β. Ελλάδος μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Α. Ματθαιόπουλος και τόνισε σε όλους τους τόνους ότι η Χρυσή Αυγή στο σημερινό λέει το μεγάλο "ΟΧΙ" εναντίον των τοκογλύφων, αλλά και του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ...

 Στο Μακεδονία TV 

Ηλίας Κασιδιάρης στην Ιταλική Espresso: “Κοινός αγώνας με Lega Nord ενάντια στην μετανάστευση και υπέρ των Κρατών Εθνών”


Ηλίας Κασιδιάρης στην Ιταλική Espresso: “Κοινός αγώνας με Lega Nord ενάντια στην μετανάστευση και υπέρ των Κρατών Εθνών”

Σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του κόσμου, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στην επίδραση που μπορεί να έχει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την ευρωπαϊκή πολιτική. Λιγότερη προσοχή, όμως, έχει δοθεί για τις πιθανές συνέπειες για τα εσωτερικά της Ελλάδας. Μια χώρα στην οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλής η Χρυσή Αυγή που θα μπορούσε να πάρει την στήριξη μεγάλου ποσοστού του εκλογικού σώματος.
Τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν σημάνει συναγερμό όταν αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου ήταν για ένα χρόνο στη φυλακή, αλλά παρόλα αυτά δεν του έδωσαν τον λόγο. Αντιθέτως, συνέντευξη στην Ιταλική Espresso έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής για όλα τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
- Εσείς μόλις βγήκατε από την φυλακή, και πολλοί λένε ότι....

ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

1940 – Η ευχή της μάνας γιά το ΟΧΙ και την μάχη για την Λευτεριά της Πατρίδας.
2015 – Οι δαιμονισμένοι χοροί της παρακμής για το ΝΑΙ στην υποταγή και την μαζοποίηση.
————————————————
Φώναξε με την ελληνική φωνή σου την απόφαση σου να παραμείνεις περήφανος Έλληνας.

Πες το μεγάλο όχι
Σαν Έλληνας σαν ελληνίδα. Υπερασπίσου την τιμή σου !
Προστάτεψε την....

Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!

Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην γραμμή της κατά του Μνημονίου, την οποία με συνέπεια ακολουθεί εδώ και πέντε χρόνια, είναι υπέρ της καταψηφίσεως της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής πολιτικής την οποία επέβαλλαν στην Ελλάδα, τώρα ζητούν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια της. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!
Ζούμε στιγμές παράξενες και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ναι, υπάρχουν οι ουρές πίσω από τα ΑΤΜ. Αυτό είναι ένα γεγονός. Όπως είναι γεγονός, επίσης, ότι....