Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Εκπληκτικό ντοκιμαντέρ: Η απάτη της Υπερθέρμανσης

...Με σκοπό την πληρωμή "πράσινων φόρων"

Δείτε την επιστημονική έρευνα..

Η. Κασιδιάρης στην Press Time: Παπανδρέου - Βενιζέλος να πάνε σε ειδικό Δικαστήριο


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έδωσε συνέντευξη στον Κ. Αγγελόπουλο στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Press Time" που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο. Κυριότερα σημεία:
- Την Χρυσή Αυγή την ψηφίζουν οι άνεργοι και τον ΣΥΡΙΖΑ οι άεργοι
- Όσοι έρχονται στην Χρυσή Αυγή γνωρίζουν τις ιδεολογικές μας θέσεις και συντάσσονται όλο και περισσότερο με αυτές. Γιατί είμαστε Εθνικιστές!
- Ο Γεωργιάδης μου.....

Καλά κάνει και ανησυχεί το Onalert...!! Σαρωτική η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις... 23 στους 25 ενστόλους δηλώνουν ότι στηρίζουν...!!!

Το περιστατικό είναι πραγματικό και μας μεταφέρθηκε από μονάδα της Κρήτης. 25 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πρωϊνού καφέ ,συζητούσαν τι άλλο, την κρίση και τις επιπτώσεις της στην χώρα και στο στράτευμα.

Μοιραία μετά από κάποια λεπτά και μετά από την κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μοιάζουν αδύναμες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, “έπεσε” στο τραπέζι το ερώτημα: “και τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές”;

Το αποτέλεσμα της “δημοσκόπησης του καφέ” ήταν συντριπτικό. Οι.....

Οι μάσκες πέφτουν: Οι αλληλένδετες σχέσεις Ρόταρυ και Μασωνίας...

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως "δεν έχουν σχέση με την Μασωνία", "είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα" κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!

Ο λόγος γίνεται για τον Εμμανουήλ Δελάκη: Ποιος είναι ο κύριος; Αρχιμασώνος 33ου ΒΑΘΜΟΥ του......

Δημοσκόπηση (Public RC/6 ημέρες)...Παγιώνεται το Εθνικιστικό Κίνημα σε ποσοστά κοντά στο 15%

Δείτε τα ποσοστά της "Πρόθεσης Ψήφου" αλλά και με την "Αναγωγή επί των απαοφάσιστων"....

Καταργείται το αρχαίο ελληνικό άθλημα της πάλης από τα Olympic Games

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σχολιάζοντας της απόφαση της ΔΟΕ ο Ρώσος προπονητής Βλαντιμίρ Ουρουϊμάγκοφ είπε:
"Αν αποκλείσουν την πάλη τώρα, αυτό σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα είναι σε λίγο κυριάρχοι του κόσμου. Και μόνο η σκέψη είναι μια γροθιά στην αντρική προέλευση των Ολυμπιακών"
 Ποιός άραγε θα διαφωνήσει μαζί του..;
 
Για το αίσχος των ψευδεπίγραφων Ολυμπιακών Αγώνων έχουμε διατυπώσει και στο παρελθόν την άποψη μας. Αυτό το σύγχρονο "μάρκετινγκ" δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ολυμπιακή Ιδέα, όπως γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στην Αρχαία Ελλάδα, ιδεολογικά, κοινωνικά, αισθητικά. Αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της παρακμής που διέπει τη σύγχρονη εποχή μας και κατά καιρούς, αυτό το "μάρκετινγκ", φροντίζει να τονίζει αυτήν ακριβώς την παρακμή. Η είδηση, η οποία πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, αφορά την απόφαση που πήρε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σύμφωνα με την οποία, και μετά από μυστική ψηφοφορία, το άθλημα της Πάλης βγήκε από το πρόγραμμα των Αγώνων του 2020.
Το σκεπτικό της θλιβερής αυτής απόφασης για......

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία και με την προσέλευση δεκάδων δικηγόρων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη και η επίσημη παρουσίαση της Συνδικαλιστικής Πτέρυγας της Χρυσής Αυγής στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης,  με την επωνυμία «ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» .         
  Κατά την εκδήλωση και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αναλύθηκαν οι σκοποί και το πρόγραμμα της Κ.Ε.Δ  και ανακοινώθηκε η......

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1914 – Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ


«Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ!!
Της κόψαν την φωνή, κουκλίτσα αληθινή, Την πιάσανε αιχμάλωτη οι άπιστοι Αλβανοί
Και τώρα που μπορώ, το όπλο να κρατώ. Και ανήκω εις τον ένδοξο Ελληνικό στρατό
Θα ανέβω ένα πρωί, χωρίς διαταγή,, Για να αγκαλιάσω στοργικά την δόλια μου αδερφή».
(Εθνικό άσμα για την Βόρειο Ήπειρο, που μάθαιναν τα παιδιά μας στα σχολεία, μέχρι που το κατήργησε ο καραμανλισμός, ως… φασιστικό κατάλοιπο).
Αγαπητοί αναγνώστες, Θέμα της ......

Αίσχος..Ψηφίστηκε το κλείσιμο της σχολής της Αστυνομίας για 2 χρόνια..Θα λογοδοτήσουν οι υπέυθυνοι για το αίμα των νεκρών Ελλήνων.

«Κλειστές» θα παραμείνουν για τα δύο επόμενα χρόνια οι σχολές της Αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην τροπολογία που πέρασε χθες και ουσιαστικά επισημοποιεί τα όσα είχαν διαρρεύσει με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Πλέον οι πιο δημοφιλείς σχολές στα μηχανογραφικά των πανελλήνιων εξετάσεων, βάζουν προσωρινά «λουκέτο», ενώ με κοινή υπουργική απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων δηλαδή Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, θα αποφασίζεται ο αριθμός των εισακτέων που θέλουν να φοιτήσουν στις σχολές Αξιωματικών της Αστυνομίας.

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τροπολογία.....

Απειλητικά μηνύματα εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρ. Αλεξόπουλου.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν μας σταματούν οι βόμβες, οι σφαίρες και οι μολότοφ...Με "ραβασάκια"  θα μας φιμώσετε; Υπάρχει άραγε κάποια καταδικαστική ανακοίνωση από τα ΜΜΕ και τα κΥνοβουλευτικά κόμματα για το γεγονός;

Τέταρτο «χτύπημα» κατά της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά εναντίον του Λαρισαίου βουλευτή. Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι επιτέθηκαν τρεις φορές κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα.

Την πρώτη έκλεψαν την κάμερα ασφαλείας, τη δεύτερη «έσπασαν» τη τζαμαρία και την τρίτη τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Πλέον το «μένος» των αγνώστων στρέφεται και κατά του Λαρισαίου βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, στον οποίο άγνωστοι επικόλλησαν απειλητικά μηνύματα στο κτήριο όπου διατηρεί την ιδιωτική του επιχείρηση. Από την πλευρά της τοπικής οργάνωσης πάντως κάνουν λόγο για .....