Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 22, 2012

Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των αλβανών;


Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες  αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία. Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.

Ο αριθμός των 129 ατόμων, σε τρεις εβδομάδες είναι λογικός της διαδικασίας απόδοσης της ταυτότητας των Βορειοηπειρωτών και δεν μπορείς να πεις ότι είναι φουσκωμένος.  Η πρακτική της.....

Ανακοίνωση: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς οι οποίοι μας στηρίζετε και είστε το κίνητρο για τον Αγώνα που κάνουμε για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους οικονομικούς εγκληματίες, τους προδότες πολιτικούς και τους λαθροέποικους.
 
 
Αυτές οι εκλογές είναι η αρχή των μαχών που θα δώσουμε για να μπορούν τα παιδιά μας να ζήσουν Ελεύθερα και με Αξιοπρέπεια στην Γη των Προγόνων τους. Η Ελληνική Φυλή είναι καταδικασμένη να πορεύεται μέσα στους αιώνες των αιώνων και δεν θα αφήσουμε κανένα ανθελληνικό κέντρο εξουσίας να την αφανίσει. Η Πατρίδα είναι Κληρονομιά των Παιδιών μας και δεν είναι είδος προς πώληση. Ο Εθνικός Πλούτος της χώρας ανήκει σε......

Εθνική Αντίσταση: Μάχη στις εκλογές του 2012 για την Ελλάδα

Έτοιμοι να βγουν στους δρόμους οι μητροπολίτες Θράκης για κρατική εύνοια σε μουσουλμάνους! (βίντεο)!!

Την πρόθεσή τους να βγουν ακόμα και στους δρόμους εκφράζουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων, οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης. Όπως αναφέρει το zougla.gr, αφορμή του "ξεσηκωμού" τους είναι η τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ, Νίκου Σηφουνάκη, να μειώσει το πρόστιμο για τα αυθαίρετα των μουσουλμάνων της Ξάνθης και της Κομοτηνής στο 20%, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν κανονικά!!! [Έλεος! Τι άλλο θα κάνουν πια, όχι μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά -πρωτίστως- από εθνική αδιαφορία;] OΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ... ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...

"Idees Modernes"

«Μας επιβουλεύονται οι idees modernes, ο σύγχρονος πολιτισμός με τον μασωνισμό του, με τη φιλανθρωπία του, με την αλληλοβοήθειά του, με τον κοινοβουλευτισμό του». 

Ίων Δραγούμης 1905

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Μια εκπληκτική ανάρτηση από την ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που μπορεί να απαιτεί αρκετό χρόνο και προσήλωση για να διαβαστεί αλλά είναι απαραίτητη.

Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την ελευθερία που υπάρχει στο διαδίκτυο ψάξαμε και βρήκαμε πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες των μεγάλων αυτών εταιρειών του διαδικτύου. Ολοι γνωρίζουμε οτι κάποιοι που κρύβονται στο παρασκήνιο, ελέγχουν το Holywood, ελέγχουν τα ΜΜΕ, ελέγχουν τις κυβέρνήσεις των περισσότερων κρατών.
Είναι καιρός να σταματήσει η ψευδαίσθηση οτι το διαδίκτυο είναι ελεύθερο. Το διαδίκτυο παρακολουθείται συστηματικά. Αυτοί που χρηματοδοτούν με εκατοντάδες εκατομμύρια το Google, το Yahoo, το eBay κτλ, αποσκοπούν σε κάτι.

Είναι βέβαιο οτι.....

Μιχαλολιάκος: "Η Χρυσή Αυγή θα είναι στη Βουλή και χωρίς τη βοήθεια των νταβατζήδων.Περαστικά σας"